کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فکر کنم نیاز بشه روز شنبه هماهنگی سریعتر و نزدیکتری در خصوص قمیت گزاری با هم داشته باشیم . علاوه بر این فروم که محور و مرکز تبادل اطلاعاته بد نیست شماره تلفن های همدیگرو داشته باشیم .
بنده کوچیک همه سید هاشم درودی
;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
اما هاشم خان برای اینکه روال حالت طبیعی داشته باشه
شما هم 20000 تا خرید کن
20000 تای دوم را در صف خرید فردا انجام بده
اینجوری بهتره اوریج شما هم میشه حدود 294
اما من برای شنبه یک کار هم میکنم
یک صف فروش تا ساعت 9 برای خکار میگذارم
تا میزان عرضه بالا تر بره
از طرفی خریدار غیر خودی هم شناسایی بشه
فقط دوستان قبل از ساعت 9 هیچ اوردری وارد نکنند
چون من صف فروش را قبل از 9 حذف میکنم
بهترین راه ارتباط سایت هست، چون اگر همون لحظه دوستان عقب بمونن، میتونن مطالبی رو که از اول بازار بین دوستان رد و بدل شده ببینن. و به موقع تصمیم گیری کنن.
فعلا صف فروش ميشه تا فروشنده ها مشخص بشند ..قبل از بازار اردرهاي فروش حذف ميشه .. و دوستان از اولين فروشنده شروع ميكنن به هيدن خريدن ..ساعت 10.30 هم فكر كنم باربد خان sms ميزنند
خکار باید سریعتر خریداتون را یکی یکی انجام بدید
زیر 290 دیگه بعیده بیاد
من که خریدار نیستم امروز
بقیه دوستان اگر خریدارند بخرند
شاید اصلا با خریدای خودمون صف شد
سلام
باربد جان بیش از 10 نماد هست که میشه معرفی کرد، عزیز دل بزار یک حرکت به ثمر بشینه، از فردا آتیش بازی شروع میشه، اونوقت سرمایه دوستان پراکنده بشه، چطور باید سهم رو حمایت کنیم.
حالا كه خكار اعلام عمومي شد، برگان سايت يه دوتا مطلب بزنن
نه طبق قوانین گروه تا خرید اعضا نباید در سایت علنی مطلب زده بشه
الان اس ام اس دادم
تا سهم با صف باز بشه
تا با کمترین حجم از 306 رد بشه
اگر فردا متعادل باز میشد
عرضه بالاتر میرفت
اینجوری دوستان وقت بررسی را دارند
از فردا اواخر بازار دوستان به صورت رندوم به سوالات بدون اینکه کسی به هماهنگی دوستان وی ای پی فعلا پی ببرند
پاسخ میدهیم
به غیر از جناب حجت که به دلیل مدیریت نباید در این مباحث حرکت گروهی زیاد شرکتشان علنی شود
نظر