لیگ برترفوتبال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

پروین : وقتی استقلالبهتر بوده پرسپولیس برده است

رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس اعتقاد دارد هر وقت یکی از دو تیم پرسپولیس و استقلال آماده بوده، تیم حریف برده است.
    علی پروین در آستانه دیدار روز جمعه پرسپولیس و استقلال در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس صحبتهای زیر را انجام داد.
    آقای پروین چرا در این شرایط سکوت کردهاید؟
    بهتر از این است که بخواهم با اظهارنظری دل بچهها را خالی کنم. متأسفانه پرسپولیس دچار شرایط عجیبی شده که باورکردنی نیست. انشاءالله هرچه زودتر از این شرایط خارج شود.
    بازی با داماش را دیدید؟
    بله، مگر میشود بازیهای پرسپولیس را نبینم؟ بچهها بد بودند و داماش هم از فرصت خود خیلی خوب استفاده کرد. الان تیمها فرصتطلب شدهاند و قدر تک فرصتهای خود را مقابل پرسپولیس و استقلال بیشتر میدانند.
    قبول دارید شرایط پرسپولیس بحرانی است؟
    در پنج هفته اخیر بچهها خودشان نبودند و دچار افت شدند اما اشکالی ندارد، یک سیب را وقتی که به هوا پرتاب میکنیم هزار چرخ میزند. پرسپولیس هم تازه در هفته پنجم است. من مطمئنم بچهها خودشان را جمع و جور میکنند و به شرایط ایدهآل میرسند و همان پرسپولیسی میشوند که هواداران توقع دارند.
    نظرتان درباره دربی روز جمعه چیست؟
    این بازی حساسیت خاص خودش را دارد. بچهها با جنگندگی و دعوای 90 دقیقهای میتوانند از گردابی که داخل آن افتادهاند خارج شوند و به بالای جدول برسند. همه ناراحتند که پرسپولیس در رده شانزدهم جدول است ولی اتفاقات در فوتبال غیرقابل پیشبینی است و شاید بدبینترین هواداران و کارشناسان این اتفاقات را پیشبینی نمیکردند اما انشاءالله بعد از یک برد شیرین در دربی همه چیز درست میشود.
    خیلیها میگویند استقلال شانس بیشتری برای پیروزی دارد...
    این حرفها نیست. هر وقت استقلال بهتر بوده پرسپولیس برده و هر وقت هم پرسپولیس بهتر بوده استقلال برده است. این بازی قابل پیشبینی نیست. 5 هفته پرسپولیس ناکام بود و باید لحظات، دقایق و همه چیز 5 بازی گذشته فراموش شود. بچهها میتوانند با پیروزی در دربی به خیلی از حرفوحدیثها پایان دهند. بچهها این پتانسیل را دارند و فقط باید خودشان را باور کنند.
    پرسپولیس با رمز رفاقت، یکدلی و جنگندگی میتواند به 3 امتیاز برسد هر کدام از بازیکنان یک وزنه سنگین برای تیمهای سابق خود و حتی تیم ملی بودند. نباید آنها را دست کم گرفت هر چند شرایط دربی فرق دارد.
    منظورتان از این فرق چیست؟
    روز باید روز یک بازیکن و یک تیم باشد تا موفق شود. با توجه به بازیکنانی که در دو تیم هستند به نظرم دربی زیبایی را شاهد خواهیم بود. وزنه برابر است و همه چیز در 90 دقیقه مشخص میشود و امیدواریم رنگ تیم برنده قرمز باشد.
    احتمال دارد هواداران پرسپولیس کمتر از استقلال به ورزشگاه بیایند؟
    خیر، تا حالا اینطور ندیدم. من مطمئنم نصف ورزشگاه و شاید بیشتر برای هواداران پرسپولیس است. البته به تیم استقلال و امیر قلعهنویی هم احترام میگذارم چون امیر مربیای است که کارش را بلد است و بچهها باید مراقب او باشند.
    چرا در چند وقت اخیر به ورزشگاه نرفتید؟
    دوست ندارم خدای ناکرده پرسپولیس نتیجه نگیرد و میکروفنها برای مصاحبه به سمت من بیایند و من هم یک حرفی بزنم. انشاءالله در بازیهای آینده سعی خواهم کرد به ورزشگاه بیایم. من صدبار گفتهام و هزار بار دیگر تکرار میکنم اگر علی پروین صحبتی میکند فقط دلش برای پرسپولیس میسوزد. موهای خودم را در پرسپولیس سفید کردم و تا آخر عمرم هم عاشق پیراهن قرمز و هواداران باتعصب و با غیرت هستم. سعی میکنم در چند وقت اخیر بیشتر سکوت کنم تا خدای ناکرده فکر نکنند پروین دنبال هدفی است.
    در پایان اگر حرفی دارید بگویید؟
    به بچههای پرسپولیس میگویم تصور کنند لیگ برتر از جمعه شروع میشود، چه عیبی دارد؟ما از هفته پنجم بازیهای خودمان را شروع میکنیم.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

کرکریهای سرخ آبی؛ هفتاد و پنجمین رویارویی استقلال و پرسپولیس

استادیوم آزادی در انتظار دربی،
      دو تیم استقلال و پرسپولیس روز جمعه برای هفتاد و پنجمین بار در مهمترین دربی ایران با هم روبرو میشوند.
      هواداران و اعضای دو تیم پیش از شروع این دربی کرکری خواندن برای یکدیگر را شروع کردهاند.
      غلامرضا رضایی مهاجم تیم پرسپولیس با اشاره به ناکامیهای این تیم به مهر گفته است که شرایط این بازی با سایر مسابقه های لیگ متفاوت است و در این بازی نتیجه میگیریم. سیاوش اکبرپور مهاجم تیم استقلال اما با اطمینان به خبرآنلاین گفته است که تشنه گل زدن به پرسپولیس هستم و طرفداران استقلال مطمئن باشند که امیر قلعه نویی دربی را نمیبازد.

در حالی هوادارن دو تیم برای همدیگر کرکری میخوانند که بیشتر شرکت کنندگان در نظرسنجی وبسایت خبرآنلاین
      پیروزی استقلال را محتمل دانسته اند. در این نظرسنجی که تا این لحظه بیش از ۱۳ هزار نفر در آن شرکت کردهاند، ۴۹ درصد شرکت کنندگان گفتهاند استقلال این بازی را خواهد برد، نزدیک به چهل درصد گفتهاند پرسپولیس پیروز میدان است و ۱۱ درصد نیز گزینه تساوی را انتخاب کرده‎اند.

نتایج ضعیف تیم پرسپولیس در بازیهای لیگ برتر باعث شده است که با وجود پرطرفدارتر بودن این تیم، هوادارانش نامطمئنتر از همیشه از پیروزی حرف بزنند.

بتازگی تیم پرسپولیس در پنجمین هفته مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای ایران برای سومین بار شکست را تجربه کرد و در مقابل داماش گیلان با نتیجه یک صفر باخت.

مانوئل ژوزه پرتغالی که از تیرماه به عنوان مربی به این تیم پیوسته نتوانسته است روزهای خوبی را از سر بگذراند و بهروز رهبری فرد بازیکن سابق پرسپولیس به خبرآنلاین گفته است که من اگر جای رویانیان بودم دو روز قبل برای ژوزه بلیت یک طرفه به مقصد پرتغال میگرفتم.

کمیته داوران فدراسیون فوتبال محسن ترکی را برای قضاوت بازی فردا در پایتخت معرفی کرده و هدایت تیم پرسپولیس بر عهده مانوئل ژوزه، مربی پرتغالی است و سرمربی تیم استقلال با امیر قلعه نویی است.

دربیهای پیشین

آخرین بازی میان این دو تیم فوتیال در ۱۳ بهمن سال گذشته بوده است که با پرسپولیس توانست با سه گل در مقابل استقلال که دو گل به ثمر رسانده بود به پیروزی دست یابد.

در طول ۷۴ دربی که تا به حال برگزار شده، استقلال ۲۴ مرتبه و پرسپولیس ۱۸ مرتبه در دربی پیروز شده است و در ۳۲ بازى دیگر، دو تیم به نتیجه تساوى رضایت دادهاند.

دربی میان این دو تیم از ۴۴ سال گذشته آغاز شده است و برتری ۶ بر صفر پرسپولیس در شانزدهم شهریور سال ۵۲ مهمترین و تاریخیترین پیروزی دربی این دو تیم محسوب میشود.

امیر قلعه نوعی، سرمربی استقلال گفته است که تیماش با وجود مشکلات مالی «شرایط خوبی» دارد اما افزوده که این احتمال هم وجود دارد بازی مساوی شود.

ابراهیم آشتیانی، عضو کمیته فنی پرسپولیس نیزگفته است که ارتباطی بین مانوئل ژوزه و این کمیته وجود ندارد و «توقعهای مردم زیادتر شده، به مساوی هم راضی نیستند و این یکی از مهمترین اهرمهای فشار روی بازیکنان و مشکل آنها روحی و روانی است.»

در لیگ برتر فوتبال ایران که هفته ششم آن جریان دارد، پرسپولیس سه بازی گذشته خود را باخته است و استقلال دو بازی آخر خود را با نتایج تساوی به پایان رسانده است.

در خبری دیگر، غلامرضا بهروان، سرپرست سازمان لیگ برتر با اعلام اینکه فروش بلیت از ساعت هفت صبح فردا آغاز خواهد شد و از حضور ناظرانی خارج از ورزشگاه برای جلوگیری از ایجاد بازار سیاه بلیت خبر داده است.

او همچنین گفته است که با همکاری شهرداری منطقه ۲۲ تهران، چادرهایی همراه با سیستمهای خنک کننده در اطراف ورزشگاه آزادی برپا شده که در آن به تماشاگران شهرستانی «شام پنجشنبه شب و صبحانه صبح جمعه و ناهار ظهر جمعه داده خواهد شد.»

نتایج بازیهای میان این دو تیم از بهار سال ۸۶ تا پاییز سال ۸۸ با شش مساوی همراه بود و منتقدان ورزشی گفته بودند که این نتایج برای پیشگیری از بروز اختلاف میان طرفداران متعصب این دو تیم است.

در همین زمینه، امروز فتح الله تیموری، معاون عملیات سازمان آتش نشانی تهران گفته است که بیش از ۵۰ آتشنشان تامین ایمنی بازی روز جمعه پرسپولیس و استقلال را بر عهده دارند.

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

ژوزه: اگر ببازیم و اخراج شوم، اشتباه کردهاند/ آخرین باری که اخراج شدم ۱۵ سال قبل بود

ایسنا نوشت:

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت که تیمش نیاز به یک جرقه برای شروعی دوباره دارد و امیدوار است که این جرقه در دربی 75 اتفاق بیفتد.
        مانوئل ژوزه در نشست خبری پیش از دربی 75 قبل از شروع پرسشهای خبرنگاران اظهار کرد: حضور ما در کنفرانس برای دربی بزرگ فرداست. این بازی، دیداری است که همه مربیان و بازیکنان دوست دارند در آن شرکت داشته باشند. این دربیها هستند که عشق و علاقه به فوتبال را بیشتر و بیشتر میکنند. من بیش از دهها بار دربی را تجربه کردهام. بازیهای خاص و پرشوری هستند. امیدوارم که فردا هم بازی خوبی داشته باشیم.
        وی ادامه داد: چیزی که درباره بازی فردا فکر میکنم این است که ما میخواهیم شرایطی که در آن قرار داریم را تغییر دهیم. در دو سال آخری که در عربستان و مصر بودم تنها در یک بازی باختم و آن هم در بازیای بود که 74 نفر کشته شدند و به خاطر داور در آن بازی شکست خوردیم.
        وی افزود: در دوران کاریام این بدترین شروعی است که داشتم و دلیلش هم این است که کارها خیلی سریع انجام شده است و ما هم کمی بدشانس بودهایم اما در 5 بازی گذشته نزدیک به 22 موقعیت گل داشتیم ولی گلهای کمی به ثمر رساندیم. ما یک اشتباه میکردیم و حریف به گل میرسید. در فوتبال گاهی اتفاق میافتد که شرایط برای یک تیم منفی است و وقتی که این گونه باشد اعتماد به نفس بازیکنان پایین میآید و عصبی میشوند و نمیتوانند نمایشی که باید را از خود به نمایش بگذارند.
        سرمربی پرسپولیس با اشاره به بازی گذشته برابر داماش گفت: در این بازی 11 به 10 بودیم ولی حریف از یک اشتباه ما استفاده کرد و گل زد. نیمه اول آن بازی در دست ما بود ضمن اینکه داور دو پنالتی را هم برای ما نگرفت. در آن بازی روی یک اشتباه شکست خوردیم. تیم ما به یک جرقه احتیاج دارد تا شروع دوبارهای داشته باشد. امیدوارم که این جرقه فردا زده شود.
        ژوزه افزود: در دربی معمولا بازیکنان تاکتیکی حضور دارند و جزئیات کوچک است که باعث میشود یک تیم پیروز شود. باید از اشتباه حریف استفاده کرد. امیدوارم که فردا ما اشتباه نکنیم و از اشتباه حریفمان بهره ببریم و شانس هم با ما یار باشد. ما یک گروهی هستیم که در حال پیشرفتیم اما تاکنون نتایج خوبی را کسب نکردهایم ولی به هر حال فوتبال همین است و فردا با آرامش میرویم تا در بازی پیروز شویم.
        مانوئل ژوزه در ادامه در پاسخ به این سوال که به نظر میرسد قلعهنویی نسبت به شما رابطه بهتری با بازیکنانش دارد گفت: این موضوع طبیعی است چرا که مربی استقلال ایرانی است و آنها با هم از یک ملیت هستند. او زودتر کارش را شروع کرده و من تازه 15 روز قبل از فصل به پرسپولیس آمدم. وقتی به پرسپولیس آمدم بازیکنان را نمیشناختم و فقط اسم کریمی و مهدوی کیا را شنیده بودم. ما دنبال این هستیم که روابطمان دوستانهتر شود اما چون بازیهای گذشته را با نتایج خوبی پشت سر نگذاشتیم این کار انجام نشده است. اما در دربی قضیه فرق میکند. ما باید احساسات خودمان را کنترل کنیم و اگر این کار را بکنیم شانس بیشتری برای برنده شدن داریم. رابطه بهتر مربی با بازیکنان در بازی زیاد دخالتی ندارد چرا که بازیکنان خودشان بازی میکنند.
        سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که در دربیهای قبلی که در تیمهای مختلف حضور داشته شرایطی مثل وضعیت کنونی پرسپولیس را تجربه کرده یا خیر گفت: وقتی در بنفیکا بودم شرایط سختی داشتیم. فصل بدی را پشت سر گذاشته بودیم اما من دربیها را بردهام. در عربستان 5 تیم بزرگ وجود دارند که من هیچ دربیای در این کشور نباختم. در مصر هم یک بار شرایطمان سخت بود و دربی رفت را به الزمالک باختیم اما بازی دوم را 6 بر یک بردیم. در بنفیکا هم همین اتفاق افتاد و اسپورتینگ لیسبون را 7 بر یک بردیم. اینها نتایجی است که شاید فقط یک بار اتفاق بیفتد. من در الاهلی در بیست و چهار دربی حضور داشتم که فقط 5 بار مساوی کردیم و دو بار باختیم. بقیه دربیها را بردیم. دربی همیشه مهم بوده است. من همیشه در دربی موفق بودهام اما معلوم نیست که فردا هم موفق باشم یا نه. همین بازیها هستند که بازیکنان را در تاریخ باشگاه بزرگ میکنند.
        وی در ادامه درباره این موضوع که چرا ترکیب پرسپولیس در بازیهای قبل با تغییرات زیادی مواجه بوده گفت: این هم مشکل دیگری است که ما داریم. من دنبال بهانه نیستم و مسئولیت نتایج بد را قبول میکنم. از این نتایج فرار نمیکنم و گریه هم نمیکنم. در کنفرانس قبلی هم گفتم که این تیم را خودم نبستهام. اگر من بودم هیچ وقت تیم را با این تعداد بازیکن نمیبستم. ما 30 بازیکن در تیم داریم و کار کردن با این تعداد بازیکن واقعا سخت است. در هر بازی باید 18 نفر را مشخص کنیم که 12 نفری که باقی میمانند علیه ما میشوند. در این شرایط کارمان سخت میشود اما من این کار را قبول کردم.
        وی افزود: بازیکنانی که از لیست بیرون میمانند خودشان یک تیم میشوند. من نمیتوانم همیشه یک تعداد بازیکن مشخص را در لیست داشته باشم چرا که ممکن است برخی بازیکنان احساس کنند بین آنها فرق میگذارم. ما در بعضی پستها مشکلاتی داریم. مثلا 4 ـ 5 بازیکن برای یک پست داریم اما برای یک پست دیگر تقریبا هیچ بازیکنی نداریم. با این شرایط انتخاب از میان 30 بازیکن سخت است و من میخواهم عادل باشم. آمدهام که راه حل پیدا کنم. شاید این بازیکنان راضی نشوند اما تصمیمهایی که میگیرم تکنیکی و تاکتیکی است و هیچ مشکلی با هیچ بازیکنی ندارم. من روی همه بازیکنان برای کل فصل حساب میکنم.
        سرمربی پرسپولیس ادامه داد: اگر بازیهای قبلی را میبردیم اعتماد به نفس بازیکنان خیلی بیشتر میشد اما استقلال هم با وجود اینکه در جدول از ما بالاتر است هنوز بازیهای خوبی ارائه نداده و اعتماد به نفسشان کامل نیست. طبیعی است که وقتی دو تیمی که به اعتماد به نفس لازم نرسیدهاند به مصاف هم میروند عصبی باشند. در دربی احساس، حرف اول را میزند و این باعث میشود مسئولیت و وظایف بازیکنان سختتر شود.
        خبرنگاری از ژوزه پرسید، هواداران پرسپولیس با محسن ترکی داور این بازی خاطرات خوبی ندارند. شما نگران داوری بازی فردا نیستید که وی در پاسخ گفت: درباره داوری زیاد بحث نمیکنم. اگر به بازی قبلی نگاه کنم میتوانم از داور اشکال بگیرم اما او هم مثل بازیکنان و مربیان دچار اشتباه میشود. شاید از تلویزیون تصمیمگیری راحتتر باشد اما در یک بازی بزرگ و یک ورزشگاه پر تصمیمگیری در آن واحد سخت است. من به داور اعتماد کامل دارم و نگران این مسئله نیستم بلکه نگران کار خودم هستم. امیدوارم داور قضاوت خوبی د ر این بازی داشته باشد و در پایان بازی ما اعتراضی به او نداشته باشیم.
        سرمربی پرتغالی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که چقدر تلاش میکند برای آشنا شدن بیشتر با بازیکنان به نظر هواداران و افرادی به غیر از دستیارانش گوش دهد گفت: من تجربه زیادی در مربیگری دارم و 50 سال است که در فوتبال هستم. در کشورهای دیگر هم که بودم بازیکنان را زیاد نمیشناختم. وقتی به مصر رفتم فقط اهرام مصر را میشناختم اما در این کشور 22 قهرمانی به دست آوردم. از زمانی که به اینجا آمدهام دو ماه گذشته است. میدانم روابط بازیکنان با هم چگونه است. اگر امسال نتوانستم قهرمان شوم میخواهم آینده تیم را درست کنم و کاری کنم فصل بعد قهرمان شویم و حتی اگر امکانش باشد در لیگ آسیا قهرمان شویم.
        وی افزود: اگر نتیجه بازی فردا بد باشد و من را اخراج کنند اشتباه بزرگی است چرا که تیم خیلی بد بسته شده است و ما باید یک تیم قوی درست کنیم که اگر امسال موفق نشدیم، سال بعد قهرمان باشیم. میخواهم به هواداران تیم این قول را بدهم که برای قهرمانی به پرسپولیس آمدهام. قرارداد من یک ساله است اما اگر من و باشگاه به توافق برسیم یک سال دیگر هم میمانم. فکر میکنم دو سال دیگر بازنشسته شوم بنابراین میخواهم با قهرمانی از پرسپولیس بروم. پس بگذارید این تیم را درست کنم. من پیراهن قرمز پوشیدهام و تا زمانی که در این تیم هستم این لباس را از تنم بیرون نمیآورم. امیدوارم تیم و تماشاگران آماده باشند که تیم خوبی درست کنیم. قبل از اینکه به الاهلی بیایم این تیم هیچ قهرمانی نداشت اما من 6 قهرمانی پشت سر هم با این تیم به دست آوردم. در آنجا هم وقتی رسیدم تیم خوب نبود و با هم درستش کردیم. زندگی ادامه دارد. هیچ کس همیشه پیروز نیست. وقتی میبازم خودم را بدترین مربی دنیا نمیدانم و برعکس وقتی میبرم هم نمیگویم بهترین مربی دنیا هستم. اگر مربی خاصی در دنیا وجود داشته باشد فقط مورینیو است که همشهری من است.
        ژوزه در پایان درباره فشاری که روی رویانیان برای برکناری او در صورت نتیجه نگرفتن در دربی وجود دارد گفت: این سوال را باید از رویانیان بپرسید. من جلسهای با او نداشتم و فقط با بازیکنان و مربیان زمانی که او به تمرین آمده بود جلسهای برگزار کردیم تا اعتماد به نفس هم را بالا ببریم.واقعا نگران برکناری نیستم. آخرین باری که اخراج شدم 15 سال پیش بود.

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

هفته ششم ليگ برتر فوتبال؛
          سايپا به صدر رسيد،سپاهان بازهم شکست خورد

تيمهاي ميزبان عصر امروز در آغاز هفته ششم ليگ برتر به پيروزي رسيدند.

مسابقات هفته ششم ليگ برتر امروز عصر با برگزاري سه بازي از ساعت 19:10 آغاز شد.

نتيجه سه ديدار فوق به شرح زير است:

راه آهن 2 - فولاد خوزستان يک

گل: عليرضا عباسفرد (18) و بهادر عبدي (89)براي راه آهن، مهدي نوري (30)پنالتي براي فولاد

تيم راه آهن با اين پيروزي 9 امتيازي شد و در رده هشتم جدول قرار گرفت. تيم فولاد خوزستان نيز با اين شکست 5 امتيازي باقي ماند.

سايپا يک - آلومينيوم هرمزگان صفر

گل: سعيد دقيقي (41)

تيم سايپا با اين پيروزي 13 امتيازي شد و در صدر جدول قرار گرفت. تيم آلومينيوم هرمزگان نيز 4 امتيازي باقي ماند.

پيکان يک - سپاهان صفر

گل: ايمان مبعلي(93) پيکان

تيم پيکان با اين پيروزي 10 امتيازي شد و در رده هفتم جدول قرار گرفت، سپاهان نيز با اين شکست 10 امتيازي باقي ماند.

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

تعداد تماشاگران به بيش از 45 هزار نفر رسيد

در فاصله 4 ساعت مانده به دربي تهران، جمعيت حاضر در ورزشگاه آزادي به بيش از 45 هزار نفر رسيد.

هواداران استقلال مرحوم ناصر حجازي را در چند نوبت تشويق کردند.

به گزارش فارس ،دعاي فرج توسط هواداران دو تيم خوانده شد.

تعدادي از مسئولان با پرچم هاي استقلال، پرسپوليس و ايران دور ورزشگاه رژه رفتند.

حدود 20 جانباز در جاگاه خود مستقر شدند.

دست هواداران دو تيم پرچم هاي يا زهرا ديده مي شود.

يک پرچم 30 متري استقلالي در ورزشگاه توسط هواداران اين تيم نصب شده است.

سرود بازي جوانمردانه از ورزشگاه پخش شد.

در فاصله 4 ساعت به بازي بيش از 45 هزارنفر در ورزشگاه آزادي حضور پيدا کرده اند که همچنان هواداران استقلال بيشتر از پرسپوليسي ها هستند. در جايگاه هواداران اين تيم جاي خالي هنوز است اما طبقه اول رفته رفته در حال پر شدن است.

گروه موزيکي در حال اجراي موسيقي براي طرفداران است.

ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال از ساعت 18 آغاز مي شود.

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

دربی ۷۵ مساوی شد / بازی به جای گل، سنگ و آجر داشت!

لیگ برتر - دربی ، حتی دربی بازنده ها هم 100 هزار نفر را کشانده بود به ورزشگاه آزادی.

به گزارش خبرآنلاین؛ یک ساعت قبل از بازی ورزشگاه پر بود. کسی اصلا به این فکر نکرده بود که پرسپولیس از آخر جدوم سوم است و استقلال از همان سمت هفتم. آمده بودند دربی ببینند. دربی کهکشانی های میلیاردر را قبل از بازی اصلا از یاد برده بودند همه باخت ها و مساوی های این چند هفته تیم های شان را. دوباره همان ها که این روزها در دقایق پایانی ، بی غیرت می خواندن شان را با تمام وجود فریاد می کردند . جمعیت در این روزهای خاص تهران به دلیل برگزاری اجلاس سران ، از همه ایست بازرسی ها گذشته بودند تا دربی ببینند.
              شروع بازی به رسم همه روزهای معمول بود. از همان گرم کردن دو تیم کری ها شروع شده بودند. آبی ها از بنگر گل می خواستند و قلعه نویی شان را به اصرار ویژه لیدرها تشویق می کردند ، اگرچه لباس های استقلال بر تن شان یا شماره 7 و اسم فرهاد مجیدی را داشتند و یا شماره 8 مجتبی جباری پشت شان نقش بسته بود.
              در سوی مقابل اما کریمی پرستاره ترین ستاره بود. ستاره محبوب همه جمعیت. مهدوی کیای شان را هم با تمام وجود دوستش داشتند و با نقش بستن تصویرش روی اسکوربورد چه ها که برایش نمی کردند.
              قلعه نویی که به سمت نیمکت راه افتاد ، صاف رفت به سمت مانوئل دربی باز ، مانوئل که یکدست قرمز پوشیده بود هم دقایقی با او خوش بش کرد تا دربی رسما آغاز شود. در وسط زمین ، پرسپولیسی ها نیمی از تاریخ باشگاه شان را به دست داشتند . از عمو محراب گرفته تا پرویز دهداری ، حمید شیرزادگان ، مجید سبزی ، فریبرز مرادی ، صفر ایرانپاک و سلیمانی. آنها که دیگر نام شان تنها برای قرمز ها به یادگار مانده و رفته اند به دیار باقی.
              بعد از مراسم مربوط به عکس یادگاری ، کریمی هم سرخ ها را دور هم جمع کرد. حلقه اتحادشان شکل گرفت و رفتند که شاید پایانی بدهند بر یک سال ناکامی در بازی های لیگ.
              استقلالی ها هم که انگار حسودی شان شده بود ، سریع مهدی رحمتی را صدا کردند تا تیمش را بردارد و پیش شان ببرد که مهدی هم همین کار را برای شان کرد و بعد سوت ترکی بود برای شروع بازی.
              قبل از بازی شاید همه از برتری مطلق استقلال می گفتند. چند لحظه ای هم شرایط به همین شکل بود اما ورق برگشت. پرسپولیس نبض بازی را در دست گرفت. شوت کریمی ، موقعیت قاضی ، فرارهای غلام رضایی، ضربه کاشته مهدوی کیا در برابر شوت جانواریو ، موقعیت برهانی ، شوت نصف و نیمه زندی ...
              بازی با این اتفاقات در نیمه اول به پایان رسید تا بعد از سوت داور ، قلعه نویی به سرعت خودش را برساند به ترکی. فریادهای اعتراضش طوری بود که ترکی عصبانی شود اما مجید صالح سعی کرد داور را آرام کند.
              در نیمه دوم، قلعه نویی ایستاده کنار خط ، دست به کمر و با اعصابی که کاملا پیداست خرد است. برهانی رفته به خط هافبک ، حنیف از خط دفاع رفته به نوک حمله ، درست مثل آن سال که پورحیدری هاشمی نسب را گذاشته بود نوک حمله و جالب این است که استقلال فورواردی چون امین منوچهری را نشانده روی نیمکت. این تغییرات امیرخانی بود برای جبران نیمه اول. نیمه ای که پس از 10 دقیقه اولش دیگر استقلال تیم برتر زمین نبود. . تغییرات ابتدایی استقلال در شروع نیمه دوم در دقایق آغازین آنها را برتر از پرسپولیس کرده بود و این برتری اما هرچه دقایق می گذشت کمتر و کمتر می شد تا جانباز عشق پرسپولیسی که کنار نیمکت این تیم نشسته بود ، با هیجانی بیشتر ، پرچم سرخ در دستش را تکان دهد. قلعه نویی اما در دقیقه 58 امین منوچهری را به جای حمودی فرستاد توی زمین تا دوباره بازی را در دست داشته باشد. این تعویض درست وقتی باید انجام می شد که علی کریمی رفته بود برای کشیدن ضربه کرنر. جایی که تماشاگران پشت دروازه استقلال داشتند به سوی او بطری آب می انداختند. بازی دقایقی وقفه داشت. تماشاگران استقلالی داشتند شعارهای منشوری نی دادند. فحش هایی که از کریمی و پرسپولیس شروع شد و به بنگر رسید . فحش هایی این قدر غلیظ که امیر قلعه نویی ناچار به دخالت شود. بعد از این جمعیت طرفدار تیم آبی پوش شروع به تشویق تیم شان کردند.
              بازی هیجانی دوباره گرفته بود البته این بار روی سکوها ، آبی ها مدام نام دایی را فریاد می کردند و پرسپولیسی ها هم مجیدی تا تلافی کرده باشند.
              بازی به حاشیه کشیده شده بود. حاشیه ای که با از جریان انداختن چند دقیقه ای بازی قطع شد. آن هم به خاطر پرتاب سنگ به داخل زمین، توسط هواداران هر دو تیم. چند کرنر و کمی فشار از استقلال ، در ادامه بازی نشان از این داشت که قلعه نویی نمی خواهد دربی را ببازد. او ساموئل هم به زمین فرستاد اما تعویض دقیقه 77 پرسپولیس کریم انصاری فرد. بود که شاید بتواند خاطره ایمون زاید را برای قرمز ها تکرار کند.
              مانوئل از بین پرسپولیسی ها فقط محمد نوری را فرستاده بود برای گرم کردن و انگار برنامه ای نداشت برای استفاده از زاید. شاید مانوئل هم شنیده بود محسن ترکی که داور دربی می شود همین طور خودجوش مردم یادشان می افتد دربی مساوی شود. برای همین زاید را که پرسپولیسی ها از او گل می خواستند به زمین نمی خواست بفرستد.
              سرانجام در دقیقه 87 محمد نوری به جای علی کریمی به زمین آمد تا شاید گره بازی به دست او باز شود. استقلال هم چند دقیقه قبل از این تعویض پرسپولیس، یک تعویض انجام داد که رودریگو توزی را به زمین فرستاد.

در دقیقه نود، داور چهارم 5 دقیقه وقت اضافه اعلام کرد تا شاید در این 5 دقیقه گلی رد و بدل شود. اما باز هم گلی زده نشد تا دربی 75 با تساوی بدون گل به پایان برسد.

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

اوج تکنولوژی برای دربی؛ دوربین پرنده در ورزشگاه آزادی+ عکس

لیگ برتر - مسئولان صدا و سیما برای پخش دربی از تکنولوژی جدید بهره گرفتند.

به گزارش خبرآنلاین ؛ مسئولان صدا و سیما که یکسال بعد از صرف هزینه چند میلیاردی برای دوربین عنکبوتی از این دوربین بهره زیادی نبردند ، از ورزشگاه آزادی جمعش کردند و به جای آن هلیکوپتری کنترل از راه دور گرفتند تا نماهای بالا را با استفاده از دوربینی پرنده ، به نمایش بکشند.

تصاویری که بینندگان دربی شاید از تماشای شان از تلویزیون های شان ، برای شان جدید بوده است.

4141

نظر

• yousef
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 808

نیمه اول کمی قابل تحمل بودوپرسپولیس کمی بهتربودومی تونست گل هم بزنه...ولی نیمه دوم بسیارخسته کننده

وافتضاح بودودوتیم هیچ تاکتیکی جززیرتوپ زدن وسانترهای بی هدف نداشتن...تعویض های ژوزه هم مسخره بودبه جای رضایی

وفشنگچی ومهدوی کیاتنهابازیکنی که پرسپولیس بهش امیدداشت یعنی کریمی تعویض شدجالبه که موقع تعویض کریمی باقدرت

دویدشایدمی خواست نشون بده اصلاخسته نیست!...خلاصه به حال فوتبال این مملکت بایدگریست که مهم ترین بازی داخلیش

این بازی بی روح وصفرازلحاظ فنی هست...

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

پرسپولیس با عهدنامه قهرمانی شانزدهم شد!

تیم فوتبال پرسپولیس با توقف برابر فولاد خوزستان یک پله در جدول سقوط کرد.
                    به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، دیدار فولاد و پرسپولیس از ساعت 20 در ورزشگاه تختی اهواز در حضور 15 هزار تماشاگر آغاز شد و با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
                    در نیمه اول، بازی بیشتر در اختیار بازیکنان فولاد بود. این تیم در دقیقه 12 روی حرکت پورخسروانی و با خطای ماهینی به پنالتی رسید اما نیلسون ضربه پنالتی ایوب کلانتری را مهار کرد.
                    در دقیقه 42 فولاد روی یک ضربه زیبا توپ را به تیر دروازه زد و در برگشت بختیار رحمانی توپ را وارد دروازه کرد اما این گل در موقعیت آفساید به ثمر رسید. در دقایق پایانی نیلسون یک بار دیگر توپ را به خوبی مهار کرد تا پرسپولیس در نیمه اول با درخشش دروازه بان برزیلی خود گل نخورد.
                    در نیمه دوم با حضور کریمی و زاید در ترکیب پرسپولیس، این تیم کمی به خود آمد و در دقیقه 74 محمد قاضی با ضربه سر دروازه حریف را باز کرد.
                    این بازی تا دقایق پایانی با همین نتیجه ادامه داشت اما ایوب کلانتری که یک پنالتی را از دست داده بود در دقیقه 90 بازی را به تساوی کشاند تا پرسپولیس به یک امتیاز این مسابقه قناعت کند و 6 امتیازی شود. این تیم که پیش از این بازی عهدنامه قهرمانی امضا کرده بود، با این امتیاز در رده شانزدهم قرار گرفت و یک پله سقوط کرد.
                    قضاوت این مسابقه بر عهده علیرضا فغانی بود. وی به آرش افشین از فولاد کارت زرد نشان داد.
                    ترکیب فولاد:
                    ارشاد یوسفی، عبدالله کرمی، ایوب والی، مهرداد جماعتی، امید خالدی، شهاب کرمی، بختیار رحمانی، ساسان انصاری، ( 58 آرش افشین) ایوب کلانتری، عباس پورخسروانی(71 مهدی نوری) و اسماعیل شریفات( 81 سروش رفیعی)
                    سرمربی: حسین فرکی
                    ترکیب پرسپولیس:
                    نیلسون، سید جلال حسینی، رضا نورمحمدی، محسن بنگر، حسین ماهینی، مهرداد پولادی، مهدی مهدوی کیا، امیر حسین فشنگچی(11 میثم نقی زاده)محمد نوری، (62 ایمون زاید) غلامرضا رضایی(61 علی کریمی) و محمد قاضی
                    سرمربی: مانوئل ژوزه
                    پرتاب بطری آب، این بار در ورزشگاه اهواز / پیشانی حسین فرکی را شکستند
                    تماشاگران مسابقه فولاد - پرسپولیس، پیشانی سرمربی فولاد خوزستان را شکستند.

به گزارش خبرآنلاین؛ یک هفته پس از دربی جنجالی پایتخت که با پرتاب سنگ و بطری آب و گوجه به داخل زمین همراه بود، تماشاگران حاضر در ورزشگاه اهواز با پرتاب بطری آب یخ زده، پیشانی حسین فرکی را شکستند. پس از این که پرسپولیس گل اول مسابقه را زد، تلویزیون صحنه هایی را نشان داد که مشخص بود از سر حسین فرکی خون می آید. گزارشگر مسابقه هم گفت که تماشاگران با پرتاب بطری آب یخ زده باعث این اتفاق شده اند

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

ليگ برتر جام خليج فارس
                      تيم بازيها برد مساوی باخت گل زده گل خورده تفاضل گل امتياز
                      1 نفت تهران 7 4 2 1 13 6 7 14
                      2 سپاهان 7 4 1 2 11 6 5 13
                      3 سايپا 7 4 1 2 7 4 3 13
                      4 راه آهن 7 3 3 1 10 7 3 12
                      5 ملوان 7 3 3 1 9 7 2 12
                      6 تراکتورسازي 7 3 3 1 8 7 1 12
                      7 صباي قم 7 3 2 2 11 7 4 11
                      8 فجر سپاسي 7 3 2 2 9 5 4 11
                      9 پيکان 6 3 1 2 10 13 3- 10
                      10 استقلال 6 2 3 1 4 3 1 9
                      11 داماش گيلان 7 2 3 2 7 7 0 9
                      12 آلومينيوم 7 1 4 2 3 4 1- 7
                      13 مس 7 2 1 4 3 5 2- 7
                      14 فولاد 7 1 3 3 7 9 2- 6
                      15 گهر دورود 7 1 3 3 7 10 3- 6
                      16 پرسپوليس 7 1 3 3 5 8 3- 6
                      17 نفت آبادان 7 1 2 4 10 17 7- 5
                      18 ذوب آهن 7 1 0 6 4 13 9- 3

نظر

• کیان
                        کاربر فعال
                        • May 2012
                        • 634

اینو علی الحساب بزارم اینجا ، هروقت تراختور برد بهش استناد کنیم

ناسااعلام کرد۳چیزازفضادیده میشود!

1.دیواربزرگ چین
                        2.اهرام مصر
                        3.بیرق تراختور
                        علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

آشتيكنان علي كريمي و ژوزه+تصاوير

گروه ورزشي: علي كريمي عصر امروز پس از شركت در جلسهاي با حضور ژوزه به تمرينات پرسپوليس بازگشت. کریمی امروز پس از 55 روز بالاخره به تمرینات پرسپولیس بازگشت. جادوگر محبوب فوتبال آسيا که مدت ها با بی مهری مانوئل ژوزه از پرسپولیس اخراج شده بود با این مربی آشتی کرد. هر چند که وی روی چندان خوشی به این مربی نشان نداد اما بازگشت کریمی حداقل برای مردم اتفاق خجسته ای است. ابتدا کریمی با استقبال شیرینی و خیل عظیم همراهان وارد دفتر مانوئل ژوزه شد.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

اسامي داوران هفته پانزدهم ليگبرتر اعلام شد

کميته داوران اسامي داوران و ناظران هفته پانزدهم ليگ برتر را اعلام کرد.

به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، کميته داوران اسامي داوران هفته پانزدهم ليگ برتر را به اين شرح اعلام کرد.

شنبه 27/8/91:

راه آهن - نفت آبادان، ساعت 15:15، ورزشگاه راهآهن اکباتان تهران

حسن اکرمي، بابک داوري، امير بهرام حسيني نقوي، رضا عادل، ناظر داوري: عليرضا رجبلو

مس کرمان - فجر شهيد سپاسي ، ساعت 15، ورزشگاه امام علي کرمان

موعود بنيادي فر، رسول فروغي، آرمان اسعدي، محمد کماني، ناظر داوري: حسين عرب براقي

پيکان - ملوان، ساعت 15:15، ساعت تختي تهران

محمد رضا اکبريان، غلام آموزگار، عليرضا کناري، رسول رهبرفام، ناظر داوري: غلامرضا سليماني

آلومينيوم-گهر، ساعت 16:15خليج فارس هرمزگان

محسن قهرماني، سعيد علي نژاديان، محمد رضا غنو، پيروز سيف الله پور، ناظر داوري: سيد رضا غياثي

يکشنبه 28/8/91:

داماش-نفت تهران، ساعت 15:15، شهيد عضدي گيلان

سيد احمد صالحي، مصطفي فراهاني، بابک عباسقلي زاده، بابک وسيله بر، ناظر داوري: حاتم بک پور

سايپا-صباي قم، ساعت 15:15، انقلاب البرز

رضا کرمانشاهي، حسين طالقاني، سخاوت سليمان نژاد، اشکان خورشيدي، ناظر داوري: نادر جعفري

سپاهان - استقلال ، ساعت 15:15، فولادشهر اصفهان

سعيد مظفري زاده، محمد رضا منصوري، بهرام کياني، سيد حسين زرگر، ناظر داوري: جواد تقي پور

فولاد خوزستان - تراکتورسازي، ساعت 16:40، تختي خوزستان

يدالله جهانبازي، مجيد ويشگاهي، مهدي عاليقدر، قاسم واحدي، ناظر داوري: محمد علي فروغي

دوشنبه29/8/91:

پرسپوليس-ذوبآهن، ساعت 17:30، آزادي تهران

محسن ترکي، عليرضا کهوري، حسن يوسفي، سيد مهدي سيد علي، ناظر داوري: بهرام مهر پيما

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ماهور
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1239

سربازی دسته جمعی ستاره های فوتبال

ورزشی - امیر حسین فشنگچی، محمد نوری، محسن یوسفی و عادل کلاه کج در لباس سربازی

چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                              گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

کریمی رسماً به پرسپولیس بازگشت

علی کریمی پس از حضور در جلسه سه ساعته با مسئولان باشگاه پرسپولیس رسماً به جمع سرخ پوشان برگشت.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کریمی که از سوی ژوزه به دلیل برخی اتفاقات کنار گذاشته شده بود، امروز پس از پادرمیانی برخی از پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس در تمرین امروز قرمزپوشان شرکت کرد.

کریمی که از ساعت 12:30دقیقه در ورزشگاه درفشیفر حضور پیدا کرد ابتدا دقایقی به فیزیوتراپی رفت و سپس جداگانه درجلسهای با نژادفلاح عضو هیئتمدیره، خانبانی روانشناس پرسپولیس شرکت کرد.

پس از اینکه طرفین به تفاهم لازم رسیدند در جلسهای با ژوزه شرکت کردند و بالاخره با پادرمیانی استیلی و زادمهر، ژوزه با بازگشت کریمی به پرسپولیس به شرط اینکه در چارچوب تیم حرکت کند موافقت کرد، اما سؤال عجیب ژوزه در هنگام ورودش به ورزشگاه درفشیفر از مسئولان باشگاه پرسپولیس این بود که آیا کریمی که در تمرین حضور پیدا کرده عذرخواهی انجام داده یا خیر؟ که مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز به او اعلام کردند که کریمی این کار را انجام داده است.

با این حساب علی کریمی از امروز رسماً به تمرینات پرسپولیس بازگشت، البته مابین ژوزه و کریمی برخورد چندان گرمی امروز برقرار نشد.

نظر

در حال کار...
                                X