کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
روزهای رفته ی سال را ورق میزنم .......
چه خاطراتی که زنده نمیشوند.......
چه روزهاکه دلم میخواست تا ابد تمام نشوند
وچه روزهاکه هر ثانیه اش یک سال زمان میبرد.......
چه فکرها که آرامم کرد و چه فکرها که روحم را ذره ذره فرسود.......
چه لبخندهاکه بی اختیار برلبانم نقش بست و چه اشک هاکه بی اراده از چشمانم سرازیر شد......
چه آدم هاکه دلم راگرم کردند و چه آدم ها که دلم را شکستند......
چه چیزهاکه فکرش را هم نمیکردم وشد و چه چیزهاکه فکرم را پرکردو نشد.......
چه آدم هاکه شناختم و چه آدم هاکه فهمیدم هیچگاه نمیشناسمشان.......
وچه.......
و سهم یک سال دیگر هم یادش بخیر میشود.......
کاش ارمغان روزهایی که گذشت آرامشی باشد از جنس خدا......
آرامشی که هیچگاه تمام نشود......
پیشا پیش سال جدید را به مدیران گرامی سایت وزین بورسی و سایرکاربران ودوستان تبریک می گویم وامیدوارم در سال 94 با همفکری بهتر وبیشتر اعضای سایت سالی پر بار و همرا ه با موفقیت را داشته باشیم
یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باش سال نو مبارک
[FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]
با سلام خدمت دوستان و عزيزان
انشالله سال خوبى رو پشت سر گذاشته باشيد و سال جديدى پر از شادى موفقيت و سلامتى پيش رو داشته باشيد و هر چى از خدا بخواهيد بهتون بده سر سفره هفت سين لحظه تحويل سال ما رو از دعاى خيرتون فراموش نکنيد
هفت سين بورسى:
سهم
سبد سهام
ستاره داران بورسى
سرمايه
سرمايه گزارى
سهامدار
امان از اين آخرى سفته بازى
ايشالله خنده از رو لباتون نيفته!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نوروز بر تمام دوستان و مدیران زحمتکش سایت بورسی مبارکباد.
امیدوارم سال آینده، سالی سراسر سبز برای همه باشد./:.Heart.:/
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
سلام عرض میکنم خدمت دوستان و همکاران عزیز در فروم معظم بورسی و به رسم ادب و احترام به سهم خودم اغاز سال 1394 و فرا رسیدن عید سعید و باستانی نوروز را خدمت یکان یکان شما عزیزان و خانواده های گرامیتان تبریک و شادباش عرض میکنم..................انشالله که در عین سلامتی و شادکامی در سال جدید پرسود و پیروز باشید..........سال نو مبارک باد
بنده هم به نوبه ی خودم سال جدید خورشیدی رو به خانواده ی بورسی تبریک عرض میکنم.
امیدوارم سال جدید،سالی سرشار از سلامت،موفقیت و اعتبار برای ملت مظلوم ایران باشه.
نوروزتان پیروز
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر