بیت کوین

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bourse-Plan
    عضو فعال
    • Jun 2020
    • 491

پاسخ : بیت کوین

این نوبیتکس ما رو پیر کرد. مسخره‌بازی راه انداخته! اول که سطح 1 بودیم، مدت‌ها منتظر بودم بشه سطح 2 ولی نشد. تبدیل کردم به سطح «تریدر» که بتونم بیشتر واریز کنم ولی الان می‌خوام منتقل کنم به کوینکس ولی ظاهرا تا سطح 2 نباشیم، نمی‌شه. رفتم سایت ارزجو ثبت‌نام کردم دیدم کارمزدش به خاطر شبکۀ انتقال متفاوت غیرطبیعی بالاست. لطفا یک صرافی ایرانی که هم مطمئن باشه هم بشه مثل آدمیزاد USDT منتقل کرد به کوینکس معرفی کنید. فقط محدودیت واریز وجه پایین (مثل نوبیتکس) نداشته باشه. چون مراحل ثبت‌نام و احراز هویت هر صرافی جداست و طول می‌کشه نمی‌شه دونه دونه تست کرد، رو این حساب گفتم بپرسم. تشکر.

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35707

بعد از رشد نسبی ریپل ببینیم LTC میتونه حرکت قوی بزنه یا نه !

نظر

• مجتبی مصلحMTM
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 1656

کلی ریپل رو15تومن گرفته بودیم رو27تومن خارج شدیم
        بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• CHESTER.2020
          عضو فعال
          • Apr 2020
          • 1255

6260% BNB...

عزیزان تازه وارد به دنیای ارز های دیجیتال برای هولد کردن معکوس فکر کنید سوالاتی مثل اینکه جا داره 6000% دیگه هم رشد کنه؟...
          این بازار با کسی شوخی نداره دسته کم نگیریدش...

در مورد صرافی والکس هم اوکی هست . این لیستم میگذارم خودتون چک کنید.

من با فرهاد و والکس و نوبی کار کردم قبلا. البته در بایننسم اونجا ریال میگیرم فقط.
          Code:
          https://app.farhadmarket.com/pro/USDT_IRR

https://ramzinex.com/exchange

https://arzpaya.com/

https://pro.exir.io/trade/usdt-irt

https://wallex.ir
          نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
          نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
            این نوبیتکس ما رو پیر کرد. مسخره‌بازی راه انداخته! اول که سطح 1 بودیم، مدت‌ها منتظر بودم بشه سطح 2 ولی نشد. تبدیل کردم به سطح «تریدر» که بتونم بیشتر واریز کنم ولی الان می‌خوام منتقل کنم به کوینکس ولی ظاهرا تا سطح 2 نباشیم، نمی‌شه. رفتم سایت ارزجو ثبت‌نام کردم دیدم کارمزدش به خاطر شبکۀ انتقال متفاوت غیرطبیعی بالاست. لطفا یک صرافی ایرانی که هم مطمئن باشه هم بشه مثل آدمیزاد USDT منتقل کرد به کوینکس معرفی کنید. فقط محدودیت واریز وجه پایین (مثل نوبیتکس) نداشته باشه. چون مراحل ثبت‌نام و احراز هویت هر صرافی جداست و طول می‌کشه نمی‌شه دونه دونه تست کرد، رو این حساب گفتم بپرسم. تشکر.
            فک میکنم صرافی کریپتولند بد نباشه ی تحقیقی کنید بعد ثبت نام کنید

نظر

• Bourse-Plan
              عضو فعال
              • Jun 2020
              • 491

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
              فک میکنم صرافی کریپتولند بد نباشه ی تحقیقی کنید بعد ثبت نام کنید
              ممنون. مراحل ثبت‌نام، احراز هویت، واریز ریالی و خرید رمزارز سریع انجام شد. انتقال به کوینکس البته 10 ساعتی طول کشید تا تایید بشه! اگر نوبیتکس ارزهای جانبی رو اضافه می‌کرد، تو همون ادامه می‌دادم ولی فعلا شیفت می‌کنم روی کوینکس و برای انتقال USDT هم از همین کریپتولند استفاده می‌کنم.

نظر

• gholamk
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 520

بله صرافی های ایرانی کارمزد بالایی میگیرن، من برای خرید و فروش تتر فقط از نوبیتکس و کریپتولند استفاده میکنم و برای معامله کردن فقط از بایننس استفاده میکنم و برای سیگنال هایی ک مطمئن هستم لوریج میگیرم درحالی ک صرافی های ایرانی اصلا اهرم نمیدن

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35707

LTC اگر حریف این محدوده مقاومتی بشه ! یه رشد خوب میتونه تجربه کنه !

نظر

• webbadboy
                    عضو عادی
                    • Sep 2020
                    • 145

همانطور که پایینتر نوشته بودم، نوبیتکس عیب و ایراد زیاد داره ولی برای انتقال به کوینکس به نظرم از نوبیتکس ETC منتقل کنید کمترین هزینه را خواهد گرفت. من مقداری جابجا کردم و فوری انجام شد . البته کوینکس گفت باید 1000 کانفرمیشن انجام بشه تا پول در حساب بشینه.
                    This address is only available for ETC deposit.
                    Single min. deposit amount is 0.001.
                    Any deposit below minimum limit or non-ETC deposit will NOT be added to your account and it is NOT refundable.
                    * If you deposit through ETC address, you can receive the deposited asset after 1000 confirmations and withdraw it after 2000 confirmations.
                    که 5 ساعتی طول کشید.
                    حالا یکبار هم باید از کوینکس برگردونم به نوبیتکس ببینم چطور میشه. چون به هرحال برای ما تبدیل به ریال مهمه/.
                    لسرما (27020) - جم (47000) - غبشهر(28000)-وصنا(8000)

نظر

• وحید خزایی
                      عضو فعال
                      • Jul 2020
                      • 1260

کریپتولند که یک روز میگذره هنوز احراز ما رو تایید نکرده، نوبیتکس هم همین طور

نظر

• Bourse-Plan
                        عضو فعال
                        • Jun 2020
                        • 491

در اصل توسط webbadboy پست شده است View Post
                        همانطور که پایینتر نوشته بودم، نوبیتکس عیب و ایراد زیاد داره ولی برای انتقال به کوینکس به نظرم از نوبیتکس ETC منتقل کنید کمترین هزینه را خواهد گرفت. من مقداری جابجا کردم و فوری انجام شد . البته کوینکس گفت باید 1000 کانفرمیشن انجام بشه تا پول در حساب بشینه.
                        This address is only available for ETC deposit.
                        Single min. deposit amount is 0.001.
                        Any deposit below minimum limit or non-ETC deposit will NOT be added to your account and it is NOT refundable.
                        * If you deposit through ETC address, you can receive the deposited asset after 1000 confirmations and withdraw it after 2000 confirmations.
                        که 5 ساعتی طول کشید.
                        حالا یکبار هم باید از کوینکس برگردونم به نوبیتکس ببینم چطور میشه. چون به هرحال برای ما تبدیل به ریال مهمه/.
                        مشکل نوبیتکس اینه که ابتدا کاربر در سطح 1 قرار میگیره و روزی فقط 500 هزار تومان میتونه واریز کنه. درخواست برای سطح 2 و برداشته شدن محدودیت واریز ریالی هم که میدی شده حتی تا چند ماه تایید نمیکنن. این مشکل رو من دارم و دیدم خیلی های دیگه هم داشتن. گفتیم پس برای اینکه مشکل واریز 500 هزار تومانی حل بشه از سطح 1 تبدیل کنیم به سطح «تریدر» که محدودیت واریز برداشته بشه. اینکار انجام شد ولی حالا پارادوکسش اینجاست که شما در سطح «تریدر» نمیتونی رمزارز برداشت کنی! یعنی نمیشه به کوینکس چیزی منتقل کرد و برای این منظور باید سطح 1 الی 3 باشی. بیخودی خودشون رو محدود کردن و مشتری رو میپرونن! به هر حال من با نویتکس اوکی هستم و برای خرید ریالی اون 6-7 مورد اصلی (بیت کوین، اتریوم و...) ازش زیاد استفاده کردم ولی برای انتقال USDT به کوینکس، از کریپتولند که دوستمون معرفی کردن استفاده میکنم.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35707

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          آماده حمله به 60 هزار دلار !
                          عبور بیت کوین از 60 هزار دلار با کندل نسبتا قوی !!

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35707

عبور بیت کوین از 60 هزار دلار با کندل نسبتا قوی !!
                            آماده برای ثبت سقف جدید !

ببینیم واکنشها به این محدوده قیمتی چه خواهد بود !

برخی معتقدند با ثبت سقف جدید در بیت کوین، رشد قویتری در آلت کوین ها انتظار میره !

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35707

نوسانات در دوج کوین هم روبه افزایش هست !

ببینیم قدرت بازگشت به سقف قبلی رو داره یا نه !

نظر

• hasan12
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1162

آماده برای ثبت سقف جدید !

ببینیم واکنشها به این محدوده قیمتی چه خواهد بود !

برخی معتقدند با ثبت سقف جدید در بیت کوین، رشد قویتری در آلت کوین ها انتظار میره !

چقدر من از اول اسفند همه را دعوت به رمز ارز کردم
                                چقدر گفتم افرادی که قصد شرکت در مجمع شرکت ها را ندارند بورس را ترک کنند .
                                تا پایان دولت سیاست دولت درباره بورس گفتار درمانی خواهد بود
                                بهتر است سبد سرمایه گذاری را متنوع کنید علی الخصوص مقداری در رمز ارزها سرمایه گذاری نمایید

نظر

در حال کار...
                                X