همگام با جام جهاني

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11251

پاسخ : همگام با جام جهاني

تحقیر برزیل به معنای واقعی
    چه میشه اگر فینال بین ارژانتین والمان باشه

به نظرمیاد بعد از6سال سروری اسپانیا بر فوتبال دنیا
    نوبت سروری المان ها فرارسیده نسل طلایی المان شاید تا10سال دیگه بهترین تیم دنیا باشه

بدرود

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

دیدار تیم های برزیل و آلمان در چاچوب مرحله نیمه نهایی جام جهانی 2014 از ساعت 30 دقیقه بامداد آغاز شد و در نهایت ژرمن ها توانستند با نتیجه پرگل 7 بر یک از سد میزبان جام بیستم گذشته و به فینال این رقابت ها راه یابند.
      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دیدار تیم های برزیل و آلمان در چاچوب مرحله نیمه نهایی جام جهانی 2014 از ساعت 30 دقیقه بامداد آغاز شد.

به گزارش انتخاب، دیدار تیم های برزیل و آلمان در چاچوب مرحله نیمه نهایی جام جهانی 2014 از ساعت 30 دقیقه بامداد آغاز شد.

تیم آلمان در حالی به مصاف تیم ملی برزیل می‌رود که هر دو تیم شرایط ایده‌آل حضور در فینال را دارند زیرا هر دوتیم هم سابقه قهرمانی و رسیدن به مراحل بالا را دارند و هم چندین بار به مقام قهرمانی دست پیدا کردند.

این دو تیم تاکنون 21 بار با هم دیدار داشتند، ‌کفه ترازو به نفع برزیل سنگینی می‌کند، سلسائو در 12 بازی پیروز از میدان خارج شده است، پنج دیدار با تساوی به پایان رسیده است و تنها 4بار تیم آلمان توانسته است که برزیل را شکست دهد.

آلمان‌ها همواره در مقابل برزیل با مشکل روبرو شدند، این دو تیم آخرین بار در فینال جام جهانی 2002 در ورزشگاه شهر(یوکوهاما) ژاپن به مصاف هم رفتند که برزیل با دو گل(رونالدو) پنجمین و آخرین قهرمانی خود را در جام جهانی جشن گرفت.

ترکیب برزیل:

ژولیوس سزار، داوید لوئیز، فرناندینیو، مارسلو، هالک، فرد، اسکار، دانته، گوستاوو، برنارد و مایکون

ترکیب آلمان:

نویر، هودس ،هوملز، خدیرا، شوان اشتایگر، اوزیل، کلوزه، مولر، لام، کروس و بواتنگ

** دیدار دو تیم از ساعت 30 دقیقه بامداد آغاز شد.

توماس مولر در دقیقه 11 نخستین گل را برای ژرمن ها به ثمر رساند.

ميروسلاو کلوزه در دقیقه 23 دومین گل را برای آلمان به ثمر رساند.

توني کروس در دقیقه 25 گل سوم را برای ژرمن ها وارد دروازه برزیل کرد.

توني کروس چهارمین گل آلمان را نیز برای ژرمن ها به ثمر رساند.

سامي خديرا در دقیقه 29 گل پنجم آلمان را به ثمر رساند تا رکوردی تاریخی را در جام جهانی از خود بر جای بگذارد.

نیمه نخست این دیدار با شکست سنگین برزیل، میزبان جام بیستم همراه بود و ژرمن ها 5 بر صفر از برزیل پیش افتادند.

فرناندينيو بازیکن برزیل در دقیقه 46 از زمین بیرون رفت و پائولينيو به جای وی به زمین آمد.

متس هوملز از آلمان در دقیقه 46 جای خود را به پر مرته ساکر داد.

در دقیقه 46 هالک از برزیل از زمین خارج و راميرس جاگزین وی شد.

آندره شورله در دقیقه 58 به جای ميروسلاو کلوزه وارد زمین شد.

دانته بازیکن برزیل در دقیقه 68 از داور کارت زرد گرفت.

آندره شورله در دقیقه 69 گل ششم ژرمن ها را به ثمر رساند.

فرد بازیکن برزیل در دقیقه 70 جایگزین ويليان شد.

در دقیقه 76 بازی سامي خديرا بازیکن آلمان از زمین خارج شد و ژولين دراکسلر به جای وی به زمین آمد.

آندره شورله در دقیقه 79 گل هفتم آلمان را وارد دروازه میزبام جام بیستم کرد تا برزیل ناکام بزرگ جام جهانی لقب بگیرد.

اسکار در دقیقه 90 یکی از هفت گل خورده برزیل را جبران کرد تا این دیدار با نتیجه 7 بر یک به سود آلمان به پایان برسد.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

لوئیز فیلیپه اسکولار آبادی: نوسانات تیم ما طبیعی است و اینگونه باختن ها(با هفت گل؟!) در ذات فوتبال است!:D
        .........
        این 63 نفری هم که برزیل رو تو نظر سنجی فروم انتخاب کرده بودن نابود شدن رفت:D
        من و حیدر و بیست و سه نفر دیگه آرژانتینی، به علاوه ی 24 نفر هلندی و در نهایت چهل و پنج نفر آلمانی! باقی موندیم!
        در جمع میشیم 94 نفر...... که امشب منهای 24....مساویست با 70 و روز فینال منهای 45.....مساوی است با 25 نفر /:.ph34r-smiley.:/
        امیدوارم یه فیناله صد در صد اروپایی نبینم! و آرژانتین با همه ی گرفتاری هایی که توو این جام داشته رقیب آلمان در فینال باشه....
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
          لوئیز فیلیپه اسکولار آبادی: نوسانات تیم ما طبیعی است و اینگونه باختن ها(با هفت گل؟!) در ذات فوتبال است!:D
          .........
          این 63 نفری هم که برزیل رو تو نظر سنجی فروم انتخاب کرده بودن نابود شدن رفت:D
          من و حیدر و بیست و سه نفر دیگه آرژانتینی، به علاوه ی 24 نفر هلندی و در نهایت چهل و پنج نفر آلمانی! باقی موندیم!
          در جمع میشیم 94 نفر...... که امشب منهای 24....مساویست با 70 و روز فینال منهای 45.....مساوی است با 25 نفر /:.ph34r-smiley.:/
          امیدوارم یه فیناله صد در صد اروپایی نبینم! و آرژانتین با همه ی گرفتاری هایی که توو این جام داشته رقیب آلمان در فینال باشه....
          امیدوارم حق برزیل ( و ما ) را از این اروپایی ها بگیرد . آمینــــ
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• afshar
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1039

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
            اینم از برزیل پرمدعا
            نیمه اول 5 تا ببینیم نیمه دوم چند تا کاسب میشه:))
            فردا هم هلند تیم مسی رو گل بارون میکنه
            سلام خدمت دوستان گل فوتبال دوست
            مگه ماشین عروسه گل بارون کنه هلند؟ تیم خوبیه انصافا فن خال منچستر خودمونه اما مسی و آرژانتین با این برزیل بی ستاره یکی نیست. متاسفانه نبود نیمار و سیلوا باعث همچین آبرو ریزی برای برزیل شد.
            ببینیم مسی و دوستان چیکار میکنن. به شخصه امیدوارم مسی با قهرمانی تو این جام کلکسیون افتخاراتش رو تکمیل کنه چون واقعا مستحقشه.:.thumbsupsmileyanim
            اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

خودمونیم خوب بازی کردن آلمان یه طرف اما کودکستانی بودن برزیلی ها هم نباید از نظر دور کرد. 2 تا پاس ساده نمی تونستند به هم بدند! واقعا من نمی دونم آیا بضاعت برزیل همین بازیکن ها بوده؟! جنازه ی کاکا و روبینیو و پاتو از فرد بهتر بودند! یا مثلا لوکاس مورا و خیلی های دیگه

اما مقایسه این برزیل با آرژانتین و مقایسه هلند با این آلمان واقعا کم لطفیه. من خودم از دیشب نگران بازی فینال بودم که آرژانتین با چه سبکی باید جلوی آلمان بازی کنه!

هلند هم تیم خوبیه. ایشالله برزیل رو می بره و سوم میشه ;)
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ائلچی
                ستاره دار (2)
                • Jul 2013
                • 1945

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                خودمونیم خوب بازی کردن آلمان یه طرف اما کودکستانی بودن برزیلی ها هم نباید از نظر دور کرد. 2 تا پاس ساده نمی تونستند به هم بدند! واقعا من نمی دونم آیا بضاعت برزیل همین بازیکن ها بوده؟! جنازه ی کاکا و روبینیو و پاتو از فرد بهتر بودند! یا مثلا لوکاس مورا و خیلی های دیگه

اما مقایسه این برزیل با آرژانتین و مقایسه هلند با این آلمان واقعا کم لطفیه. من خودم از دیشب نگران بازی فینال بودم که آرژانتین با چه سبکی باید جلوی آلمان بازی کنه!

هلند هم تیم خوبیه. ایشالله برزیل رو می بره و سوم میشه ;)
                سید جان میبریمتون و خودمون با آلمان واسه توپ سکه میندازیم ، آرژانتین سومی بسشه B-)
                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• warrior
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 138

سید جان این برزیل واقعا تیم آشغالی بود...فقیرترین برزیل تاریخ از نظر تکنیک و ضریب هوشی...واقعا اینا فکر کردن دفعه قبل اسکولاری تیمو قهرمان کرد که آوردنش.؟ با کافو و کارلوس و رونالدینیو و ریوالدو و رونالدوی اصیل قهرمان شدن..آقا اومد از خودش تیم درست کنه که شد این..آلمان هم مثل کرکس بالا سر این جنازه بود تا بهره ببره مثل رئال که با کرنر بایرنو به زانو در آورد اینا هم با کرنر برزیل رو بردن بقیه گلاشون از نظر من ارزش تاکتیکی نداشت چون به یه تیم از هم گسسته میزدن فقط ارزش کری خونی داشت.:)) اگه بزن بودن به فرانسه میزدن..!
                  .
                  دکتر جان از دید بنیادی این آلمان نتیجه یه کار 20 سالست و منطق میگه باید قهرمان شن تا ارزش این مدیریت و برنامه ریزی بی نقص خودشو نشون بده (ایشالا تو روسیه 4 سال بعد./:.yead.:/)
                  اگه آرژانتین هلند رو بزنه من میگم قهرمانه...توکلمون اول به خداست بعد مسی:.thumbsupsmileyanim
                  [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                    سید جان میبریمتون و خودمون با آلمان واسه توپ سکه میندازیم ، آرژانتین سومی بسشه B-)
                    /:.offtopic.://:.ph34r-smiley.:/
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• علی علیزاده
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1159

100 درصد المان قهرمانه...ارژانتین در برابر المان صفر هس
                      یا غنی....

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

بازی دیدنی فینال بین آلمان و هلند را از دست ندین.من اولین بازی هلند را دیدم در نظر سنجی هلند را انتخاب کردم ولی فینالیست را احتمالا ضربات پنالتی مشخص میکنه.

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

در اصل توسط warrior پست شده است View Post
                          سید جان این برزیل واقعا تیم آشغالی بود...فقیرترین برزیل تاریخ از نظر تکنیک و ضریب هوشی...واقعا اینا فکر کردن دفعه قبل اسکولاری تیمو قهرمان کرد که آوردنش.؟ با کافو و کارلوس و رونالدینیو و ریوالدو و رونالدوی اصیل قهرمان شدن..آقا اومد از خودش تیم درست کنه که شد این..آلمان هم مثل کرکس بالا سر این جنازه بود تا بهره ببره مثل رئال که با کرنر بایرنو به زانو در آورد اینا هم با کرنر برزیل رو بردن بقیه گلاشون از نظر من ارزش تاکتیکی نداشت چون به یه تیم از هم گسسته میزدن فقط ارزش کری خونی داشت.:)) اگه بزن بودن به فرانسه میزدن..!
                          .
                          دکتر جان از دید بنیادی این آلمان نتیجه یه کار 20 سالست و منطق میگه باید قهرمان شن تا ارزش این مدیریت و برنامه ریزی بی نقص خودشو نشون بده (ایشالا تو روسیه 4 سال بعد./:.yead.:/)
                          اگه آرژانتین هلند رو بزنه من میگم قهرمانه...توکلمون اول به خداست بعد مسی:.thumbsupsmileyanim
                          مسی باید تاوان گل دقیقه 92 به ایران را پس بده.خدا ازش نگذره بدجوری ضد حال به ما زد.

نظر

• warrior
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 138

ببینیم چی پیش میاد...به هر حال اونم واسه کشورش گل زده دیگه
                            [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

تو بازی های این جام غیر از خطای پنالتی که بندرت دیده شد فقط دوست داشتم ی بازی پر گل ببینم که اونم دیشب دیدم ;)

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

جام جم ورزشی منتشر کرد:
                                واکنش طنز کاربران شبکه‌های اجتماعی به باخت سنگین برزیل

واکنش کاربران ایرانی شبکه های اجتماعی به شکست عجیب 7 بر یک برزیل مقابل آلمان بسیار جالب و جذاب بود.

به گزارش خبرنگار جام جم ورزشی، بامداد چهارشنبه تیم ملی فوتبال برزیل در دیداری که می توانست از آن راه صعود به فینال جام جهانی را برای خود هموار کند، به بدترین شکل ممکن مقابل تیم مدعی آلمان زانو زد تا شوکی عجیب فوتبال این کشور و هواداران فوتبال در سراسر دنیا را در بر بگیرد.
                                این شکست و البته گلباران ژرمن ها در ورزشگاه بلوهوریزنته واکنش های جالبی را از سوی اهالی فعال در شبکه های اجتماعی به دنبال داشت که بخشی از آنها در زیر می آید:
                                * داعش مسئولیت حملات آلمان به برزیل را بر عهده گرفت
                                *مورد داشتیم از طرف پرسیدن بازی آلمان و برزیل چند چنده؟ گفته الان؟ یا الان؟
                                * بیداری؟؟؟... اس ام اس اسکولاری به دل بوسکه بعد از بازی
                                * جمشید مشایخی دقایقی بعد از بازی به خاطر عملکرد بد تیم ملی برزیل از مردم ایران عذرخواهی کرد
                                *آدم از مسی دقیقه 91 یه گل بخوره حذف شه نیاد نیمه نهایی توی 30 دقیقه از آلمان پنج تا گل بخوره صلواااات
                                *در پی درخواست تیم ملی برزیل از ایران برای بازی دوستانه، فدراسیون فوتبال ایران در بیانیه ای ضمن عذرخواهی از فدراسیون فوتبال برزیل گفت: برین با هم سطح خودتون بازی کنین، ما با بی آبروها بازی نمی کنیم!!!
                                * اعلام برائت صنعت نفت آبادان از برزیل!
                                * این آلمان عجب رویی داره 5 تا زده تازه بازیکن هم عوض میکنه . خو عامو آقاتون که نکشتن خو چتونه ....
                                * فوری؛ در آبادان سه روز عزای عمومی اعلام شد.
                                * من چون طرفدار هلندم از الان نگران تیمم شدم تو فینال جلوی این المان بازی سختی رو در پیش داره و نمیتونیم زیاد بهشون گل بزنیم.
                                سطح کری رو دارین خدایی؟

* تنها حسرت من برای این شب تاریخی این بود که استاد ‫خیابانی‬ این بازی را گزارش نکرد. فکر کنید چند تا جمله حماسی و تاریخی می گفت. وای خدا چرا این فرصت را از ما گرفتند؟
                                * این وضعبتی که برای برزیل پیش اومده قرار بود برای ایران با آرژانتین پیش بیادا!
                                این چه وضعشه آخه؟؟؟
                                چقدر خوبه ما اینقدر گل نخوردیم

* آلمانیا چی زدن؟ :|
                                * بیبی مادرمو که خدا رحمتش کن اگه آورده بودن تو دروازه بهتر از این گلر بود. خو این تیم چه جوری اومده بالا من نمیدونم ....
                                * فجر سپاسی درخواست بازی دوستانه داده با تیم ملی برزیل
                                * اسکولاری تو مصاحبه بعد بازی: دسته خرابه رو دادن دست ما
                                * و ایﻨﮕﻮﻧﻪ ﺑﺮﺯیﻞ ﺑﺎﻋﺚ ﺭﻭﺳﻔیﺪی اﺳﺘﻘﻼﻝ ﻣی ﺷﻮﺩ...
                                * با این وضعیت، هرکی دیگه بهم بگه استقلالت شش تایی شده، سرمو بالا می گیرم می گم چیه؟ برزیلم هفت تایی شده‌ خخخخ
                                * از این به بعد موقع خواب، بجای اینکه گوسفند بشمرم، حساب می‌کنم که مثلا اگه بازی 500 دقیقه طول می‌کشید، آلمان چندین گل دیگه به برزیل می‌زد؟
                                * اقا راسته؟ میگن یه هیات "آبی پوش" از ایران دارن میرن برزیل تحت عنوان "ستاد دلجویی"
                                * کاری که آلمان با برزیل امشب کرد "کاکرو" با بچه های تیم امید تو فوتبالیستا نکرد
                                * با این نتیجه 7-1 الان بعد از مردم کشور ‫آلمان‬، استقلالیها بیشتر از همه خوشحالن و در پوست خودشون نمی گنجن، چون ‫‏برزیل‬ رکوردشون رو شکسته.
                                * یوگی بسه، گناه دارن
                                * یکی به این آلمانها بگه اینجا جام جهانیه نه جنگ جهانی! :))
                                *یه ریش سفید پیداشه بره تو رختکن با بازیکنای آلمان صحبت کنه :))
                                * برزیل از استاد اسدی برای کارگاه آموزش شیوه های دفاع صحیح دعوت به همکاری کرده
                                * یاد بازی ایران و مالدیو افتادم
                                *خبر فوری: اسکولاری به عنوان کمک مایلی کهن از فردا رو نیمکت گل گهر سیرجان می شینه!
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X