ترید و دنیای مختلف زنانه و مردانه
شاید تاکنون فکر کرده اید که زن و مرد بودن در بازار فارکس کاملا بی اهمیت است.اما اینگونه نیست.تعداد آقایان تریدر حدودا 20 برابر خانم هاست ؛هر چند این سرعت به سمت برابری حرکت می کند.
نکته جالب توجه اینکه که درصد تریدرهای موفق در میان زنان بیشتر از مردان است.خانم ها کمتر تکبر و غرور دارند ،خصوصیتی که در ترید گناه بررگی محسوب می شود.
ضمیر مردانه – که مسئول بسیاری از مخاطرات و کشتارها و خونریزی هاست در ترید درگیر است.آقایان نمودار را تحلیل می کنند و پوزیشن می گیرند.اگر بازار به سمت دلخواهشان رفت منتظر می مانند که بیشتر و بیشتر خودشان را ثابت کنند و اگر بازار به جهت دیگر برود،خصوصیات باطنی آنها را وادار می کند که ضرر را تحمل کنند و منتظر می مانند تا بازار برگردد و درستی نظرشان را اثبات کند.
اما خانم ها بیشتر به دنبال جواب این پرسش هستند:پول کجاست؟هدف آنها سود بردن و ضرر نکردن است .آنها کمتر به دنبال اثبات خودشان هستند.آنها مانند تریدری که با وزش باد خم می شود،انعطاف پذیرند و سوار بر ترند می شوند و کمی زودتر پیاده می شوند وسودشان را به حسابشان واریز می کنند.داشتن روزنگار و ثبت ترید از مهمترین ملزومات پیشرفت است که دراین کار خانم دقیق تر و منظم تر عمل می کنند.
نظر