تحلیل تکنیکال جفت ارزها و فلزات گرانبها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m1230
    عضو عادی
    • Apr 2014
    • 70

تحلیل تکنیکال جفت ارزها و فلزات گرانبها

با سلام خدمت همه دوستان عزیز در این قسمت سعی دارم به همکاری شما دوستان تحلیل های تکنیکی از جفت ارزها و فلزات گرانبها داشته باشم البته درحد بررسی و نه سیگنال خرید یا فروش و همچنین از شما دوستان دعوت میکنم که تحلیل های خودتون رو در این قسمت بزارید تا دوستان دیگر هم استفاده کنند .

بنده اعتقاد دارم که هرکسی که تحلیلی رو ارائه میده باید مورد انتقاد قرار بگیره تا هم بحث ها جذاب باشن و هم باعث آموزش بیشتر بشه پس لطف کنید هرکی تحلیلی رو ارائه داد دوستان دیگر حداقل در مورد آن تحلیل بحث و گفتگو کنند

به امید موفقیت همه بورسی ها و فارکس بازان
    عجب قوانینی
  • abstract
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1506

پاسخ : تحلیل تکنیکال جفت ارزها و فلزات گرانبها

در اصل توسط m1230 پست شده است View Post
    با سلام خدمت همه دوستان عزیز در این قسمت سعی دارم به همکاری شما دوستان تحلیل های تکنیکی از جفت ارزها و فلزات گرانبها داشته باشم البته درحد بررسی و نه سیگنال خرید یا فروش و همچنین از شما دوستان دعوت میکنم که تحلیل های خودتون رو در این قسمت بزارید تا دوستان دیگر هم استفاده کنند .

بنده اعتقاد دارم که هرکسی که تحلیلی رو ارائه میده باید مورد انتقاد قرار بگیره تا هم بحث ها جذاب باشن و هم باعث آموزش بیشتر بشه پس لطف کنید هرکی تحلیلی رو ارائه داد دوستان دیگر حداقل در مورد آن تحلیل بحث و گفتگو کنند

به امید موفقیت همه بورسی ها و فارکس بازان
    موفق باشيد . چند سال سابقه كار تو بازار جهاني داريد ؟

نظر

• m1230
      عضو عادی
      • Apr 2014
      • 70

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
      موفق باشيد . چند سال سابقه كار تو بازار جهاني داريد ؟
      سلام علی آقا دوست عزیز خوش آمدید
      خدمتون عرض کنم که بحث و گفتگو پیرامون یک مبحث حتما نیاز به تجربه در ان مبحث ندارد البته اگر باشد که چه بهتر بنده در بازار فارکس تجربه زیادی ندارم ولی در مورد تحلیل تکنیکی مطالعه داشتم و همانطوری که در ابتدا عرض کردم اینجا سیگنال خرید یا فروش به کسی داده نمیشه فقط در مورد مسائل بحث میشه هم باعث یادگیری بیشتر بنده میشه هم بقیه چیزی یاد میگیرن ولی در هر حال خوشحال شدم که اولین کسی بودید که بحث در این تاپیک را آغاز کردید امیدوارم ادامه داشته باشه
      عجب قوانینی

نظر

• m1230
        عضو عادی
        • Apr 2014
        • 70

اما دوستان درنمودار هفتگی AUD/CADالگوی گارتلی و زیگزاگ با هم در یک قسمت مشاهده شده و باعث برگشت قیمت شده
        همانطوری که در شکل مشاهده میکنید TOPای که در انتهای الگوی گارتلی مشاهده شده از سقف قبلی پایین تر بوده و خود نشانه شروع روند نزولی هستش ضمن این که مشاهده میکنید که تقریبا با قدرت زیادی خط روند صعودی قبلی شکسته شده و به روند نزولی تبدیل شده است البته ممکن هست که این یک اصلاح باشد که احتمالش کم است همچنین این ریزش به احتمال زیاد تا زون مشخص شده یا اطراف آن ادامه داشته باشد،
        الگوی گارتلی با مثلث های خاکستری مشخص شده و الگوی زیگزاگ با یک مثلث نارنجی و خاکستری
        عجب قوانینی

نظر

• za_trader
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1456

من به فارکس خیلی علاقه دارم ، بعد یه مدت هم به یه استراتژِی رسیدم و در حال تستش هستم ببینم چی میشه ، به نظر من برای فارکس باید یه استراتژی داشته باشی ، آدم وقتی تحلیل میکنه فکر میکنه حتما باید به اون عدد و نقطه برسه یعنی ناخودآگاه روش تعصب پیدا میکنی ، بهترین کار تو فارکس داشتن استراتژِی هستش.
          ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• m1230
            عضو عادی
            • Apr 2014
            • 70

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
            من به فارکس خیلی علاقه دارم ، بعد یه مدت هم به یه استراتژِی رسیدم و در حال تستش هستم ببینم چی میشه ، به نظر من برای فارکس باید یه استراتژی داشته باشی ، آدم وقتی تحلیل میکنه فکر میکنه حتما باید به اون عدد و نقطه برسه یعنی ناخودآگاه روش تعصب پیدا میکنی ، بهترین کار تو فارکس داشتن استراتژِی هستش.
            سلام زا تریدر خوشحال میشیم اگه گوشه ای از استراتژی هاتو برای ماهم بگی البته اگه اشکال نداره و این که استفاده میکنیم چناچه تحلیلی در این تاپیک قرار بدید ضمنا من هم راجب گفته شما موافق هستم
            عجب قوانینی

نظر

• za_trader
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1456

دوست گرامی میدونی قبل از اینکه یه چیزی رو بخوای شروع کنی باید با خودت بشینی حساب کتاب کنی ببینی چند چندی ، یعنی اینکه از این بازار فارکس چی میخوای به چند درصد تو ماه راضی هستی و غیره ، الان شما به چند درصد تو ماه راضی هستش؟
              ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• m1230
                عضو عادی
                • Apr 2014
                • 70

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                دوست گرامی میدونی قبل از اینکه یه چیزی رو بخوای شروع کنی باید با خودت بشینی حساب کتاب کنی ببینی چند چندی ، یعنی اینکه از این بازار فارکس چی میخوای به چند درصد تو ماه راضی هستی و غیره ، الان شما به چند درصد تو ماه راضی هستش؟
                عزیز من اینجوری ترید نمیکنم که برای هر ماه باید درصدی سود داشته باشم خودتون میدونید که بازار فارکس بازار پر ریسکی هستش و اگه اشتباه کنی بانک های بزرگ با سیاست های خودشون پولتو زدن من زمانی ترید میکنم که از یه قضیه بالای 90درصد امید داشته باشم پس اینجوری نیستم که برای هر ماه مثل تریدر های حرفه ای سودی رو برای خودم در نظر بگیرم در واقع من دارم تلاش میکنم که به اون حد برسم
                عجب قوانینی

نظر

• m1230
                  عضو عادی
                  • Apr 2014
                  • 70

دوستان چارت روزانه طلا هستش فک کنم زیاد مطما نیستم به نظرم الگوی ادامه دهنده روند مثلث متقارن تشکیل شده و میره که شکسته بشه و اگه اینجوری بشه یه پول بک هم داره بعد اون صعود خوبی داره
                  عجب قوانینی

نظر

• m1230
                    عضو عادی
                    • Apr 2014
                    • 70

الگوی مثلث کاهشی در چارت هفتگی طلا دیده میشه و این الگو از الگوی قبلی احتمال وقوعش بیشتره هستش

عجب قوانینی

نظر

• m1230
                      عضو عادی
                      • Apr 2014
                      • 70

سلام نمودار روزانه یورو به دلار استرالیا رو میبینید که به احتمال زیاد الگوی سه درایو زده

عجب قوانینی

نظر

• m1230
                        عضو عادی
                        • Apr 2014
                        • 70

سلام دوستان پارت روزانه EUR/NZDرا مشاهده میکنید همانطوری که میبینید احتمالا این جفت ارز الگوی گارتلی را تشکیل داده و همچنین میبینید که در دل این الگو الگوی دیگری به اسمABCDوجود داره

عجب قوانینی

نظر

• m1230
                          عضو عادی
                          • Apr 2014
                          • 70

سلام دوستان همانطوری که میبینید در شکل اگه قیمت تونست محدوده سل مشخص شده را رد کند میتوانیم سل کنیم
                          عجب قوانینی

نظر

• m1230
                            عضو عادی
                            • Apr 2014
                            • 70

نمودار یک ساعته دلار آمریکا به فرانک سویس
                            عجب قوانینی

نظر

• m1230
                              عضو عادی