جناب مرادی امیدوارم روح ان مرحوم مملو از رحمات خداوندی و صبر را به شما و خانواده محترمان نصیب نماید . امیدوارم مرا در غم خود شریک بدانید.
عرض تسليت به جناب مرادي
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
از خداوند مهربان برای شما و خانواده محترمتان آرزوی صبر و سلامتی دارم.
روح پدر بزرگوارتان شاد و یادشان همیشه گرامی .. @};-یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
تسلست جناب مرادی ؛انشالله هرچه خاکه آنمرحومه بقای عمرشما باشههرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
جناب مرادی بزرگوار بسیار آزرده دل شدم چون ما هم در غم شما شریک هستیم بنده هم در کنار دوستان عزیز این سایت از دست دادن پدربزرگوار و محترمتون رو تسلیت میگم و جا داره از علیرضای عزیز بخاطر ایجاد تاپیک و احساس همدردی که داشتن هم تشکری ویژه کنم
جناب مرادی ان شاء اله بقای عمر شما باشهسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
با عرض تسلیت خدمت شما
انشاالله که غم آخر شما باشد و خداوند هم پدر بزرگوارتان را رحمت کندخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
جناب مرادی عزیز انشالله که غم اخرتون باشه
خدا به شما و خانواده ی گرامیتان صبر بده ...غم بزرگیست ....///
نظر
-
جناب مرادی
تسلیت بنده را نیز پذیرا باشید
خداوند روح ایشان را قرین رحمت خود بگرداند و به شما و خانواده محترمتان صبر عنایت فرماید .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
-
کاش آن شب را نمی آمد سحر
کاش گم در راه پیک بد خبر
ای عجب کان شب سحر اما به ما
تیره روزی آمد و شام دگر
دیده پر خون از غم هجران و او
با لب خندان چه آسان بر سفر
ای دریغ از مهربانی های او
دست پر مهر آن کلام پرشکر
غصه ها پنهان به دل بودش ولی
شاد و خرم چهره اش بر رهگذر
در ارزان زان ما بود ای دریغ
گنج پنهان شد به خاک و بی ثمر
تا پدر رفت آن سحر از پیش رو
بی نشان را خاک تیره شد به سراگر قادر نیستی خود را بالا ببری هماند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری
نظر
-
با سلام واحترام و نهایت تاسف وتالم خدمت جناب مرادی عزیز مصیبت وارد و درگذشت پدر گرامیتان را به شما وخانواده محترمتان تسلیت عرض نموده از پیشگاه حضرت احدیت برای آن مرحوم غفران و رحمت الهی وبرای جنابعالی و سایر بازماندگان صبر وشکیبائی مسئلت می نمایم
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
نظر