بیت کوین

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • CHESTER.2020
    عضو فعال
    • Apr 2020
    • 1255

پاسخ : بیت کوین

در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
    چاکر شاپور
    داداش جواب ما رو ندادی
    بد جور تو بورس ایران ضررم
    داغغغغونممممممممممممممممممم
    دست ما بگیر یادمون بده
    دمت گرمممممممممممممممم
    ---------------------------------------------
    داداش یاد ما میدید چطوری خرید و فروش کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    10 میلیون بذاریم وسط خوبه برای شروع
    کجا و چطوری ثبت نام کنیم؟؟؟
    بعدش مزاحم میشیم برای گرفتن تارگت
    چاکریمممممممممممممممممممم ممممممممممممممم
    برای ترید

1- از این لینک یا این لینک یک صرافی ایرانی انتخاب کن و احراز هویت کن و تتر بخر. (تتر معادل دلار کاغذی هست در دنیای رمز ارز )
    2- سایت بایننس عضو شو آی پی ایران نباشه.
    3- تتر هایی که خریدی انتقال بده به کیف پول بایننست.
    4- قسمت مارجین یا فیوچرز شروع به ترید کن. تا سقف 2 بیت در روز بدون احراز هویت میتونی برداشت بزنی.
    5- تتری که بعد از ترید بدست آوردیو در همون صرافی ایرانی که عضو شدی بده ریال بگیر.

برای سرمایه گذاری هم
    1- کیف پول دسکتاپی خوب مثل الکتروم یا atomic wallet یا exodus از سایتشون دانلود کن. قبلش یک آنتی ویروس قوی نصب داشته باش و سیستمت تمیز باشه.
    2- از همون صرافی ایرانی مستقیم بیت بخر.
    تا 3 سال بهش نگاه نکن.

دوستان روی 23600 برای 24200 - 24400 میتونید پوزیشن بگیرید.
    آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2020/12/23, 20:47.
    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• webbadboy
      عضو عادی
      • Sep 2020
      • 145

در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
      چاکر شاپور
      داداش جواب ما رو ندادی
      بد جور تو بورس ایران ضررم
      داغغغغونممممممممممممممممممم
      دست ما بگیر یادمون بده
      دمت گرمممممممممممممممم
      ---------------------------------------------
      داداش یاد ما میدید چطوری خرید و فروش کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      10 میلیون بذاریم وسط خوبه برای شروع
      کجا و چطوری ثبت نام کنیم؟؟؟
      بعدش مزاحم میشیم برای گرفتن تارگت
      چاکریمممممممممممممممممممم ممممممممممممممم
      درود بر شما. والا دوست من بازار ارزهای دیجیتال روی دست بازار بورس را هم زده. بسیار بازار بی ثبات و پرنوسانیه. من هم با سرمایه ای کم و فقط واسه هیجانش در آن فعالیت دارم. به هرروی اگر دوست داری شروع کنی، فعلن از همین سایت نوبیتکس ایرانی و با یکی دو نومن شروع کن. فارسیه و همه چیز را ساده می تونی بخونی و انجام بدی. لینکش هم پایینتر گذاشتم.

بین المللیش را هم که دوستمون همزمان با من نوشت. البته از نوشته هات مشخصه خیلی اهل اینترنت و گشتن توی وب نیستی. این موضوع برای کار در بازارهای مجازی از جمله بورس و فارکس و بقیه خوب نیست. بیشتر خودتو درگیر وب کن. اما چیزهای مفید را پیدا کن.
      لسرما (27020) - جم (47000) - غبشهر(28000)-وصنا(8000)

نظر

• داروساز
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 603

با سلام
        اصلا به دوستان توصیه نمی کنم بدون تجربه و استراتژی مشخص وارد این بازار بشوند
        واسه هلد کردن خیلی خوبه ولی واسه معاملات اهرمی واقعا بورس ایران هیچی نیست جلوش
        من از عید تقریبا دارم بازی بازی می کنم واقعا هرچی مطالعه کنید و روش یاد بگیریم کم هست
        در کمتر از ۱ ساعت میبینید یک ارز ۳ تا حمایت سالانشو میشکنه...
        اقا ریپل و اتر واگرایی مثبت دادند....

نظر

• webbadboy
          عضو عادی
          • Sep 2020
          • 145

در اصل توسط webbadboy پست شده است View Post
          23500 آخرین بیت ها را دادم رفت.
          0.3400 نصف سرمایه ریپل خریدم. ببینیم چه می شود! :-/

نصف دیگر سرمایه را دوباره روی 22700 بیت زدم . فعلن که ریپل هرچی بیت سود داده بود قورت داد. اما بهش خوشبینم. از 50 سنت دقیقن نصف شد! و حجم معاملات دو برابر.چه خبری هست که ما نمی بینیمش؟!

نظر

• CHESTER.2020
            عضو فعال
            • Apr 2020
            • 1255

نصف دیگر سرمایه را دوباره روی 22700 بیت زدم . فعلن که ریپل هرچی بیت سود داده بود قورت داد. اما بهش خوشبینم. از 50 سنت دقیقن نصف شد! و حجم معاملات دو برابر.چه خبری هست که ما نمی بینیمش؟!
            برای این خبر هست علت ریزش .
            نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
            نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• webbadboy
              عضو عادی
              • Sep 2020
              • 145

آماده برای فروش بیت ها در 23400 . دیگه آمارش از دستم در رفت. خخخ
              سود معاملات را بی درنگ وارد ریپل خواهم کرد. در هر عددی.
              ببینیم چه خواهد شد. آیا شکایت دولت امریکا می تواند بیش از این ارز ریپل را پایین ببرد؟ ریسک بالاتر سودها و زیان های بالاتری خواهد داشت ولی ما در بورس ایران کار کرده ایم. از این بامبول ها نمی ترسیم.

نظر

• webbadboy
                عضو عادی
                • Sep 2020
                • 145

به به به به ! ریپل 21% جهش از دیشب تا الان. انتظار این همه جهش را نداشتم. خریدهای کف را همینجاها رد می کنم هرچند می دونم با کمی صبر به همان 50 سنت خواهد رسید.

نظر

• بامبو
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 467

به به به به ! ریپل 21% جهش از دیشب تا الان. انتظار این همه جهش را نداشتم. خریدهای کف را همینجاها رد می کنم هرچند می دونم با کمی صبر به همان 50 سنت خواهد رسید.
                  سلام
                  دوست عزیز میدونی شروع تعطیلات کریسمس فارکس به وقت ایران از چه ساعت وتاریخی وهمچنین شروع کارش بعد از تعطیلات از کی هست؟

متاتریدرمن از دیشت ساعت هشت ونیم دیگه قیمتهارو بروز رسانی نمیکنه

نظر

• webbadboy
                    عضو عادی
                    • Sep 2020
                    • 145

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                    سلام
                    دوست عزیز میدونی شروع تعطیلات کریسمس فارکس به وقت ایران از چه ساعت وتاریخی وهمچنین شروع کارش بعد از تعطیلات از کی هست؟

متاتریدرمن از دیشت ساعت هشت ونیم دیگه قیمتهارو بروز رسانی نمیکنه
                    درود. والا خیلی وقته در فارکس معامله ای نداشتم. قوانینش را هم فراموش کردم ولی یادمه همیشه در تعطیلات معامله ای باز می موند و یه کارمزد بی خودی ازم کم میشد و اعصابم خراب می شد.خخخ. البته تنها چیزی که تونستم در فارکس ازش سود بگیرم اونس بود که آنهم معاملات سریع و کوچک می بستم. بوسیدم گذاشتمش کنار تا ببینم کی می تونم تمام وقت فعالیت کنم. فارکس خیلی سنگینه و باید 160% وقتت را بزاری روش. زبانتون هم باید در حد آیلتس7-8 باشه. من در همین بازار برره خودمون موفقتر بودم :D

نظر

• بامبو
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 467

درود. والا خیلی وقته در فارکس معامله ای نداشتم. قوانینش را هم فراموش کردم ولی یادمه همیشه در تعطیلات معامله ای باز می موند و یه کارمزد بی خودی ازم کم میشد و اعصابم خراب می شد.خخخ. البته تنها چیزی که تونستم در فارکس ازش سود بگیرم اونس بود که آنهم معاملات سریع و کوچک می بستم. بوسیدم گذاشتمش کنار تا ببینم کی می تونم تمام وقت فعالیت کنم. فارکس خیلی سنگینه و باید 160% وقتت را بزاری روش. زبانتون هم باید در حد آیلتس7-8 باشه. من در همین بازار برره خودمون موفقتر بودم :D
                      برره=))
                      والا منم به تازگی دارم قدمای اولمو برمیدارم تازه دارم تو حساب دمو کار میکنم
                      چیزای جدیدی دارم یاد میگیرم ولی به اون سختیهایی که میگی نیست منم اولش همین طور فکر میکردم با دیدن کلمه اهرم ترس وجودمو میگرفت ولی اگه استراتژی معاملاتی خودتو داشته باشی بازار شیرین و جذابیه

درباره کم شدن کار مزد تو تعطیلات هم فکر کنم منظورت همون سوآپ شبانه باشه اونم شرایط خودشو داره الزاما کسر مبلغ نیست بعضی معاملات به پوزیشنهای باز تازه سود هم تعلق میگیره

من یه معامله کردم مارجین 783دلار بعد به ازای هرشب 5دلار سوآپ شبانه بهم تعلق میگرفت البته هنوز نحوه محاسباتش رو بلد نیستم
                      یا پریروز بعد از یه هفته کمین معامله ای باز کردم 18 دلار درعرض یه روز شد 100دلار با اهرم یک به پونصد

هرچقدر سرمایه بیشتر باشه آستانه تحمل معامله هم میره بالا وریسک پایین میاد

فعلا داریم تاتی تاتی میکنیم تا چی پیش بیاد

خودم به فارکس خوشبینم

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                        ستاره‌دار(2)
                        • Oct 2020
                        • 708

درود بر شما. والا دوست من بازار ارزهای دیجیتال روی دست بازار بورس را هم زده. بسیار بازار بی ثبات و پرنوسانیه. من هم با سرمایه ای کم و فقط واسه هیجانش در آن فعالیت دارم. به هرروی اگر دوست داری شروع کنی، فعلن از همین سایت نوبیتکس ایرانی و با یکی دو نومن شروع کن. فارسیه و همه چیز را ساده می تونی بخونی و انجام بدی. لینکش هم پایینتر گذاشتم.

بین المللیش را هم که دوستمون همزمان با من نوشت. البته از نوشته هات مشخصه خیلی اهل اینترنت و گشتن توی وب نیستی. این موضوع برای کار در بازارهای مجازی از جمله بورس و فارکس و بقیه خوب نیست. بیشتر خودتو درگیر وب کن. اما چیزهای مفید را پیدا کن.
                        داداش ممنون لطف کردی

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                          ستاره‌دار(2)
                          • Oct 2020
                          • 708

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                          برای ترید

1- از این لینک یا این لینک یک صرافی ایرانی انتخاب کن و احراز هویت کن و تتر بخر. (تتر معادل دلار کاغذی هست در دنیای رمز ارز )
                          2- سایت بایننس عضو شو آی پی ایران نباشه.
                          3- تتر هایی که خریدی انتقال بده به کیف پول بایننست.
                          4- قسمت مارجین یا فیوچرز شروع به ترید کن. تا سقف 2 بیت در روز بدون احراز هویت میتونی برداشت بزنی.
                          5- تتری که بعد از ترید بدست آوردیو در همون صرافی ایرانی که عضو شدی بده ریال بگیر.

برای سرمایه گذاری هم
                          1- کیف پول دسکتاپی خوب مثل الکتروم یا atomic wallet یا exodus از سایتشون دانلود کن. قبلش یک آنتی ویروس قوی نصب داشته باش و سیستمت تمیز باشه.
                          2- از همون صرافی ایرانی مستقیم بیت بخر.
                          تا 3 سال بهش نگاه نکن.

دوستان روی 23600 برای 24200 - 24400 میتونید پوزیشن بگیرید.
                          داداش خیلی ممنون
                          لطف کردی
                          خیلی مشکله
                          حداقل باید دکترا داشته باشی تا بتونی فقط کار کنی
                          ممنون از خیرش کذشتم کار ما نیست
                          چاکریمممممممممممممممم

نظر

• شیرماهی وال استریت
                            Banned
                            • Nov 2020
                            • 18

فارکس غیر قانونی است در ایران
                            تمام اموالتان توقیف میشود

نظر

• webbadboy
                              عضو عادی
                              • Sep 2020
                              • 145

20 درصد افت دوباره ریپل در چند دقیقه. خرید دوباره ریپل زیر 30 سنت. هر 5 درصد مقداری خرید . می کنم. بزن بریم.....

نظر

• webbadboy
                                عضو عادی
                                • Sep 2020
                                • 145

در پی اخبار منتشر شده در خصوص اینکه برخی از صرافی های بزرگ، ریپل را از سبد خود خارج کرده یا خواهند کرد، به نظر اوضاع ریپل خیلی خراب شده اما خبر دیگری هم وجود دارد که نهنگ ها (اصطلاحی که برای خریداران دانه درشت به کار می رود) درحال خرید هستند و حجم معاملات بالاست. به هرحال ریسک ریپل به شدت بالا رفته ولی این جذابیت بالایی برای خرید آن در این قیمت بسیار پایین ایجاد می نماید. ببینیم چه خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X