کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام ما هم تشکر می کنیم از زحمت شبانه روزی چهار سالگی شما آقای جمالی و مدیران این سایت که تا حالا توانستد علی رغم مشکلات فراوان همپای کاربران عزیز باشند جای تشکر و قدر دانی فراوان دارد با تشکر :x
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
سلام وصبح همگی دوستان بخیر
سالگرد تولد این سایت را به همه مدیران واعضای فهیم بورسی تبریک عرض میکنم................واز خداوند منان آرزوی سالی سراسر سلامتی وخوشی وشادابی برای اعضای بورسی میکنم.
اين فقط يك شوخي است.
مردی داشت در خيابان
حركت مي كرد كه ناگهان صدايي از پشت گفت: اگر يك قدم ديگه جلو بروي كشته مي شوي.
مرد ايستاد و در همان لحظه آجري از بالا افتاد جلوي پایش.
مرد نفس راحتي كشيد و با تعجب دوروبرش را نگاه كرد اما كسي را نديد.وباخودگفت ايول
بهر حال نجات پيدا كرده بود. به راهش ادامه داد.
به محض اينكه مي خواست از خيابان رد بشود باز همان صدا گفت : بايست
مرد ايستاد و در همان لحظه ماشيني با سرعتی عجيب از کنارش رد شد. بازهم نجات پيدا كرده بود.وباز باخودگفت ايول
مرد پرسيد تو كي هستي و صدا جواب داد : من فرشته نگهبان تو هستم .
مرد فكري كرد و گفت : اون موقعي كه من داشتم ازدواج مي كردم کدام گوری بودی !!!!! بنده بهم بنوبه خودم به کلیه عزیزان این تالار تبریک و تهنیت عرض نموده و آرزوی پیروزی، شادکامی،پایداری انجمن،دوستانی پایدار و لبهایی خندان را دارم .@};-@};-@};-
بنده هم تبریک عرض نموده وآرزوی موفقیت های بیشتر برای این سایت را دارم البته جا دارد از مدیران این سایت کمال تقدیر وتشکر را داشته باشیم که همیشه با هوشیاری مانع از درج مطالب نامربوط و بدور از بحث بورس می شوند چهار سالگی بورسی مبارک !
علیرضا جمالی عزیز سالگرد چهار سالگی سایت بورسی که حاصل مدیریت خردمندانه شماست را تبریک گفته و برای شما و تمامی دست اندرکاران این سایت، آرزوی روزهای بهتر را دارم.
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
با درود و تبریک فراوان بمناسبت چهارمین سالروز تأسیس انجمن بورسی، فرصتی دست داد تا بدینوسیله مراتب سپاس و قدردانی خود را نسبت به زحمات مدیران و دست اندرکاران انجمن بویژه جناب مهندس جمالی عزیز ابراز داشته و از دوستان یزرگواری که دانسته های ارزشمند خود را بی تکلف و بی توقع به اشتراک می گذارند صمیمانه تشکر نمایم.
باشد که سالهای متمادی بتوانیم چنین روزی را کنار یکدیگر به شادی برگزار نموده و با پیوستن عزیزانی که در این عرصه فعالند کماکان شاهد پیشرفت و ارتقای سطح کیفی انجمن باشیم.
@};-@};-@};-@};-@};-
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
درود و عرض تبریک به همه دوستان و اعضای خانواده بورسی عزیزم که در همه لحظات تلخ و شیرین بورس در کنار همدیگه بودیم.
امیدوارم سال به سال در کنار هم پیشرفت بورسی رو ببینیم.
از تمام دوستانم مخصوصا علیرضای عزیز برای فراهم کردن این محفل صمیمی سپاسگزارم.
تولدت مبارک بورسی جان
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر