تاپیک تعداد پستهای اعضاء و تعداد تشکرها

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

یک خواهش دوستانه
    بابک جان من از شما خواهش میکنم نام بنده رو از تمام جداول حذف کنید
    دیگه بسه دیگه
    به اندازه کافی مشعوف شدیم
    من همین جا میگم حاضرم تعداد پستها و تشکرهام بشه صفر تا دیگه بحثی روش نباشه
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• سعید درخشانی
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 286

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      با سلام و احترام

خواستم خدمتتون بگم با این یه تیکه قرمز شده جمله تون مخالفم

برای دلیلش هم به جدول شماره 3 ذیل نگاه فرمایید

امکان داره کاربری پستهای اندکی داره ولی اینقدر پستهاش عالیند که نسبت تشکر به پستش خیلی بیشتر از افرادیه که پستهای بیشتری دارند

به طور مثال پستهای جناب آقای محسن مختاری رو ببینید ، با اینکه فقط 249 تا پست دارند ولی در جدول شماره 3 نفر دوم هستند

پس تعداد پست زیاد ملاک نیست ، بلکه اون نکته مثبت پست هستش که تعداد تشکرها رو بالا میبره

جدول شماره 3 : مرتب شده بر اساس نسبت تشکرها به پستها :

امروز پیغام خصوصی بابک عزیز رو دیدم که گفت اول شدی ، بدو اومدم ببینم تو چی اول شدم ؟ قرعه کشی چیزی ... بنزی .. بی ام وه ای ..:d دیدم نه از اونا خبری نیست .ما که از این شانسها نداشتیم که ..:d. تو نسبت تشکرها اول شدم .. شوخی میکنم با بابک عزیز و دوستان . بالبطع افتخار بزرگیست برای بنده .. از زحمات بابک عزیز تشکر میکنم ولی خب ای کاش شرایط به گونه ای بود که امکان فعالیت بیشتر در سایت بود تا بتوانیم بیشتر از نظرات دوستان استفاده بکنیم ولی خب گویا زمین و زمان دست به دست هم دادند تا نشود .
      از زحمات دوست نادیده خوبم بابک خان تشکر میکنم که زحمت این جداول رو کشیدند . مرحبا به شما و همت شما .

تشکر میکنم هم از دوستان عزیز. سلامت و موفق باشید .

نظر

• سرزمین برف
        عضو عادی
        • May 2012
        • 15

سلام ببخشید جناب اقای بابک52 بنده پیام خصوصیم فعال نیست مجبور شدم اینجا بنویسم
        بعضی ها هستن که در تالار نسبت تشکر به پست زیادی دارن ولی در جدول شما نیستن
        ایا به جز نسبت تشکر به پست ملاک دیگری هم بوده؟

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

در اصل توسط سرزمین برف پست شده است View Post
          سلام ببخشید جناب اقای بابک52 بنده پیام خصوصیم فعال نیست مجبور شدم اینجا بنویسم
          بعضی ها هستن که در تالار نسبت تشکر به پست زیادی دارن ولی در جدول شما نیستن
          ایا به جز نسبت تشکر به پست ملاک دیگری هم بوده؟

با سلام و احترام

بله ببینید من اومدم و بین کاربرانی که حداقل بالای 100 تا پست زدند ( کاربر فعال ) (بعد از 100 پست هر کاربری کاربر فعال می شود) مقایسه کردم

البته تعداد اعضاء خیلی خیلی زیاد است و با مدیریت محترم سایت که صحبت نمودم ، جناب آقای جمالی فرمودند که احتمال دارد در آینده این کار در کادری توسط خود سیستم انجام شود

ولی در کل حداقل ملاک 100 ارسال به بالاست چون اگر می خواستم برای چندین هزار عضو ، این جداول را تشکیل دهم ، چندین ماه طول می کشید

البه تاریخ عضویت هم خیلی مهمه چون شاید در زمان کمتری ، تعداد تشکر بیشتری گرفته شده و نسبت تشکر به تعداد پستها در زمان کمتر خب ، امتیاز بیشتری داره

ولی تاریخ عضویت بعضی از کاربران هنوز درست نشده و متاسفانه تاریخ عضویت رو نتونستم ملاک قرار بدهم

در کل این جداول برای رقابت بین کاربران در ارسال پستهای مفید جهت استفاده دیگر اعضاء، می باشد و

چنانچه کاربری اقدام به ارسال پستهای نامربوط نماید خب قطعا" تشکری هم پایین پستهایش نخواهد خورد و ملاک ما تعداد تشکر نسبت به تعداد پست است .

موفق و سلامت و تندرست باشید
          آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/07/27, 10:39.
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• سرزمین برف
            عضو عادی
            • May 2012
            • 15

اخه من بعضی ها رو میبینم که بالای صد تا هستن ولی باز نیستن مثل zereshkkk-eshtriki-alirezasa-آرش-رویش و خیلی های دیگه

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

اخه من بعضی ها رو میبینم که بالای صد تا هستن ولی باز نیستن مثل zereshkkk-eshtriki-alirezasa-آرش-رویش و خیلی های دیگه

کاربر محترم همانطور که گفتم اول من اصلا" بالای 200 پست را آورده بودم و بعدا" تعداد دیگری از افراد را اضافه نمودم ، ضمنا" به این راحتی نیست که بخواهی همه کاربران را دونه دونه بررسی کرد

شما میدانید چند هزار کاربر داریم؟

اول بر اساس جدول شماره یک فقط تعداد پستهای بالا را انتخاب نمودم

بعد پیش خودم گفتم بهتر است که جدول شماره 2 و 3 هم تهیه شوند

ببینید این تاپیک همانطور که گفتم جهت رقابت بیشتره

تازه من در پیام خصوصی عرض کردم هر فردی که اسمش از قلم افتاده عنوان کنه

آخه نمیشه کاربری که مثلا| 10 تا پست بیشتر نزده ولی پایین پستش 100 تا تشکره رو بهش امتیاز بدیم

منبعد حداقل تعداد پستها از 250 ارسال به بالا ملاک قرار خواهد گرفت تا جدول خلاصه تر باشد

موفق و سلامت باشید

دوستانی هم که نمی خواهند در جداول شرکت داده شوند ، مشکلی نیست در پیام خصوصی مطرح بفرمایند تا اقدام لازم انجام گیرد

موفق و سلامت باشید

اگر پیام خصوصی ندارید ، می توانید در همین تاپیک مواردتان را مظرح فرمایید

با کمال میل مشتاق نظرات شما هستم

یا حق

نظر

• safaklar
                ستاره دار(14)
                • Sep 2011
                • 626

بابک عزیز بنده به عنوان یکی از اعضای سایت غنی بورسی یه تشکر و تبریک به شما بدهکارم . تشکر بابت زحماتی که در تاپیک اخبار و سایر تاپیکها متحمل میشید و تبریک بابت تعصب ستودنی شما نسبت به سایت بورسی که موجبات پویایی سایت رو فراهم کرده . امیدوارم این پشتکار باعث موفقیت هرچه بیشتر شما در سایر مراحل زندگیتون بشه

نظر

• آرش و نوید
                  ستاره دار(16)
                  • Oct 2011
                  • 778

ای بابا
                  ما دنبال شهرت نیستیم :d
                  دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• آرش و نوید
                    ستاره دار(16)
                    • Oct 2011
                    • 778

این بابکی که من میشناسم ، فردا یه جدول درست میکنه با عنوان ( تعداد تنفسهای شما در حین مطالعه سایت بورسی):)
                    یا اینکه تعداد مژه زدنهای شما در حین مطالعه سایت:->
                    حالا یه شوخی با بابک جان <:-p
                    شما بیکارین؟؟؟:D
                    خیلی حوصله دارین؟؟؟=))
                    تو خونه بهتون گیر نمیدن که چقدر پشت لب تابی؟؟؟:-B
                    واقعا باید کاپ پر حوصله ترین کاربر را به شما بدن;)
                    جدی میگم<:-p
                    دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

با سلام و احترام

جا داره که یه مطلبی رو در خصوص مدیران زحمتکش سایت بورسی عنوان کنم و اون اینه که خب اگر یه خورده جدی به مدیریت سایت نگاه کنید، متوجه میشوید که چون شخصی مدیره، نمی تونه خیلی از سلائق شخصی شو به دلیل همین مدیر بودن اعلام کنه و یا بهتر بگم نمیتونه زیاد پستهای متفاوت و اونچه سلیقه داره رو بزنه.

درسته که اسم بیشتر مدیران در این لیستهای اعلامی بود ، ولی ما باید همیشه قدردان زحمات کلیه مدیران محترم سایت بورسی باشیم ، که خالصانه و با تمام وجود در این سایت زحمت می کشند تا کلیه اعضاء ، سایت هر چه بهتری را شاهد باشند.

بله مدیران بیشتر وقت خود را به کنترل تاپیکهای مختلف و ارائه پاسخ به سوالهای کاربران چه در سایت و چه در پیام های خصوصی و در مفهوم کل به مدیریت سایت می پردازند و به نظر اینجانب این زحمات با هیچ تشکری قابل جبران نیست.

من از طرف کلیه اعضاء از زحمات بی دریغ کلیه مدیران محترم سایت بورسی تشکر می کنم و برای تک تک آنها و خانواده محترمشان ، آرزوی تنی سالم و دلی شاد را دارم.

انشاء الله با کمک همه اعضاء این سایت را هر روز بهتر از روز قبل می سازیم.

سپاس

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

با سلام و احترام خدمت همه اعضاء محترم

به استحضار مي رساند ، جهت فعاليت مفيد اعضاء محترم و استحضار آنها از امتياز اعضاء و تاپيکها ، موارد ذيل به استحضار مي رسد:

1)لازم به ذکر است به علت تعداد زياد اعضاء ، تنها کاربراني که تعداد پستهايشان بالاتر از 300 پست مي باشد ، در اين جداول لحاظ شده اند .

2) اعلام اين جداول فقط جهت استحضار اعضاء بوده ، لذا خواهشمند است نسبت به ارسال پستهاي مفيد که قابل استفاده همه اعضاء باشد ، اقدام فرماييد .

3)همانطور که همگي اعضاء استحضار دارند ، خيلي از مديران محترم سايت ، به دليل مديريت در سايت ، امکان دارد اساميشان در اواسط جدول باشد و اين تنها به دليل آن است که آنها بيشتر به مديريت و پاسخ به اعضاء و نظارت بر سايت مي پردازند ، وگرنه قطعا" جايگاه بالاتري داشتند .

4)بالا و پايين بودن در اين جداول زياد مهم نيست ، فقط تلاش همه دوستان و اعضاء در ارسال تاپيکهاي مفيد بيشتر و رقابت ميان آنها ، موجب هر چه بهتر شدن سايت بورسي خواهد شد.

5) زمان عضويت قطعا" در تعداد پستهاي ارسالي و تشکرها تاثير بسزايي دارد ولي چون تاريخ شروع عضويت بعضي از دوستان و اعضاء قديمي ، 1348 ثبت شده است ، قابل محاسبه نبوده و به همين منوال اکتفا کرده ام.

6) کاربرانی که ديگر در اين سايت نيز پست نميزنند ، از جداول حذف شده اند

7)کليه اعضاء و دوستان محترم ، هرگونه سوال يا پيشنهادی دارند ، موضوع رو در پيام خصوصی (يا اگه فاقدشن در پيام بازديد کننده ی صفحه ی شخصی صفحه شخصی من) با بنده در ميان بگذارند. و اگر عضو محترمی تعداد پستهایش بالاتر از 300 می باشد و جزو این لیست نیست ، نیز در همان پیام خصوصی یا صفحه شخصی اینجانب عنوان فرماید تا سری بعدی به لیست اضافه شود.

انشاء الله تا با ياري و پشتکار همه اعضاء ، اين سايت هر روز بهتر از روزهاي قبل گردد.

A)بهترين تاپيک سايت با 2926 بازديد کننده در روز ، مربوط است به تاپيک بسيار خوب ((چي .......چرا؟؟؟؟)) جناب جعفر خان عزيز ( پرريسک ) که جا دارد از طرف کليه اعضاء از زحمات بي دريغ ايشان قدرداني نماييم.

واقعا" اين عدد 2926 بار بازديد در هر روز ، نشاندهنده ميزان علاقه دوستان و اعضاء و حتي مهمانان از تاپيک جناب آقاي پرريسک مي باشد که بايد همگي ، يه خسته نباشيد حسابي به ايشان بگيم.

B) جدول مرتب شده بر اساس بيشترين پستهاي ارسالي :

رتبه اول جناب آقاي وحيد 20
                        رتبه دوم خودم (بابک 52)
                        رتبه سوم ( جناب آقاي مصري پور)

C) جدول مرتب شده بر اساس بيشترين تشکرها :

رتبه اول جناب آقاي پر ريسک
                        رتبه دوم سر کار خانم آمن خادمي
                        رتبه سوم خودم (بابک 52)

D) جدول مرتب شده بر اساس بيشترين نسبت تشکرها به تعداد پستها :

رتبه اول جناب محسن مختاري
                        رتبه دوم جناب آقاي پر ريسک
                        رتبه سوم جناب آقاي
                        baradaran

نظر

• مجیدشمسعلی
                          كاربر فعال
                          • Jun 2025
                          • 643

بابک جان خسته نباشی خداقوت

نظر

• مصطفي رستمي
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1159

پس من چی؟؟!!:(:(
                            خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• مجیدشمسعلی
                              كاربر فعال
                              • Jun 2025
                              • 643

سلام و عرض ادب به تمام کسانی که صادقانه دراینجا پیام میزارن مخلص همگی دست شما درد نکنه سپاسگزارم خدا خیر وبرکت به شما بدهد خوب شد:x

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
                                پس من چی؟؟!!:(:(
                                با سلام و احترام

عرض ادب قربان

شرمندتونم ، ظاهرا" شما یه مدتی تشریف نداشتید و اسمتان از قلم افتاده است.

چشم هر وقت جدول را به روز آوری کردم در خدمت شما و همه اعضایی که بیشتر از 300 پست مفید دارند ، هستم.

ضمنا" چون تعداد اعضاء خیلی زیاد است احتمال دارد خدای ناکرده اسم فردی از قلم بیفتد ، که لطف فرموده در پیام خصوصی و چنانچه فاقد پیام خصوصی می باشد ، در صفحه شخصی اینجانب اطلاع رسانی نماید.

آرزوی سلامتی و تندرستی برای تک تک اعضاء خوب و دوست داشتنی سایت بورسی دارم.

در پناه حق باشید

نظر

در حال کار...
                                X