میگذرم اما دلم چرکین است ( نسخه اورجینال )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
این یک موضوع مهم است !
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Jun 2025
    • 3256

میگذرم اما دلم چرکین است ( نسخه اورجینال )

اطلاعیه مهم
    دوستان از این پس علاوه بر شماره قبلی
    با پیش شماره 30004802480248
    نیزبرای دوستان اس ام اس ارسال میگردد
    عزیزان این شماره را سیو نمایند تا با شماره های دیگر اشتباه نشود
    در صورت هر گونه تغییر در شماره دوباره اطلاع رسانی میشود
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

سلام
    باربد جان؛ میخوام کاربران رو گلچین کنید (vip ها مشخص بشن.) و این انجمن رو فعال کنیم. با اجازه شما پستهایی که مرتبط میشه به عموم بره در یک تاپیک عمومی و در انجمن اصلی که خودت صلاح میدونی، بقیه هم در یک تاپیک تکنوفاندامنتال گروه تفکیک بشه؛ فعالان گروه سیگنال بدن و در این تاپیک تخصصی بررسی بشه. ضمنا یک تاپیک هم برای قوانین حرکات گروهی داشته باشیم. که بررسی بشه و نهادینه بشه. درنهایت بتونیم هفته ای یک سهم در انجمن اصلی به دیگران معرفی کنیم. اگر موافق هستی بگو تا من مقدماتش رو بچینم.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• بابای دارا
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 768

دوستان اگه روي ايران دارو موافقت جمعي وجود داره، بعد از تكميل خريد vip اعلام گروهي بشه لطفا

ظاهرا قانون اينه كه تو تاپيك نتايج انجمن نظر سنجي بشه اگه درست گفته باشم.
      مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• MTZ
        Banned
        • Jun 2025
        • 670

نکته خیلی مهم ....

با توجه به اتفاقات اخیر کاملا مشهوده که اعتماد به حرکت گروهی تا حدی در بین کاربران از بین رفته بنابراین بهتر برای شروع مجدد سهم هایی را انتخاب کنیم که برای رشد مشکل کمتری داشته باشند تا بتوانیم اعتماد سازی مجدد انجام شود... این مورد را دوستان لطفا در نظر بگیرند

بنابراین با توجه به بررسی های انجام شده در سهم های دوستان بنده نظرم به ترتیب اولویت 1- خکار . 2- دیران میباشد.

سایر دوستان اعلام نظر فرمایند لطفا

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

دوستان هر چی میخرید از سهمهایی که در حال بررسی هست، اعلام کنید لطفا، تک پری ممنوع!!!!!!

جناب بابای دارا من نقد نیستم، فعلا هیچکدام رو نمیتونم وارد بشم، دوستان دیگه هم که اعلام خواهند کرد.

نظر

• MTZ
            Banned
            • Jun 2025
            • 670

در اصل توسط (حجت) پست شده است
            دوستان هر چی میخرید از سهمهایی که در حال بررسی هست، اعلام کنید لطفا، تک پری ممنوع!!!!!!

جناب بابای دارا من نقد نیستم، فعلا هیچکدام رو نمیتونم وارد بشم، دوستان دیگه هم که اعلام خواهند کرد.

دوستان با توجه به بازار لطفا سريع تر تصميم گيري بفرماييد ... آيا بر روي خكار اجماع نظر است ؟؟ اگر جواب بله است دوستان وليدرها مي توانند امروز خريدها را انجام بدهند تا براي شنبه و نهايت يك شنبه خريد گروهي اعلام شود

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

اگر خیلی تمایل به جمع کردنش هست، یک حجم سنگین روی مثبت 4 بزارید، که کارگزاریها ببینن، بعد توافق کنید زیر اون رو جمع کنید.

نظر

• بابای دارا
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 768

مدير تاپيك اگه صلاح مي دونيد در مورد ايران دارو و خكار اگه صلاح هست يه نظر سنجي داشته باشيم براي شنبه ( خريد vip ) و بعد اعلام گروهي
                مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• MTZ
                  Banned
                  • Jun 2025
                  • 670

باربد جان لطفا استراتژي خكار را به صورت دقيق اعلام فرماييد ..نقاط ورود براي خريد امروز ؟ ؟

فكر كنم چون فروشنده پايين نداره ما بايد بريم طرف فروشنده ها و جمعشون كنيم

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jun 2025
                    • 3256

ما میتونیم الان سهم را بخریم
                    روی همون 293
                    بعدا من ارسال اس ام اس کنم
                    بعدا برای شنبه براش اول صبح صف میچینیم
                    دوستان هم میان تو صف
                    ما میتونیم از صف خارج شیم
                    تا دوستان خرید کنند
                    بعدا فرداش ما میخریم سهم مقاومت را رد کرده

من تا 100000 تا میتونم بخرم

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

برای خکار؛ فکر کنم، چند ریال بالای قیمت پایانی یک حجم 50 هزاری به صورت مخفی بزارین برای آخر وقت بد نباشه. که قیمت آخرین معاملش زیر قیمت پایانی نیاد.

نظر

• s_hashem54
                        عضو فعال
                        • Jun 2025
                        • 322

یه صفحه مطلب نوشتم تا ارسال کردم گفت دوباره باید وارد شید !!!!!
                        مخلص کلام رو عرض می کنم ، پیشنهاد :::: رو شنبه پس از اطمینان از پیش بازار پر رونق در حد یک حجم مبنا از سهم رو با چند اردر کوچیک برداریم و صف خریدش کنیم . به این ترتیب قیمت بسته بالای مقاومت ها خواهد بود . خرید تکمیلی رو برای روز بعد بزاریم . سال گذشته تجربه فسرب 3000 ریالی با امیر 2003 داریم که 4500 هم خارج شدیم . حجت باید یادش باشه !!!! به نظر میاد منتظر یکیه که فتیله رو روشن کنه . البته سال گذشته مسکن جهان روی فسرب خیلی فعال بود ولی خکار فقط حقیقی های زیادی داره .
                        ;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

جناب هاشم درودی:
                          چون بعد از خرید وی آی پی؛ اس ام اس خرید برای حدود 400 کاربر ارسال میشه، بهتره بازار متوجه خرید ما نشه. تا دوستانی که اس ام اس خرید دریافت میکنن، هم بتونن بخرن. این قضیه با خریدهای قبلی شما فرق داره. همین امروز اگر به پستهای اول دقت کنید باربد خان میتونست همشو جمع کنه. اما گفتیم فقط مثبت بمونه تا بتونیم از بازار سهم جمع کنیم. فروشنده ناقلا زیاد پایین نیومد. اگر یه کم مثبت بشه، احتمال داره، دیگه عرضه نکنه.

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jun 2025
                            • 3256

من امروز گفته بودم ساعت 11 میرم جایی برای رفع یک مشکل الکی
                            اما این سهم بین 285 تا 310 برای همه دوستان عرضه داره
                            فقط باید بالای 310 حمایت قطع نشه
                            تا اعتماد به گروه برگرده
                            اونم اینه که ما اگر رنجش کردیم
                            دوستان خریدند
                            همگی مطالب را در حرکت دسته جمعی اعلام کنیم تا سایر مخاطبین خارج سایت هم بیان تو صف تا سهم محکم رد شه

نظر

• s_hashem54
                              عضو فعال
                              • Jun 2025
                              • 322

در اصل توسط (حجت) پست شده است
                              جناب هاشم درودی:
                              چون بعد از خرید وی آی پی؛ اس ام اس خرید برای حدود 400 کاربر ارسال میشه، بهتره بازار متوجه خرید ما نشه. تا دوستانی که اس ام اس خرید دریافت میکنن، هم بتونن بخرن. این قضیه با خریدهای قبلی شما فرق داره. همین امروز اگر به پستهای اول دقت کنید باربد خان میتونست همشو جمع کنه. اما گفتیم فقط مثبت بمونه تا بتونیم از بازار سهم جمع کنیم. فروشنده ناقلا زیاد پایین نیومد. اگر یه کم مثبت بشه، احتمال داره، دیگه عرضه نکنه.
                              آقا حجت کنجعلی عزیز
                              پست ها رو از اول مطالعه کردم . قطعا اگه باربد جان خریدو انجام داده بود که او 400 نفر که هیچ ما چند نفر هم نمی تونستیم خرید کنیم . اگه دقت می فرمودید عرض کردم چند اردر کوچک و بسته شدن بالا مقاومتها . قطعا انتظار ندارید با عدم اطمینان نسبی بوجود اومده در دریافت کننده گان اس ام اس بلافاصله با فرمان فرمانده اقدام به خرید کنند . تو پستهای قبلی هم پیشنهاد شده بود اول اعتماد سازی کنیم و دوستان بی دغدغه خرید هایشان را انجام دهند . ما هنوز از میزان عرضه در محدوده 2900 تا 3100 اطلاعاتی نداریم . درضمن در صورت عدم عرضه در روز اول پس از صف خرید روز دوم زمان مناسبی برای خرید گروهی مهیا خواهد بود و خرید های تکمیلی vip در روزهای بعد و به جهت حمایت از سهم انجام می پذیرد .
                              ;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)

نظر

در حال کار...
                              X