بیت کوین

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • CHESTER.2020
    عضو فعال
    • Apr 2020
    • 1255

پاسخ : بیت کوین

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
    درود..
    جناب CHESTER.2020 ...با توجه با اوضاع اوکراین...بنظرتان خرید ارز ریسک نداره؟!...خیلی جاها خواندم...جنگ روسیه با اوکراین...میتونه باعث ریزش ارزها بشه...
    ارادت
    همیشه اکثریت اشتباه میکنند... داستان بیتکوین داستان آنالیز دیتا از کیف پول های درشته... منتها بازار ساز دوست داره ذهن شمارو به چیزهای دیگه گره بزنه. در بیتکوین یا تکنیکالی پیش بروید یا آنالیز داده کنید. در اخبار رو هم ببندید...این ریسکو من برداشتم اگر فیل شد که هیچ اگر درست بود حجم اضافه میکنم...
    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3073

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
      ارادت

همیشه اکثریت اشتباه میکنند...

داستان بیتکوین داستان آنالیز دیتا از کیف پول های درشته...

منتها بازار ساز دوست داره ذهن شمارو به چیزهای دیگه گره بزنه.

در بیتکوین یا تکنیکالی پیش بروید یا آنالیز داده کنید.

در اخبار رو هم ببندید...

این ریسکو من برداشتم اگر فیل شد که هیچ اگر درست بود حجم اضافه میکنم...
      سپاس بابت همه پستهای شما در این سایت.

من با همین پستهایی که دوستان اینجا به اشتراک میزارن، برای خرید، چندین ماهه که دست نگه داشتم

کاملا درست بوده.

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35705

نظر

• نجاT...
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 2638

بیت کوین 44 هزار دلار.

چهارم فروردین ماه 1401
            انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• CHESTER.2020
              عضو فعال
              • Apr 2020
              • 1255

زیر 38 هزار خریدارم به هدف 45 و 50.
              قیمت لحظه 37700

لذت ترید و چالشهاش در خلاف جهت آب شنا کردنه...

قیمت لحظه 44700
              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35705

لذت ترید و چالشهاش در خلاف جهت آب شنا کردنه...

قیمت لحظه 44700
                محدوده قیمتی 44600-44700 میانگین 200 روزه هست !

تثبیت قیمت بالای این میانگین و کراس میانگینهای پایینتر به سمت بالا میتونه تاییدی بر صعودی شدن قیمت در هفته های آتی باشه !

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35705

ببینیم خروج میکنه یا نه !

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35705

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35705

در بیت کوین در تایم 4 ساعته بخشی از کندل از ابر کومو خارج شده ! و در حال رسیدن به میانگین 200 دوره ای در محدوده 42100 دلار هست !

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 1656

اکسی به نظرم یک سود بالای 5%ازاینجا بده بریم تو کارش
                        بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

وارن بافت:

اگر اکنون به من بگویید برای به دست آوردن مالکیت 1 درصد از زمین‌های کشاورزی ایالات متحده، 25 میلیارد دلار به ما بپردازید، امروز بعد از ظهر برای شما چک آن را می‌نویسم. اگر 1 درصد از مجموع خانه های آپارتمانی ایالات متحده را به من پیشنهاد دهید و 25 میلیارد دلار دیگر بخواهید، من برای شما چک آن را هم می نویسم، خیلی ساده است.

حالا اگر به من بگویید که مالک تمام بیت کوین های دنیا هستید و آن را فقط به قیمت 25 دلار به من پیشنهاد می‌دادید، آن را نمیپذیرم
                          آخرین ویرایش توسط zess؛ 2022/05/02, 15:15.

نظر

• مرشد
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 682

ادعای وحشتناک وارن بافت:
                            تمام بیت کوین جهان، ۲۵ دلار هم ارزش ندارد!
                            وارن بافت که ۱۲۴ میلیارد دلار دارایی دارد توضیح داد که اگر افراد حاضر در جلسه به نحوی مالک همه زمین‌های کشاورزی آمریکا بودند و به او ۱ درصد از سهام آن زمین‌ها را به مبلغ ۲۵ میلیارد دلار پیشنهاد می‌کردند او بدون تردید یک چک می‌نوشت چراکه معامله بر سر یک دارایی مولد است. او همچنین گفت که اگر به همین ترتیب ۱ درصد از کل آپارتمان‌های اجاره‌ای ایالات متحده به او پیشنهاد می‌شد هم اقدامی مشابه انجام می‌داد. این میلیاردر آمریکایی افزود:

اما اگر کسی به من بگوید مالک تمام بیت‌کوین دنیاست و آن را به قیمت ۲۵ دلار به من پیشنهاد می‌داد نمی‌پذیرفتم چون با آن کاری نمی‌توان کرد و من باید به طریقی آن را دوباره به فروش برسانم.

بافت چنین ادامه می‌دهد که «آپارتمان‌ها اجاره تولید می‌کنند و مزارع غذا اما اگر تمام بیت کوین جهان را داشته باشم …» او با اشاره به هویت مخفی خالق بیت‌کوین، ساتوشی ناکاموتو که «ممکن است وجود داشته باشد یا خیر» افزود:
                            بافت معتقد است علت بدل شدن بیت‌کوین به محبوب‌ترین ارز رمزنگاری شده جهان نیز همین منشا نامشخص و مبهم آن است. بافت گفت:

برخی چیزهای خاص وجود دارد که عملا چیز ملموسی تولید نمی‌کند برای مثال می‌توان گفت که یک نقاشی عالی احتمالا ۵۰۰ سال بعد ارزشی بسیار بالا خواهد داشت.

بافت با اشاره به یک ارز دیجیتال فرضی ادامه داد:
                            اما دارایی‌ها برای ارزش داشتن باید چیزی به کسی تحویل دهند. شما ممکن است با چیزهای مختلفی روبرو شوید مثلا ما می‌توانیم ارز دیجیتال برکشایر را ایجاد کنیم.

در ادامه وارن بافت در حالی که یک اسکناس ۲۰ دلاری در دست داشت گفت: در نهایت اما پول واقعی این است، این تنها چیزی است که پول است و هر کسی که فکر کرده ایالات متحده اجازه می‌دهد چیزی مانند ارز برکشایر جایگزین آن شود، متوهم شده است!

منبع :gizmodo

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

بیت کوین یه میانگین 200 دوره ای در تایم هفتگی در محدوده 27000 دلار ! داره !

اگه اینم از دست بده محدوده 20000 دلار که سقف شکسته شده قبلی بوده باید منتظرش بود !

نظر

• لولی بربط زن
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1862

تقابل بين برخي بورسي ها و كريپتويي ها مثل تقابل سنتي بين بنگاه داران مسكن و بورسيها بوده كه اين يكي چشم ديدن اون يكي رو نداشته و همش خبرهاي بد همديگه رو بولد ميكردن. در صورتيكه اشتباه بود و هر دو محل تامين منابع مالي و اشتغال هستند و هم تجارت و بيزينس.

بعنوان كسي كه تجربه حضور در بازار بورسم خيلي بيشتر از بازار كريپتو هست به دوستان بورسي عرض ميكنم كه الان هم بورسي ها بايد اين تقابل خام رو با بازار كريپتو كنار بزارن كه آينده بازارهاي مالي دنياست و تازه هنوز WEB.3 فراگير نشده كه اگه بشه مهمترين بازار مالي دنيا ميشه. برخي چيزها رو مقايسه كنيم:

1. يازار كريپتو جهانيه و بورس داخلي و دولتي كه براحتي توسط دولت و ريسكهاي سيستمي . غير سيستمي دستكاري ميشه و به نوعي محل تامين كسري بودجه دولت و بنوعي جيب بريه. شاخصش دولت روحاني. در صورتي كه تو كريپتو حتي ايلان ماسك هم نميتونه خيلي دوج يا بيت رو تكون بده. پس اعتماد بيشتري بهش هست تا بورس خودمون

2. شما براي حضور در بورس هر كشوري بايد شرايطش رو پاس كني ضمن اينكه بانك خودت نيستي، مثلا در بورس نماد متوقف يا تعليق يا اخراج ميشه، تو كريپتو از اين دست اتفاقات بندرت ميفته

3. فرايند انتقال ارز و پول از كيف ديجيتال به هر كيف ديگه اي در هر نقطه از دنيا بسيار سريع با كارمزد خيلي كم و ناشناس انجام ميشه. چيزي كه تو بورس و پشت بندش كه بانكه اونم با وضعيت تحريمي مقايسه دانه فلفل و خال ياره.

4. سال پيش نوروز 98 ، شما هر بيت كوين رو ميتونستي حداكثر 50 ميليون تومن بخري كه قيمت الانش با همين افت وحشتناك چيزي حدود 900 ميليون تومنه. حدود 20 برابر !. يه سري ارزها كه خيلي بيشتر دادند در حد 500 تا هزار برابر. كسي اون موقع از فاكينگ بورس ايران ميزد بيرون و سمت كريپتو ميرفت الان اوضاعش خيلي فرق ميكرد حتي با اين افت ها .

5. يادمه تو سقوط بورس در پاييز 92 تا 97 ، هر تالار و كانالي ميرفتي پر از توصيه هاي وارن بافت بود كه صبر كنيد و اين و اون و غيره و سهمتون رو سه دستي بچسبيد كه از چنگنون در نيارن و ووو. اگه كسي اون موقع حتي با ضرر از بورس خارج ميشد ( مثل من ) و سراغ بيت كوين ميرفت كه چيزي كمتر از 100 دلار بود و قيمت دلار هم 3000 تومن. يعني هر بيت اون موقع 300 هزار تومن و مقايسه اش با الان كه 900 ميليونه يعني تفاوت 3000 برابري. خيليه نه ! ظرف كمتر از 10 سال.

6. بازار كريپتو يك بازار دو طرفه هست بر خلاف بورس ايران. يعني شما تو نزول و سقوط بازارش هم با لوريج ميتوني سودهاي خوبي بكني بشرطيكه بلد باشي و حرفه اي.

6. با شرايط و روند دنيا پيش بريد طبعا بازار كريپتو هم گرگها و نهنگها و دستكاري ها و بالا و پاييناي خودشو داره اما سگش شرف داره به بورس امثال كشور ما. مقايسه دموكراسي غرب و مردمسالاري ( مردم سواري ) ج.ا. ايرانه. انصاف بديم.

كل عرض اينه كه به استراتژي و تحليل خودتون تو بازاري كه سوادشو داريد پايبند باشيد تا حرف اين و اون. حالا ميخواد وارن بافت بشه. همين الان هم ارزش بازار كريپتو در دنيا كه بازار نوپاييه نسبت به بورس خودمون ده برابره. هر وقت ارزش بازار ما به اون رسيد اون وقت شايد بتونيم مقايسه اي داشته باشيم.

" تنها اصل ثابت جهان، تغيير است "

پر سود باشيد
                                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

در حال کار...
                                X