همگام با جام جهاني

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ashkan zandi
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1138

پاسخ : همگام با جام جهاني

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
    حالم به هم خورد از بازی ایران شانسی شد که گل نخورد وگرنه حق ایران بود 5 گل بخورد
    با احترام
    چیزی که تو کشور ما کم شده غیرته کاکا رو برنداشتن تیم ملی اما اومد ورزشگاه اینجا بازی تیم ملی حال شما رو بهم زده
    نگا نکن چون این حرف شما حال80میلیون با تعصب رو بهم زد

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
      ارومیل قاداشم قدرت ما همینه اخه وقتی ندایم چطوری مثل ژاپن بازی کنیم خدایش از لیگ ایران همین بازیم انتظار نداشتیم
      بخدا از لحاظ بنسازی ما با نیجریه یکی نیستیم
      اونا تو لیورپول و چلسی بازیکن دارن بهترین بازیکن ما تو دسته1 انگلیسه ن تو لیگ برتر
      واسه ایرانی که هر100سال میره جام جهانی همین بازیم واسه ما خوبه ما تو آسیا همش2تا گل خوردیم
      گل نخوردن هنره بخدا چرا میزان دوندگی ایران که8کیلومتر از نیجریه بیشتر بود نمیگن

اتفاقا من میخواستم به اینجا برسیم که قدرت فوتبال ما بیشتر از این هست.
      من از برد در مقابل نیجریه یا هر حریف قویتر از خودمون حرف نمیزنم بلکه از تاکتیک پذیر بودن تیم و اجرای اونها در زمین ،سرعت بازی،تعداد بالای پاس های پیوسته,درصد کم پاس های اشتباه صحبت میکنم .
      وقتی تک و توک برخی از باشگاه های ما میتونند این فاکتورها رو تو بازیهاشون نشون بدهند پس تیم ملی هم میتونه.
      سوای اون ایران گرچه در جام های جهانی گذشته در دور اول حذف شده ولی انصافا بازی های خوبی به نمایش گذاشته.مگه ما در مقابل یوگسلاوی یا آلمان و یا پرتغال بد بازی کردیم،اتفاقا فوتبال روانتر و یکدستی رو بازی کردیم درسته باختیم ولی همون فوتبال رو در اینجا به شکل تدافعی بازی میکردیم هم از دیدن اون لذت میبردیم هم احتمالا بازی گل داشت و شاید هم ما در آخر بازی برنده از زمین بیرون میومدیم ولی بازی دیشب بازی نبود که برای اون به به و چه چه کنیم حالا چه در مقابل نیجریه باشه و چه تیم قوی دیگه.
      فوتبال یعنی کار تیمی ،بازی دیشب ایران توپ بازی دفاعی بود نه فوتبال دفاعی!
      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2014/06/17, 11:31.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ashkan zandi
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1138

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

من از برد در مقابل نیجریه یا هر حریف قویتر از خودمون حرف نمیزنم بلکه از تاکتیک پذیر بودن تیم و اجرای اونها در زمین ،سرعت بازی،تعداد بالای پاس های پیوسته,درصد کم پاس های اشتباه صحبت میکنم .
        وقتی تک و توک برخی از باشگاه های ما میتونند این فاکتورها رو تو بازیهاشون نشون بدهند پس تیم ملی هم میتونه.
        سوای اون ایران گرچه در جام های جهانی گذشته در دور اول حذف شده ولی انصافا بازی های خوبی به نمایش گذاشته.مگه ما در مقابل یوگسلاوی یا آلمان و یا پرتغال بد بازی کردیم،اتفاقا فوتبال روانتر و یکدستی رو بازی کردیم درسته باختیم ولی همون فوتبال رو در اینجا به شکل تدافعی بازی میکردیم هم از دیدن اون لذت میبردیم هم احتمالا بازی گل داشت و شاید هم ما در آخر بازی برنده از زمین بیرون میومدیم ولی بازی دیشب بازی نبود که برای اون به به و چه چه کنیم حالا چه در مقابل نیجریه باشه و چه تیم قوی دیگه.
        تو جام جهانی نباید چنین انتظاری داشت چرا؟
        کجای دنیا مدیر تیماش تو1سال عوض میشه؟
        کجای دنیا مدیراش سردارهای بزنشسته و نماینده مجلس هستند؟
        کجای دنیا دولت تو کار باشگاهاش دخالت میکنه؟
        کجای دنیا زمین چمناش مثل ماست؟
        ما تیم های پایه نداریم که بخواییم ازش استفاده کنیم
        هر چی داریم همیناس و با همین بازکنا بهترین بازدهی رو کسب کردیم

نظر

• AkB@R
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 264

سلام به همه کارشناسان عزیز
          شغل بعدیمون یعنی کارشناسی فوتبال را به همه همکاران تبریک میگم

آمار بازی
          ایران 36 مالکیت توپ (%) 64 نیجریه
          7 شوت 9
          3 شوت در دروازه 5
          17 خطا 15
          2 کرنر 5
          1 آفساید 0
          4 مهار گل 1
          کارشناسان ترکیه ای گفتن بازی ایران در حد جام جهانی نبود . آیا بوده؟ بچه ها اسیر جو ورزشگاه و جام جهانی شده بودند ولی کم کاری نکردند و غیرتی بازی کردن
          چند دقیقه نمی تونستند صاحب توپ بشن. بسیاری از مواقع بازیکنای ما با برخورد با نیجریه ای ها زمین می افتادن
          قدرت بدنی اونا خیلی بیشتر از ما بود
          بازی نیجریه هم اصلا خوب نبود. مشکل اصلی نیجریه نداشتن بازی ساز بود
          بدور از تعصب اگه ایران تیم ملی ما نبود تماشای بازی برا کی لذت بخش بود
          فوتبال شده بود باس آلتینا یالله

ولی خدایی جای شبندر تو بحث فوتبالی خالیه
          اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

• (حیدری)
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 1030

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

من حرفهای شما را قبول دارم ایران میتونست خیلی بهتر ازاینها بازی کنه
            اما بازی اول بود واسترس نزد بازیکنان بیش از اندازه بود ووقتی بازیکنان نیجریه به سمتشان می اومدند هول می کردند وتوپ را به بیرون میزدند وحتی تو نیمه اول 2تا پاس پی در پی ندادندوبه قول شما همش زیر توپ زدند
            اما تو نیمه دوم خوب بازی کردند وتسلط بیشتری به توپ وزمین داشتند.به نظرم دیگه اون ترسه ریخته ودر بازیهای اینده بهتر از این ظاهر خواهند شد. وهنوز اول کاره و بازیهای زیبایی از این تیم خواهیم دید مطمین باشید در بازی مقابل ارژانتین به این تیم وبه این بچه ها افتخار خواهید کرد.
            در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• ashkan zandi
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1138

در اصل توسط AkB@R پست شده است View Post
              سلام به همه کارشناسان عزیز
              شغل بعدیمون یعنی کارشناسی فوتبال را به همه همکاران تبریک میگم

آمار بازی
              ایران 36 مالکیت توپ (%) 64 نیجریه
              7 شوت 9
              3 شوت در دروازه 5
              17 خطا 15
              2 کرنر 5
              1 آفساید 0
              4 مهار گل 1
              کارشناسان ترکیه ای گفتن بازی ایران در حد جام جهانی نبود . آیا بوده؟ بچه ها اسیر جو ورزشگاه و جام جهانی شده بودند ولی کم کاری نکردند و غیرتی بازی کردن
              چند دقیقه نمی تونستند صاحب توپ بشن. بسیاری از مواقع بازیکنای ما با برخورد با نیجریه ای ها زمین می افتادن
              قدرت بدنی اونا خیلی بیشتر از ما بود
              بازی نیجریه هم اصلا خوب نبود. مشکل اصلی نیجریه نداشتن بازی ساز بود
              بدور از تعصب اگه ایران تیم ملی ما نبود تماشای بازی برا کی لذت بخش بود
              فوتبال شده بود باس آلتینا یالله

ولی خدایی جای شبندر تو بحث فوتبالی خالیه
              ترکینن کارشناسلار چوخ غلط الیپلر
              اوزلر یاخچ تیم اولسیدلر گدردلر برزیل

نظر

• mamadzar
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 396

درود به همه ی دوستان

خیلی جالبه ، واقعا ما همه چیمون به همه چیمون میاد !! :D کلا این که بیام در مورد هر موضوعی یه متخصص رو به باد انتقاد بگیریم عادتمون شده . نمی دونم کی قراره این موضوع برامون جا بیافته که زمانی که با هزینه ی کلان میریم یه اکسپرت رو میاریم باید بهش اعتماد کنیم و از تخصصش استفاده کنیم . ولی ما اینجوری نیستیم متاسفانه . منی که سنم اندازه ی سابقه ی مربیگریه کی روشه توی یکی از بهترین باشگاهای دنیا و تا حالا پامو تو ورزشگاه نذاشتم میام و خیلی با اعتماد به نفس شروع می کنم به انتقاد کردن ازین آدم و .....

مقدمه ی بالا رو گفتم که بگم واقعا بحث تخصصی ما در زمینه ای که تخصصمون نیست، کار اشتباهیه .

ولی لازمه چند تا موضوع رو صرفا بهش اشاره کنم نتیجه گیری با خود دوستان .

اولا که یادمون باشه مربی تیم ملی یه کشور وارث بازیکناشه و مثل تیم های باشگاهی نیست که متناسب با نیازش بازیکن بخره بلکه دقیقا برعکس باید با توجه به بازیکنانی که داره و رقیباش استراتژیشو طراحی کنه !
                حالا یه نگاه به بازیکنای ما و سطحشون بندازید . لازم نیست فوتبال بازی کرده باشید هر کس فیفا یا PES هم بازی کرده باشه میدونه چندتا پارامتر مثل سرعت ، قدرت شوت زنی ، تکنیک ، قدرت بدنی و .... که توانایی بازیکنان رو مشخص می کنه .
                حالا بریم سراغ بازی دیشب ، توی اکثر صحنه ها بازیکنای ما از نیجرها جا می موندن ، قدرت بدنیشونم که خیلی واضح بود که کم تره . از لحاظ شوت زنی هم درسته خیلی کم شوت زدن ولی همون چندتا هم چنگی به دل نمی زد . در کل به نظرم خیلی واضح بود که بازیکنای ما به لحاظ فردی از نیجریه ضعیفترن .

خیلی از دوستان گفتن که ایرانیا فقط زیر توپ می زدن و درصد مالکیت توپ گذاشتن و .... اگر دوستان پیگیر اخبار تیم میبودن می دونستن این موضوع علنا توسط کی روش توی روز قبل از مسابقه توی کنفرانس خبریش اعلام شده بود که ما قرار نیست توی بازی با نیجریه دنبال مالکیت توپ باشیم و از همون اول هم برنامه دادن توپ به نیجرها و خراب کردن بازیشون و موقعیت سازی با بازی مستقیم بود .

حالا اینکه انتخاب این طرح برای بازی چقدر درست بود رو من در خودم نمی بینم که بخوام تحلیل کنم چون تخصصش رو ندارم ولی به نظر شخصیم کاملا انتخاب درستی بود .

من یه مقداری تجربه مربیگری تنیس دارم و یه موضوعی در روانشناسی تمام ورزشهای رقابتی هست که اتفاقا خیلیم شبیه روانشناسی بازاره :D همون جوری که تو بازار میگیم استراتژی داشتن و پابندی بهش مهمه توی ورزش هم یکی از سخت ترین کارا غلبه به میل باطنیه که به جای اینکه طوری بازی کنی که دوس داری ، اونجور بازی کنی که بهش نیاز داری .

پیرو صحبت بالا واقعا به نظرم ایران دیشب به سطح جدیدی از دیسیپلین تیمی رسید که دقیقا و مو به مو کاری که توی دستور کار مربی بود رو انجام دادن بدون دخیل کردن احساسات .

و در آخر که بله من هم قبول دارم بازی دیشب از طرف ایران قشنگ نبود و مطمئن باشید کی روش هم اینو می دونست ولی حقیقت اینه که مهم ترین چیز نتیجه اس و همه ی تیم ها برای نتیجه گرفتن بازی می کنن و بازی زیبا اولویت بعدی رو داره حتی برای یه تیمی مثل برزیل !

صحبت زیاده در این مورد ، دیگه بیش ازین سر دوستان رو درد نمیارم

موفق باشید
                وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

بازیگران با لباس تیم ملی در برزیل!/تصاوير

گروه فرهنگ و هنر: تعدادی از بازیگران سینما و تلویزیون که این روزها به عنوان مهمان و برای دیدن بازی‌های جام جهانی و «انرژی‌ دادن» به تیم ملی فوتبال ایران در برزیل هستند، بازی ایران و نیجریه را از روی سکوهای ورزشگاه تماشا کردند.
                  بازیگرانی که این روز‌ها به عنوان مهمان و تحت عنوان «هنرمندان حامی تیم ملی» به برزیل سفر کرده‌اند، عکس‌هایی از خود در خیابان‌های سائوپولو، شهر کوریتیبا (محل بازی تیم ملی با نیجریه)، داخل استادیوم شهر کوریتیبا، قبل و بعد از بازی نخست تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی و... منتشر کردند.

در این عکس‌ها، محسن تنابنده، محمدرضا شریفی‌نیا، محراب قاسم‌خانی، بابک اردلان، سام درخشانی، فاطمه گودرزی، لیندا کیانی، امیرحسین صدیق، پژمان جمشیدی، رضا یزدانی، سیدجواد هاشمی، مسعود پاکدل، مهران غفوریان، سیاوش خیرابی، سیروس عبدلی، کامران تفتی، نرگس محمدی، حسام نواب‌صفوی و... دیده می‌شوند.ضمن اینکه در هیچ یک از عکس‌ها به جز عکس دسته‌جمعی در فرودگاه، حسام نواب‌صفوی و نرگس محمدی در کنار هنرمندان دیده نمی‌شوند.

این عکس‌ها را مسعود پاکدل و محراب قاسم‌خانی در شبکه اجتماعی منتشر کرده‌ و بعضی از مشاهده‌کنندگان نیز نظر خود را درباره آن‌ها و این سفر بیان کرده‌اند. به عنوان مثال، «آسمانه» در زیر یکی از عکس‌ها از مسعود پاکدل پرسیده است که آیا هنرمندان با هزینه دولت به این سفر رفته‌اند یا با هزینه شخصی؟! مشترک دیگری، کنایه‌ای به شلوارک‌پوش شدن هنرمندان در برزیل زده و دیگری پرسیده است که آیا این بازیگران قرار است در برزیل کار خاصی انجام دهند یا صرفا با به عنوان مهمان برای خوش‌گذرانی رفته‌اند. مشترک دیگری هم نوشته: «آخرشم ما نفهمیدیم شماها برای چی رفتید برزیل».

شریفی‌نیا، خیرابی و هاشمی در استادیوم کوریتیبا

محمدرضا شریفی‌نیا در برزیل

مسافران برزیل در فرودگاه

تفتی و قاسم‌خانی قبل از بازی ایران و نیجریه

اجتماع ایرانیان و هنرمندان مقابل کلیسای سن‌پائولو

سلفی بازیگران با حسن روشن

هنرمندان سفر کرده به جام جهانی برزیل

عکاسی شریفی‌نیا از لیندا کیانی در خیابان

پژمان جمشیدی و مسعود پاکدل در مقابل کلیسای سن پائولو

به همراه سعید اصفهانیان (داور)

مهران غفوریان با پرچم تیم ملی قبل از بازی با نیجریه

بازیگران با لباس تیم ملی فوتبال ایران قبل از بازی با نیجریه

این بازیگران ابتدا قرار بود توسط یک اسپانسر بخش خصوصی به برزیل سفر کنند که آن اسپانسر در نهایت از انجام این کار منصرف شد. پس از آن، موسسه «تعطیلات رویایی» که فروش بلیت‌ بازی‌های تیم ملی از سوی فدراسیون به آن‌ها سپرده شده بود، هزینه‌ی سفر 18-19 هنرمند به برزیل را برعهده گرفته است. گفته می‌شود، این بازیگران قرار است یک مجموعه مستند برای شبکه نمایش خانگی آماده کنند که محمدحسین لطیفی کارگردان آن و سیدجواد هاشمی، تهیه‌کننده‌اش است.

البته صحبت از ساخت این مستند برای زمانی بود که اسپانسر نخست هنوز از کار انصراف نداده بود. اکنون با توجه به اینکه یک موسسه تورهای مسافرتی هزینه سفر هنرمندان را برعهده گرفته است، معلوم نیست که آیا اساسا قرار است فیلمی ساخته شود یا این بازیگران تنها به عنوان مهمان فدراسیون فوتبال به برزیل سفر کرده‌اند. نکته جالب توجه این است که «امیرحسین صدیق» نیز در عکس‌ها در کنار بازیگران و هنرمندان حاضر در برزیل دیده می‌شود. این در حالی است که نام او در فهرست اولیه بازیگران اعزامی نبود. همچنین محمدحسین لطیفی به عنوان کارگردان پروژه‌ای که گفته می‌شود قرار است ساخته شود، گویا هنوز به برزیل سفر نکرده است
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                    تعداد شرکت کنندگان در نظر سنجی به 100 نفر رسید
                    برزیل با 45 رای اول
                    آرژانتین با 18 رای دوم
                    و المان با 13 رای سوم هست
                    تعداد شرکت کنندگان در نظر سنجی تاپیک به 130 نفر رسید
                    برزیل با 53رای همچنان رده اول رو داره
                    ولی المان به رده دوم صعود کرده با 24 رای
                    ارژانتین با 19 رای سوم
                    اسپانیا با 12 رای چهارم
                    و هلند با 10 رای پنجم

شاید اگر نظر سنجی الان انجام میشد تغییراتی در جدول داشتیم با توجه به نحوه بازی و نتایجی که در دور اول گرفته شده

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

کی‌روش: چرا خوشحال نباشم می‌خواهم لذت ببرم/بازیکنی ندارم که در چلسی و لیورپول بازی کند

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: فعلاً به باز‌ی‌های آینده فکر نمی‌کنم و می‌خواهم از این نتیجه لذت ببرم.

به گزارش خبرنگار ورزشی اعزامی خبرگزاری فارس از برزیل، کارلوس کی‌روش در نشست خبری پس از دیدار با نیجریه در جمع خبرنگاران گفت: مسابقه خیلی سختی بود ولی گفته بودم که خیلی انگیزه داریم خوشبختانه در 90 دقیقه اول با تجربه‌ای که داشتیم توانستیم بازی را کنترل کنیم.

وی افزود: نیجریه‌ایی‌ها برای دقایقی بازی را متوقف می‌کردند که بتوانند راه‌حلی برای حمله به سمت دروازه ما پیدا کنند اما نظم تاکتیکی ما به آنها این اجازه را نمی‌داد هرچند آنها هم ستاره‌‌هایی داشتند که مهارشان کار ساده‌ای‌ نبود.

کی‌روش ادامه داد: این مسابقه گل نداشت و هواداران گلی ندیدند اما فکر می‌کنم رقابت دو تیم پایاپای بود و تیمی شایسته برد در مسابقه امشب نبود.

کی‌روش در پاسخ به سؤالی مبنی براینکه استراتژی شما برای دو بازی آینده چیست، گفت: در حال حاضر خیلی خسته‌ام و می‌خواهم فعلاً از این تساوی لذت ببرم. اجازه بدهید بعداً پاسخ سؤال شما را بدهم.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا اینقدر خوشحال است گفت: چرا خوشحال نباشم؟ من بازیکنی ندارم که در چلسی، آرسنال و لیورپول بازی کند و ما با شرایط خاص به جام جهانی آمدیم. از این شرایط خوشحالم چون شرایط ما با 31 تیم دیگر یکی نیست.
                      - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....R2tz4K9i.dpuf

نظر

• afshar
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1039

روزنامه بیلد آلمان پس از پیروزی ژرمن‌ها مقابل پرتغال با نتیجه چهار بر صفر با انتشار تصاویری مونتاژ شده از توماس مولر، فیلیپ لام و یواخیم لو به تمسخر کریستیانو رونالدو و خوشحالی او در فینال لیگ قهرمانان اروپا پرداخته است.
                        رونالدو در دیدار شب گذشته تحت تاثیر بازی ژرمن‌ها قرار داشت و نتوانست بازی خوبی را به نمایش بگذارد.
                        - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=....emx3Rwia.dpuf

روزنامه بیلد آلمان پس از پیروزی پر گل آلمان مقابل پرتغال با انتشار تصاویری منتاژ شده به تمسخر کریستیانو رونالدو و خوسحالی او در فینال لیگ قهرمانان اروپا پرداخته است. /:.yead.:/
                        اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• arman36
                          ستاره دار(3)
                          • Jan 2014
                          • 962

بلژيك2 الجزاير1
                          برزيل2 مكزيك0
                          روسيه 2 كره1
                          آخرین ویرایش توسط arman36؛ 2014/06/17, 16:25.

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

بلژیک 2-0الجزایر
                            برزیل 3-مکزیک2
                            روسیه 2-کره0

امتیاز 51

نظر

• Darkbird