گام به گام با بازارهای جهانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Jul 2025
    • 1422

گام به گام با بازارهای جهانی

بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان عزیز
    جسارت کردم و در محضر اساتید و بزرگان این تاپک رو راه اندازی کردم
    هدف از ایجاد این تاپیک ؛ اموزش گام به گام معاملات در بازار های جهانی است ؛ دانسته های اندک که دارم تقدیم به همه دوستان
    امیدوارم مفید واقع شود
    یا علی
  • بوف کور
    Banned
    • Jul 2025
    • 1422

در بازارهای جهانی هر فرد با توجه به علایق خود می تواند بر روی هر انچه که می پسندد ترید ( خرید و فروش )کند
    که شامل : نسبت ارزها به یکدیگر
    فلزات (طلا و نقره و...)
    نفت
    و سهم ها و حتی شاخص بورس کشورهای دیگر می باشد
    برای ترید کردن ابزار خاصی مورد نیاز می باشد
    1- بروکر ( یا همان کارگزار خودمان ) که عملیات پرداخت و دریافت پول را انجام می دهد
    بروکر ها هم بمانند کارگزا رهای خودمان شامل خوب ؛ متوسط و ضعیف می باشد
    تنها فرق موضوع در این است که گاهی بروکر ها یی که می شناسیم بروکر های وقاعی نبوده و دیتایی که به ما ارائه می کنند با دیتای واقعی جهانی متفاوت است و کاری می کنند که باعث ضرر تریدر ( معامله گر ) شود
    البته بروکر های جهانی اینگونه نیستند و نمایند هایی در ایران هستند ( که به این نماینده ها آی بی ib می گویند ) که قابل اطمینان نیستند و در انتخاب بروکر باید به شدت وسواس بخرج داد
    خدا رو شکر با تمهیداتی که چندی پیش با عنوان بستن فارکس در ایران انجام شد اکثر این ای بی ها به صورت معلق در امدند
    2- نرم افزار متا تریدر
    این نرم افزار بمانند نرم افزار های معاملات ان لاین است که به شما اجازه خرید و فروش واقعی را می دهد

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

سلام
      جناب بوف کور
      تشکر میکنم،
      برای شروع:
      برای معاملات کدوم بازار رو بهتر میدونید؟ بهترین تایم فریم کدام هست؟
      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

در نمودار یور به دلار روی 1.30550 میشه 61.8 فیبوناچی و موج بزرگ جدید در تایم فریم هفتگی شروع میشه؛ درسته؟

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Jul 2025
          • 1422

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
          سلام
          جناب بوف کور
          تشکر میکنم،
          برای شروع:
          برای معاملات کدوم بازار رو بهتر میدونید؟ بهترین تایم فریم کدام هست؟
          سلام خدمت استاد عزیز جناب حجت
          انتخاب تایم فرم به میزان نقدینگی بستگی دارد
          به نظر حقیر برای پول های زیر 10000 دلار بهترین تایم کاری 5 و نهایتا 15 مین می باشد تا خطر کال شدن تریدر را تهدید نکند
          شخصا بازار ارز با توجه به کارمزد کم داشتنش رو بهترین بازار می دونم و بعد از اون طلا

در مورد تحلیل یورو دلار فکر می کنم هدف قیمتی 1.25 باشد یعنی 78 درصد فیبو ناچی
          اما ا ستاد عزیز
          نکته خیلی مهم اینه که با توجه به این تحلیل ها به نظر نمی شه تو بازار جهانی کار کرد مگر این که میزان نقدینگی خیلی زیاد باشد
          بیشتر تحلیل ها باید در تایم های 15 نهایت 30 مین انجام شود و روند کلی بازار را در تایم های بالاتر تحلیل کرد نه برای معامله کردن

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

لطفا؛نگین استاد، همون حجت بگین من راحتترم.
            من شنیدم 61.8 برگشتهای خوبی داره، چرا 78 درصد، بعد یه چیز دیگه این 78 از کجا اومده، من یادم نمیاد فیبوی 78 جایی دیده باشم.

نظر

• بوف کور
              Banned
              • Jul 2025
              • 1422

لطفا؛نگین استاد، همون حجت بگین من راحتترم.
              من شنیدم 61.8 برگشتهای خوبی داره، چرا 78 درصد، بعد یه چیز دیگه این 78 از کجا اومده، من یادم نمیاد فیبوی 78 جایی دیده باشم.
              ببینید جناب حجت
              این که چرا به جای 68 درصد می گم 78 درصد کاملا تجریبه و دلیلش اینه که بارها و بارها دیدم که 68 درصد به راحتی شکسته می شه و هدف 78 درصد و گاهر کمی کمتر از 78 درصد نشانه گرفته می شود در مورد نسبت 78 درصد ؛ یکی از نسبت های فیبو ناچی است که در بازار های جهانی به نظرم کاربدش بیشتر از 68 درصده
              توی نرم افزار متاتریدر نسبت 78 درصد هست
              اما حالا چرا 78 درصد
              در تایم ماهانه به نظرم یک الگو بت تشکیل شده هدف بال بت همون 78 درصد هست

در مورد مطلب قبلی : از اونجایی که شاید دوستانی باشند که با اصطلاحات فارکسی اشنا نباشند سعی می کنم تمام اصطلاحات رو با معادل فارسی بنویسم که مشکلی پیش نیاد در مورد کال شدن فراموش کردم
              معنی کال مارجین شدن این است که سرمایه از دست برود مثل این که سهمی بخریم 100 تومن و بشود 1 ریال در این صورت ما کل سرمایمونو از دست دادیم

نظر

• مصطفي
                عضو فعال
                • Jan 2010
                • 274

سلام

با توجه الگوي ولفي كه داشتيم قيمت تا سقف كانال نزولي رشد كرد . انتظار داريم با شكسته شده اين سطح قيمت تا محدوده : 1.3900 رشد كنه دربازه زماني 12 اكتبر.

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

در تایم فریم 5 مین، اگر کانال شکسته بشه، فکر کنم تا 1.3257 ریزش خواهد داشت، که میشه هدف پرچم درسته؟

آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/09, 21:09.

نظر

• بوف کور
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 1422

خیر مقدم به جناب مصطفی عزیز
                    با توجه به واگرایی مخفی منفی که در تمام تایم فرم ها اتفاق افتاد نظر بنده بر این است که کف قبلی شکسته خواهد شد
                    و برای همین الگوی ولفی رو فیل شده در نظر گرفتم
                    تا نظر شما در مورد این واگرایی مخفی منفی چی باشد

نظر

• بوف کور
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1422

در تایم فریم 5 مین، اگر کانال شکسته بشه، فکر کنم تا 1.3257 ریزش خواهد داشت، که میشه هدف پرچم درسته؟
                      در تایم 5 مین اگر چنانچه از 68 درصد و یا 78 درصد بازگشت به سمت بالا داشته باشیم ممکنه است که این روند نزولی دو ماه تمام شده باشد و الگوی ولفی جناب مصطفی الگوی مورد نظر باشد
                      در هر صورت با اخبار بدی که دیشب از امریکا اومد بعید می دونم بازار های جهانی مثبتی رو در این هفته داشته باشیم

نظر

• بوف کور
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 1422

به نظرم تا 1.33 ریزش داره و بعد از اون یک اصلاح کم و دوباره ریزش

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 1422

یکی از خوبی هایی که معامله در بازار های جهانی داره اینه که در واقع خوب بودن وضعیت اقصاد جهانی و یا بد بودن و بحرانی شدنش فرقی به حال یک ترید نداره و هیچ گاه بمانند خرید سهم نیست که اگر وضعیت بحرانی در جهان یا اقتصاد مملکتی ایجاد شود یا باعث ضرر هنگفت می شود و یا تریدر مجبور است مدتهای طولانی نقد بماند
                          و دلیلش هم این است که بر خلاف بورس که ما تنها می توانیم سهم بخریم اینجا چون نسبت دو کالا یا دو چیز نسبت به هم مورد معامله قرار می گیرد می تواین هم بخریم و هم چیزی را که نداریم بفرو شیم از این ریزش سود کنیم
                          چون دیدم بعضی از دوستان متوجه این مسئه نمی شوند مثالی می زنم
                          مثلا شما سهمی مثل صدرا رو پیش بینی می کنید که رشد دارد می خرید و سود می کنید و حالت دیگه ای براش وجود ندارد و اگر پیش بینیتان ریزش باشد انقدر نقد می مانید تا ریزش تمام شود و بعد می خرید اما در بازار های فارکس شما وقتی پیش بینی می کنید که فرضا یور می خواهد بریزد با این که ندارید فروش می زنید و از این فروش در صورت درست بودن پیش بینی سود می کنید و طلا رو اگر پیش بینی شما ریزش باشد فروش می زنید و از این ربزش سود می برید
                          درست مانند معاملات اتی

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

ایول واگرایی، البته نه اون واگرایی مخفی. واگرایی عادی، چقدر جالب الگو شبیه سر و شونه شده.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/10, 00:54.

نظر

• بابای دارا
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 768

سلام

آقا حجت فرمودن دوستان اسباب کشی کردن اینجا خواستم عرض ارادتی کنم و با کسب اجازه از بزرگتر در بحث مشارکت کنم.

من در حال حاضر دارم روی استراتژی پشوتن کار می کنم
                              اصل این استراتژی همون سیگنال Break Out خودمونه یعنی دقیقا همونه

بیشتر بر پایه همگرایی در Macd و خط میانگین 15، 30، 60 روزه کار می کنه و به سطوح 138.2% و 161.8% فیبوناچی تا حالا روی جفت ارزهای دلار/یورو - دلار /پوند من جواب گرفتم.

البته بیشتر 161.8% رو دیده

نوسان طلا خیلی زیاده و با سرمایه کم، احتمال زدن Stop Loss زیاده من توصیه می کنم روی مارک، پوند، یورو/ دلار کار کنیم.

تایم فریم من 5 دقیقه است که برای ورود روی 15 دقیقه تحلیل می کنم و روی 5 یا 1 وارد می شم.
                              در ضمن اندیکاتور Stoc هم خالی از لطف نیست.

اکیدا مطالعه روش پشوتن رو توصیه می کنم.
                              مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

در حال کار...
                              X