بیت کوین

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • webbadboy
    عضو عادی
    • Sep 2020
    • 145

پاسخ : بیت کوین

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    ریپل با کندل خوبی بالای میانگین 200 دوره ای رفت تو 4 ساعته !

نشستم زل زدم بهش. ایندفه باید در بالاترین نقطه بفروشم. ببینم می شه!!! /:.yead.:/
    لسرما (27020) - جم (47000) - غبشهر(28000)-وصنا(8000)

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35706

همچنان کندل خوب !

نظر

• webbadboy
        عضو عادی
        • Sep 2020
        • 145

همچنان کندل خوب !
        یعنی روی 1 دلار فروش بزاریم /:.negaran.:/

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35706

در اصل توسط webbadboy پست شده است View Post
          یعنی روی 1 دلار فروش بزاریم /:.negaran.:/
          فعلا یه مقاومت رو 0.57 و بعدش 0.68 داره !

اگه موج شماری بخوایم نگاه کنیم بهش در صورتی که از سقف قبلی رد بشه هدف 1.2-1.5 دلار !

خبری از دادگاهش نشد!؟
          آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2021/01/30, 20:22.

نظر

• webbadboy
            عضو عادی
            • Sep 2020
            • 145

اگه موج شماری بخوایم نگاه کنیم بهش در صورتی که از سقف قبلی رد بشه هدف 1.2-1.5 دلار !

خبری از دادگاهش نشد!؟
            چهارم اسفند جلسه پیش دادگاهش هست. او روز تاریخ جلسه رسمی اعلام میشه. بایدن تعدادی از ارز دیجیتال دوستان را سر کار گماشته از جمله یکی از مدیران ریپل. بنابراین خوشبینی ها زیاد شده. شلم شورباییه خلاصه. 10% روی 50 سنت فروختم فعلن. ولی واقعن نمیشه فهمید چی به چیه! در عرض چند ثانیه 20-30 درصد بالا و پایین میشه لهنتی. #:-S

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35706

چهارم اسفند جلسه پیش دادگاهش هست. او روز تاریخ جلسه رسمی اعلام میشه. بایدن تعدادی از ارز دیجیتال دوستان را سر کار گماشته از جمله یکی از مدیران ریپل. بنابراین خوشبینی ها زیاد شده. شلم شورباییه خلاصه. 10% روی 50 سنت فروختم فعلن. ولی واقعن نمیشه فهمید چی به چیه! در عرض چند ثانیه 20-30 درصد بالا و پایین میشه لهنتی. #:-S
              ظاهرا 28 ژانویه دفاعیه رو ثبت کردن !

احتمالا نوسانات روزهای اخیر بی ارتباط با اون دفاعیه نیست !

همچنان با کندلهای خوبی همراهه !

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35706

ریپل به ریال، با دلار صرافی !

نظر

• webbadboy
                  عضو عادی
                  • Sep 2020
                  • 145

تحلیلگر مطرح حوزه ارزهای دیجیتال، Michaël van de Poppe، پس از اعلام حمایت میلیاردر آمریکایی، ایلان ماسک (Elon Musk)، از این ارزدیجیتال، روند بیت‌کوین را نزولی پیش‌بینی کرده است.
                  او‌ در حساب کاربری خود در توییتر خطاب به ۱۱۳٫۵۰۰ دنبال‌کننده خود گفت که دنبال کردن اخبار به منظور تشکیل روند صعودی در بازار بیت‌کوین و ورود به این بازار روش مناسبی برای سرمایه‌گذاری نمی‌باشد.
                  “تنظیم سبد سرمایه‌گذاری بر اساس گفته‌های ایلان ماسک یا هر شخص دیگری استراتژی مناسبی برای سرمایه‌گذاری نمی‌باشد. شما باید برای ورود به این بازار به روند قیمت در گذشته نگاه کنید.”
                  این تحلیلگر مطرح معتقد است که بیت‌کوین تا ماه فوریه (بهمن) به زیر ۳۰٫۰۰۰$ خواهد رسید و یک کف قیمتی را در محدوده ۲۵٫۰۰۰$ به ثبت خواهد رساند.
                  “در کوتاه‌مدت، من همچنان معتقد به وقوع یک اصلاح قیمتی هستم. ما شاهد یک روند صعودی تا ۳۸٫۰۰۰$ بودیم اما سطح حمایتی ۳۴٫۵۰۰$ به خوبی عمل نکرد. این اصلاح قیمت برای بازار مفید بوده و به اعتقاد من بیت‌کوین روندی نزولی را در پیش خواهد گرفت.”
                  اگرچه Michaël van de Poppe معتقد است که بیت‌کوین اصلاح خواهد کرد، اما تحلیلگر مطرح دیگری با نام مستعار Capo معتقد است اصلاح بیت‌کوین پایان یافته است.
                  این مطلب صرفاً ترجمه از منبع ذکر شده بوده و مسئولیت آن با آکادمی هلاکوئی نمی‌باشد.

یادمه زمانی که تصمیم گرفتم بورس را جدی تر دنبال کنم، یک جدول اکسل درست کرده بودم شامل این ستون ها : نام ، تاریخ، پیشنهاد، قیمت پیشنهادی، نوسان تا این تاریخ! پس از چند ماه تقریبا فهمیدم که چه کسی ارزش دنبال کردن دارد و چه کسی ندارد. یادمه یک وبلاگی بود به نام استاد مهران. سیگنالهایش عالی بود و تازمانی که رایگان سیگنال می داد به شدت دنبالش می کردم و سودهای خوبی به دست آوردم.
                  الان هم حس میکنم در دنیای ارزهای دیجیتال باید همین کار را تکرار کنم. خودم که زیاد نتونستم روند ها را تشخیص دهم شاید اینگونه یک استاد مهران دیگر پیدا کنم....

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35706

خبری از دادگاهش نشد!؟
                    در ادامه حرکت قوی که شروع کرده امروز زده به مقاومت 0.57 !

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35706

خبری از دادگاهش نشد!؟
                      در ادامه حرکت قوی که شروع کرده امروز زده به مقاومت 0.57 !

نظر

• webbadboy
                        عضو عادی
                        • Sep 2020
                        • 145

روی 70 سنت حدود 40% ریپل ها را برای فروش گذاشته ام! تا نزدیکش هم اومده ولی فعلن چشم انتظاریم!!!
                        دوستی EOS را هم مترصد یک جهش بزرگ می دونه. به شخصه هیچ شناختی ازش ندارم. برای دوستانی که تکنیکالی دنبال می کنند یک سر نخ باشد!
                        در مورد خود بیتکوین نظرم اینه که یکبار دیگه 42000 را خواهد دید. بر همین اساس تمامی فروش ها در سایر ارزها را وارد بیت کوین کرده و صبر میکنم!

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35706

روی 70 سنت حدود 40% ریپل ها را برای فروش گذاشته ام! تا نزدیکش هم اومده ولی فعلن چشم انتظاریم!!!
                          دوستی EOS را هم مترصد یک جهش بزرگ می دونه. به شخصه هیچ شناختی ازش ندارم. برای دوستانی که تکنیکالی دنبال می کنند یک سر نخ باشد!
                          در مورد خود بیتکوین نظرم اینه که یکبار دیگه 42000 را خواهد دید. بر همین اساس تمامی فروش ها در سایر ارزها را وارد بیت کوین کرده و صبر میکنم!
                          اگر 36500 رو بتونه قوی به سمت بالا بزنه ! میتونه برگشت به قله قبلی احتمالش زیاد بشه !

نظر

• webbadboy
                            عضو عادی
                            • Sep 2020
                            • 145

تمامی فروش ها در سایر ارزها را وارد بیت کوین کرده و صبر میکنم!
                            انجام شد!!! :D
                            50% باقیمانده را هم روی 99 سنت فروش گذاشتم!

نظر

• gholamk
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 520

انجام شد!!! :D
                              50% باقیمانده را هم روی 99 سنت فروش گذاشتم!
                              سلام
                              آقا کارت درسته، من روی ۰.۶۵ ریپل رو با لوریج ۲۰ پوزیشن سل گرفتم و با ۷۰۰ درصد سود خارج شدم ازش ولی خب با ۵ دلار این پوزیشن رو گرفتم:D:D
                              تحلیلتون عالی بود
                              ی سوال داشتم، برای بدست آوردن تمام سطوح مهم ارزهای دیجیتال من از تایم فریم روزانه دارم استفاده میکنم، میخواستم ببینم آیا درست هست
                              و اینکه شما برای پیدا کردن مقاومت و حمایت ارزها از چ تایم فریمی استفاده میکنید و برای کشیدن خطها از نمودار کندلی استفاده میکنید یا لاین ؟
                              و آیا اینکه برای خرید و فروش ب اخبار فاندامنتال هم توجه میکنید یا نه؟ مثلا همین ریپل رو من در مورد دادگاهش و خبرهای بدی ک ازش می‌رسید اطلاع پیدا کردم ولی دیر و وقتی فهمیدم ک قیمتش خیلی ریخته بود، آیا از اخبار هم اطلاع دارید و اگر امکانش هست منبع رو می‌فرمایید بنده هم استفاده کنم؟
                              ببخشید ک خیلی سوال پرسیدم ازتون
                              آخه من راستش رو بخواهید نزدیک ب ۳۵ میلیون تومن رو روی یکی از ارزها (sol) لیکویید کردم ولی خب چون علاقه دارم نمیتونم دست بکشم!
                              حالا تو دلتون بهم ناسزا نگید ها لطفا
                              آخرین ویرایش توسط gholamk؛ 2021/02/01, 17:59.

نظر

• webbadboy
                                عضو عادی
                                • Sep 2020
                                • 145

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                                سلام
                                آقا کارت درسته، من روی ۰.۶۵ ریپل رو با لوریج ۲۰ پوزیشن سل گرفتم و با ۷۰۰ درصد سود خارج شدم ازش ولی خب با ۵ دلار این پوزیشن رو گرفتم:D:D
                                تحلیلتون عالی بود
                                ی سوال داشتم، برای بدست آوردن تمام سطوح مهم ارزهای دیجیتال من از تایم فریم روزانه دارم استفاده میکنم، میخواستم ببینم آیا درست هست
                                و اینکه شما برای پیدا کردن مقاومت و حمایت ارزها از چ تایم فریمی استفاده میکنید و برای کشیدن خطها از نمودار کندلی استفاده میکنید یا لاین ؟
                                و آیا اینکه برای خرید و فروش ب اخبار فاندامنتال هم توجه میکنید یا نه؟ مثلا همین ریپل رو من در مورد دادگاهش و خبرهای بدی ک ازش می‌رسید اطلاع پیدا کردم ولی دیر و وقتی فهمیدم ک قیمتش خیلی ریخته بود، آیا از اخبار هم اطلاع دارید و اگر امکانش هست منبع رو می‌فرمایید بنده هم استفاده کنم؟
                                ببخشید ک خیلی سوال پرسیدم ازتون
                                آخه من راستش رو بخواهید نزدیک ب ۳۵ میلیون تومن رو روی یکی از ارزها (sol) لیکویید کردم ولی خب چون علاقه دارم نمیتونم دست بکشم!
                                حالا تو دلتون بهم ناسزا نگید ها لطفا
                                درود بر شما. راستش بنده واقعن از روی دست این و آن معامله می کنم و خودم بررسی تکنیکال روی ارزها نداشتم و شاید چند تایی تحلیل تکنیکال اینجا و آنجا دیده باشم و بیشتر از روی اخبار و شنیده های بازار جهانی معامله می کنم و سعی میکنم پلکانی معامله کنم و وقتی سود خوبی می کنم درصد ریسکم را بالا می برم. البته گاهی هم اشتباهات بزرگ می کنم از جمله همین الان که 50% ریپل را نگهداشتم و با افت شدید آن مواجه شدم و به فنا رفتم . خخخخ . به هرروی سرمایه ام در ارزهای دیجیتال فعلن خیلی کم است و جرات ندارم سنگین وارد شوم.
                                یک سایتی پیدا کردم به نام آکادمی هلاکوئی که به نظرم خیلی عالی اخبار را پوشش می دهد. گوگل کنید پیدا می فرمایید.
                                شما خیلی با جرات تر از بنده هستید که 35 تومن در این بازار وارد کرده اید. اما به شدت با شما موافقم که اعتیاد شدیدی ایجاد می نماید چون نوسانات بسیار شدید و عجیب و غریب است. اگر اهل هیجان باشید دیگر نمی توانید ترک کنید. تا ابد باید پای این بساط تشریف داشته باشید. خخخخ
                                نظرم الان روی خود بیت کوین است. در سایر ارزها یک بازی وجود دارد که آنرا پامپ یامپ نام گذاشته اند. یک عده پولدار مثل حقوقی های بورس خودمان با هماهنگی یک ارز بی صاحاب را چند ده درصد بالا و پایین می برند و اینگونه سود های میلیون دلاری به جیب می زنند. واقعن هم نمی شود فهمید که نوبت کدام ارز است ولی به نظرم شاید با خود بیت کوین نتوانند به سادگی این بازی را دربیاورند. ببینیم چه خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X