داستان های فعالیت من در فارکس با روش دیمارک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fery0ati
    عضو جدید
    • Jan 2011
    • 5

سلام بر شما
    دوست عزیز چون با صداقت سوالتتون را مطرح میکنید مطمئن باشید جوابهایی هم که دریافت میکنید همراه با صداقت خواهد بود
    . به نظر من در این شرایط بهترین کار برای شما اینه . یک حساب دمو با مقدار سرمایه ای که در حد توانتون باشه تاسیس کنید . یعنی اگر میدونید در اینده بیش از 200 دلار برای فارکس هزینه نخواهید کرد یک حساب دمو 200 دلاری ایجاد و با استراتژی و مدیریت سرمایه شروع بکار نمایید فقط برای اینکه به یاد گیری فارکس بپردازید بعد از شش ماه ببینید این مقدار سرمایه برای کار سوددهی مناسب براتون داره یا خیر ؟ من قبلا این راه را رفتم و صادقانه خدمتتون عرض میکنم سرمایه های زیر 10000 دلار در فارکس محکوم به فناست اگر بخواهید به فارکس بعنوان یک شغل با سود پایدار و مداوم و بدون استرس و نه قمار نگاه کنید . اگر شما سالیانه بتونید یک جساب در فارکس را دوبل کنید جزء حرفه ای های این رشته محسوب میشید و شرکتهای سرمایه گذاری و بانکها با حقوق بسیار بالا اقدام به جذب شما میکنند . (فراموش نکنید بانکها و شرکتهای سرمایه پذیر خارجی در بهترین حالت سودی کمتر از 5% سالیانه به سرمایه گذاراشون پرداخت میکنند و سود سالیانه صد در صد براشون بسیار مطلوبه )
    حال اگر شما بتونید سرمایه تون را دوبرابر کنید با سرمایه مثلا 1000 دلار درامدی حدود 1000 دلار خواهید داشت یعنی ماهی حدود 80 دلار یا 100.000 تومان که با توجه به زحمات و تلاشتون و مشکلات ارسال و دریافت پول و سایر مشکلات این مبلغ بعد از دو سال ناامیدتون میکنه و از فارکس دست میکشید
    شما برای یاد گیری هر شغلی احتیاج به زمان دارید تا بتوانید در رشته تون به سود دهی برسید . شاید این حرف من باعث نا امیدی شما بشه ولی زمان لازم برای یاد گیری و بسود رسیدن در فارکس حدود 3 تا 5 سال بستگی به هوش و علاقه شخص داره
    بعنوان شخصی که حدود 9 سال به فارکس مشغول و در 5 سال اول حدود 50.000 دلار در فارکس ضرر کرده توصیه میکنم تا دو بار در حساب دمو با رعایت کامل م م (مانی منیجمنت) سرمایه تون را دو برابر نکردید حساب ریل تاسیس نکنید . در ضمن اگر م م را رعایت نکنید مطمئن باشید به فارکس بدید قمار نگاه میکنید و البته امکان داره در این قمار گاها هم شما برنده باشید و لی سودتون پایدار نخواهد بود و همواره با استرس به معاملات وارد میشید و بعد از چند سال میتلا به امراض روانی و قلبی و عروقی خواهید شد .
    برای موفقیت در فارکس باید شخصیت بسیار قوی و منظمی داشته باشید تا بتونید جزو ان 5% برنده باشید نه 95% بازنده

نظر

• farhad61
      عضو فعال
      • Sep 2025
      • 512

دوست عزیز( هنوز اسم شریفت رو نمیدونم) بنده در مقابل شما برادر بزرگتر و تمام دوستانی که با زبان های مختلف من رو از راه اشتباهی(مانی مننجمت و سرمایه اولیه و دید بلند مدت) که انتخاب کرده بودم مطلع کردین سپاسگذارم مطمئن هستم که اگه توصیه شما عزیزان نبود من هم مثل خیل عظیم افرادی که با دیدی غیر واقعی و فقط دیدن صعود و نزول های بسیار زیاد این بازار و بدون در نظر گرفتن مشکلات پشت پرده گرفتار و بعد از مدتها و با هزینه بسیار زیاد به این نتایج ارزشمند میرسیدم که شاید در اون موقع دیگه روحیه ایی واسم نمیموند که بخام ادامه مسیر بدم . البته اعتراف میکنم در این لحظات کمی شوکه شدم و تاقسمتی هم ناامید اما مطمئن هستم خدا من رو خیلی دوست داره که با قرار دادن دوستانی مثل شما و دوست عزیزم دکتر فرزاد که مانند فرشته های نجاتی در برابر غرق شدن در دریایی که فقط ظاهر قشنگی داره ازم محافظت کردین . این صحبت ها رو مثال دارویی میدونم که هر چند لحظه ایی کامم رو تلخ میکنه ولی در آینده سلامتی و نشاط رو برام به همراه داره . امیدوارم بنده رو از راهنمای های ارزشمندتون محروم نکنید و چراغ راه من و دوستان دیگه ایی باشید که تمایل دارن به این مسیر قدم بگذارند
      درود بر شما بزرگواران
      فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
      قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• farhad61
        عضو فعال
        • Sep 2025
        • 512

حالا خدایش خودمونیم یعنی واقعا کاری پیدا نمیشه که سرمایه اولیه کمی بخاد و درآمد معقولی هم داشته باشه؟ یعنی جوونی مثل من که سرمایه ایی هم نداره باید تا آخر عمر به همین نون بخور و نمیر قانع باشه ؟ به خدا که این وضع برای من پایدار نخواهد بود اما هنوز نتونستم راهی که برای داشتن آینده ایی روشن از لحاظ مالی واسم وجود داره رو پیدا کنم
        شاید فردا از زدن این پست پشیمون بشم و با خودم بگم چرا همچین اعترافاتی کردم . با این امید این صحبت ها رو میکنم که وقتی یک سال دیگه به این تاپیک نگاه کردم ( فکر نکنید میرم و یک سال دیگه میاما ;) ) با خودم بگم اون موقع کجا بودم و الان به چه مرحله ایی رسیدم . شاید در حال حاضر سخت ترین شرایط دوران زندگیم رو داشته باشم ولی نمیدونم چیه چیزی امید رو در وجودم زنده نگهداشته و از خدا بخاطر همین نور امیدی که در دلم گذاشته سپاسگذارم
        الان که واقعا حالم گرفتس برم چند ساعت دیگه بیام

نظر

• رضا اسدی
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 61

سلام فرهاد عزیز
          رویا پردازی خود یکی از بزرگترین علل شکستهاست وقتی شما با صد دلار وارد ترید میشوید قاعدتا باید راهکاری برای جلوگیری از کال شدن بیاندیشید وقتی استراتژی خود را تعیین نمودید که در بلند مدت سرمایه تان حفظ شد راهی برای سود خواهید یافت موضوع بعدی چرا شما فکر می کنید باید در روز 100 پیپ ترید انجام دهید کمی به زمانهای بیشتری بیاندیش نکته سوم نقطه ورود برای معامله بسیار مهم هست موفق وموید باشید

نظر

• farhad61
            عضو فعال
            • Sep 2025
            • 512

سینا جان از اینکه وقت گذاشتی و برادر کوچکتر خودت رو راهنمایی کردی ممنونم
            1- در مورد رویا پردازی کاملا حق با شماست چد روزی هست که دیگه به فارکس با دید مثلا یک هفته پیش نگاه نمیکنم و قطعا دیدگاه اولم رو کاملا تغییر دادم و واقع بین شدم با توجه به راهنمایی ارزشمند دوست خوبم fery0ati و holy عزیز در مرحله اول به بروکرم ایمیل زدم و درخواست دادم که حسابم رو از استاندارد به میکرو تبدیل کنه و در مرحله بعد تصمیم دارم موجودی حسابمم رو به 200 دلار افزایش بدم . م م خودم رو از نوع کم ریسک یعنی 3% انتخاب میکنم . حداکثر استاپ هام رو 20الی 30 پیپ در نظر میگیرم . حداکثر تارگت رو هم 30 الی 70 پیپ بسته به موقعیت . در مورد سیستم معاملاتی تصمیم دارم ترکیبی از روش پشوتن و اندیکاتور های دیمارک استفاده کنم
            2- در مورد اینکه فرمودین چرا فکر میکنم روزی 100 پیپ میتونم سود کنم(اگه درست متنوجه شده باشم) ، این بحث رو با توجه به سیستم عملکرد اندیکاتورهای دیمارک گفتم . هرجند در حال حاضر و در عمل میبینم که دیدن چند دقیقه دیگه بازار کار آسونی هم نیست . در کل این عدد در حال حاضر در حد تئوری بوده
            3- "کمی به زمانهای بیشتری باندیشید " این قسمت رو نفهمیدم منظورتون چی بود
            4- مورد آخری که اشاره کردید رو کاملا موافق هستم و به عینه روز گذشته با تمام وجود احساس کردم مثلا یورودلار در اون روز بیشتر از 100 پیپ نوسان داشت اون هم در یک جهت اما من باز هم استاپ خوردم و متوجه شدم که اگر اول صبح هم یکی واسم خبر می آورد که قراره نوسان زیادی داشته باشیم باز من ضرر میکردم و و مهمتر از دونستن این موضوع که بازار در چه سمتی در حرکته نقطه ورود مناسب میتونه راه گشا باشه . نکنه ایی که در مورد فارکس جالبه این هست که باید به سطحی از دانش برسی که تصمیم درست رو در چند دقیقه بگیری و مثل بورس نیست که اگه یه تحلیل اشتباه کردی تا فردا ساعت 9 وقت داشته باشی جبرانش کنی و دستورت رو کنسل کنی . نکته منفیش اینه که با هر اشتباه در چند دقیقه با از دست دادن سرمایه تنبه میشی و نقطه قوتش افزایش قدرت تصمیم گیری درست در زمان کم هست و صد البته نتیجه گرفتن در زمان کم و به دست آوردن سود
            در کل از شما و تمامی دوستانی که تجربه ایی در این زمینه دارم خواهش میکنم اشکالات کارم رو ( حتی در همین پست ) بهم متذکر بشن
            از همتون سپاسگذارم

نظر

• رضا اسدی
              عضو عادی
              • Dec 2010
              • 61

منظورم از زمان بیشتر شما در روزی که روند مشخص نیست فیفتی فیفتیه لزوم نداره وارد معامله بشین اگر شما یک روند بلند را شناسایی کنید وهفته ای یک معامله پرسود بهتر از روزی چند ترید کم سود باشد

نظر

• meysam
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 147

سلام
                الان فقط باید مطالعه کرد و در دمو کار نمود تا بعد ببینیم مسئولین در ایران فارکس را مجاز می کند یا که نه

نظر

• محمود شریعت
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 1358

در اصل توسط sina پست شده است View Post
                  منظورم از زمان بیشتر شما در روزی که روند مشخص نیست فیفتی فیفتیه لزوم نداره وارد معامله بشین اگر شما یک روند بلند را شناسایی کنید وهفته ای یک معامله پرسود بهتر از روزی چند ترید کم سود باشد
                  دقيقا همينطوره. براي اول راه، معامله در جهت روندهاي ميان مدت و بلند مدت خيلي ميتونه موثر باشه. چون اينجوري استرس معامله گر كمتره و خطر فيل شدن الگو نيز پايين تر ...
                  منم در فاركس تازه كارم ولي خدارو شكر داريم يواش يواش جلو ميريم.

فرهاد جان، اين كارش يعني نوشتن خاطراتش خيلي ميتونه بهش كمك كنه. چون از طرفي اشكالاتش از سوي اساتيد با تجربه بهش گوشزد ميشه و از طرفي هميشه در ذهنش ميمونه و اونو فراموش نمي كنه و سر لوحه كارش قرار ميده. و در نهايت ميتونه سبب دستيابي ايشون به يك استراتزي مناسب بشه.

و اما در مورد mm. منم خيلي در اين زمينه اطلاعات كافي ندارم و اين نقصان گاها باعث زيان بنده شده و در بلند مدت مطمنم هر كسس بدون داشتن مديريت سرمايه مناسب از دور رقابت حذف خواهد شد ...
                  فكر ميكنم در اين فروم اساتيد با تجربه اي باشند كه راهنماييهاشون ميتونه روشنگر راه افراد تازه كاري چون من باشه.

فكر ميكنم اولين مساله مهم مديريت سرمايه باشه. پس درصورت امكان اگر منابعي در اين رابطه سراغ داريد حتما لطف كرده و معرفي كنيد.
                  با تشكر ويژه
                  . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                  [/RIGHT]
                  [/B][/SIZE]

نظر

• farhad61
                    عضو فعال
                    • Sep 2025
                    • 512

چون قرار ما این بود که تمام اتفاقاتی که در این دوران میفته رو بنویسم ..... خوب پس مینویسم دیگه!!
                    اگه بخام راستش رو بگم ، یه مقدار دیگه ( در حد 4 الی 5 دلار ) از دست دادم ، این قضیه باعث شده یه مقدار واسه گرفتن پوزیشن های بعدی بترسم . البته این هم بگم هنوز با استراتژی پشوتن کار نکردم . یه حساب دموی 200 دلاری هم باز کردم تا اگه خاستم پوزیشنی بگیرم واقعی تر باشه. نکته جالب این بود که به عینه دیدم که دلار چقدر به نوسانات طلا وابسته هست با هر نوسان این فلز دلار هم مثل فنر بالا و پایین میشه . کم بودن موجودی هم باعث شده که از گرفتن پوزیشن بیشتر بترسم حتی با وجود حجم 0.01 لات

نظر

• farhad61
                      عضو فعال
                      • Sep 2025
                      • 512

سلام
                      یه مدتی بود که بعد از شکست در اولین حرکتم در بازار فارکس یه خورده جا خوردم و دلسرد شدم
                      خدمتتون هرض کنم حساب ریلی که باز کرده بودم فکر میکنید چه اتفاقی براش افتاد
                      بله درسته کال شد
                      نباید اتنظار بیشتری هم میداشتم بدون دانش ، تحلیل ، ابزار و البته روانشاسی حرکت توی این بازار یعنی خودکشی ( چه جالب این کلمات چقدر واسم آشنا هستن ، انگار همشو قبلا دیدم و خوندم . پس چرا توی گوشم نرفت؟)
                      مدتی هست که دارم فایل های آموزشی بروکر پرسپولیس رو دانلود میکنم و امروز 3 تا فایل اول رو گوش کردم . خیلی جالب و تاثیر گذار بود . البته دارم فایل های آموزش امواج الیوت به سبک ماینر رو هم دانلود میکنم اما هنوز نتونستم ببینمشون
                      میخام یه بار دیگه این دفعه با برنامه و قوانین از پیش تعیین شده وارد بشم
                      ممکنه یه مدت طول بکشه تا شروع به پوزیشن گیری کنم اما ایندفعه با اطمینان بیشتری عمل میکنم
                      شما هم دعام کنید

نظر

• بابای دارا
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 768

فرهاد جان من با روش پشوتن به واسطه تو آشنا شدم.
                        تو اولین روز ریلم 8% سود کردم و فقط با استراتژی پشوتن ترید کردم، چرا خودت بهش وفادار نمی مونی:-/
                        من فکر می کنم که جمع آوری زیاد علوم مختلف تکنیکال:-@'@^@|||، کمی گمراه کننده باشه، اندک اندک باید به دانشت اضافه بشه تا اینکه بالاخره بتونی مرزهای دانش بشکنی و صاحب نظر و اندیشه بشی<:-P

اینطوری موفق می شی

بدون تردید می گم؛

بعد از رابرت کیوساکی با کتاب قشنگش

فرید هلالات با آموختن علم تکنیکالش

farhad61 سومین نفری هست که بهش مدیون هستم، امیدوارم روزی بتونم جبران کنم :)
                        آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/10/28, 23:34.
                        مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• rezaafshari110
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 347

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
                          فرهاد جان من با روش پشوتن به واسطه تو آشنا شدم.
                          تو اولین روز ریلم 8% سود کردم و فقط با استراتژی پشوتن ترید کردم، چرا خودت بهش وفادار نمی مونی
                          من فکر می کنم که جمع آوری زیاد علوم مختلف تکنیکال، کمی گمراه کننده باشه، اندک اندک باید به دانشت اضافه بشه تا اینکه بالاخره بتونی مرزهای دانش بشکنی و صاحب نظر و اندیشه بشی

اینطوری موفق می شی

بدون تردید می گم؛

بعد از رابرت کیوساکی با کتاب قشنگش

فرید هلالات با آموختن علم تکنیکالش

farhad61 سومین نفری هست که بهش مدیون هستم، امیدوارم روزی بتونم جبران کنم :)
                          سلام همشهری
                          آقا منم تو دوره اخر کلاسهای اقای هلالات در مشهد شرکت کردم
                          ولی میخوام وارد فارکس بشم.اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید
                          حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                          همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• بابای دارا
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 768

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                            سلام همشهری
                            آقا منم تو دوره اخر کلاسهای اقای هلالات در مشهد شرکت کردم
                            ولی میخوام وارد فارکس بشم.اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید
                            خوشبخت شدم، با اجازه صاحبخانه عرض شود که :

اگه تمام تمرینهای استاد هلالاتو انجام دادی
                            و اصول پایه علم تکنیکال بطور کامل فرا گرفتی
                            و به این تواضع رسیدی که همیشه یه دانشجو هستی
                            و اگه به تمام تحلیل هایت ایمان داری
                            و اگه زمانی که سیگنال می گیری می تونی بهش پایبند باشی
                            و اگه به درجه ای از انضباط و ایمان به تحلیل تکنیکال رسیدی که به دنبال اخبار رانتی نگردی و فقط به نمودارت نگاه کنی

برو استراتژی پشوتن که فرهاد لطف کرده لینکشو گذاشته بخون و حدود 2 ماه ( بسته به اعتماد به نفس و استعداد خودت ) با دمو کار کن بعد تشریف بیارید به بازارهای مالی

دنیای غریب،قریب و قشنگیه
                            فقط یادت باشه برای هر خطی که اینجا نوشتم، هدفی داشتم و بیهوده نبوده و اگه از من سوال کردی بدون که برای تمام شروطم دلایل گرانی دارم

دوست داشتی در تماس باش با دوستان بیشتری آشنا می شی :)

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• rezaafshari110
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 347

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
                              خوشبخت شدم، با اجازه صاحبخانه عرض شود که :

اگه تمام تمرینهای استاد هلالاتو انجام دادی
                              و اصول پایه علم تکنیکال بطور کامل فرا گرفتی
                              و به این تواضع رسیدی که همیشه یه دانشجو هستی
                              و اگه به تمام تحلیل هایت ایمان داری
                              و اگه زمانی که سیگنال می گیری می تونی بهش پایبند باشی
                              و اگه به درجه ای از انضباط و ایمان به تحلیل تکنیکال رسیدی که به دنبال اخبار رانتی نگردی و فقط به نمودارت نگاه کنی

برو استراتژی پشوتن که فرهاد لطف کرده لینکشو گذاشته بخون و حدود 2 ماه ( بسته به اعتماد به نفس و استعداد خودت ) با دمو کار کن بعد تشریف بیارید به بازارهای مالی

دنیای غریب،قریب و قشنگیه
                              فقط یادت باشه برای هر خطی که اینجا نوشتم، هدفی داشتم و بیهوده نبوده و اگه از من سوال کردی بدون که برای تمام شروطم دلایل گرانی دارم

دوست داشتی در تماس باش با دوستان بیشتری آشنا می شی :)
                              خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتی
                              سعی میکنم حتما به این فرمایشاتتون علم کنم.راستی استراتژی پشوتن در بورس ما هم جواب میده؟
                              حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                              همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• بابای دارا
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 768

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                                خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتی
                                سعی میکنم حتما به این فرمایشاتتون علم کنم.راستی استراتژی پشوتن در بورس ما هم جواب میده؟
                                به نظر من بورس ايران كاملا تكنيك پذير هست البته در مورد سهم هايي كه از نظر تكنيكال مي تونن مورد بررسي قرار بگيرن
                                اما بزرگترين مشكل بورس ايران صف هاي خريد و فروش هستش
                                من به شخصه تو بروس ايران ترجيح مي دم از:

1- واگرايي ها در كف و سقف ( با استفاده از چهار انديكاتور MACD, RSI, MFI,DDI )
                                2- الگوهاي قيمت در بازار رنج ( خنثي )
                                3- كندل هاي شمعي ژاپني براي تاييد واگرايي ها استفاده كنم

و نياز به روش پشوتن نمي بينم ضمن اينكه اصل استراتژي پشوتن استفاده از سيگنال موثق Break Out ، تحليل روند بازار و بررسي قدرت امواج مي باشد ( البته تا بخش پايان بخش مقدماتي كه من خوندم )

نظر

در حال کار...
                                X