دلخوشی دارید شعار است عمل کو سال گذشته چه اتفاقی افتاد که امسال می خواهد بیفتد
پیام نوروزی رهبر معظم و تاثیر ان بر بورس
Collapse
X
-
از صبح دارم رو تک تک وسایلم دنبال یه علامت میگردم که روش نوشته باشه Made in IRAN!
كه حمايتش كنم، نبود كه نبود.
فقط يه چسب زخم پيدا كردم كه روش نوشته بود «ايران سُها»
حالا نمیدونم اینم میشه حمایت کرد یا نه...
اه پارسالم نتونستم جهاد اقتصــــادی کنم!
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
ببخشید این یکی ربطی به این تاپیک نداشت ولی گفتم بذارمش چون خیلی جالبه :
رو اسکناسای تاجیکستان، عکس ابوعلی سینا و مولوی!
اینجا رو اسکناس ما عکس مسجد الاقصی!
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postببخشید این یکی ربطی به این تاپیک نداشت ولی گفتم بذارمش چون خیلی جالبه :
رو اسکناسای تاجیکستان، عکس ابوعلی سینا و مولوی!
اینجا رو اسکناس ما عکس مسجد الاقصی!
نظر
-
-
تا چند وقت دیگه اینقد صفرای اسکناسا زیاد میشه که جای مسجد الاقصی هم روش نمیمونهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
تولید کننده داخلی هم کم نامردی نمی کنه..همین خودروسازها همیشه تحت حمایت بودند و هستند حالا چه گلی به سر زدند؟ حمایت زمانی موثره که عزم و اراده ای برای حضور در بازارهای جهانی باشه مثل کره جنوبی..کلا تولید کننده های ما غیر از سو استفاده از در اختیار داشتن بازار انحصاری چیکار کردند؟ سایپا رو ببینید همین پراید اشغال هم طرحش مال کره هستش ..یه روز دمش رو تغییر می ده یه روز شاخش رو ..مسخره نیست؟ تولید کننده باید تعهد داشته باشه که در زمان حمایت کیفیت رو بالا ببره و قیمت رو مناسبتر کنه..این همه از واردات چینی انتقاد می کنید مگر جیب مصرف کننده ایرانی قدرتش به محصولات المانی هم میرسه؟ ایرانی جماعت از روی ناچاری به محصولات چین رو کرده و گرنه همین تولید کننده داخلی یک پدری از مصرف کننده در می آورد که اون سرش ناپیدا..
امسال برای شیطنت تولید کننده ها بهترین سال خواهد بودعلم بدون دین لنگ است. و دین بدون علم، کور.
و بدون عشق هر دو هیچ ....@};-
آلبرت اینشتین
نظر
-
پارسال می خواستم یک گوشی جلیکس ایرانی بگیرم گفتم برم تو سایتش ببینم چی داره دریغ از یک سایت درست و حسابی واقعا مسخرفت بود یک سایت نداشت اخه مگه میشه !!!جایی که تولید بود ظاهر کار را درست نمیکنند بعد انتظار دارند بریم گوشی ایرانی بخریم حالا اگر یک چیز مصرفی باشه بیا و ببین چه سایت با اب و تابی براش میزارند ما حمایت می کنیم بچه های بالا نمی زارند.:d
نظر
-
در سال تولید ملی کامیونهای دست دوم وارد می شود!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایلنا: معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تفاهم نامه واردات کامیونهای دست دوم با سه دستگاه موسسه استاندارد، سازمان محیط زیست و شركت بهینهسازی مصرف سوخت در حال انجام است و آیین نامه واردات این کامیونها با حداکثر ۳ سال عمر طی سه ماهه اول سال ۹۱ آماده و به شرکتهای متقاضی واردات این کامیونها ابلاغ میشود،از افزایش 28/35 درصدی ترانزیت کالا در سال اول برنامه نسبت به رقم پیش بینی شده در برنامه پنجم توسعه خبرداد.
شهریار افندیزاده در گفتوگو با ایلنا افزود: طبق ماده ۱۶۳ قانون برنامه پنجم توسعه مصوب شده است کامیونهای تاحداکثر ۳ سال عمر مجاز واردات به کشور هستند که در این راستا این آیین نامه با همکاری وزات صنعت، معدن و تجارت تنظیم و در اواخر سال گذشته به معاونت راهبردی ریاست جمهوری ابلاغ شد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه مجری این طرح سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای است، ادامه داد: آیین نامه واردات کامیونهای دست دوم با حداکثر ۳ سال عمر باید طی تفاهم نامهای با سه دستگاه موسسه استاندارد، سازمان محیط زیست و شركت بهینه سازی مصرف سوخت آماده شود و پس از طی این مراحل آیین نامه واردات کامیونهای دست دوم به شرکت هاي متقاضی واردات این کامیونها ابلاغ شود.
افندیزاده درباره زمان اجرایی شدن طرح واردات این کامیونها گفت: تفاهم نامه با سه دستگاه مذکور در حال انجام است و پیش بینی میشود این آیین نامه طی سه ماهه اول سال جاری جهت ابلاغ به شرکتهای متقاضی آماده شود.
نظر
-
دوستان ما داریم در بورس کار میکنیم هر خبری را دارید میزنید تاثیر میزاره چرا که میدونید یک خبر کوچیک میتونه توی کشور ما ظرف چند ساعت پخش بشه. اون هم خبر هایی که پشت سر هم منفی باشه فرض کنید من این خبر را خواندم که در بورس کار میکنم مسلما من اینو به چند نفر از دوستانم اطلاع میدم اونها هم به دوستان خودشان پس ببینید همه اینها در بورس کار میکنند خواهشا خبرهایی که به آینده ارتباط داره و صحت آن هنوز مشخص نیست بهتره نزاریم تا جو بورس را بدتر از این نکنیم.
میگید نه میتونید امتحان کنیدجو را مثبت کنید ببینید چه اتفاقی برای شاخص میافته با تشکر.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
نظر