Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عليرضا جمالی
    مدیر (ستاره‌دار 20)
    • Oct 2010
    • 1295

تو بخش فارکس رو که نگاه میکنیم اکثرا تحلیل های قشنگ و حرفه ای دوست عزیزمون "مصطفی" رو میبینیم.
    دیدم تنها تشکر کردن زیر پستهای ایشون کفایت نمیکنه, گفتم یه تاپیک برای این کار ایجاد کنم.

مصطفی جان از فعالیت خوبت تو بخش فارکس ممنون و سپاسگزارم.

امیدوارم با یاری شما , دوست عزیزم و مدیر بخش حسین عزیز (آقای صابری) و فرهاد (farhad61) و مابقی دوستان فعال در فارکس این بخش هم کم کم جایگاه شایسته اش رو تو این سایت پیدا کنه.
    از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

• مصطفي
    عضو فعال
    • Jan 2010
    • 274

سلام

ممنون از محبت شما علي آقا .

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1113

درود و سلام خدمت آقا مصطفی عزیز
      آقا مصطفی عزیز رو من خیلی وقته میشناسم ،هم تحلیلهای زیباشو دیدم هم اخلاق و شخصیت والاش جای تقدیر داره ،نه فقط تو فارکس هم فارکس هم بورس ،خلاصه از اساتید با اخلاق و با تجربه و با علم تکنیکال هست ایشون
      من هم از ایشون واقعا متشکرم که اجازه میده از تحلیلهای نابش استفاده کنیم ..........
      ممنونم مصطفی جان
      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• مصطفي
        عضو فعال
        • Jan 2010
        • 274

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
        درود و سلام خدمت آقا مصطفی عزیز
        آقا مصطفی عزیز رو من خیلی وقته میشناسم ،هم تحلیلهای زیباشو دیدم هم اخلاق و شخصیت والاش جای تقدیر داره ،نه فقط تو فارکس هم فارکس هم بورس ،خلاصه از اساتید با اخلاق و با تجربه و با علم تکنیکال هست ایشون
        من هم از ایشون واقعا متشکرم که اجازه میده از تحلیلهای نابش استفاده کنیم ..........
        ممنونم مصطفی جان
        سلام دوست عزيز

ممنون از محبت شما . من دارم پيش شما اساتيد درس پس ميدم و خوشحالم كه در كنار شما هستم .

نظر

• محمود شریعت
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 1358

در اصل توسط مصطفي پست شده است View Post
          سلام دوست عزيز

ممنون از محبت شما . من دارم پيش شما اساتيد درس پس ميدم و خوشحالم كه در كنار شما هستم .
          شكسته نفسی مي فرماييد ...
          بنده كه واقعا از تحليلهاي استادانه شما هميشه كمال استفاده را كرده ام و خواهم كرد.
          آخرین ویرایش توسط ناهید؛ 2011/05/27, 21:33.
          . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
          [/RIGHT]
          [/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
          X