بیت کوین

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bourse
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1346

پاسخ : بیت کوین

احتمال داره شبیه اتفاقی که واسه چارت داوجونز افتاده در آینده واسه بیت کوین هم بیفته . الان چند ساله شاخص داو واگرایی منفی زده و همه تحلیل گرا منتظر ریزشن ولی همچنان رو به بالا ... آینده رمز ارزها بسیار روشنه سعی کنید تو سبد حتما از پروژهای متاورس داشته باشید

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

لینک کانالی که خودم دو ماهی میشه باهاشون کار می کنم و اینجا میزارم.
      حتما عضو شید
      همه سیگنالاشون تا الان تارگت خورده
      هم فیوچرز هم اسپات
      من عاشق فیوچرزهاشون هستم. همه تارگت میخوره.
      تو نیم ساعت 20 درصد سود می گیریم خارج میشیم.
      اگه هم خلاف جهت پوزیشن حرکت کنه ادمینش خیلی حرفه ای مدیریت می کنه با مارت هایی که توی نقاط عالی بهمون میده با سود خوب خارج میشیم.
      و البته اسپات هاشون هم همه به موقع نقطه ورود و به موقع نقطه خروج میدن.
      یه سری ارزها هم واسه هولد معرفی می کنن و یه سری از این شت کویین هایی که یهویی منفجر میشه هم گاهی معرفی می کنن.

از دستش ندید.
      https://t.me/BTC_PROFESSOR
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35715

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        بازهم سقف جدیدی ثبت کرد !

در تایم بالا همچنان جا داره قیمتهای بالاتری هم ببینه !
        در حال عبور از 69000 دلار !

68999.99 دلار !!!

نظر

• CHESTER.2020
          عضو فعال
          • Apr 2020
          • 1255

it's a trap.
          آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/11/10, 20:11.
          نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
          نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3142

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
            it's a trap.
            درود بر شما

جاتون بسیار خالیه./:.Heart.:/

نظر

• CHESTER.2020
              عضو فعال
              • Apr 2020
              • 1255

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              درود بر شما

جاتون بسیار خالیه./:.Heart.:/
              سلام و عرض ادب داور عزیز
              برقرار باشی

از اونجاییکه این انجمن هم نمونه ی کوچکی از کلیت جامعه هست و همونطور که در این جامعه بی ارزش ترین چیز سرمایه های اجتماعیه و متخصصایی که عطا رو به لقا بخشیدند و رفتند. گردانندگان در این

انجمن هم هیچ ارزشی برای سرمایه هایش که کاربرا هستند قاِِیل نیستند و طبیعیه که خیلی ها ترجیح میدهند سکوت کنند..

دیدم دوستان در فضای بولیش به سر میبرند گفتم انتهای روند صعودیو یادآور بشوم به عزیزان.
              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3142

کسی تا به حال در مورد پشتوانه شرکت تتر بررسی کرده؟؟

البته گفته شده که برای هر تتری که منتشر میکنند، یک دلار ذخیره میکنند

ولی تا حالا کسی صورتهای مالی، شرکت ارائه دهنده تتر رو دیده؟؟

اگر شرکت ارائه دهنده تتر هیچ پشتوانه ای نداشته باشه و یه روزی اعلام برشکستگی بکنه!!

دقیقا داریم گولدکوئیست بازی میکنیم و آخرین نفرها بازنده ها خواهند بود

البته یه راهکار و حاشیه امنیت میتونیم واسه خودمون درست کنیم.

به محض اولین سود، اصل سرمایه رو بکشید بیرون بدون هیچ طمعی.

اینها رو عرض کردم و پرسش هایی رو مطرح کردم که: دوستان نسبت به بازاری که درش فعال هستند بیشتر بدونند و آگاه تر باشند.

.

نظر

• trojan
                  ستاره دار(1)
                  • Nov 2013
                  • 881

سلام و عرض ادب داور عزیز
                  برقرار باشی

از اونجاییکه این انجمن هم نمونه ی کوچکی از کلیت جامعه هست و همونطور که در این جامعه بی ارزش ترین چیز سرمایه های اجتماعیه و متخصصایی که عطا رو به لقا بخشیدند و رفتند. گردانندگان در این

انجمن هم هیچ ارزشی برای سرمایه هایش که کاربرا هستند قاِِیل نیستند و طبیعیه که خیلی ها ترجیح میدهند سکوت کنند..

دیدم دوستان در فضای بولیش به سر میبرند گفتم انتهای روند صعودیو یادآور بشوم به عزیزان.

سلام و ارادت
                  اتمام روند صعود رو بيشتر توضيح بدين ، يعني بيت كوين ميره واسه موج c نزولي ؟
                  آخرین ویرایش توسط trojan؛ 2021/11/11, 12:29.

نظر

• CHESTER.2020
                    عضو فعال
                    • Apr 2020
                    • 1255

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                    سلام و ارادت
                    اتمام روند صعود رو بيشتر توضيح بدين ، يعني بيت كوين ميره واسه موج c نزولي ؟
                    سلام ودرود
                    اتمام روند فعلی منظورم بود . از اینجا یک منطقه جمع آوری میسازه و یک بالا میزنه تا 67 بعد ریزش تا 60 اگر حفظ نشه (احتمالش کم دووم بیاره) میریم برای 55--(اعداد رو زون در نظر بگیرید با تلورانس پانصد تا هزار دلار. الان در 4 از 3 بزرگیم زبل خان ها مشغول سیو سودند... این اتفاقات در ظرف زمانی دو تا شش هفته آینده تحلیل شده. در زون 55 پوزیشن لانگ بعد از ساختن منطقه ی جمع آوری برای شروع موج 5 بزرگ...

نظر

• BOURSY
                      مدیر سایت
                      • Nov 2010
                      • 250

سلام و عرض ادب داور عزیز
                      برقرار باشی

درود بر chester گرامی@};-
                      خوشحالم از دیدن مجدد پستهاتون
                      اما حسابی دلخور نیز، از اینکه چرا نگفتین دلیل "عطا رو به لقا" بخشدن از جانب خودتون چی بوده ... من به خوبی اون روز رو به یاد می آرم...چون اون روز هم خودم پشت این آیدی بودم و با دیدن پست خداحافظیت، هم ناراحت و هم مایوس شدم.
                      من البته دوستتون داشتم و دارم...اما مگه انتظار داشتین وقتی با کاربری (که از قضا به خاطر فحاشیهای بعدیش الان مسدوده) دهن به دهن میشید و فحش ناموسی به هم رد و بدل میکنید پستهاتون حذف نشه و تذکر برای رعایت حال محیط عمومی دریافت نکنید؟؟
                      مسلما شما هم حفظ سرمایه های اجتماعی رو اینگونه تعریف نمیکنید!
                      # کمی_منصف_باشیم

نظر

• CHESTER.2020
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 1255

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post
                        درود بر chester گرامی@};-
                        خوشحالم از دیدن مجدد پستهاتون
                        اما حسابی دلخور نیز، از اینکه چرا نگفتین دلیل "عطا رو به لقا" بخشدن از جانب خودتون چی بوده ... من به خوبی اون روز رو به یاد می آرم...چون اون روز هم خودم پشت این آیدی بودم و با دیدن پست خداحافظیت، هم ناراحت و هم مایوس شدم.
                        من البته دوستتون داشتم و دارم...اما مگه انتظار داشتین وقتی با کاربری (که از قضا به خاطر فحاشیهای بعدیش الان مسدوده) دهن به دهن میشید و فحش ناموسی به هم رد و بدل میکنید پستهاتون حذف نشه و تذکر برای رعایت حال محیط عمومی دریافت نکنید؟؟
                        مسلما شما هم حفظ سرمایه های اجتماعی رو اینگونه تعریف نمیکنید!
                        # کمی_منصف_باشیم

سلام به BOURSY گرامی

اینکه اون کاربر مسدود خواهد شد از روز برایم روشن تر بود حتما بعد اون ماجرا داستانی داشته.اما اینکه من تذکر گرفتم

برای اینکه با طرف نقدی حساب کردم باعث شد بدانم قضاوت مدیران سایت بر چه اساسی هست و با ری اکشن ها هم مانند اکشن ها برخورد میشه ... مثل

نظام که میگه اگر دزد آمد و تهدید جانی داشت برایت اگر دفاع کنی برای دور کردن دزد تو مقصری..(شما اکشن رو از بین ببری خود بخود ری اکشن ها بوجود

نمیاد و نباید اکشن و ری اکشن را مساوی انگاشت) .

من هم تریدر نشدم که بدهکار کسی بمانم( وگرنه کارمند بودن را انتخاب میکردم
                        /:.winksmiley02.:/).

قطعا از این به بعد هم نقدی حساب میکنم( در صورت نیاز
                        :D ).

اما اینکه تذکر به تغییر رویه بنده بدهید دور باطلی است. پس برای راحتی خود و سایرین نظاره گرم.

از روی احترامی که به اعضا دارم ورود به بیتکوین روی منطقه ی 30 هزار اعلام کردم و روی زون 69 هزار خروج را.
                        یا داستان برکت و خالی کردن ...

فرق امثال ما با خیلی ها(--مثل ربل خان هایی که وقت ورود به بازار سیگنال خروج میدهند !!!-- )مشخصه نه احتیاج به اثبات خود داریم(که خود را

به خود ثابت میکنیم نه به خلق) و نه نیازی به فعالیت در بورس تهران که بواقع بچه بازی میدانم (با دامنه و حجم مبنا و دستکاری مارکت فقط باعث اتلاف وقت است)

ولی بواسطه ی ارادتی که به دوستان داریم می نوشتیم. شاید دو نفر استفاده کنند در این شرایط بد اقتصادی گلیمشان را از آب بیرون ببرند...

مدیریت بهتره این نکته رو مد نظر قرار بدهند که خیلی ها در این سایت کاربر معمولی نیستند اگرچه کنار اسمشان درج شده معمولی...

یا فیلتر ثبت نام در سایت رو دقیق تر تنظیم کنند یا درگیر افت کیفیت کلی تالار بشوند. (هرچند به شخصه فکر میکنم برای مدیریت اهمیت چندانی ندارد) . اینجا

هم جزیی از کل هست و نباید توقعی داشت.

برقرار باشید @};-@};-
                        آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/11/14, 13:08.

نظر

• BOURSY
                          مدیر سایت
                          • Nov 2010
                          • 250

سلام به BOURSY گرامی

...اما اینکه من تذکر گرفتم

برای اینکه با طرف نقدی حساب کردم باعث شد بدانم قضاوت مدیران سایت بر چه اساسی هست و با ری اکشن ها هم مانند اکشن ها برخورد میشه ... مثل

نظام که میگه اگر دزد آمد و تهدید جانی داشت برایت اگر دفاع کنی برای دور کردن دزد تو مقصری..(شما اکشن رو از بین ببری خود بخود ری اکشن ها بوجود

نمیاد و نباید اکشن و ری اکشن را مساوی انگاشت) .

برقرار باشید @};-@};-
                          اگه قرار باشه "نقدی حساب کردن" باب بشه که سنگ روی سنگ بند نخواهد شد که!
                          .
                          .
                          تشبیه شما در صورتی در بحث مورد نظر ما کار میکرد که بیم ضرر آنی و جانی وجود میداشت و نمیتونستین صبر کنین تا مجری قانون بیاد و به حساب فرد خاطی که به قول شما اکشن رو استارت زده برسه
                          .
                          .
                          راه حل درست (که رسیدن بهش نیاز به نبوغ هم نداشت...و انجام ندادنش هم با توجیه تصنعی رفو نمیشه) این میبود که پست فرد هتاک رو گزارش کنین...و اگه اگه پاسخ درخور نگرفتین به اون بی عملی اعتراض کنین...چه با پیام خصوصی به ناظرین و ادمین...چه درج پست در تاپیک "شما بگویید"...نه اینکه نقدی! حساب کنید!
                          .
                          .
                          و علی رغم ارادت قلبی ای که به برخی دوستان (به عنوان یه شخص نه به عنوان مدیر بورسی) دارم، اما معنیش این نیست که اون افراد میتونن خودشون رو ورای "قانون" (هرچند هم که ناقص باشه) بدونن و "نقدی حساب کنن"...الان هم لطف میکنین اگه توهینی که در ابتدای پستتون به کاربر غایب وجود داره ویرایش کنین
                          آخرین ویرایش توسط BOURSY؛ 2021/11/14, 13:04.

نظر

• CHESTER.2020
                            عضو فعال
                            • Apr 2020
                            • 1255

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post
                            اگه قرار باشه "نقدی حساب کردن" باب بشه که سنگ روی سنگ بند نخواهد شد که!
                            .
                            .
                            تشبیه شما در صورتی در بحث مورد نظر ما کار میکرد که بیم ضرر آنی و جانی وجود میداشت و نمیتونستین صبر کنین تا مجری قانون بیاد و به حساب فرد خاطی که به قول شما اکشن رو استارت زده برسه
                            .
                            .
                            راه حل درست (که رسیدن بهش نیاز به نبوغ هم نداشت...و انجام ندادنش هم با توجیه تصنعی رفو نمیشه) این میبود که پست فرد هتاک رو گزارش کنین...نه اینکه نقدی حساب کنید
                            .
                            .
                            و علی رغم ارادت قلبی ای که به برخی دوستان (به عنوان یه شخص نه به عنوان مدیر بورسی) دارم، اما معنیش این نیست که اون افراد میتونن خودشون رو ورای "قانون" (هرچند هم که ناقص باشه) بدونن و "نقدی حساب کنن"...الان هم لطف میکنین اگه توهینی که در ابتدای پستتون به کاربر غایب وجود داره ویرایش کنین

اگر قبل از نقدی حساب کردن ما سنگ روی سنگ در سایت بند شده بود نه اون کاربر به خودش اجازه میداد تخظی کنه نه ما مجبور به واکنش بودیم( حتما باگی وجود داره که این اتفاقات به دفعات میوفته.

به هر نحو چون کاربر در سایت حضور نداره ویرایش انجام میدهم مشکلی نیست.

نظر

• BOURSY
                              مدیر سایت
                              • Nov 2010
                              • 250

اگر قبل از نقدی حساب کردن ما سنگ روی سنگ در سایت بند شده بود نه اون کاربر به خودش اجازه میداد تخظی کنه نه ما مجبور به واکنش بودیم( حتما باگی وجود داره که این اتفاقات به دفعات میوفته.

البته که باگی وجود داره...باگ نه..باگهایی..البته که اوضاع با نقطه اپتیمم فاصله داره..اما انتظار از "دوستان" اینه که یار باشن و نه بار

به هر نحو چون کاربر در سایت حضور نداره ویرایش انجام میدهم مشکلی نیست
                              @};-

نظر

• Mehdi1400
                                ستاره دار(19)
                                • Jul 2013
                                • 2939

سلام

توضیحش بماند برای بعد

نظر

در حال کار...
                                X