خدااااااااااااااا معلوم نیست تا کی باید این وضعیت رو تحمل کنیم طاقت همه طاق شده هرچه بادا باد من که تکون نمیخورم از خونه این مدت هم جایی نرفتیم قرار باشه شهر ویران شه داخل با بیرون زیاد فرق نمیکنه همون بهتر اواره نشیم
اخبــــار زلـــــزله آذربایجان
Collapse
X
-
امروز قسمت شد به همراه خانواده رفتیم دوتا از روستا های اهر که صدرصد تخریب شده بودند.در یکی از روستا ها 9 نفر و در یکی 6نفر به رحمت خدا رفته بود.جدا از اندوه و حزن بیشمار لحظه هایی زیبایی را ازمردم خوب کشورم دیدم که فقط میخواستم بهشون سجده کنم به خدا مردم بی نظیری داریم.اصلا نمیشه توصیف کرد باید خودتون به چشم ببینید.حیف این ملت مسئولین خوبی ندارند...
نظر
-
به مرکزیت ورزقان
زلزله 4.6 ریشتری بار دیگر مردم تبریز را به وحشت انداخت/ ورزقان این هفته بیش از 760 بار لرزید
بزرگی زلزله امشب تبریز 4.6 در مقیاس ریشتر به مرکزیت ورزقان اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، زمینلرزه تبریز را ساعت 22.3 به بزرگی 4.6ریشتر اعلام کرد.
این زمینلرزه در موقعیت 38.45 شمالی و 46.75 شرقی و عمق 19 کیلومتر صورت گرفته است.
مرکز این زمینلرزه 10 کیلومتری ورزقان، 28 کیلومتری اهر، 36 کیلومتری خواجه و 515 کیلومتری تهران، اعلام شده است.
براساس این گزارش، بعد از این زمینلرزه ساعت 21.52 به بزرگی 2.5 و ساعت 22.03 به بزرگی 2.6 بار دیگر ورزقان را لرزاند.
زلزله امشب ورزقان که به دنبال 800 پسلرزه از زلزله شش ریشتری زلزله روز شنبه بیست و یکم هفته جاری در ورزقان و 6.2 ریشتری در همان روز در شهرستان اهر اتفاق افتاد برای چندین بار موجب وحشت مردم تبریز شد و بیشتر مردم وحشتزده بار دیگر به خیابانها فرار کردند.
به دنبال این پسلرزه بیشتر مردم تبریز بساط چادرها را بار دیگر در پارکهای این شهر پهن کردند و میخواهند شب را در پارک بمانند. در هفته جاری بیشتر مردم تبریز به دنبال پسلرزههای زلزلههای اهر و هریس شب را در پارکها سپری میکنند و برخی نیز تبریز را به شهرستانها و حتی استانهای دیگر ترک کردهاند.
هنوز از میزان خسارت این زمینلرزه در ورزقان گزارشی نشده و اما گروههای امداد بار دیگر به مناطق روستایی این شهرستان اعزام شدند.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط capital پست شده است View Post.
.
مردم عادی ... مردم تبریز... تمام مردم ایران از این امتحان سربلند بیرون می آیند.چون از توانشان دارن مایه میزارن همه... من از اصفهان مستقیم رفتم سمت تبریز... مدتها بود این همه همدلی را یکجا بین ملت ندیده بودم.
مدتها بود که این همه غیرت را ندیده بودم.این مردم ایران... این ملت آذربایجان عجب ملتی هستند.این دوستمون که اونجاست اومده بود میگفت واقعا مردم عادی دارن از جون مایه میزارن...
ملت ایران ... دمتون گرم
فقط حکومت از این امتحان سربلند بیرون نیامد!البته شاید اینا هم خوب وبد داشته باشن...
در اصل توسط مهران5 پست شده است View Postامروز قسمت شد به همراه خانواده رفتیم دوتا از روستا های اهر که صدرصد تخریب شده بودند.در یکی از روستا ها 9 نفر و در یکی 6نفر به رحمت خدا رفته بود.جدا از اندوه و حزن بیشمار لحظه هایی زیبایی را ازمردم خوب کشورم دیدم که فقط میخواستم بهشون سجده کنم به خدا مردم بی نظیری داریم.اصلا نمیشه توصیف کرد باید خودتون به چشم ببینید.حیف این ملت مسئولین خوبی ندارند...
اين زلزلهء اخير واقعا دل هممونو به در دآورد! انصافا به هر گوشه نگاه ميكنم اشك تو چشمام حلقه ميزنه اين همه كشته، اين همه
يتيم، اين همه مجروح و آواره؛ تحمل ديدن بعضي عكسا رو ندارم.
اما با همهء اين تفاصيل، از اين حادثهء تلخ يك نكتهء مثبت دريافت كردم.
تا الان فكر ميكردم اينجا عاطفه مرده، دلسوزي دفن شده، نوع دوستي به تاريخ پيوسته و انسانيت كمرنگ شده! تا الان اگه كسي
از اتحاد ايرانيان صحبت ميكرد حرفشو باور نميكردم. اما امروز يكبار ديگه به ايراني بودنم ميبالم.
ساختن و پخش شدن اين همه جوكهاي نامربوط؛ تحريك آذري ها از يك طرف، تحريك بقيهء اقوام از طرف ديگه، تحريك
فارسي زبانان هم بنزين روي آتيش! به هر بهانه اي پيش كشيدن بحثهاي بيخود و بي منطق قوميتي و... همه و همهء اينها باعث ميشد
باور كنم به هدفشون نزديك شدن و به سمت انشقاق پيش ميريم! باورم شده بود كه دودستگي و چنددستگي داره نهادينه ميشه و موفق شدن!
نميدونم اينجور موش دووندنها كار كيه، نمیدونم داخلیه یا خارجیه، فقط ميدونم منفعتش ايجاب ميكنه دامن بزنه به اين بحثها؛ نونش تو اين كاره.
اما كور بشه چشمش چون مردم ايران اينن كه ميبينه!
از اولين ساعتها، با وجود اطلاع رساني ضعيفتر از صفر، همه آمادهء كمك و همدلي بودن. هر کس بسته به توانش بنوعی کمک کرد؛
یکی با اهدای خون، یکی با کمک نقدی؛ خلاصه اینکه تو دنياي واقعي و مجازي، بچشم ديدم كه همهء مردم اين مصيبتو، مصيبت خودشون ميدونن!
حالا ديگه به همه ثابت شد، اگه خدايي نكرده تو هر نقطه از كشور حادثه اي پيش بياد، از اولين لحظه مردم مثل كوه پشت هم هستن؛ تا كور شود هرآنكس كه نتواند ديد
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postخدااااااااااااااا معلوم نیست تا کی باید این وضعیت رو تحمل کنیم طاقت همه طاق شده هرچه بادا باد من که تکون نمیخورم از خونه این مدت هم جایی نرفتیم قرار باشه شهر ویران شه داخل با بیرون زیاد فرق نمیکنه همون بهتر اواره نشیم
مدیران هم فقط دولت نیستن هاااا.... همین بخض خصوصی وبسازبفروش هایی که بخاطر چندصد تومن اینور همه چیز را زیرپاشون میزارن!
خود مردم عادی هم به خواب رفته بودن مثل اینکه!!
همین کارشناسای زمین شناسی 12 سال قبل وقتی باغمیشه ورشدیه داشت توسعه پیدا میکرد مگر گلوشون رو جر نمیدادن اااااای ایهالناس اینجا روی خط گسله؟؟ مگر منافع یک عده اجازه داد ؟؟
خوبه.... هنوز هم دارن میسازنو ومیفروشن!!
بابا تو همه جای دنیا وقتی زلزله میشه شهر را تخلیه نمیکن!! بلکه خونه ها را جاهاییی که کارشناسای زمین شناسی میگن مقاوم سازی و براساس اصول مهندسی میسازن...اینطوری ملت هم آرامش دارند ویا حداقل به پارکها حجوم نمیارن!!
نه اینکه هم روی خط گسل برج ها رو بسازن و هم بدون مقاوم سازی واصول مهندسی!!
نظر
-
در اصل توسط ehsan3144 پست شده است View Postاين زلزلهء اخير واقعا دل هممونو به در دآورد! انصافا به هر گوشه نگاه ميكنم اشك تو چشمام حلقه ميزنه اين همه كشته، اين همه
تا الان فكر ميكردم اينجا عاطفه مرده، دلسوزي دفن شده، نوع دوستي به تاريخ پيوسته و انسانيت كمرنگ شده! تا الان اگه كسي
از اتحاد ايرانيان صحبت ميكرد حرفشو باور نميكردم. اما امروز يكبار ديگه به ايراني بودنم ميبالم.
ساختن و پخش شدن اين همه جوكهاي نامربوط؛ تحريك آذري ها از يك طرف، تحريك بقيهء اقوام از طرف ديگه، تحريك
فارسي زبانان هم بنزين روي آتيش! به هر بهانه اي پيش كشيدن بحثهاي بيخود و بي منطق قوميتي و... همه و همهء اينها باعث ميشد
باور كنم به هدفشون نزديك شدن و به سمت انشقاق پيش ميريم! باورم شده بود كه دودستگي و چنددستگي داره نهادينه ميشه و موفق شدن!
نميدونم اينجور موش دووندنها كار كيه، نمیدونم داخلیه یا خارجیه، فقط ميدونم منفعتش ايجاب ميكنه دامن بزنه به اين بحثها؛ نونش تو اين كاره.
از اولين ساعتها، با وجود اطلاع رساني ضعيفتر از صفر، همه آمادهء كمك و همدلي بودن. هر کس بسته به توانش بنوعی کمک کرد؛
یکی با اهدای خون، یکی با کمک نقدی؛ خلاصه اینکه تو دنياي واقعي و مجازي، بچشم ديدم كه همهء مردم اين مصيبتو، مصيبت خودشون ميدونن!
حالا ديگه به همه ثابت شد، اگه خدايي نكرده تو هر نقطه از كشور حادثه اي پيش بياد، از اولين لحظه مردم مثل كوه پشت هم هستن؛ تا كور شود هرآنكس كه نتواند ديد
واقعا دل این ملت آسمانیه... من موندم این همه نفاق وتفرقه بین قومیتها درطی زمان انداختن ولی شما ببینین تو عمل این ملت برای هم چطور میان جلو!!!
واقعا اینو از ته قلب میگم که مردم ذاتشون را نشون دادن! خیلی درس خوبی بوده بنظرمن...
درسته که یه عده هموطنمون کشته شدن...
ولی از این بعد هرکس تو هرجایی بگه که مردم مملکت اینطور ووووو واقعا باید تودهنی بخوره!این مردم خیلی ارزش دارن ..حقشون بهترین هاست.از جوون تاپیرمردش...
نظر
-
تسلیت تلفنی چاوز به احمدی نژاد
هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا در تماس تلفنی با دکتر احمدی نژاد درگذشت جمعی از هموطنانمان در حادثه زلزله اخیر را تسلیت گفت و آمادگی دولت و ملت کشورش را برای کمک رسانی به زلزله زدگان اعلام کرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر اقایان احمدی نژاد و چاوز همچنین بر گسترش روابط دو کشور تاکید کردند و مهمترین مسائل منطقه ای را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
اقای احمدینژاد ضمن قدردانی از ابراز همدردی رئیس جمهور و ملت ونزوئلا اظهارداشت: دو ملت ایران و ونزوئلا با هم برادرند و در تمام عرصه ها در کنار هم خواهند بود و برای ملت ونزوئلا از درگاه خدای متعال پیشرفت، عزت و پیروزی های قاطع و امید بخش آرزو دارم.
هوگوچاوز نیز در این مکالمه تلفنی با بیان اینکه ایران می تواند روی پشتیبانی و حمایت ونزوئلا در همه شرایط حساب کند اظهار داشت: ونزوئلا از پیشنهاد و مواضع جمهوری اسلامی ایران مبنی بر برقراری آرامش و احقاق حقوق ملت ها در منطقه خاورمیانه و جهان حمایت می کند.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
تخصیص یک روز حقوق کارکنان کارگزاری صنعت و معدن به زلزله زدگان
کارکنان کارگزاری بانک صنعت و معدن هم حقوق یک روز خود را به زلزله زدگان آذربایجان شرقی تخصیص دادند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، بعداز اقدام خیرخواهانه کارکنان برخی نهادهای مالی فعال در بازار سرمایه مانند بورس های اوراق بهادار، کالایی و فرابورس به همراه شرکت های تامین سرمایه ، کارکنان کارگزاری بانک صنعت و معدن هم حقوق یک روز خود را به زلزلهزدگان تخصیص دادند تا ضمن ادای وظیفه انسانی خود ، نقشی هر چند کوچک در کمک به مردم آسیب دیده آذربایجان شرقی داشته باشند.
انتهای پیام/صالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط ehsan3144 پست شده است View Postاين زلزلهء اخير واقعا دل هممونو به در دآورد! انصافا به هر گوشه نگاه ميكنم اشك تو چشمام حلقه ميزنه اين همه كشته، اين همه
ولی به لطف خدا
به عامل جهت رشد تبدیل خواهد شد (خنثی شدن بعضی تفرقه ها ساختگی و احیای سنتهای محکم ایرانی)سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
-
نماینده هریس و اهر در مجلس شورای اسلامی:
هرکس که می گوید به کمک احتیاج نداریم دروغ می گوید
عباس فلاح اولین دوره ی نمایندگی خود را در مجلس دهم تجربه میکند. وی که نماینده ی مردم هریس و آهار در دوره ی دهم می باشد طی روزهای گذشته بی آنکه به مجلس بازگردد مدام در مناطق زلزله زده میان مردم به دنبال رفع مشکلات آنهاست.
آفتاب- مطهر امیری: عباس فلاح اولین دوره ی نمایندگی خود را در مجلس دهم تجربه میکند. وی که نماینده ی مردم هریس و آهار در دوره ی دهم می باشد طی روزهای گذشته بی آنکه به مجلس بازگردد مدام در مناطق زلزله زده میان مردم به دنبال رفع مشکلات آنهاست. وی در حالی که در میان مردمی که جلوی فرمانداری برای اعتراض به نحوه ی مدیریت بحران جمع شده بودند حاضر شده بود و سعی در آرام کردن آنها داشت، قول مصاحبه را به ما داد و دقایقی بعد در سالن کوچک فرمانداری که هر آن ممکن بود سقف طبقه ی سوم آن که آسیب جدی دیده بود در زلزله ی نابهنگام بعدی فرو بریزد، در میان خیل همراهان نظامی، دقایقی به سوال های ما پاسخ دادند.
به گفته مسئولین و به استناد به آمار رسمی که ارائه می دهند اکنون که پنج روز از زلزله می گذرد مرحله ی اول کمک رسانی به مردم زلزله زده به پایان رسیده و از اولین بحران بعد زلزله هم رد شده ایم. با توجه به اینکه مردم هنوز هم از امدادرسانی ناراضی هستند وضعیت موجود رو چطور ارزیابی می کنید؟
هرجایی که زلزله رخ می دهد ما شاهد بحران هستیم و اولین اقدام مدیریت بحران است. تا به اینجا در مناطق اهر و هریس این بحران خیلی خوب کنترل و مدیریت شده است. ما هرچه که آذوقه و امداد اولیه داشتیم به مردم دادیم به طوری که زیاد هم آمده و روی دستشان مانده. تا به اینجا ما بحران اول بعد از زلزله را خیلی خوب پشت سر گذاشتیم. بحران بعدی بحث سرویس بهداشتی و حمام صحرایی و لباس گرم است. در حال حاضر مدیریت بحران متوجه این موضوعات است. ما الان با فرماندار و امام جمعه جلسه داریم، در طول شبانه روز جلسات زیادی برقرار می کنیم که بتوانیم برای این چیزها که گفتم بهترین راه حل را پیدا کنیم و به کار ببریم. البته مشکلات دیگری هم هست که در حال حاضر بحران نیستند و مدیریت عملیاتی و فوری نیاز ندارد که در حال حاضر دارد در روال عادی به آن ها رسیدگی میشود.
در مورد آواربرداری چه اقدامی شده؟ فکر می کنید کی به روستاهایی که هنوز هیچ نیروی انسانی برای آوار برداری به آنها اعزام نشده رسیدگی خواهد شد؟ آیا اینها نیاز ضروری نیست؟
ببینید، نیازهای اساسی که البته هنوز برطرف نشده. نیازهای اساسی تازه بعد از این می آید. ما حداقل می خواهیم یک مدیریت شش ماهه در منطقه انجام بدیم و امکانات بومی قطعا نمی تواند پاسخگوی این نیازها باشد. در تمام روستاه ما حداقل دوتا کمپرسی لودر و بولدوزر داریم ولی کافی نیستند. ما روستاهایی داریم که دویست یا سیصد خانوار دارد و همه چیزشان ویران شده و امکانات برای رفع بحران آنها کافی نیست. دستور داده شده که مدیریت به نوعی باشد که تا دوماه کار این صد و بیست روستا تمام شده باشد و مردم برگردند به زندگی عادی.
در مورد بازسازی روستاها چطور؟ چه مقدار زمان و امکانات مورد نیاز براشون پیشبینی میکنید؟
ببینید کاری که ما می کنیم این است که سعی می کنیم همه چیز را فراهم کنیم. برای ساختن و بازسازی خانه ها ما آجر و سیمان و بقیه چیزها را می آوریم و مردم هم خودشان منتظر نخواهند ماند. خودشان هم آستین بالا می زنند برای رفع کردن این مشکلات. مدیریت فضای روستایی مشکلی نیست. درست است که در شهرها هم بیشتر از پنجاه درصد ساختمانها هم آسیب دیده اند و داریم به سراغ آنها هم می رویم. اما مسئله ی اول ما مدیریت روستاهاست. برای هرکدام از آنها 12 میلیون وام پیش بینی شده و سه میلیون هم بلاعوض داده می شود. اینها رو که تزریق کنیم به راحتی می توانیم مشکلات را حل کنیم. دوبار وزیر بهداشت آمده. معاون رئیس جمهور و مقام معظم رهبری تشریف آورده اند و تمام وزرایی که به نحوی با مسئله ی اقتصادی مربوطند تشریف آورده اند. رئیس مجلس و رئیس قوه ی قضائیه هم تشریف آوردند. من به مدیران کشور دستور می دهم و من پیگیر قول هایی که داده اند خواهم بود.
امروز که تشریف آوردید فرمانداری، در جمع مردم معترضی که بیرون فرمانداری جمع شده بودند حاضر شدید و حرف های آن ها را شنیدید. اعتراض آنها در مورد چی بود؟
ببینید عده هستند که خواسته های غیر ضروری هم دارند. اولویت ما در مدیریت بحران اول مدیریت فضای روستا است. به این خاطر کمبودهایی هم در شهر رخ داده که مردم ناراضی اند. الان که دارم با شما صحبت میکنم حدود ده هزار چادر دیگر در راه است و دارد وارد شهر می شود. عمده مشکلات فعلی مردم در شهر اهر مسئله ی چادر است که دارد حل می شود. امشب ده تا اردوگاه راه اندازی خواهد شد. فردا هم ده تا اردوگاه دیگر راه اندازی خواهد شد. عده ای هم که به آنها چادر نرسیده حق دارند به آنها اطمینان بدهید که من قول می دهم که این قضیه در بیست و چهار ساعت آینده حل خواهد شد. سرویس بهداشتی و حمام صحرایی هم سفارش دادیم و محموله ی اول هم امروز به هفتاد روستا تحویل داده میشود و باقی را هم تا فردا و پس فردا حل می کنیم.
مسئولین که فقط قول می دهند. چقد می شود به این قول ها اعتماد کرد؟ باتوجه به اینکه دوماه دیگر هم فصل سرما شروع می شود و مردم نیاز اساسی به اسکان دائمی دارند.
من که دولتی نیستم. من نماینده ی مردم هستم. من که کاملا توسط مردم انتخاب شدم دارم به شما میگویم که پیش بینی من این است که هیچ مشکلی نخواهد بود. تا دو ماه دیگر دستور داده اند که این قضایا حل شود. پولش را هم درخواست داده ایم و پی گیر هستیم که به زودی واریز شود. معاون رئیس جمهور قول داده است و ما هم قول ایشان را ضبط کرده ایم. من هم کسی نیستم که یادم برود و پیگیر مطالبات مردم هستم. شما مطمئن باشید که قول داده اند تا دوماه دیگر این قضیه جمع بشود. الان دارند از روستاها آوار برداری میشود و مقدمات کار رو فراهم میکنند.
بالاخره آمار دقیقی در مورد تلفات زلزله به دست آمده است؟
بله حدود 160 روستا آسیب جدی دیدند. 80 روستا از منطقه ی اهر و 80 روستا از منطقه ی هریس. تعداد کشته ها هم از سیصد نفر بیشتر شده. تعداد زخمی ها هم حدود دوهزارتا هست. همینطور که می بینید در این مورد جای نگرانی نیست. 160 روستا که چیزی نیست. ما دیگر به راحتی میتوانیم این قضیه را مدیریت کنیم. روستاهای زلزله زده البته که دوماه بازسازی می شوند. هم مردم داوطلب هستند و هم دولتمردان حمایت می کنند.
نظر شما در مورد این که بسیاری از کمک های خارجی پذیرفته نشده اند چیست؟ آیا واقعا مدیریت فعلی بحران در منطقه به این کمک ها احتیاج ندارد؟
این حرف ها چیست که می گویید! معلوم است که ما به کمک احتیاج داریم. ما به کمک انسانی و به امکانات به لباس گرم به پتو و ... احتیاج ضروری داریم. هرکس که می گوید که ما احتیاج نداریم دروغ میگوید. در مورد اینکه کمک های کشور های خارجی پذیرفت نشده است باید بگویم بعضی از اینها استعمار آنی است. مثلا ترکیه میخواهد از این قضیه بهره برداری سیاسی بکند. ما در زلزله ای که در ترکیه رخ داد بی هیچ چشم داشتی خیلی به آنها کمک کردیم. اینها حالا دنبال این هستند که از این قضیه بهره برداری سیاسی بکنند و ایده های ناسیونالیستی خودشان را ترویج بکنند. اگر انساندوستانه بیاید ما خیلی استقبال می کنیم.
در مورد کشورهای دیگر چطور؟ چرا دولت با اسم اینکه ما به آنها نیازی نداریم و در این زمینه قابلیت های مورد نیاز را داریم خیلی از کمک های دیگر آنها را رد می کند؟
مسایل سیاسی پشت پرده و امور خارجی به نوعی است که احتمالا من هم خبر نداشته باشم. من نمیتوانم در این مورد دخالت کنم. حتما چیزی بوده که این کمک ها رو قبول نکردند. البته الان از مسئولین استان پی گیر این هستند که به طور مثال کمک های امارات رو که رد کرده اند بفهمند چرا و کمک رو دریافت کنند.
نظر
-
وزارت خزانه داری آمریکا مقررات کمک به زلزله زدگان ایران را اعلام کرد
«اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا»/ ofac/ راهنمای مربوط به کمکهای بشردوستانه به ایران درپی زلزله ویرانگر در شمال شرقی این کشور را منتشر کرده است.
این اداره ضمن انتشار این مقررات «مراتب همدردی مردم آمریکا با مردم زلزله زده استان آذربایجان شرقی» را اعلام کرده و گفته است که «مردم آمریکا آماده کمک رسانی به مردم ایران در دوران سخت هستند».
این اداره در وبسایت وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرده است که مردم آمریکا میتوانند به روشهای زیر به زلزلهزدگان ایران کمک کنند:
اهدای موادغذایی و دارویی به زلزله زدگان به منظور استفاده مردم مصیبتزده از تحریمهای تجاری میان ایران و آمریکا مستثنی است مشروط بر آنکه این کمکهای اهدایی در اختیار دولت ایران یا نهادها و مقامهای تحریم شده ایرانی قرار نگیرد (براساس فهرست وزارت خزانهداری آمریکا، اس.دی.ان، برخی از افراد و نهادهای ایرانی مشمول تحریم آمریکا هستند). نقل و انتقالات مالی برای ارسال کمکهای اهدایی ذکرشده به مردم ایران بدون اخذ مجوز اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا مجاز است.
اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا یادآوری کرده که به طور معمول صادرات یا صادرات دوباره وسایل پزشکی به ایران، خواه برای اهدا یا برای فروش، به موجب «قانون اصلاح تحریم تجاری و گسترش صادرات»، تی.اس.آر.ای، مصوب سال ۲۰۰۰ نیاز به اخذ مجوز دارد.
از سال ۱۹۹۵ اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا به موسسات مالی آمریکا اجازه داده تا مراحل ارسال پول شخصی یا غیرتجاری را انجام دهند. چنین نقل و انتقالاتی که میتواند شامل انتقال پول یک شخص از آمریکا به ایران با هدف کمک به یک دوست یا عضو خانواده باشد از یک نهاد مالی در خاک آمریکا امکانپذیر است اما باید پیش از رسیدن این پول به ایران، مراحل انتقال آن از طریق یک مؤسسه مالی در یک کشور سوم انجام شود.
اگر کمک اهدایی وجه ارسالی شخصی نباشد در این صورت سازمانهای خیریه که قصد ارسال کمکهای نقدی به ایران دارند باید مجوز ویژهای از اداره کنترل داراییهای وزارت خزانهداری آمریکا دریافت کنند. افراد و گروهها میتوانند برای دریافت این مجوز ویژه اقدام کنند و اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا بیشترین اولویت را برای مراحل صدور این مجوز قائل خواهد شد.
سازمانهای غیردولتی هم که قصد کمک به زلزله زدگان ایران را دارند میتوانند برای دریافت مجوز ویژه اقدام کنند و اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانه داری آمریکا بیشترین اولویت را برای مراحل صدور این مجوز قائل خواهد شد.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
علیرضا دبیر و حمید سوریان ۵ میلیارد تومان کمک برای زلزله زدگان جمع کردند
کشتی - علی رضا دبیر و حمید سوریان دو مدال آور المپیکی ایران از دو نسل مختلف کشتی توانستند رقمی درشت از مردم برای کمک به زلزله زدگان جمع آوری کنند.
به گزارش خبرآنلاین ؛ علیرضا دبیر آخربن قهرمان طلایی ایران در کشتی المپیک . عضو شورای شهر تهران صبح پنجشنبه به همراه حمید سوریان راهی بازار طلافروشان تهران شدند تا کمک های مردمی رابرای زلزله زدگان آذربایجانی جمع آوری کنند. آنها که خودشان هم باور نداشتند حضورشان اینچنین با استقبال کسبه بازار طلای تهران مواجه شود ، در یک نصف روز توانستند رقمی معادل 5 میلیارد تومان کمک مردمی جمع کنند. رقمی که در هفته آینده قرار است صرف احداث بیش از 150 واحد مسکونی روستایس در مناطق زلزله زده شود.
علی دبیر و سوریان تصمیم دارند در این پروژه مستقیمت حاضر باشند و کار نظارت بر مراحل احداث این واحدهای مسکونی را زیر نظر داشته باشند تا خانه ها پیش از آغاز فصل سرما در اختیار زلزله زدگان قرار بگیرد.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
خدایاااااااااااااااااا
آخه این درد رو کجا ببریم !!! بابا این بچه های شیعه ی ایرونی خودمون تو همین کشور دارن میمیرن از فقر و بد بختی
انگار نه انگار که زلزله ام شده همین حوالی !!!!!!!
بابا صندوق های کمک به فلسطین شنیدم امروز هم تو تظاهرات بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وای خدا دارم دیوونه میشم ... از این سیاست کثیف تر خودشه ... اه لعنت به ...دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
اعزام هیأت زلزله شناس به آذربایجان
عصرایران - در پی زلزله اخیر آذربایجان و پس لرزه های مکرر آن ، مرکز لرزه نگاری کشوری اعلام کرد: یک هيأت پنج نفره از مسئولين و زلزله شناسان موسسه ژئوفيزيک جهت بررسی آخرين وضعيت مناطق زلزله زده در روز جمعه به استان آذربايجان شرقی عزيمت نمودند.
گفتنی است بعد از زلزله 21 مرداد ، صدها پس لرزه که بعضاً قدرتشان به 5 ریشتر هم می رسد ، آذربایجان شرقی و به ویژه ورزقان را لرزانده است و هم اکنون نیز این وضعیت ادامه دارد.
پس لرزه ها امان مردم را در این منطقه بریده است. برخی کارشناسان معتقدند پس لرزه ها تا سه ماه ادامه خواهند داشت.
نظر
نظر