گام به گام با بازارهای جهانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای دارا
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 768

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
    :-?

خبر موثقه؟
    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
      فعلا که حساب دارن باز می کنن
      دبی هم شعبه داره تو سایتش آدرس و تلفن داده

اما اینکه پول واریز کنن نمی دونم. اما بحث تحریم ها
      همین الان ما تو شرکتمون به هر بانکی تو اروپا از طریق صرافی پول واریز می کنیم اما اینکه اونا هم واریز کنن من حقیقتا اطلاعی ندارم

اگه چیزی فهمیدی به من بگو
      در ضمن دمو این بانک 21 روز اعتبار داره.

آره حساب باز میکنن، اما به بانکهای ایرانی واریز نمیکنن، اون موقع هلالات هم همین رو میگفت؛ میگفت وقت کنم باید برم دبی پول رو نقد بردارم. دموی مزخرفی داره، قبلا اون اوایل فرید مجبورمون کرده بود، نصب کنیم، توی تایمای زیر روز سیگنال تکنیکال در بیاریم، براش ایمیل کنیم. اعصاب آدم خرد میشد. سر دو سه هفته، گیر میداد.
      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• محمود شریعت
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 1358

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
        یه چیز جالب، یورو دلار داره روی خط گردن، تایم یکساعته حرکت میکنه، من احتمال میدم یک صعود غافلگیر کننده، دوشنبه داشته باشه. محمود جان فکر کنم خطش رو شما کشیدی توی متاتریدر من. بیش از 5 بار تاچش کرده، درسته؟
        ;)
        . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
        [/RIGHT]
        [/B][/SIZE]

نظر

• MTZ
          Banned
          • Aug 2025
          • 670

سكسو بانك تنها پلت فرمي است كه حالت لگاريتمي هم داهر بقيه همه خطي ساده هستند بنابراين ما هم بايد روي خطي ساده كار كنيم

نظر

• MTZ
            Banned
            • Aug 2025
            • 670

حجن خان اون دوقلو سقفي كه توي 15 دقيق بود شد يا نه ؟؟

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

سلام این نوسانهای ساده، کوتاه مدت به لگاریتمی نمیرسه، برای شما که الگوهای میان مدت کار میکنی، ساکسو بانک خوبه.
              لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• MTZ
                Banned
                • Aug 2025
                • 670

با توحه به احتمال حمله نظامي امريكا به اراين الان حال ميده بري روي ريال به دلار يك sell اساسي بزني :D

نظر

• رامین
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 98

در اصل توسط mtz پست شده است View Post
                  با توحه به احتمال حمله نظامي امريكا به اراين الان حال ميده بري روي ريال به دلار يك sell اساسي بزني :d
                  این جایی که گفتین کجاست:d :-?

نظر

• محمود شریعت
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 1358

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                    با توحه به احتمال حمله نظامي امريكا به اراين الان حال ميده بري روي ريال به دلار يك sell اساسي بزني :D
                    بابا این حرفا همش کشکه
                    مرد مومن تو دیگه چرا به این چیزا توجه میکنی!!!!
                    . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                    [/RIGHT]
                    [/B][/SIZE]

نظر

• بابای دارا
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 768

با توحه به احتمال حمله نظامي امريكا به اراين الان حال ميده بري روي ريال به دلار يك sell اساسي بزني :d

اي خائن وطن فروش ، نون به نرخ روز خور اي ... :d

مرگ بر آمريكا
                      مرگ بر منافقين و كفار
                      سلام بر شهيدان

اگه بر فرض هم اينطور بشه من يه پوزيشم 100 لاتي buy مي گيرم رو نفت و يه sell مي زنم رو دلار با هدف صفر

آمريكا جوجه تر از اين حرفهاست كه بخواد چپ نگاه كنه، گول فيلماشونو نخورين
                      يكي از دوستام تعريف مي كرد زماني كه اون چند تا رنجر آمريكايي رو خليج فارس گرفته بودن اولين نيروي هايي كه بهشون رسيده بودن بچه هاي پايگاه بسيج دريايي اون منطقه بودن
                      مي گن آشپز پايگاه اينقدر هول كرده بوده اسلحه رو چپه گرفته بوده

به هر حال وقتي اينارو مي آرن ساحل ايران، آقايون از ترس شروع مي كن به خرابكاري ( شرمنده شلوارشونو خيس كردن) بعد تو خاطراتشون گفته بودن كه به ما گفتن اگه گير پاسدارا بيوفتين زنده زنده مي خورنتون :D

اينا كه رنجراش بودن =))

يكبارم كه بچه ها سپاه رو حساب كل كل شب رفته بودن آرم سپاهو رو بنده ناوشون زده بودن، صبح فك همه اومده بود پايين. :))
                      آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/10/15, 12:21.

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• بابای دارا
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 768

در اصل توسط رامین پست شده است View Post
                        این جایی که گفتین کجاست:d :-?
                        خيلي هيجاني شده، از خوشحالي دست و پاش مي لرزيده =))
                        همون محدوده دور و براي ايران بايد باشه فكر كنم :))

در ضمن من اين ملك سليمانو خيلي دوست دارم، چشمم روشن شد عكسشو ديدم :)

نظر

• بابای دارا
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 768

دوستاني كه انگليسيشون از ما بهتره اخبار و تحليل هاي سايت بلومبرگ ارائه كنن لطفا

نظر

• MTZ
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 670

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                            بابا این حرفا همش کشکه
                            مرد مومن تو دیگه چرا به این چیزا توجه میکنی!!!!
                            من فقط یک چیزی میدونم اونم اینکه باید ایرانی ها سرایعا اقدام کنند ..قضیه ملوان های انگلیسی که با کت و کروات از ایران بدرقه شدند که یادتون میاد ؟؟ ..اگه یادتون باشه اونز مان بلر به ایران یک مهلت 48 ساعته داد و ایران هم سریع دست ها را برد بالا
                            نمی خوام بگم همین فردا ... اما این دفعه بدجور گیر دادند و بد برگی رو کردند ..پیشنهاد میکنم مقاله امروز روزنامه شرق (سعید لیلاز) را بخوننید

نظر

• بابای دارا
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 768

من فقط یک چیزی میدونم اونم اینکه باید ایرانی ها سرایعا اقدام کنند ..قضیه ملوان های انگلیسی که با کت و کروات از ایران بدرقه شدند که یادتون میاد ؟؟ ..اگه یادتون باشه اونز مان بلر به ایران یک مهلت 48 ساعته داد و ایران هم سریع دست ها را برد بالا
                              نمی خوام بگم همین فردا ... اما این دفعه بدجور گیر دادند و بد برگی رو کردند ..پیشنهاد میکنم مقاله امروز روزنامه شرق (سعید لیلاز) را بخوننید
                              اون عكسبرداري هوايي ناو آمريكايي كه يادته، هنوز تو كفش موندن + فيلم پخش نشده اي كه چند تا از كماندوهاي ايران از داخل ناو آمريكايي در زمان رزمايش پيامبر اعظم انجام دادن
                              سال 80 يادمه اسراييل نقشه مسير هاي پروازي حمله هوايي به ايران رو تو اينترنت منتشر كرده بود =))

همون زمان كه مي گفتن روز 7 فروردين ساعت 5 صبح ايران رو مي زنن :))

بيخيال مرتضي جان، ميان بخاطر تشويش اذهان عمومي مي گيرنت ها بعدا نگي چرا نگفتين :-ss

با كمال شرمساري و ندامت از صاحب تاپيك كه بحث به حاشيه رانده شد، ديگه تكرار نميشه ;)

گفتم اين مرتضي هر جا بره درشو تخته مي كنن ديدين :D

نظر

• Amo Hoseian
                                عضو عادی
                                • Oct 2010
                                • 212

به به ، میبینم جمع دوستانی که تو شاخص بورس چیزایی دیدن، اینجا جمع شدن.
                                خوب از حالا به بعد روی ما هم حساب کنین. منم بازی
                                مدتی دارم دمو - یورو به دلار کار مکنم.
                                از این هفته منم هستم. (فعلا دمو)

شفاف سازی:
                                استراتژی که من کار میکنم امواج الیوت به روش جناب ویلیامز.
                                چون سرمایه اندکه (10000 دلار - دمو) در تایم یکساعته کار میکنم و سیگنال ها رو از تایم 30 و 15 و 5 مین میگرم.
                                هدف: حرکت در طول یک روند (صعودی - نزولی) است.

حالا بعدا بیشتر حرف میزنیم.
                                [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X