همگام با جام جهاني

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehdi1400
    ستاره دار(19)
    • Jul 2013
    • 2938

پاسخ : همگام با جام جهاني

بلژيك 1 - روسيه 2
    كره 1 - الجزاير 0
    امريكا 1 - پرتغال 0

119
    348229

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

بلژیک 0 روسیه 0
      کره 1 الجزایر 1
      آمریکا 1 پرتغال 1
      امتیاز 101

نظر

• (حیدری)
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 1030

کره 2 الجزایر1
        امریکا 1 پرتغال3
        در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• (حیدری)
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 1030

جام بیستم - ۲۰۱۴ برزیل ۶ ستاره ناشناخته جام‌جهانی/ جلال حسینی در رده دوم ۱۳۹۳/۰۴/۰۱
          سایت «Caught Offside» در گزارشی از ۶ ستاره ناشناخته رقابت‌های جام‌جهانی ۲۰۱۴ برزیل از مدافع تیم ملی فوتبال ایران تمجید کرد.
          به گزارش خبرگزاری فارس، سایت «Caught Offside» در گزارشی با عنوان 6 ستاره ناشناخته جام‌جهانی نوشت: همیشه در رقابت‌های جام‌جهانی این مسئله مطرح بوده که کدام بازیکنان ناشناخته می‌توانند با عملکردشان در این مسابقات به ستاره تبدیل شوند و جام‌جهانی 2014 نیز هیچ تفاوتی با سایر دوره‌ها ندارد و بازیکنان ناشناخته‌ای اولین قدم خود را برای تبدیل شدن به ستاره‌های جهانی و انتقال به تیم‌های بزرگ اروپایی و دستمزدهای کلان با عملکرد فوق‌العاده خود در برزیل برداشته‌اند.
          1) گیلرمو اوچوا (مکزیک)
          دروازه‌بان تیم ملی فوتبال مکزیک ستاره نمایش کشورش در جریان تساوی بدون گل مقابل برزیل در فورتالزا بود. او پس از پشت سر گذاشتن فصلی ناامید کننده در تیم آژاکسیو که باعث سقوط این تیم به لیگ دسته دوم فرانسه شد، به این مسابقات آمد.
          وی با نمایشی که مقابل برزیل داشت، توانست توجه باشگاه‌های آرسنال و لیورپول را جلب کند.
          2) جلال حسینی (ایران)
          هر چند انتظار نمی‌رود مدافع میانی تیم ملی ایران در سن 32 سالگی بتواند پس از عملکرد فوق‌العاده‌اش در جام‌جهانی به باشگاه‌های بزرگ منتقل شود اما بازیکن پرسپولیس یکی از بهترین عملکردهای خود را در این مسابقات به نمایش گذاشته است.
          با وجود اینکه لیونل مسی در وقت‌های تلف شده نیمه دوم مقابل ایران گل پیروزی بخش آرژانتین را به ثمر رساند اما حسینی در خط دفاعی ایران و فضا ندادن به آرژانتین درست مثل بازی با نیجریه فوق‌العاده کار کرد. حسینی تمام دوران فوتبالش را در ایران سپری کرد؛ وی در تیم‌های سایپا، سپاهان نیز بازی کرده و تاکنون در 85 بازی ملی برای ایران به میدان رفته است.
          3) یلستین تجدا (کاستاریکا)
          در حالی که زوج جوئل کمپل و برایان روئیز که در لیگ برتر بازی می‌کنند، در جریان صعود کاستاریکا به مرحله یک‌هشتم نهایی رقابت‌های جام‌جهانی 2014 تیتر روزنامه‌ها را به خود اختصاص دادند؛ این عملکرد ارزشمند یلستین تجدا در خط میانی بود که به اندازه سایر اتفاقات اهمیت داشت. این بازیکن 22 ساله تاکنون بیش از 100 بازی برای تیم ساپریسا کاستاریکا انجام داده و مطمئنا با شروع رقابت‌های باشگاهی تیم‌های دیگر برای جذب او ابراز تمایل خواهند کرد.
          4) اوگنیو منا (شیلی)
          بال چپ شیلی به همراه مائوریسیو ایسلا در سمت راست زمین عوامل کلیدی در صعود شاگردان خورخه ساماپولی به دور بعدی رقابت‌های جام‌جهانی با پیروزی مقابل استرالیا و اسپانیا بودند.
          این بازیکن 25 ساله اخیرا پس از یک سال حضور قرضی در سانتوس، به صورت دائمی به این تیم ملحق شده است اما اگر عملکرد فوق‌العاده وی ادامه داشته باشد، باشگاه‌هایی از لیگ‌های مطرح اروپا ممکن است خواهان جذب وی شوند. منا دوره کارآموزی طولانی را در لیگ شیلی سپری کرد و برای تیم‌های سانتیاگو واندررز و یونیورسیداد دی شیلی بازی کرد.
          5) تئوفیلو گوتیرز (کلمبیا)
          وقتی معلوم شد که تئو گوتیرز، مهاجم ریورپلاته به جای جکسون مارتینز و خوان کینترو، بازیکنان پورتو یا کارلوس بکا، ستاره سویا به جای فالکائوی مصدوم درون ترکیب اصلی قرار بگیرد، بسیاری از ابروها به نشانه تعجب بالا رفت. گوتیرز همه منتقدانش را با گلزنی در دیدار افتتاحیه مقابل یونان و مشکلاتی که برای تیم‌های حریف در دو بازی اول تیمش ایجاد کرد، سر جایشان نشاند.
          گوتیرز 29 ساله که تمام دوران فوتبالش را در آمریکای لاتین سپری کرد، به جز دوران کوتاه موفقیت‌آمیزش در ترابوزان، می‌تواند در صورت درخشش در کلمبیا در جام‌جهانی به یکی از بهترین تیم‌های اروپا راه یابد.
          6) انر والنسیا (اکوادور)
          انر والنسیا تقریبا یک تنه باعث شد که اکوادور برای صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی شانس زیادی داشته باشد. والنسیا در دیدار مقابل سوئیس گل تیمش را به ثمر رساند و در پیروزی دو بر یک تیمش مقابل هندوراس نیز دو گل تیمش را به ثمر رساند تا امیدهای این تیم زنده بماند. با توجه به شرایط فوق‌العاده وی، جای تعجبی ندارد که بازیکن اکوادور مورد علاقه بسیاری از باشگاه‌های لیگ برتری قرار بگیرد.
          در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• عادل عطایی
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 331

تاریخچه مصور توپ های جام جهانی فوتبال از سال 1970 تا کنون http://9gag.com/gag/a8WRb46

اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• arminfar
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 479

مهراب قاسم‌خانی در صفحه فیس بوک خود نوشت: «این ماجرای برزیل رفتن ما هم تبدیل به ماجرای با نمک و پیچیده‌ای شده ... تا دیروز فقط متهم بودیم که با پول بیت‌المال به این سفر رفتیم ولی ماجرا هر روز داره ابعاد وسیع‌تر و پیچیده‌تری پیدا میکنه. با این حال از اونجا که من سعی کردم همیشه به همه احترام بذارم، توضیحاتی رو در جهت روشن شدن لایه‌های مخوف و پنهان خدمت دوستان ارائه می‌کنم. باشد که باعث آرامش روح و روانشان گردد.
              ١. هزینه این سفر توسط آژانس تعطیلات رویایی به عنوان اسپانسر و همچنین تهیه‌کننده محترممون آقای هاشمی پرداخت شده و خرج روزانه سفر و خورد و خوراکمون رو هم از جیب خودمون می‌پردازیم. در نتیجه این پول هیچ ربطی به جیب شما دوستان و بیت‌المال نداره. حالا اینکه چرا هزینه یکی دو میلیاردی این سفر تا این حد شما رو دلواپس کرده نمیدونم. کاش این دلواپسی رو برای اون چند صد هزار میلیارد هم داشتید.
              ٢. من نماینده ایران در برزیل نیستم و هیچ مسئولیت سنگینی هم روی دوش خودم حس نمی‌کنم. من نماینده خودم هستم و به عنوان یه عشق فوتبال و عشق سفر اومدم که از دیدن فوتبال و یه کشور جدید لذت ببرم. در نتیجه توقع خاصی از من نداشته باشید. همونطور که وقتی شما به سفر میرید من هیچ توقعی از شما ندارم.
              3. بله، ما داره بهمون اینجا خیلی خوش میگذره. کار بدیه؟ باید خجالت بکشیم الان؟ خوش گذروندن تا جایی که من یادم میاد جرم نیست. از اینکه خوش گذروندن ما باعث ناراحتی شدید بعضی از دوستان شده متاسفم ولی این بیشترین کاریه که از دستم بر میاد. در عوض قول میدم اگه شما هم رفتید سفر و مهمونی و بهتون خوش گذشت، منم دردم نیاد. با این وجود اگه کماکان ناراحت هستید پیشنهاد میکنم برید دم فرودگاه امام تحصن کنید و یه کاری کنید همه اون چند میلیونی که هر سال به قصد خوش گذروندن به سفر میرن کوفتشون بشه چون منصفانه نیست که خوش گذروندن فقط برای ما حروم باشه ...
              ٤. بله، من مرتکب عمل شنیع شلوارک پوشیدن شدم. اصولا هر بار که به سفر خارج میرم و خصوصا در مناطق گرم مثل اینجا شلوارک میپوشم. جسارتا توی خونه هم همین کار رو میکنم. شاید باورتون نشه ولی توی استخر و دریا هم مایو میپوشم. با شرمندگی توی حموم حتی اون رو هم نمیپوشم ... به هر حال نمیدونستم این موضوع تا این حد ارزش خبری داره که روزنامه هفت صبح که تنها روزنامه‌ای بود که تا الان میخریدم به عنوان تیتر یک عکسش رو روی جلد کار کنه. از همینجا اعلام میکنم که من عکس با شلوارک‌های دیگه و در مکان‌های دیگه هم دارم که آماده هستم هر وقت دوستان خبر مهم‌تری نداشتن و احتیاج به تیتر یک با ارزش داشتن در اختیارشون بذارم تا مردم استفاده کنن. خلاصه که اعتراف میکنم به عنوان یه شلوارک‌پوش اومدم اینجا تا یه عده شورت‌پوش رو تشویق کنم و براشون آرزوی موفقیت بکنم.
              ٥. از اونجا که من در این سفر خودم رو نماینده ملت ایران نمیدونم، در این یادداشت هم نماینده همسفران دیگه‌ام نیستم و ممکنه خیلی از این دوستان نظرشون کاملا بر خلاف من باشه پس اگه دلتون میخواد به این مطلب هم فحش بدید فقط به من فحش بدید چون در این مورد هم نماینده خودم هستم.
              ٦. در آخر از اینکه با خوش‌گذرونی خودم موجب درد جانکاه و تشویش خاطر و جراحت اعضای برخی از هموطنانم شدم عمیقا عذرخواهی میکنم ولی مجبورم مطلب رو همینجا خاتمه بدم چون بچه‌ها دم در هتل منتظرن که بریم یه دوری بزنیم و من باید بگردم ببینم شلوارکم رو کجا گذاشتم.»
              ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

اگر ايران بوسنى با ٢ يا ٣ گل ببرد و در بازى همان روز آرژانتين نيجريه را ببرد
                در صورتيكه تفاضل گل زده ايران نسبت به نيجريه بالا باشد ايران به دور بعدى صعود خواهد كرد!
                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• کاظمی
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 331

لیگ جهانی والیبال
                  لهستان0-برزیل3

حالا با خیال راحت ودر صورت کسب حتی 5 امتیاز از دو بازی آینده با لهستان هم میریم برای بازیهای نهایی.........به افتخار ایران=D>

یه آرزوی می کنم بگین آمین:

ایران بوسنی رو ببره و صعود کنه .../:.nono.:/صبر کنید هنوز ادامه داره .............. توی یک هشتم بخوریم به آرژانتین حسابی از خجالتشون در بیایم ......^:)^
                  تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11253

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                    اگر ايران بوسنى با ٢ يا ٣ گل ببرد و در بازى همان روز آرژانتين نيجريه را ببرد
                    در صورتيكه تفاضل گل زده ايران نسبت به نيجريه بالا باشد ايران به دور بعدى صعود خواهد كرد!
                    شاهین جان2گل کافی است
                    البته ایران با یک گل هم میتونه صعود کنه به شرطی که
                    ارژانتین با2اختلاف گل ببره
                    وگرنه بازی به قرعه میکشه

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11253

خوب لیگ جهانی والیبال هم جالب شده
                      برزیل لهستان را برد وحالا گروه پیچیده شد
                      اگربرزیل باخته بود صعود ایران قطعی بود
                      .................................................. .........
                      چون بازی های مرحله بعد درایتالیا است اگر ایران سوم هم بشه بالا میاد
                      لهستان را به نظرمن درهر4بازی میتونیم ببریم!

موفق باشید

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
                        تاریخچه مصور توپ های جام جهانی فوتبال از سال 1970 تا کنون http://9gag.com/gag/a8WRb46

بچه که بودیم عاشق این توپ چل تیکه چرمیا (چهل تکه چرمی) بودیم....خدا میدونه چقدر دنبال این توپ سیاه و سفیدای 1970/74 دویدیم :)
                        آخرین توپی که تو چمن باهاش بازی کردم ظاهری مثل توپای جام جهانی 94 داشت......
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• مسعود اب
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1502

صفحه شخصی همایون شجریان در فیسوک تصویری از دست نوشته محمدرضاشجریان را منتشر کرده که در آن به مناسبت بازی زیبای ایران در جام جهانی برابر آرژانتین نوشته شده: «رسید مژده که فوتبال ما نخواهد باخت»

منبع: اقتصاد ایران آنلاین
                          بمنظور موفقیت
                          تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• مسعود اب
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1502

احتمال توقف مسابقات جام جهانی ؟!

دادگاه منطقه‌ای کار در برزیل حکم توقف مسابقات را در جام جهانی در صورت بالا رفتن دمای هوای این کشور صادر کرد.
                            پایگاه خبری اسپورت 24 نوشت؛ "روژریو پی‌‌نیرو" قاضی دادگاه منطقه‌ای کار در برزیل حکمی را صادر کرد که طی آن در صورت بالا رفتن دمای هوا به بیش از 32 درجه سانتی‌گراد در برزیل برگزاری بازی‌ها به طور موقت متوقف شود.

این تصمیم با در نظر گرفتن سلامت فوتبالیست‌ها گرفته شده و شهرهایی که خطر توقف مسابقات در آنها بیش از بقیه است مانوس – کویی‌آبا و فورتاتنرا اعلام شده‌اند.
                            بمنظور موفقیت

نظر

• مسعود اب
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1502

"زیاد المقید" یکی از کاربران عرب در واکنش به سخنگوی نتانیاهو نوشت: "برو به دنبال نظامیان خود بگرد این طوری برای تو بهتر است."
                              به گزارش روزنامه قطری الشرق، "براوو مسی" دو کلمه ای است که سخنگوی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل با آن خوشحالی خود را از شکست ایران در برابر آرژانتین در جام جهانی برزیل اعلام کرد.

بازی تیم ملی ایران در برابر آرژانتین تا دقیقه 90 با نتیجه تساوی صفر - صفر همراه بود اما گل دقیقه 91 مسی مهاجم آرژانتینی، شکست ایران را ثبت کرد. این مسابقه در چارچوب بازی های جام جهانی فوتبال 2014 برزیل برگزار شد.

به دنبال این اظهار نظر "اوفر جندلمن"سخنگوی نتانیاهو در صفحه رسمی اش در فیس بوک، شهروندان کشورهای عربی به شدت واکنش نشان دادند و علیه این خوشحالی سخنگوی اسرائیلی، موضع گیری کردند.

"زیاد المقید" یکی از کاربران عرب در واکنش به سخنگوی نتانیاهو نوشت: "برو به دنبال نظامیان خود بگرد این طوری برای تو بهتر است."
                              به تازگی چند اسرائیلی ربوده شده اند و جستجوهای نظامیان اسرائیلی برای یافتن آنها هم نتیجه ای نداشته است.

کاربران بسیار دیگری هم علیه خوشحالی سخنگوی نتانیاهو از باخت ایران در جام جهانی برزیل، واکنش شدیدی نشان دادند.

یکی از کاربران به نام "محب صفا" در صفحه فیس بوک سخنگوی نتانیاهو نوشت: "به خاطر این موضع گیری شما، از این به بعد از بارسلون طرفدارای نمی کنم."

اوویر جندلمن دیپلمات - نظامی اسرائیلی هم اکنون به عنوان سخنگوی عربی زبان نخست وزیری اسرائیل فعالیت می کند. او مسؤولیت بخش اطلاع رسانی عربی در دفتر نخست وزیر اسرائیل را برعهده دارد.

از سوی دیگر، رسانه های اسرائیلی نوشته اند: براساس نظرسنجی ها، برزیل، اسپانیا بیشترین طرفدار را در میان اسرائیلی ها دارند و آلمان و ایران هم کمترین تعداد از هواداران را کسب کرده اند.

رئیس جمهور جدید اسرائیل هم "عید جام جهانی" را به همه تبریک گفت.
                              او در پاسخ به این سؤال که در غیاب حضور تیم اسرائیل در جام جهانی، از چه تیمی حمایت می کند گفت: من مثل یک احمق ، تیم انگلیس را بیشتر از انگلیسی ها دوست دارم.
                              بمنظور موفقیت

نظر

• مسعود اب
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1502

لباس مسی بازیکن زننده گل به تیم فوتبال ایران به جواد نکونام رسید.
                                جواد نکونام و لیونل مسی کاپیتان های ایران و آرژانتین پس از خوش و بش در مسیر رختکن لباس های خود را با هم عوض کردند.

یه گزارش تیک، سرنوشت پیراهن مسی در بازی با ایران، در چند ماه گذشته از سوژه های شبکه های اجتماعی و حتی رسانه های رسمی در ایران بود.
                                بمنظور موفقیت

نظر

در حال کار...
                                X