کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نمای نزدیک
مقداری داشتم همین محدوده فروختم
به نظرم حداکثر تا 32 و 33 هزاردلار رشد داره فعلا
سلام
اگر اعداد چارت بر اساس الیوت باشه و قیمت تا محدود ۳۳ رشد داشته باشه موج سه کوتاه ترین موج میشه
حدس خودم بر اینکه بیت تازه حرکت خودش شروع کرده اگر کمی صبورتر بودید شاید سود بهتری میتوانستید بدست بیاورید
فروش تمام بیت کوین ها/:.rolleyessmileyani
نکته بد این بود که روی 17000$ خریدم سنگین هلد کردم ولی 5000$ با اهرم روی کوین های دیگه معامله کردم بعد این مدت هلد بهتر جواب داد/:.negaran.:/
یعنی اینکه خنگ شدم دیگه البته ریپل ضرر بدی زد بهم /:.negaran.:/
دوست من یک نگاهی همیشه به بیت کوین دومینانس داشته باش در شرایط مگا ترندی این عدد به ATH میل میکنه یعنی حجم پول سرازیر میشه به بیت و اتریوم فقط هولد کنیم در این حالت و هیچ وقت شورت نکنید..
اگر حجیم ترید میکنید ماکس لوریج 10X حجم کمتر تا 30X .
نکته بد این بود که روی 17000$ خریدم سنگین هلد کردم ولی 5000$ با اهرم روی کوین های دیگه معامله کردم بعد این مدت هلد بهتر جواب داد/:.negaran.:/
منم فریب سقوط شدید ریپل را خوردم و از خریدم 30% توی ضرر هستم ولی امید دارم که همه را جبران خواهد کرد. به هرحال ارزهای دیجیتال همینه. دیشب با تبدیل داگ به بیت تا امروز نزدیک به 200% سود بردم. مشکل اینه که هنوز نمی تونیم به این ارزها اطمینان بالا داشته باشیم و مقدار سرمایه کمی در آن سرمایه گذاری می کنیم. شاید اگر کمی ترس را کنار بگذاریم بتوانیم یک شبه راه هزار شب را برویم.مشکل دیگر ثانیه ای بودن آنهاست. در عرض فقط سی ثانیه بیت کوین از 33000 اومد تا 30000 ! اگر چشم ازش برداری دگرگون میشه! با نوسانات شدید. که البته این نوسانات به ريال ما سنگینه به دلار عادیه ولی خوب دیگه اگر در سی ثانیه 3000 دلار از دست بدی یا به دست بیاری خودتون ببینید چه حسی داره.
یک تارنمایی هست به نام نوبیتکس. این مورد اطمینان است؟
آیا روی بیت کوین و دیگر رمز ارزها میشود نوسان گرفت؟ (من شنیدهام محدودیت زمانی دارد. محدودیت زمانیاش چقدر است؟ محدودیتهای دیگری هم دارد؟)
دادهی دقیقهای/روزانه را از جایی میشود دریافت کرد؟ (هم متاتریدر و هم غیر از متاتریدر)
بله استاد. نوبیتکس، من مدتیه 2 میلیون سرمایه گذاشتم تا امروز 4 تومن شده که 2 تومن خودم را برای اطمینان بیرون کشیدم. در عرض 2 ماه مشکلی نداشته ولی خودش نوشته به دلیل نبود قانون نمی توانند رسمی از جایی مجوز بگیرند ولی دامین ایرانی هست و فعلن که داره خوب کار می کنه و در خیلی از سایت ها تبلیغ داره.ارزش دارد با سرمایه کوچک وارد شوید و تجربه کنید. البته من در برخی سایت های خارجی هم معاملاتی دارم ولی به ایران هیچ خدماتی نمی دهند و باید از روش های نامتعارف معامله کنید. برخی کیف پول ها هم هستند که ارزها را به همدیگر تبدیل میکنند که آنهم برای سود بردن خوب است. درنت جستجو کنید ولی مراقب اسکم ها باشید.
1- از این لینک یا این لینک یک صرافی ایرانی انتخاب کن و احراز هویت کن و تتر بخر. (تتر معادل دلار کاغذی هست در دنیای رمز ارز )
2- سایت بایننس عضو شو آی پی ایران نباشه.
3- تتر هایی که خریدی انتقال بده به کیف پول بایننست.
4- قسمت مارجین یا فیوچرز شروع به ترید کن. تا سقف 2 بیت در روز بدون احراز هویت میتونی برداشت بزنی.
5- تتری که بعد از ترید بدست آوردیو در همون صرافی ایرانی که عضو شدی بده ریال بگیر.
برای سرمایه گذاری هم 1- کیف پول دسکتاپی خوب مثل الکتروم یا atomic wallet یا exodus از سایتشون دانلود کن. قبلش یک آنتی ویروس قوی نصب داشته باش و سیستمت تمیز باشه.
2- از همون صرافی ایرانی مستقیم بیت بخر.
تا 3 سال بهش نگاه نکن.
دوستان روی 23600 برای 24200 - 24400 میتونید پوزیشن بگیرید.
بایننس برای اهرم است. درست است؟ (اهرم نخواهم به آن هم کاری ندارم. بلی؟)
شما خودتان با کدام صرافی ایرانی کار کردهاید؟ چند مدت؟ هیچ مشکلی ندارند؟ امنیتشان را که تضمین میکند؟
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
بله استاد. نوبیتکس، من مدتیه 2 میلیون سرمایه گذاشتم تا امروز 4 تومن شده که 2 تومن خودم را برای اطمینان بیرون کشیدم. در عرض 2 ماه مشکلی نداشته ولی خودش نوشته به دلیل نبود قانون نمی توانند رسمی از جایی مجوز بگیرند ولی دامین ایرانی هست و فعلن که داره خوب کار می کنه و در خیلی از سایت ها تبلیغ داره.ارزش دارد با سرمایه کوچک وارد شوید و تجربه کنید. البته من در برخی سایت های خارجی هم معاملاتی دارم ولی به ایران هیچ خدماتی نمی دهند و باید از روش های نامتعارف معامله کنید. برخی کیف پول ها هم هستند که ارزها را به همدیگر تبدیل میکنند که آنهم برای سود بردن خوب است. درنت جستجو کنید ولی مراقب اسکم ها باشید.
بسیار سپاسگزارم.
@};-
شما چند وقت است که این نوبیتکس را میشناسید و با آنها کار میکنید؟ (همهاش دو ماه بوده؟ یا از قبل هم میشناختیدشان؟)
من هم دقیقا میخواهم مانند شما کار کنم. یک سرمایه کوچک بگذارم و بعد اصل پول را بکشم بیرون! :D اگر خدا قبول کند! /:.yead.:/
به پرسشهای دیگر هم میتوانید پاسخ دهید؟
سلام
کسی خرید و فروش کرده؟
آیا اطمینان کافی در این زمینه وجود دارد؟
یک تارنمایی هست به نام نوبیتکس. این مورد اطمینان است؟
آیا روی بیت کوین و دیگر رمز ارزها میشود نوسان گرفت؟ (من شنیدهام محدودیت زمانی دارد. محدودیت زمانیاش چقدر است؟ محدودیتهای دیگری هم دارد؟)
دادههای دقیقهای/روزانه را از جایی میشود دریافت کرد؟ (هم متاتریدر و هم غیر از متاتریدر)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
داروساز عزیز معاملات روی بیت کوین رو از چه طریق انجام میدی؟
مگه صرافی های ایرانی هم اهرم دارن؟ آخه من ندیدم هیچکدوم از صرافی های ایرانی اهرم داشته باشن...
راهی برای معامله در تایم فریم های کوتاه با معاملات بالا (شبیه این چارت های خارجی) هست ؟
تو سایت های داخلی اختلاف قیمت خریدار و فروشنده زیاده ، و معاملات هم اهسته هست و نمودارش هم متفاوت با نمودارهای خارجی
یا خود خدا!
/.:blinksmiley.:/
نمودارها متفاوت هستند؟؟؟؟ /:.wacsmiley.://:.weirdsmiley.://:.sadsmiley.://:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.:/
اختلاف سفارش بیشتر است؟
«محمد حسین» هستم.
داروساز عزیز معاملات روی بیت کوین رو از چه طریق انجام میدی؟
مگه صرافی های ایرانی هم اهرم دارن؟ آخه من ندیدم هیچکدوم از صرافی های ایرانی اهرم داشته باشن...
با سلام خدمت دوستان
من فقط از طریق صراف های ایرانی حساب شارژ می کنم کل معاملاتم ولی در صرافی
Coinex هست که فعلا ایرانیها را تحریم نکرده است همهجور معاملاتی میشه توش انجام داد
توی اینستاگرام یه فردی هست بنام hosseini.finacne پیج و دوره خوبی داره واسه اشنایی
من از اون طریق اشنا شدم و کل شرایطم توضیح میده براتون از نظر اشنایی و فانداکنتال خوبه....
بسیار سپاسگزارم.
@};-
شما چند وقت است که این نوبیتکس را میشناسید و با آنها کار میکنید؟ (همهاش دو ماه بوده؟ یا از قبل هم میشناختیدشان؟)
من هم دقیقا میخواهم مانند شما کار کنم. یک سرمایه کوچک بگذارم و بعد اصل پول را بکشم بیرون! :D اگر خدا قبول کند! /:.yead.:/
به پرسشهای دیگر هم میتوانید پاسخ دهید؟
بله من دو سه ماهی عضو بودم. سایت نوبیتکس سطح کاربری دارد. اگر بخواهید ناشناس باشید سطح صفر خواهید بود که امکان معامله ی ارزها با ریال را نخواهید داشت و فقط می توانید ارزها را به هم تبدیل کنید و نوسان بگیرید. از چند ارز مهم پشنیبانی می کند. ولی برای معاملات با ریال باید دست کم تا سطح یک آپدیت کنید. برای این منظور باید شماره موبایل، شماره یک کارت بانکی با شبا و تصویر کارت ملی خود را آپلود کنید. محدودیت ریالی خواهید داشت. مثلن روزی 500 هزارتومان بیشتر نمی توانید واریز کنید و مبلغ معاملاتتان هم محدود است. هرچه به سطوح بالاتر بروید مشخصات بیشتری مثل آدرس و ... از شما خواسته خواهد شد و در ازای آن مبالغ بالاتر می توانید معامله کنید و یا واریز و برداشت داشته باشید. اگر قصد ثبت نام دارید از لینک کسی برای ثبت نام استفاده کنید تا بابت هر تراکنش شما درصدی هم به معرف شما بدهد. مثلن لینک من این است : ثبت نام | نوبیتکس
اگر کد معرف خواست کد من همان عدد آخر است 45139
یا هرکس دیگر.
روی رمز ارزها می توانید هرزمان 24 ساعت 7 روز هفته معامله و نوسان بگیرید ولی اگر بتوانید روندش را تشخیص دهید/.:blinksmiley.:/. محدودیت زمانی وجود ندارد. محدودیت های سایت نوبیتکس همان محدودیت مبلغ معامله بر اساس سطح دسترسی شما خواهد بود و دیگر هیچ.
منظورتان را از داده های دقیقه ای متوجه نشدم. اگر منظور قیمت لحظه ای مانند اونس می باشد، بله آن هم نمودار لحظه ای جهانی دارد. اگر هم منظور داده های نموداری باشد که خوب وقتی قیمت هست داده هم هست دیگر. اندیکاتورها را درمورد ارزهای دیجیتال هم می توان بکار برد ولی اینها به بورس ایران گفته اند برو بینیم بابا. خخخخ. من که کسی را پیدا نکردم که بالای 50% درست تحلیل کند.
نظر