کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
طرح سئوال از مسولین و کسانی که به تریبون میرسن از همه جای دنیا که ربطی بهشون نداره صحبت میکنن بجز مسائل مهم خودمون
آیا باید اعتراضات خیابانی شکل بگیره ؟ بازار سرمایه شفافترین بازاره که میشه تو سه روز تمام کارشکنیها و دزدیها رو شناسایی کرد چرا هیچ نهادی تا الان کاری نکرده ؟
آقایی که باید نظارت کنی چقدر زمان میخوای تا کاری کنی
آقایی که باید قانون گذاری کنی چقدر زمان میخوای تا کاری کنی
آقایی که این بازار رو نابود کردی چقدر زمان میخوای تا کاری کنی
برای ما خیلی مهم بود که کی تو آمریکا رای بیاره چون ما در سبد دارایی هامون پول بیگانگان را نداشتیم چون ما دلال بازار طلا و خودرو نبودیم
شکایت خود رو بارها برای همه مقامات و نهادها مطرح کردیم و بی تفاوت بودند و یا دروغ گفتند و یا از تریبون برای نگران کردن مردم استفاده کردند ، اگر خجالت نمی کشید
ا آقایی که وقتی بورس میرفت بالا ، هر روز توئیت میکردی بورس باعث افزایش قیمت دلار شده الان چرا ل ا ل شدی .
شما فقط بالا بردن قیمت دلار ، پایین آوردن قیمت سهام و فریب مردم رو بلدید
من از کودک 8 ساله ایرانی که بایدن و ترامپ رو میشناسه خجالت میکشم
من از کودک 8 ساله ایرانی که بجای خواب عروسکاش ، خواب سهام رو میبینه خجالت میکشم
من از جوانی خودم، که تو صف های خرید و فروش جا گذاشتم خجالت میکشم
من از خودم خجالت میکشم که مجبورم شکایت ببرم
چـــرا شمـــا از هیچ چیز خجالت نمی کشید؟
اگر چشم هاتون نمی بینه ، گوشهاتون نمی شنوه ، زبون تون بند اومده پس بمیرید بهتره
دوستان بازنشر بدید شاید برسه به دست مسئولین بی لیاقت
طرح سئوال از مسولین و کسانی که به تریبون میرسن از همه جای دنیا که ربطی بهشون نداره صحبت میکنن بجز مسائل مهم خودمون
آیا باید اعتراضات خیابانی شکل بگیره ؟ بازار سرمایه شفافترین بازاره که میشه تو سه روز تمام کارشکنیها و دزدیها رو شناسایی کرد چرا هیچ نهادی تا الان کاری نکرده ؟
آقایی که باید نظارت کنی چقدر زمان میخوای تا کاری کنی
آقایی که باید قانون گذاری کنی چقدر زمان میخوای تا کاری کنی
آقایی که این بازار رو نابود کردی چقدر زمان میخوای تا کاری کنی
برای ما خیلی مهم بود که کی تو آمریکا رای بیاره چون ما در سبد دارایی هامون پول بیگانگان را نداشتیم چون ما دلال بازار طلا و خودرو نبودیم
شکایت خود رو بارها برای همه مقامات و نهادها مطرح کردیم و بی تفاوت بودند و یا دروغ گفتند و یا از تریبون برای نگران کردن مردم استفاده کردند ، اگر خجالت نمی کشید
ا آقایی که وقتی بورس میرفت بالا ، هر روز توئیت میکردی بورس باعث افزایش قیمت دلار شده الان چرا ل ا ل شدی .
شما فقط بالا بردن قیمت دلار ، پایین آوردن قیمت سهام و فریب مردم رو بلدید
من از کودک 8 ساله ایرانی که بایدن و ترامپ رو میشناسه خجالت میکشم
من از کودک 8 ساله ایرانی که بجای خواب عروسکاش ، خواب سهام رو میبینه خجالت میکشم
من از جوانی خودم، که تو صف های خرید و فروش جا گذاشتم خجالت میکشم
من از خودم خجالت میکشم که مجبورم شکایت ببرم
چـــرا شمـــا از هیچ چیز خجالت نمی کشید؟
اگر چشم هاتون نمی بینه ، گوشهاتون نمی شنوه ، زبون تون بند اومده پس بمیرید بهتره
دوستان بازنشر بدید شاید برسه به دست مسئولین بی لیاقت
شیخ آژدر خان خانان
شیخ مسعود خان خانان
شیخ بهرام خان خانان قلابی
....
برو لانه ی ( تاپیک ) ساخت خودت این خزعبلات و چرندیات بنویس....
چند نفر از دوستان در رابطه با داشتن بمب اتمی و نگرش های بازدارندگی در این مهم را مطرح کرده بودند
یک نوشته ای را در این رابطه دیدم که بطور نسبی مورد قبول بنده است برای مطالعه و بررسی خوبه
اولین ارزیابی من از حملات موشکی هایپرسونیکی دیشب
☢️ بازدارندگی اتمی؟
? با نرخ ۳۲ اصابت از ۲۰۰ تا موشک، یعنی باید طبق اصل لانه کبوتری حداقل ۱۶۹ تا کلاهک هسته ای ساخته بشه تا بازدارندگی اتمی ایجاد بشه. اگر فرض کنیم یه دور موشک ها رو برای اشباع پدافند بزنه بعد یک دونه بمب اتم بزنه که حتما بشینه هم نشدنیه، چون ۸۵ درصد رهگیری ها بدون نظم خاصی انجام شده، بر اساس صف شلیک نبوده.
اگر اشباع بشه برای لانچ سری دوم هم باز زمان میبره برای ریلود کردن و ممکنه لانچرها رو بزنند.
✅ پس حتی با فرض غلط بودن ۱۶۹ بمب اتم، میشه حدس زد برای بازدارندگی اتمی، قطعا نمیشه با زیر ۲۰ تا بمب اتم از اصابت بمب اتم اطمینان حاصل کرد. با یکی دو تا مشکل حل نمیشه.
تازه اگر فرض کنیم پدافند اسراییل بهبود پیدا نکنه.
یه دونه بمب اتم ساختن یعنی دوباره هزینه های یه بدبختی رو به جون خریدن بدون فایده.
? هر بمب اتم، با فرض وجود زیرساخت کافی که هزینه های ناشی از مقیاس رو سرشکن کنه، هر بمب اتم مستقیم حدود ۱۰۰ میلیون دلار هزینه داره که هر سال هم باید حدود همین مبلغ برای نوسازی هر بمب بابت نیمه عمر مواد هسته ای هزینه بشه.
✅ سالی ۲۰ میلیارد دلار مستقیم فقط برای این میزان بازدارندگی اتمی، با فرض اینکه اقتصاد ایران رو کره شمالی نکنند و اقدام نظامی علیه زیرساخت های ایران نکنند.
با این قحطی های کمونیستی (ناترازی!) های همیشگی!
با فرض تامین مواد اولیه این تعداد بمب اتم.
آیا چنین عزمی یا بهتر بگم بی عقلی برای چنین کار غیرممکنی وجود دارد؟
بماند که تا اینجا بازدارندگی اتمی نه برای روسیه کار کرده نه برای اسراییل.
چند نفر از دوستان در رابطه با داشتن بمب اتمی و نگرش های بازدارندگی در این مهم را مطرح کرده بودند
یک نوشته ای را در این رابطه دیدم که بطور نسبی مورد قبول بنده است برای مطالعه و بررسی خوبه
اولین ارزیابی من از حملات موشکی هایپرسونیکی دیشب
☢️ بازدارندگی اتمی؟
? با نرخ ۳۲ اصابت از ۲۰۰ تا موشک، یعنی باید طبق اصل لانه کبوتری حداقل ۱۶۹ تا کلاهک هسته ای ساخته بشه تا بازدارندگی اتمی ایجاد بشه. اگر فرض کنیم یه دور موشک ها رو برای اشباع پدافند بزنه بعد یک دونه بمب اتم بزنه که حتما بشینه هم نشدنیه، چون ۸۵ درصد رهگیری ها بدون نظم خاصی انجام شده، بر اساس صف شلیک نبوده.
اگر اشباع بشه برای لانچ سری دوم هم باز زمان میبره برای ریلود کردن و ممکنه لانچرها رو بزنند.
✅ پس حتی با فرض غلط بودن ۱۶۹ بمب اتم، میشه حدس زد برای بازدارندگی اتمی، قطعا نمیشه با زیر ۲۰ تا بمب اتم از اصابت بمب اتم اطمینان حاصل کرد. با یکی دو تا مشکل حل نمیشه.
تازه اگر فرض کنیم پدافند اسراییل بهبود پیدا نکنه.
یه دونه بمب اتم ساختن یعنی دوباره هزینه های یه بدبختی رو به جون خریدن بدون فایده.
? هر بمب اتم، با فرض وجود زیرساخت کافی که هزینه های ناشی از مقیاس رو سرشکن کنه، هر بمب اتم مستقیم حدود ۱۰۰ میلیون دلار هزینه داره که هر سال هم باید حدود همین مبلغ برای نوسازی هر بمب بابت نیمه عمر مواد هسته ای هزینه بشه.
✅ سالی ۲۰ میلیارد دلار مستقیم فقط برای این میزان بازدارندگی اتمی، با فرض اینکه اقتصاد ایران رو کره شمالی نکنند و اقدام نظامی علیه زیرساخت های ایران نکنند.
با این قحطی های کمونیستی (ناترازی!) های همیشگی!
با فرض تامین مواد اولیه این تعداد بمب اتم.
آیا چنین عزمی یا بهتر بگم بی عقلی برای چنین کار غیرممکنی وجود دارد؟
بماند که تا اینجا بازدارندگی اتمی نه برای روسیه کار کرده نه برای اسراییل.
@jannatkhah
از این زاویه نگاه کردن به موضوع حتی تحقیق و پژوهشش هم هزینه داشته ودر کل برای کشور بدون فایده بوده ....ای کاش این 50 سال عقلی بود ...دو سه نسل قربانی شدند و بازهم میشوند
این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .
دیشب معین در کنسرت در لس آنجلس از خواندن موزیک "بی بی گل" امتناع کرده و به تماشاچیان که بارها از او خواستند این ترانه را بخواند پاسخ داده که این ترانه فلسطین ستیزی است!!!!
نظر