اخبــــار زلـــــزله آذربایجان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

گزارش یکی از همکاران ما از زلزله آذربایجان

۱) بی شک، وقتی از تهران به راه افتادیم، در انتظار وضعیتی وخیمتر و بحرانیتر بودیم اما زلزله به جای نقاط متراکم شهری، روستاهای کم جمعیت را نشانه رفته بود که سبب کاهش گسترده آمار تلفات شد. ساعت رخ دادن زلزله هم ساعت مناسبی از نظر «حضور کمتر افراد در خانه ها» بود.

۲) شایسته نیست که به تلاش امدادگران...و نیروهای برقراری امنیت خدشه وارد کرد. آنها این بار نسبت به تجربه های پیشین زلزله، بهتر و حرفه ای تر عمل کرده بودند. مشکل اصلی امدادرسانی پراکندگی گسترده ی بیش از ۵۰۰ روستاست که نزدیکترین آنها با یکدیگر دستکم ۵ کیلومتر فاصله دارد. برخی از آنها دارای دسترسی های مناسبی نیستند. برای رساندن هر محموله ای، باید کیلومترها مسیر طی شود و این متفاوت است با امدادرسانی در یک منطقه ی شهری متمرکز.

۳) بیشتر از مشکل «کمبود امکانات»، مشکل ذاتی ایرانیان در فقدان برنامه ریزی و مدیریت بحران سدراه خدمات رسانی مناسب بود. ما با محموله های سرگردان بسیاری روبه رو شدیم، توزیع ناعادلانه را دیدیم و امدادرسانی نامتوازن را نیز. مشکل در این است که به دلیل فقدان اعتماد مردم به کارکرد دستگاه های دولتی و حکومتی، هر کس تلاش دارد تا محموله های جمع آوری کرده خودش را، از راه های شخصی به دست زلزله زدگان برساند. این یعنی چند هزار نیسان و خاور و کامیون که بیشتر آنها هم بدون شناخت دقیق منطقه رهسپار «ورزقان» می شوند. نه اینکه من توصیه کنم که کمکهای خود را به دست مدیریت های ناکارآمد دولتی رها کنید اما حتمن لازم است که در منطقه ی زلزله زده، با یک تیم امدادی مردمی به تقسیم و توزیع کمک ها بپردازید.

۴) غذا؛ هر نوع کنسرو غذای آماده بدون نیاز به آتش، آب، پتو و لباس گرم، نیازهای اصلی روزهای نخست مردم زلزله زده است. میتوانید، اگر منابع بیشتری دارید، از خرید خرما، بیسکوییت، شیرخشک، قند، چای کیسهای، مواد شوینده، پوشک بچه، نوار بهداشتی و چای کیسه ای هم غفلت نکنید. لباس گرم نیز به هر میزانی که به منطقه برسد، لازم است.

۵) حجم کمکهای مردمی چشمگیر و قابل ستایش بود. نه اینکه این جریان را ادامه ندهید اما با توجه به اینکه محموله های کمک دیگری نیز در روزهای آینده به منطقه میرسد، بهتر انرژی خود را خرج مرحله ی دوم کمکها کنید. مرحله ی دوم تقریبن از یک هفته ی دیگر آغاز می شود. این مردم همه چیز خود را از دست داده، جمعیتی بالای ۳۰ هزار نفر. تا مدت نامحدودی آنها همچنان نیازمند دریافت کمک خواهند بود و طبیعیست که موج کنونی فروکش میکند. آنوقت کمک هایی که اکنون به جمع آوری آنها فکر کرده اید، بسیار راه گشا خواهد بود.

۶) به مرور باید رسانه ها و ما، توجه افکار عمومی را به مساله آغاز ساخت وساز در منطقه جلب کنیم. هم اکنون هم دشتهای سرسبز ورزقان در شبها بسیار سرد است و دو ماه دیگر که فصل سرماه آغاز شود، زندگی در چادرها برای مردم منطقه بسیار دشوار خواهد بود. در میان موج امدادها، فراموش نکنیم که توجه به مساله تسریع در ساختوساز را جدی بگیریم، در رسانه ها آن را طرح و پگیری کنیم. این شاید حتا مهمتر از کمک به امدادرسانی باشد.

۷) نکته ای که در گزارش من برای اعتماد بود و کمتر به آنتوجه شد؛ مسولیت مشترک دولت و شهروند در این فاجعه است. ما خانه های ساخته شده با آهن و آجر و سیمان زیادی دیدیم که پابرجا مانده بود. این خانه ها حتا دارای استانداردهای لازم هم نبودند اما در برابر زلزله ی ۶.۲ ریشتری بهشدت مقاومت نشان دادند و جان ساکنان خود را حفظ کردند. خانه هایی فرو ریخت و جان روستاییان را گرفت که بناهایی سنتی، ساخته شده با خشت و گل بودند و قدمت برخی از آنها به هفتاد سال هم میرسید. اگر پیش از رخدادن فاجعه، به این امر توجه میشد و بودجه هایی که امروز باید هزینه ی امدارسانی و ساخت و ساز مجدد شود، پیشترها هزینه میشد، آنوقت میتوانست که تلفات این زلزله حتا به تعداد انگشتان یک دست انسان باشد! این مساله ایست که میتواند درسی در مقیاس کشوری باشد.

۸) آمار تلفات به شدت ضد و نقیض است. مسوولان از ۳۰۰ کشته می گویند و در شهر حتا مردم حتا برآوردهایی تا ۱۵۰۰ کشته نیز داشتند اما به نظر میرسد که «کمتر از ۱۰۰۰ کشته» درست ترین عدد به واقعیت باشد. ما با نزدیک به ۴ هزار مجروح نیز روبه رو هستیم که به بیمارستانهای اهر و بیشتر تبریز انتقاد داده شده اند.
    to continue, please follow me on my page

نظر

• مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

توجیهات عجیب و غریب درباره عملکرد در ماجرای زلزله
      عذر بدتر از گناه صدا و سیما : خبر نداشتیم زلزله شده ، خنده بازار پخش کردیم!

مسؤولان صدا و سیما به جای عذرخواهی از مردم و اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از تکرار این وضعیت در آینده ، دست پیش را گرفته اند و با ادعای این که سنگ تمام گذاشته اند ، رسانه ها و نمایندگانی که به عملکرد این سازمان اعتراض دارند را متهم به بی اطلاعی کرده اند!

عصر ایران ؛ مهدی قدیمی - سه روز قبل دنیا بر سر اهالی اهر و ورزقان و روستاهای اطراف خراب شد و زلزله ای که خبرش در رسانه های خارجی بیش از رسانه ملی نمود داشت، جان صدها تن از هموطنانمان را گرفت. اما آنچه بر تلخی این حادثه افزود، عملکرد برخی مسئولان و در راس آن ها صدا و سیما در رابطه با زلزله اهر و ورزقان بود. عملکردی که پس از انتقادات وسیع سطح جامعه، مورد دفاع مسئولان صدا و سیما قرار گرفت تا توجیهات پر تناقض مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما، نمکی باشد بر زخم وجدان مجروح جامعه.

درحالیکه نوع پوشش خبری این حادثه توسط صدا و سیما با حوادث مشابه نظیر سیل پاکستان و قحطی سومالی و ... قابل مقایسه نبود، روزنامه ها و سایت های خبری رسالت خبر رسانی در این باره را به دوش کشیدند و شبکه های اجتماعی فضای مجازی نیز برای جمع آوری کمک های مردمی فعال شدند.

اما در این میان و به موازات حضور کمرنگ صدا و سیما در ماجرای زلزله ورزقان، شامگاه یکشنبه یعنی نزدیک به سی ساعت پس از وقوع زلزله، رسانه ملی اقدام به پخش برنامه طنز "خنده بازار" کرد و خشم ایرانیانی را که در عزای قربانیان زلزله سوگوار بودند،بر انگیخت.

اما این پایان هنر نمایی های مسؤولان صدا و سیما نبود. چرا که "سید تقی سهرابی" ، مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما در توجیه این اقدام ، دلایلی ذکر کرد که هیچ عقل سلیمی را قانع نمی کند. او در گفتگو با خبر آنلاین در خصوص پخش برنامه خنده بازار از شبکه 3سیما گفت: جواب این سوال را مدیر شبکه باید بدهد اما باید بگویم که زلزله یک حادثه غیر مترقبه است و شاید اگر مسئولین کنداکتور شبکه 3 از این حادثه مطلع بودند این برنامه را پخش نمی کردند. به هر حال امروز تکرار این برنامه از کنداکتور شبکه 3حذف شد ومطمئنا هیچ تعمدی در این کار وجود نداشته است.

آقای سهرابی به گونه ای از بی اطلاعی مسئولان کنداکتور شبکه 3 سخن می گوید که گویا برنامه خنده بازار همزمان با وقوع زلزله روی آنتن رفته است. در حالی که زلزله بعد از ظهر روز شنبه به وقوع پیوسته و برنامه خنده بازار شامگاه یکشنبه پخش شده است.

اما اگر این ادعای آقای مدیرکل را هم بپذیریم ، آنگاه باید به قصور بزرگتر سازمان صدا و سیما اعتراض کنیم. قصور در امر اطلاع رسانی درباره زلزله که باعث شده کارمندان و مسئولان صدا و سیما ، سی ساعت پس از وقوع زلزله از این حادثه بی خبر باشند و برنامه خنده بازار را روی آنتن ببرند. این که عذر بدتر از گناه است!

اما جالب تر اینکه آقای سهرابی در بخش دیگری از سخنانش ، انتقادات نسبت به پوشش خبری زلزله را نشانه "کم لطفی رسانه ها" خوانده و در تشریح تلاش های صورت گرفته برای پوشش این حادثه گفته است: "زلزله در ساعت 17:15 و در وسعت 6.2 ریشتر رخ داد و در ست یک دقیقه بعد از این حادثه رادیو آذربایجان این خبر را در گفت و گویی که با مدیریت بحران آذربایجان شرقی داشته تائید می کند و بلافاصله سه اکیپ خبری به مناطق زلزله زده اعزام می شوند و بچه های رادیو در ورزقان و در آن شرایط سخت رادیو امید را با قدرت 10کیلو وات و در شعاع 35کیلومتری راه اندازی می کنند و روی موج اف ام قرار می دهند و در ساعت 19 شبکه استانی آذربایجان شرقی برنامه افطار خود را به این موضوع اختصاص می دهد و چیزی حدود 120 دقیقه برنامه ویژه می رود و در همان ساعات اولیه اولین تصاویر به تهران نیز فرستاده می شود و شبکه خبر اولین خبر را بصورت زیر نویس روی شبکه قرار می دهد و پس از آن با ارتباط مستقیم در بخش های مختلف خبری خبر های زلزله به مردم داه می شود و خبرنگاران زیادی به این مناطق اعزام می شوند وضمنا معاون سیما در این استان در برنامه سحر با نام عصر همدردی حاضر شده و با مردم اظهار همدردی می کند که این برنامه ویژه هم در حدود 120دقیقه بوده است و همین طور بخش های خبری سیما در ساعات مختلف گزارش های تازه ای را در باکس خبری خود قرار داده که نوارهای آن نیز موجود است واین تصاویر در حدود 15بسته خبری بوده است."

مدیرکل روابط عمومی سازمان صدا و سیما که اعلام خبر زلزله از رادیو استانی آذربایجان را به معنای اطلاع رسانی فوری قلمداد می کند و از راه اندازی یک شبکه رادیویی به نام "امید" خبر می دهد، بهتر است از همکاران خود به عنوان مسئولان صدا وسیما سوال کند که چرا با وجود سطح وسیع اطلاع رسانی در شبکه رادیویی امید، رادیو استانی آذربایجان، زیرنویس های شبکه خبر و حتی گزارش های ویژه ای که نوارهای آن نیز موجود است، از وقوع زلزله بی خبر بوده اند و برنامه خنده بازار را در کنداکتور پخش شبکه 3 قرار داده اند!

وانگهی ، راه اندازی رادیو امید در منطقه زلزله زده و در شعاع 35 کیلومتری که اطلاع رسانی فوری در سطح ملی محسوب نمی شود و مگر این همه شبکه رادیویی و تلویزیونی با بودجه های هنگفت فعالیت نمی کنند و وظیفه اطلاع رسانی فوری و لحظه به لحظه ندارند که آقایان رادیو نیم بندی به نام امید در یک شعاع کوچک راه اندازی کرده اند و آن را نشانه اطلاع رسانی ملی و سریع خود می دانند؟ مزید اطلاع مدیران صدا و سیما ، کشور ایران ۱٬۶۴۸٬۱۹۵کیلومتر مربعوسعت دارد که خیلی بیشتر از 35 کیلومتر آقایان است!

واقعاً مسوولان صدا و سیما با چه رویی سخن از اطلاع رسانی سریع می کنند در حالی که برخی شبکه های ماهواره ای ، زودتر از آنها اخبار و تصاویر زلزله را مخابره کردند. آن وقت آقایان به جای عذرخواهی به خاطر سرعت لاک پشتی شان ، می گویند که چند ساعت بعد تصاویر رسید و شبکه خبر هم زحمت کشید و در حد "زیر نویس" اطلاع رسانی کرد ، گو این که از بارش تگرگ در هرات یا تساوی دو تیم گمنام فوتبال خبر می دهد!

جالب توجه این که به اعتراف مدیر روابط عمومی سیما ، بخش عمده ای از برنامه های صدا و سیما ، صرفاً در خود استان آذربایجان شرقی بوده است و نه در بخش های فرااستانی و ملی!

وی در ادامه اظهارات خود همه انتقادات رسانه های مختلف به عملکرد سازمان متبوعش را ناشی از یک خبر اشتباه دانسته و گفته است: "می خواهم گلایه ای از بعضی از رسانه ها داشته باشم چراکه بعضی از آن ها در حق صدا و سیما کم لطفی کرده و تیتر هایی زدند که جالب نبودند وحق مطلب را آن طور که باید به جا نیاوردند باید بگویم اخلاق حرفه ای و اطلاع رسانی حکم می کند که تا خبری موثق نشده نباید آن را تائید کرد ومتاسفانه وقتی خبر گزاری ای خبری را اشتباه منتشر می کند بقیه هم همان خبر اشتباه را کپی می کنند."

سخنان آقای سهرابی که علاوه بر نپذیرفتن مسئولیت خطای سازمان صدا و سیما ، با توجیهات متناقض خود شعور مخاطبان را نیز به سخره گرفته، به همین جا ختم نمی شود و آقای مدیر کل درباره انتقادات نمایندگان و رئیس مجلس از عملکرد صدا و سیما هم می گوید: "ما درست یک ساعت بعد از این حادثه رادیو امید را راه اندازی کردیم وبرنامه های ویژه رفتیم و فکر می کنم انتقاد هایی که شده ناشی از بی اطلاعی است. بچه های صدا و سیما تلاش خود را کرده اند و نباید تلاش های آن ها را نادیده بگیریم."

آقای مدیرکل که فکر می کند مردم، روزنامه ها، سایت ها ، نمایندگان مجلس و رئیس مجلس بر اثر "بی اطلاعی" از خدمات صدا وسیما به این سازمان انتقاد می کنند، آیا لحظه ای اندیشیده است که همه از صدا و سیما انتظار اطلاع رسانی دارند و وقتی خود آقای مدیر کل معتقد است که هیچ کس از کاری که صدا و سیما کرده ، اطلاع ندارد، با چه رویی از اطلاع رسانی صدا و سیما سخن می گوید؟ صدا و سیمایی که اعتراف دارد نتوانسته حتی عملکرد خود را نیز اطلاع رسانی کند.

"رسانه ملی" ام آرزوست!
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

آذر آبادگان من
        مگر بیتو میشود زمزمه ارس شنید
        مگر بیتو میشود به معنای وطن رسید
        آنکه دلش میزند نبض جدایی در باد
        با او سخن میگویم تا نگه دارد به یاد
        آذر آبادگان من جان جانان من است
        قیمت خون ارس
        قیمت خون ارس رگ ایران من است
        ای سر سبز وطن آذر آبادگان من
        از تو جدا یک نفس مبادا ایران من
        از تو جدا یک نفس مبادا ایران من
        روزگارت در امان دور از دست گزند
        پشت تو بیلرزه باد همچنان کوه سهند
        پشت تو بیلرزه باد همچنان کوه سهند
        سر فراز یاور ایران من
        پرغرور خاک ستارخان من
        خانه شمس و زرتشت آبروی میهن است
        سر فراز یاور ایران من
        پرغرور خاک ستارخان من
        چه نزدیک تو باشم چه در غربت غریب و دور
        تو را نمیدهم ز دست ای مرز عشق و شعر و شور
        تو را نمیدهم ز دست ای مرز عشق و شعر و شور
        مگر بیتو میشود زمزمه ارس شنید
        سر فراز یاور ایران من
        پرغرور خاک ستارخان من
        سر فراز یاور ایران من
        پرغرور خاک ستارخان من
        سر فراز یاور ایران من

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• shimab
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 422

مدیران صدا و سیما و برخی مسئولین کشوری به جای معذرت از مردم ایران و زلزله زدگان با پررویی تمام و نادانی از کار اشتباهی که کردند شانه خالی می کنند. همه مردم ایران عکس العمل مسئولین بعد از زلزله رادیدند و نیازی به توضیح نیست. کارشان 100% هدف دار، تعمدی و ریشه در مسایل سیاسی داشت

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post

مسؤولان صدا و سیما به جای عذرخواهی از مردم و اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از تکرار این وضعیت در آینده ، دست پیش را گرفته اند و با ادعای این که سنگ تمام گذاشته اند ، رسانه ها و نمایندگانی که به عملکرد این سازمان اعتراض دارند را متهم به بی اطلاعی کرده اند!

عصر ایران ؛ مهدی قدیمی - سه روز قبل دنیا بر سر اهالی اهر و ورزقان و روستاهای اطراف خراب شد و زلزله ای که خبرش در رسانه های خارجی بیش از رسانه ملی نمود داشت، جان صدها تن از هموطنانمان را گرفت. اما آنچه بر تلخی این حادثه افزود، عملکرد برخی مسئولان و در راس آن ها صدا و سیما در رابطه با زلزله اهر و ورزقان بود. عملکردی که پس از انتقادات وسیع سطح جامعه، مورد دفاع مسئولان صدا و سیما قرار گرفت تا توجیهات پر تناقض مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما، نمکی باشد بر زخم وجدان مجروح جامعه.

درحالیکه نوع پوشش خبری این حادثه توسط صدا و سیما با حوادث مشابه نظیر سیل پاکستان و قحطی سومالی و ... قابل مقایسه نبود، روزنامه ها و سایت های خبری رسالت خبر رسانی در این باره را به دوش کشیدند و شبکه های اجتماعی فضای مجازی نیز برای جمع آوری کمک های مردمی فعال شدند.

اما در این میان و به موازات حضور کمرنگ صدا و سیما در ماجرای زلزله ورزقان، شامگاه یکشنبه یعنی نزدیک به سی ساعت پس از وقوع زلزله، رسانه ملی اقدام به پخش برنامه طنز "خنده بازار" کرد و خشم ایرانیانی را که در عزای قربانیان زلزله سوگوار بودند،بر انگیخت.

اما این پایان هنر نمایی های مسؤولان صدا و سیما نبود. چرا که "سید تقی سهرابی" ، مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما در توجیه این اقدام ، دلایلی ذکر کرد که هیچ عقل سلیمی را قانع نمی کند. او در گفتگو با خبر آنلاین در خصوص پخش برنامه خنده بازار از شبکه 3سیما گفت: جواب این سوال را مدیر شبکه باید بدهد اما باید بگویم که زلزله یک حادثه غیر مترقبه است و شاید اگر مسئولین کنداکتور شبکه 3 از این حادثه مطلع بودند این برنامه را پخش نمی کردند. به هر حال امروز تکرار این برنامه از کنداکتور شبکه 3حذف شد ومطمئنا هیچ تعمدی در این کار وجود نداشته است.

آقای سهرابی به گونه ای از بی اطلاعی مسئولان کنداکتور شبکه 3 سخن می گوید که گویا برنامه خنده بازار همزمان با وقوع زلزله روی آنتن رفته است. در حالی که زلزله بعد از ظهر روز شنبه به وقوع پیوسته و برنامه خنده بازار شامگاه یکشنبه پخش شده است.

اما اگر این ادعای آقای مدیرکل را هم بپذیریم ، آنگاه باید به قصور بزرگتر سازمان صدا و سیما اعتراض کنیم. قصور در امر اطلاع رسانی درباره زلزله که باعث شده کارمندان و مسئولان صدا و سیما ، سی ساعت پس از وقوع زلزله از این حادثه بی خبر باشند و برنامه خنده بازار را روی آنتن ببرند. این که عذر بدتر از گناه است!

اما جالب تر اینکه آقای سهرابی در بخش دیگری از سخنانش ، انتقادات نسبت به پوشش خبری زلزله را نشانه "کم لطفی رسانه ها" خوانده و در تشریح تلاش های صورت گرفته برای پوشش این حادثه گفته است: "زلزله در ساعت 17:15 و در وسعت 6.2 ریشتر رخ داد و در ست یک دقیقه بعد از این حادثه رادیو آذربایجان این خبر را در گفت و گویی که با مدیریت بحران آذربایجان شرقی داشته تائید می کند و بلافاصله سه اکیپ خبری به مناطق زلزله زده اعزام می شوند و بچه های رادیو در ورزقان و در آن شرایط سخت رادیو امید را با قدرت 10کیلو وات و در شعاع 35کیلومتری راه اندازی می کنند و روی موج اف ام قرار می دهند و در ساعت 19 شبکه استانی آذربایجان شرقی برنامه افطار خود را به این موضوع اختصاص می دهد و چیزی حدود 120 دقیقه برنامه ویژه می رود و در همان ساعات اولیه اولین تصاویر به تهران نیز فرستاده می شود و شبکه خبر اولین خبر را بصورت زیر نویس روی شبکه قرار می دهد و پس از آن با ارتباط مستقیم در بخش های مختلف خبری خبر های زلزله به مردم داه می شود و خبرنگاران زیادی به این مناطق اعزام می شوند وضمنا معاون سیما در این استان در برنامه سحر با نام عصر همدردی حاضر شده و با مردم اظهار همدردی می کند که این برنامه ویژه هم در حدود 120دقیقه بوده است و همین طور بخش های خبری سیما در ساعات مختلف گزارش های تازه ای را در باکس خبری خود قرار داده که نوارهای آن نیز موجود است واین تصاویر در حدود 15بسته خبری بوده است."

مدیرکل روابط عمومی سازمان صدا و سیما که اعلام خبر زلزله از رادیو استانی آذربایجان را به معنای اطلاع رسانی فوری قلمداد می کند و از راه اندازی یک شبکه رادیویی به نام "امید" خبر می دهد، بهتر است از همکاران خود به عنوان مسئولان صدا وسیما سوال کند که چرا با وجود سطح وسیع اطلاع رسانی در شبکه رادیویی امید، رادیو استانی آذربایجان، زیرنویس های شبکه خبر و حتی گزارش های ویژه ای که نوارهای آن نیز موجود است، از وقوع زلزله بی خبر بوده اند و برنامه خنده بازار را در کنداکتور پخش شبکه 3 قرار داده اند!

وانگهی ، راه اندازی رادیو امید در منطقه زلزله زده و در شعاع 35 کیلومتری که اطلاع رسانی فوری در سطح ملی محسوب نمی شود و مگر این همه شبکه رادیویی و تلویزیونی با بودجه های هنگفت فعالیت نمی کنند و وظیفه اطلاع رسانی فوری و لحظه به لحظه ندارند که آقایان رادیو نیم بندی به نام امید در یک شعاع کوچک راه اندازی کرده اند و آن را نشانه اطلاع رسانی ملی و سریع خود می دانند؟ مزید اطلاع مدیران صدا و سیما ، کشور ایران ۱٬۶۴۸٬۱۹۵کیلومتر مربعوسعت دارد که خیلی بیشتر از 35 کیلومتر آقایان است!

واقعاً مسوولان صدا و سیما با چه رویی سخن از اطلاع رسانی سریع می کنند در حالی که برخی شبکه های ماهواره ای ، زودتر از آنها اخبار و تصاویر زلزله را مخابره کردند. آن وقت آقایان به جای عذرخواهی به خاطر سرعت لاک پشتی شان ، می گویند که چند ساعت بعد تصاویر رسید و شبکه خبر هم زحمت کشید و در حد "زیر نویس" اطلاع رسانی کرد ، گو این که از بارش تگرگ در هرات یا تساوی دو تیم گمنام فوتبال خبر می دهد!

جالب توجه این که به اعتراف مدیر روابط عمومی سیما ، بخش عمده ای از برنامه های صدا و سیما ، صرفاً در خود استان آذربایجان شرقی بوده است و نه در بخش های فرااستانی و ملی!

وی در ادامه اظهارات خود همه انتقادات رسانه های مختلف به عملکرد سازمان متبوعش را ناشی از یک خبر اشتباه دانسته و گفته است: "می خواهم گلایه ای از بعضی از رسانه ها داشته باشم چراکه بعضی از آن ها در حق صدا و سیما کم لطفی کرده و تیتر هایی زدند که جالب نبودند وحق مطلب را آن طور که باید به جا نیاوردند باید بگویم اخلاق حرفه ای و اطلاع رسانی حکم می کند که تا خبری موثق نشده نباید آن را تائید کرد ومتاسفانه وقتی خبر گزاری ای خبری را اشتباه منتشر می کند بقیه هم همان خبر اشتباه را کپی می کنند."

سخنان آقای سهرابی که علاوه بر نپذیرفتن مسئولیت خطای سازمان صدا و سیما ، با توجیهات متناقض خود شعور مخاطبان را نیز به سخره گرفته، به همین جا ختم نمی شود و آقای مدیر کل درباره انتقادات نمایندگان و رئیس مجلس از عملکرد صدا و سیما هم می گوید: "ما درست یک ساعت بعد از این حادثه رادیو امید را راه اندازی کردیم وبرنامه های ویژه رفتیم و فکر می کنم انتقاد هایی که شده ناشی از بی اطلاعی است. بچه های صدا و سیما تلاش خود را کرده اند و نباید تلاش های آن ها را نادیده بگیریم."

آقای مدیرکل که فکر می کند مردم، روزنامه ها، سایت ها ، نمایندگان مجلس و رئیس مجلس بر اثر "بی اطلاعی" از خدمات صدا وسیما به این سازمان انتقاد می کنند، آیا لحظه ای اندیشیده است که همه از صدا و سیما انتظار اطلاع رسانی دارند و وقتی خود آقای مدیر کل معتقد است که هیچ کس از کاری که صدا و سیما کرده ، اطلاع ندارد، با چه رویی از اطلاع رسانی صدا و سیما سخن می گوید؟ صدا و سیمایی که اعتراف دارد نتوانسته حتی عملکرد خود را نیز اطلاع رسانی کند.

"رسانه ملی" ام آرزوست!

حوالی ساعت 4/30 دقیقه زلزله شده ، شما ساعت 21.30 خنده بازار نشون دادید یعنی تو این 5 ساعت شما نفمیدین که زلزله شده از خدا بی خبرا
              چطور تو سوریه خار به پای کسی میره فوری خبر دار میشین ، چطور تو بحرین خون از دماغ یکی بیاد میفهمین چطور آتش سوزی جنگلهای امریکا که هزاران کیلومتر از اینجا دوره رو میفمین ولی زلزله به این مهمی رو که تو کمتر از 700 کیلومتری شما روخ داده رو که حتی یه کاربر ساده اینترنتی فهمیده شما نفهمیدین ، (چطور امریکا از اون سر دنیا فهمیده ولی شما نفمیدین)
              در رابطه با این عذر خواهی سوری هم ( ضمن عذر خواهی از کاربران سایت ) غلط میکنید که عذر خواهی میکنید اگه اعتراضات نمایندگان مشکین شهر ، ارومیه ، اردبیل، تبریز ، زنجان تو مجلس نبود عمرا اگه عذر خواهی میکردید ای خاک بر سر این صدا سیما که مردم هرچی میکشن از وجود همین صدا و سیماست
              یل یاتار ، طوفان یاتار
              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

سوریان هدایای خود را به زلزله زدگان آذربایجان شرقی بخشید
                امام جمعه موقت شهرری در این مراسم گفت: حمید سوریان به عنوان فردی قهرمان و دلاور است که توانست نام و پرچم ایران را به فراز المپیک لندن ببرد.

حمید سوریان بزرگ مرد کشتی فرنگی جهان و فاتح مدال طلای المپیک لندن هدایای خود را به افراد زلزله زده آذربایجان شرقی بخشید و اظهار همدردی با آنها کرد.

به گزارش مهر، مراسم تجلیل از حمید سوریان با حضور مسئولان و مردم شهرستان ری شامگاه دوشنبه و با اهدای 14 سکه تمام بهار آزادی به نیت 14 معصوم از شورای ورزشی شهرستان ری، مبلغ 50 میلیون ریال از اعضای شورای شهر باقر شهر، 20 میلیون ریال از اصناف شهرری، اهدای تابلو فرشی از هیئت کشتی شهرری و ... برگزار شد که پهلوان حمید سوریان این هدایا را به زلزله زدگان اهدا کرد.

امام جمعه موقت شهرری در این مراسم گفت: حمید سوریان به عنوان فردی قهرمان و دلاور است که توانست نام و پرچم ایران را به فراز المپیک لندن ببرد.

اقدام حمید سوریان به موقع بود

حجت الاسلام محمدحسن عظیما افزود: حمید سوریان یک جوان ایرانی و با اصلیت است و همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند: بصیرت یعنی اقدام به موقع و به هنگام، اقدام حمید سوریان نیز به موقع و به هنگام بوده به دلیل این که اگر وی یک لحظه غفلت می کرد و یا اقدام نابه جایی انجام می داد، هم اکنون دیگر حمید سوریانی که همه به عشقش جمع شده اند، نبود و نمی توانست مدالی را کسب کند.

وی با اشاره به جنگ خندق و حضور امیرالمومنین(ع) در آن جنگ بیان کرد: امیر المونین(ع) هنگامی که در جنگ خندق حضور داشت با یک اقدام به جا توانست مدالی را کسب کند که از جانب خداوند باشد.

شهدا پهلوان و قهرمان بودند

عظیما ادامه داد: جوان ایرانی یک پهلوان است و مرد با بصیرت به کسی می گویند که اقدامی به موقع کرده باشد و شهدای ما نیز پهلوان و قهرمانانی بودند که در روزی که کشور به اقدام به موقع آن ها نیاز داشت پا به میدان های نبرد گذاشتند.

وی با اشاره به سخنی از مقام معظم رهبری گفت: شاعر به کسی می گویند که وصیت ملت را درک می کند و می داند که امروز کشورش به چه چیزی نیازمند است و جوانان ما پهلوانانی هستند که از نیاز امروز کشورمان به خوبی آگاهند و برای اقدام های لازم دست از پا نمی شناسند.

حمید سوریان ایثارگر است

خطیب نماز جمعه شهرری با اشاره به این که حمید سوریان جوان خوب و با اخلاق مردمی است تأکید کرد: وی در کنار ارزش های ملی که بدست آورده، ایثارگر نیز بوده و هدایای خود را به زلزله زدگان آذربایجان اهدا کرد و مرد با بصیرتی است که می داند اگر امروز مردم در سالنی واقع در شهرری آمده اند تا از او تجلیل کنند، تعدادی از هموطنان زلزله زده نیز هستند که به کمک او نیاز دارند.

سوریان روحیه را به ورزشکاران تزریق کرد

وی در پایان خاطرنشان کرد: مدال حمید سوریان باعث افتخار کشورش شده و در روزی که کاروان ورزشی نیازمند روحیه بود، او توانست این روحیه را به ورزشکاران تزریق کند.
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

عجب عکسی گذاشته بابک ادم بغضش میگیره:( یا ابا عبدالله الحسین خودت کمکشون کن
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• negar
                    ستاره دار(2)
                    • Jul 2025
                    • 536

----------------------------------------------------------------------------------------------

هنوز هم که دارند با این توجیحات ووو خنده بازار پخش میکنند

نظر

• shimab
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 422

آفرین بر پهلوانان ایران زمین قهرمانان و ورزشکاران ایرانی که با تقدیم مدالهایشان به زلزله زدگان ،پهلوانی خود را ثابت کردند، آفرین بر دایی و مهدوی کیا و سایر ورزشکارانی که احساس همدردی کردند. آفرین بر مردم غیور ایران زمین، آفرین بر شماها:).

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

وقتی بم زلزله اومد، یه نفر از فوتبالیستا بود که شبونه وسایل ضروری زلزله زده ها رو ریخت پشت بلیزرش و تنهایی پا شد رفت بم واسه کمک به زلزله زده ها،اون کسی نبود جز...
                        احمدرضا عابدازده♥
                        الانم از آمریکا پیام داده که دوست داشتم ایران بودم و میرفتم آذربایجان
                        to continue, please follow me on my page

نظر

• احتشام
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 158

آذری زار گریست از غم فرزندانش
                          خاک بی رحم فرو خورد همه دلبندانش
                          کودک اذری امشب نشنید قصه شب
                          چون دم مرگ سپردش به خدا مامانش
                          اذری چشم امیدش به دو دست من و توست
                          برباییم کمی خاک از ان دامانش
                          [COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

• azad1
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 310

یک محقق آمریکایی در مرکز زلزله شناسی کلرادو دلایل وقوع زلزله روز شنبه در استان آذربایجان شرقی ایران را تشریح کرد.

به گزارش عصر ایران دکتر " گاوین هیز " محقق ارشد در مرکز ملی زلزله شناسی آمریکا در کلرادو با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی روی یک گسل فعال زلزله است گفت: در 40 سال گذشته 7 زلزله شدید در این منطقه به وقوع پیوسته است.

وی با اشاره به اینکه این منطقه در وسط دو صفحه بزرگ عربی ( خاورمیانه ) و اوراسیا ( ترکیه و اروپا) قرار گرفته است، زلزله های این منطقه را به دلیل حرکت صفحه عربی به سمت شمال و اصطکاک دو صفحه عربی – اوراسیا ناشی از فشار صفحه عربی به سمت شمال دانست.
                            در واقع دلیل اصلی وقوع زمین لرزه در این منطقه حرکت صفحه عربی ( شامل شبه جزیره عربستان ، عراق و سوریه ) به سمت صفحه اوراسیا که بخش های بزرگی از آسیا و اروپا را فرا گرفته است می باشد.

این استاد آمریکایی با اشاره به اینکه در این منطقه احتمالا پس لرزه هایی با حدود 4 ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین دستکم در هفته پس از زلزله ادامه خواهد یافت ، افزود: احتمال وقوع زلزله ای در حدود 7 ریشتر یا بیشتر در این منطقه وجود ندارد و زلزله های بزرگ در این منطقه زیر 7 ریشتر هستند.

وی زمین لرزه روز شنبه اهر ، ورزقان و هریس را ناشی از جابجایی دو گسل اعلام کرد که احساس تکان های شدید در سطح زمین را ناشی از همین فشار افقی دانست که عمق کمتر و لرزش بیشتری دارد .

وی افزود در زلزله های کم عمق همچون زلزله اخیر در آذربایجان هر چه به کانون زلزله نزدیک تر شویم تکان های شدید سطحی و قدرت تخریب بیشتر می شود.

این استاد دانشگاه افزود که با توجه به ساختار زمین شناختی احتمال وقوع زلزله بالای 7 ریشتر در این منطقه بعید است اما استاندارد نبودن ساخت و سازها سبب می شود حتی در زلزله های زیر 7 ریشتر نیز تلفات و تخریب ها زیاد باشد.

وی در پایان افزود: بلافاصله پس از وقوع زلزله ما متوجه شدیم که متاسفانه با توجه به شدت زلزله و محل وقوع آن ، صدها نفر قربانی شده اند.

آوارگان مناطق زلزله زده روستاهای ورزقان (عکس)

آخرین ویرایش توسط azad1؛ 2012/08/14, 13:11.

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

سد اهر بازرسی شد ؛ خطری نیست
                              مطابق شواهد ظاهري بازديد و با وجود نزديكي كانون زلزله به سد، هيچگونه خسارت و آسيبي در سد، گالري و تمام تأسيسات وابسته مشاهده نشده است.

مديرعامل آب منطقه اي آذربايجان شرقي گفت: سد ستارخان اهر بدون وقفه در حال بهره برداري است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، مهندس "ارسلان هاشمی" اظهار داشت: این سد هم اکنون بدون هیچ مشکل و با ظرفیت مطلوب در حال بهره برداری است.

وی تصریح کرد: افزون بر پايش هاي منظم ادواري ابزار دقيق هاي نصب شده روي بدنه سد و تأسيسات آن و طبق بررسي ها و بازديدهاي به عمل آمده كارشناسان كميته پايداري سدها (مركب از كارشناسان خبره شركت و اعضاي هيات علمي دانشگاه هاي معتبر) كه بلافاصله پس از وقوع زلزله در محل سدهاي منطقه حاضر شدند، هيچ سدي در شهرستان هاي اهر، ورزقان و هريس از جمله سد ستارخان دچار آسيب نشده است و در زمان حاضر با ظرفيت مطلوب از سد و تأسيسات آن بهره برداري مي شود.

مديرعامل آب منطقه اي آذربايجان شرقي افزود: بر اساس اين گزارش، مطابق شواهد ظاهري بازديد و با وجود نزديكي كانون زلزله به سد، هيچگونه خسارت و آسيبي در سد، گالري و تمام تأسيسات وابسته مشاهده نشده است.

عصر روز شنبه گذشته دو زمین لرزه به بزرگی 6.2 در مقیاس امواج درونی زمین "ریشتر" شهرستان های اهر، ورزقان و هریس در آذربایجان شرقی را لرزاند.
                              این سه شهرستان به ترتیب با 150 و 50 و 62 هزار نفر جمعیت در 116، 97 و 110 كیلومتری شمال شرقی تبریز مركز استان قرار دارند.

نظر

• mahfirouzi
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 26

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                                اين خاك دگر باره شد از زلزله ويران!
                                يارب چه رموزي ست در اين گوشه ايران !؟
                                هر تير بلا مي جهد از قوس طبيعت ،
                                اول هدفش مي شود اين خانه ويران!

واقعا" آدم با دیدن این عکس حالش گرفته می شه

من که بغض کردم
                                :(
                                بابک جان این عکسها رو که می گذاری انگار دارن به جگر پاره پاره مان نمک می پاشن انگار بچه های خودمون رو می بینیم پر پر شده اند. من با دیدن این عکسها اشک از چشمام سرازیر شده و نمی تونم حرف بزنم
                                کاش خدا در این حال صدامون رو بشنو (لعنت خدا بر اهمال کارها)

نظر

در حال کار...
                                X