کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ستیز من تنها با تاریکیست و برای ستیز و نبرد با تاریکی.شمشیر روی تاریکی نمیکشم "اتش می افروزم"(زرتشت) سوختن غمهایتان ارزوی من است . "چهارشنبه سوری بر همه عزیزان مدیران و کاربران مبارک
باتبریک سال نو خدمت تمام دوستان گل وعزیزم
مخصوصا مدیران وتمام زحمت کشان سایت
امیدوارم سال خوب وپر پرکتی وهمراه با سلامتی خوتان وخانواده هایتان داشته باشید وایام خوشی را درکنارخانواده هاییتان سپری نمایید .
من همیشه عید که میشه این آهنگ را که ازفرهاد است را خیلی گوش می دهم .برایم خاطرات زیادی را زنده می کند .
واقعا راست می گویند که عید برای بچه هاست .
هرچند که هرسال که می گذرد غمی نیزظاهرمی گردد ولی آمدن بهارهمه چیز را به فراموشی می برد .
سیاهی غمهایت نصیب آتش و روشنی آتش نصیب دلت چهارشنبه سوری بر مردان و زنان آریایی و پارسی زبان که رسم زرتشت را به دنبال می کشند مبارک و فرخنده باد عید نوروز این سنت زیبا و میراث کهن و بیداری و دمیده شدن روح زندگی در طبیعت
را به همگی دوستان و عزیزانم و تک تک خانوادهای محترمشان تبریک وشادباش عرض میکنم. سالی بسیار خوب همراه با مؤفقیت برایتان آرزو مندم. :x
دوستان میدونید ریشه دعای 120 ساله شدنی که از بزرگترها میشنویم از کجا اومده ، چرا نمی گن 150 ساله یا 200 ساله ؟
تقویم جلالی یا شمسی و یا خیامی که امروزه از آن استفاده می کنیم توسط تیمی به رهبری حکیم عمر خیام نیشابوری در قرن چهارم بازنگری شده و در اختیار ما قرار گرفته تا پس از 4 قرن حاکمیت تقویم قمری دوباره تقویم فارسی مبنای شمارش روزها گردد .
یک سال کامل شش ساعت و اندی از شبانه روز اضافه دارد و این چرخش باعث می شود که به هر 4 سال یک روز کامل معادل 6*4 ساعت اضافه می کنند و به عنوان سال کبیسه در نظر می گیرند .
ایرانیان از قرنها قبل از خیام با تقویم و شمارش ماه و سال آشنا بودند و به اضافه بودن شش ساعت از سال کامل نیز آگاهی کامل داشتند با این تفاوت که آنها این شش ساعت ها را 120 سال به هم جمع می کردند و در ّآخرین سال ، 30 روز معادل یک ماه کامل اضافه می کردند و این یک ماه را تماما به جشن و سرور می گذراندند .
دعای بزرگترها هم برای 120 ساله شدن از آن ناشی شده که حداقل یک جشن یک ماهه در زندگی رو تجربه کنیم .
شاد ، پیروز و سربلند باشید .
;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
سلام.... سال نو پیشاپیش مبارک امیدوارم سال 91 با سلامتی..شادی و سود بالای 100% برای دوستان خاطره خوش باقی بگذارد و 25 اسفند 91 همه از خوبی و خوشی و سود خوبشان برای هم بگویند...
ضمنا دوستانی که تشریف می آورند اصفهان تا 5 فروردین اصفهان هستیم از اونجایی که از مجهول بودن بدمان می آید در صورت تمایل دوستانی که میآیند هماهنگ شویم و بعد از ظهری را دور هم باشیم...بگوییم...بخندیم و کباب و قلیان بزنیم...
نظر