تشخيص بازار رنج و نحوه معامله

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • azmoudehnia
    عضو عادی
    • Sep 2011
    • 41

    #1

    تشخيص بازار رنج و نحوه معامله

    با سلام خدمت همه پيشكسوتان فاركس و مخصوصا دوستان اين سايت اميدوارم سال پربركت از هر لحاظ داشته باشيد.طبق بررسي كه كارشناسان امر فاركس انجام داده اندبازارهاي ارز بيشتر در حالت رنج بوده اند تا داراي روند پس اگه فقط بتونيم اين شرايط رنج را كشف كنيم و با روش مناسبي معامله كنيم برايند مثبتي خواهيم داشت در عكسي كه خواهيد ديد اگه در تايم چهار ساعته نگاه كنيم تقريبا از 6 مارس دلار نيوزلندتوحالت رنج بسر ميبره تا الان كه 30 مارس هست .در ابتدا يك كانال افقي بين قله ها و دره هاي ايجاد شده مشخص ميكنيم(تو عكس بنده قرمزش كردم)البته اين قسمت سليقه اي هست . بعد بولينگر باند را با همان تنظيمات ديفالت كه مناسب تايم چهار ساعته هست رونمودار ميندازيم.انديكاتور بعد ADX با همان تنظيمات هست .همانطور كه ميدانيد از اين انديكاتور براي تشخيص رنج يا رونددار بودن بازار ميشه استفاده كرد مثلا يك خط افقي رسم ميكنيم و با توجه به گذشته و حال خط زرد ADX محدوده زير 35 را رنج در نظر ميگيريم.انديكاتور بعدي استوكاستيك معروف با سطوح20 و 80 بوده كه بايد قله ها و دره هاش با قله ها و دره هاي قيمت يه جورايي هماهنگ باشه .بقيه مراحل را فكركنم همه ميدونيد مثلا اگر خط سريع استوكاستيك خط كندشو(آبي قرمز را)زير يا محدوده سطح 20 روبه بالا قطع كرد و از طرفي پيرامون خط پاييني بولينگرباند بوديم اقدام به خريد و عكس همين حالت البته ييرامون سطح 80 استو و خط بالايي باند بولينگر فروش مينماييم
  • azmoudehnia
    عضو عادی
    • Sep 2011
    • 41

    #2
    درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضگي را صبر و باتبسمي برلب اين حماقت را حكمت خداوندي ميدانند.

    " گاندي"

    نظر

    • nedamousavi
      عضو جدید
      • Apr 2013
      • 9

      #3
      دوستان من از این سایت نمونه گزارش پیدا کردم که دید خیلی خوبی داره رایگان هم هست نمونه هم گزارشات گپ آنالیز و رتبه بندی داره که توضیحاتی درباره این نمونه گزارش ها می دم امیدوارم مفید باشه:
      آگاهی از ترکیب دارایی ها، بدهی ها و فروش شرکت و مقایسه آن با میانگین و استاندارد صنعت، می تواند معیار مناسبی برای شناخت عملکرد سازمان در استفاده از دارایی ها و سایر موارد باشد. اینکه چقدر از دارایی های یک شرکت را نقدینگی شرکت تشکیل می دهد و چه سهمی از دارایی های شرکت به صورت تجهیزات و ساختمان و... هستند، در مقایسه با میانگین و استاندارد صنعت می تواند تا حدود زیادی بیانگر وضعیت سازمان باشد. یا اینکه شرکت چه سهمی از فروش خود را صرف هزینه های تولید می کند و چه سهمی از فروش به سود تبدیل می شود و مقایسه این نسبت ها با رقبا و میانگین صنعت به خوبی می تواند گویای عملکرد بنگاه اقتصادی باشد.

      گزارش های تحلیل فاصله با این رویکرد و بر اساس یک استاندارد بین المللی در تحلیل داده های مالی شرکت ها، ساختار دارایی، بدهی و فروش را با میانگین صنعت و رقبا مقایسه می کند. شیوه تحلیل بدین ترتیب است که در هر یک از صورتهای مالی یکی از اقلام مهم یا عمده را انتخاب و نسبت سایر اقلام را به آن می سنجند. بطور کلی در ترازنامه معمولا جمع دارایی ها به عنوان مبنا لحاظ می شود و سایر اقلام ترازنامه بر اساس آن سنجیده می شود در سود و زیان نیز معمولا مبنا را سرفصل « فروش» قرار می دهند.

      در انتهای این گزارش نیز، برخی از نسبت های مالی و اقتصادی شرکت محاسبه شده که مکمل ساختارهای مالی بررسی شده خواهد بود. فهرست این شاخص ها عبارتند از:
      سودآوری
      درصد حاشیه سود خالص
      درصد حاشیه سود عملیاتی
      درصد حاشیه سود ناویژه
      نسبت جاری
      درصد سود قبل از کسر مالیات
      بازده حقوق صاحبان سهام
      برگشت سرمایه
      بازده فروش
      بازده مجموعه دارایی ها
      نسبت سریع(آنی)

      گردش دارایی های ثابت
      گردش مجموع دارایی ها
      نسبت فروش به سرمایه در گردش
      دوره وصول مطالبات
      نسبت بدهی

      نظر

      در حال کار...
      X