عید رو پیشاپیش به همتون تبریک میگم دوستای عزیز
+++جـــــشن نـــــوروز+++
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
سال نو رو به همه دوستان و خانوادهای محترمشان تبریک عرض میکنم و امیدوارم سال بعد نیز شاهد کامنت های تمام این عزیزان باشم. سال 91 برای من سال پرباری بود چون دوستان جدیدی در این سایت پیدا کردم که ارزش اونها مثل طلا روز به روز افزایش پیدا میکنه.=D>:-SS
پیش فروش بوس های سال نو آغاز شد. برای ثبت نام لپ هاتون رو بیارید جلو
:*:*:*
آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2013/03/19, 12:09.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
پیشاپیش سالِ نو را به تمامی دوستان وخاصه مدیریت محترم این سایت وزین تبریک عرض مینمایم
این عکسِ نوستالژی چهارشنبه سوری پیشکشتان
نظر
-
bulutlarin yagar olsun...............ابرهایت بارونی باشه
sularin akar olsun......................آب هایت روان باشه
ocagin yanar olsun.....................اجاقت روشن باشه
atlarin chapar olsun..............اسب هات چالاک باشه
bo jan sana gorban olsun.........این جان قربونت باشه
bayramin mobarah olsun..............عیدت مبارک باشه
نظر
-
باز کن پنجرهها را که نسيم
روز ميلاد اقاقي ها را
جشن مي گيرد.
هر روزتان نوروز نوروزتان پیروز؛ سبز و بهاری باشید.در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی
نظر
-
با سلام بنده هم سال نو را به تمام دوستان تبریک عرض می کنم و به امید خدا سال 92 سال بسیار پر برکت وسلامت زندگی کردن در کنار خانواده ها محترم را از خداوند متعال درخواست دارم با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
سال نومی شود.زمین نفسی دوباره می کشد.برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زند
و پرنده های خسته بر می گردند و دراین رویش سبز دوباره...من...تو...ما...
کجا ایستاده اییم.سهم ما چیست؟..نقش ما چیست؟...پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟...
زمین سلامت می کنیم و ابرها درودتان باد و
چون همیشه امیدوار وسال نومبارک...
نظر
-
-
سال جدید شمسی را به همه دوستان عزیز این سایت و جناب آقای جمالی تبریک و شاد باش میگویم انشالله در سال جدید بتوانیم با شنیده های بهتر و موثق تر راهگشای سرمایه گذاری در بورس باشیم انشالله امسال را که رهبر انقلاب به نام سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری کردند بتواند یک دگرگونی در این سازمان بورس بوجود آورد تا بیشتر به حماسه اقتصادی نزدیک شویم انشاللهدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
تقدیم به دوستان عزیز :
آهنگ امشب شب عیده از هایده
http://s1.picofile.com/file/73350593...o_ir_.mp3.html
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر