شهادت سردار قاسم سلیمانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebiman
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 2071

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    با سلام . واقعا" سلام کردن در شروع هر پستی ادب هر فردی را می رساند . ای کاش همگان این موضوع را فرا گیرند!!

من مشکل پسورد آیدی ام جهت ورود به سایت را داشتم که ادمین محترم جناب آقای وحید 20 در جریان این امر هستند وگرنه خیلی زودتر جواب شما را میدادم !!

بنده خودم این تاپیک را ایجاد کرده ام ، چه دلیلی دارد به آن سر نزنم!!!

در ضمن زیاد شاد نباشید . هر گونه فرصت جهت فروش سهم در دیروز یا امروز فقط و فقط نعمت بود . زیاد به این حمایت از بازار خوشبین نباشید . با این وضع سیاسی بازار بورس در کوتاه مدت هیچ بالاییی ندارد و نوسانگیران هم سخت در اشتباهند و حتی نوسان ده درصدی این روزها ارزش ریسک کردن ندارد !!

هر چه حمایت کنند باز فروشنده هست . چون خیلی از صندوقها طبق دستور سهامدارهای تازه وارد مجبور به فروش هستند و ضمنا" خیلی ها هم به قول دوستان نوسانگیری می کنند که همین نوسانگیران هم موجب فشار فروش می شوند!!!

زیاد خوشحال نباشید . بازار بورس فعلا در کوتاه مدت هیچ بالایی ندارد . زمان بهترین قاضی هست !!! برنده فقط و فقط فردی هست که با سیو سود از بازار خارج شود . همیشه و همیشه می توان سود کرد .

شما تصور کردید بازار حمایت شد و از فردا مثل موشک رشد می کند که خندان هستید و تصور می کنید یه روزه بازار جمع شده؟

خیر بازار هیچ جا نمیره و هیچ بالایی نداره . بازار خیلی رشد کرده بود و فعلا در کوتاه مدت هیچ جا نمیره .

http://forums.boursy.com/showthread....629#post793629
    ببخشید یعنی من هر پستی که میزارم باید یک بار سلام بالایش بگذارم . در ضمن برای همین سلام را در امضایم گذاشته ام که امثال شما حمل بر بی ادبی نکنید . هر چند که با یک سلام کردن یا نکردن نمی توان نشان داد که با ادب هستیم . بعد هم بنده همین امروز کلی از سهامم را تبدیل به فولاد کردم در قیمت های پایین و در افزایش سرمایه شرکت می‌کنم. شما نگران خودتان باشید و سهام خودتان !
    تا جایی که بنده از پست های شما یاد دارم همیشه در حال گفتن همین حرف ها و هشدار برای رشد زیاد بازار و توصیه به خروج از بازار می کرده اید . حالا نمی دانم پشت این حرفها چی هست . انشالله که به قول خودتان از روی خیرخواهی باشد
    سلام

نظر

• تیدی آلفا
      Banned
      • Jul 2013
      • 2540

پاسخ : شهادت سردار قاسم سلیمانی

فوری

سخنگوی وزارت خارجه ایران از یک خبر برجامی مهم که امشب اعلام خواهد شد خبر داد

عباس موسوی:

در خصوص گام پنجم کاهش تعهدات برجامی ایران اقداماتی آماده شده بود ولی با توجه به تحولات جاری که در آن به سر می‌بریم امشب جلسه مهمی برگزار خواهد شد در خصوص گام پنجم که گام هایی که طراحی شده بود تحت الشعاع خودش قرار می‌دهد.

او گفت: در عالم سیاست همه پدیده‌ها به هم مرتبط است. من فکر میکنم اتفاقی که امشب می افتد و تصمیمی که گرفته می‌شود معلوم می‌کند خط مشی ایران در خصوص برجام چه خواهد بود.

باید هر چه زودتر از برجام که باعث تورم 400 درصدی و به زمین ریختن خون شهید سلیمانی شد زودتر خارج شد

برجام نجس

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post

ناو "یو اس اس باتان" با حدود 2200 تفنگدار دریایی به سمت خلیج فارس تغییر مسیر داده است.

الحمدلله اهداف خودشون دارن میان

؟؟؟؟؟
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• تیدی آلفا
          Banned
          • Jul 2013
          • 2540

محمد حسین منبع خبر و کانالی که خبر میزاری مهمه

خبر فوری زیر نظر دولته و اخباری که بنده انتخاب میکنم و تو این تاپیک قرار میدم از خبرگزاری ها و کانال های موثق نزدیک به سپاهه

تو همین کانال خبر فوری هزار تا خبر وجود داره که گرایش خبر هاشون سمت و سوی اصلاح طلبان داره که تو 10 تاش یکیش واقعیت نداره

از یک اتفاق میشه 10 مدل خبر بیرون داد

مهم شنونده است که باید عاقل باشه

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

با تصمیم هیات مدیره سازمان بورس:

هر ۴ بورس ایران فردا تعطیل شدند/ دعوت از همه فعالان بازار سرمایه به حضور

با تصمیم هیات مدیره سازمان بورس و در پی مصوبه هیات دولت، هر ۴ بورس ایران فردا دوشنبه تعطیل شدند و از همه فعالان دعوت شد تا در تشییع سردار شهید قاسم سلیمانی حضور داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در پی مصوبه امروز هیئت دولت مبنی بر تعطیلی فردا و سه شنبه در دو استان تهران و کرمان و با هدف حضور اقشار مختلف مردم برای مشارکت در مراسم تشییع و تجلیل از سردار شهید قاسم سلیمانی ، هیات مدیره سازمان بورس ساعتی پیش تشکیل جلسه داد.

براساس این گزارش، نهاد ناظر بازارسرمایه تصمیم گرفت به منظور ابراز همدردی با اندوه از دست دادن سردار شهید سلیمانی و فراهم کردن حضور فعالان بازار سرمایه و اعلام همبستگی با دیگر اقشار و آحاد مردم ، فردا دوشنبه بورس های اوراق بهادار تهران ، فرابورس ، بورس کالا و بورس انرژی تعطیل شود .

قرار است دقایقی دیگر اطلاعیه رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار در این مورد صادر شود .

در این رابطه یاسر فلاح با تایید این خبر به بورس پرس اعلام کرد: تا دقایقی دیگر اطلاعیه رسمی سازمان بورس در مورد تعطیلی هر 4 بورس ایران منتشر می شود.

علی صحرایی هم به بورس پرس گفت: با این تصمیم از همه فعالان بازار سرمایه دعوت می شود در مراسم تشییع این سردار بزرگ حضور داشته باشند .

پیش از این نیز مجلس اقدام به لغو جلسه فردا کرده بود و جامعه انجمن‌های اصناف و بازار هم از تعطیلی بازار‌های تهران و سراسر کشور در روز دوشنبه خبر داده بود.

در این رابطه سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: این تصمیم پیرو اعلام دولت و به منظور حضور اقشار مختلف مردم در آئین تشییع و تجلیل از مقام والای سردار سرافراز شهید سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمان شهید اتخاذ شده و از اقشار مختلف مردم به خصوص فعالان بازار سرمایه برای حضور در مراسم تشییع و تجلیل از چهره بین‌المللی مقاومت شهید سردار سپهبد قاسم سلیمانی دعوت به عمل می آید.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

؟؟؟؟؟
              تویش که نوشته از «العالم» نقل قول کرده.
              بگذارید ببینم...
              https://fa.alalamtv.net/
              بلی... همان اول تارنمایشان گذاشته‌اند:
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ebiman
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 2071

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                ببخشید یعنی من هر پستی که میزارم باید یک بار سلام بالایش بگذارم . در ضمن برای همین سلام را در امضایم گذاشته ام که امثال شما حمل بر بی ادبی نکنید . هر چند که با یک سلام کردن یا نکردن نمی توان نشان داد که با ادب هستیم . بعد هم بنده همین امروز کلی از سهامم را تبدیل به فولاد کردم در قیمت های پایین و در افزایش سرمایه شرکت می‌کنم. شما نگران خودتان باشید و سهام خودتان !
                تا جایی که بنده از پست های شما یاد دارم همیشه در حال گفتن همین حرف ها و هشدار برای رشد زیاد بازار و توصیه به خروج از بازار می کرده اید . حالا نمی دانم پشت این حرفها چی هست . انشالله که به قول خودتان از روی خیرخواهی باشد
                در ضمن امروز سهم بزرگی مثل فولاد اگر بازار فقط 10 دقیقه دیگه باز بود حتما با صف خرید می بست یا مثلاً تپکو پس از 550 میلیون خرید و فروش سهم با صف خرید بست پس این بازار با این همه حمایت همه جانبه جای نگرانی ندارد . اگر بالفرض فولاد یک منفی هم بخوره من با خرید امروزم یر به یر میشم . ولی نکته ای که برای بنده جالبه اگر شما واقعا طبق گفته خودتان نه پول دارید نه سهام پس اینجا چکار می کنید . من اگر یک موقعی در شرایط شما باشم به کارهای دیگه ام می رسم نه اینکه بیام اینجا جو میدم اونم فقط توی منفی ها !
                آخرین ویرایش توسط ebiman؛ 2020/01/05, 17:02.
                سلام

نظر

• تیدی آلفا
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2540

محمد حسین همون کانال که خبر اول گذاشته بود خبر خبرگزاری العالم رو تایید کرد

خبرها متناقضه

هیچ معلوم نیست قصد لشگر کشی دارند یا فرار

در هر صورت به نظرم اگه آمریکا یی ها بیان جلو خودکشی کردند

و رفتنشون هم دردی ازشون دوا نخواهد کرد

ایرانی ها بسیار باهوش عمل خواهند کرد و ضربه رو به جایی میزنند که آمریکا فکرش نکنه

نظر

• تیدی آلفا
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2540

امریکا انتقام سخت رو خوب درک کرده که جون ژنرال هاش رو برای معامله اورده.

نظر

• تیدی آلفا
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2540

«نوری‌زاده» فعال سلطنت‌طلب:

ایران ۱۰۰ ژنرال آمریکایی را هم بکشد، به اندازه قاسم سلیمانی نمی‌شود

نظر

• ali_nostro
                        ستاره‌دار (34)
                        • Feb 2017
                        • 863

کاهش تعهدات ایران در برجام
                        داستان FATF
                        تنشهای خاورمیانه
                        رشد شاخص
                        هجوم بازار به سمت دلار و سکه
                        نزدیک شدن به اخر سال و فروش حقوقی ها
                        ..
                        اینا همه یعنی من سهم اگر هم بخرم در کوتاه مدت فقط به دید نوسان چندساعته! یا نهایت دو روزه!

بعد از ویرایش: عدم خروج نیروهای آمریکایی از عراق در آینده ایضا
                        آخرین ویرایش توسط ali_nostro؛ 2020/01/05, 21:28.

نظر

• تیدی آلفا
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2540

راز "بسم الله الرحمن الرحیم" ها

نظر

• تیدی آلفا
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2540

برجام تموم شد

گام پنجم؛ تقریبا پایان برجام . . .

برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران دیگر با هیچ محدودیتی در حوزه عملیاتی (شامل ظرفیت غنی سازی، درصد غنی سازی، میزان مواد غنی شده، و تحقیق و توسعه) مواجه نیست و منبعد برنامه هسته ای ایران صرفا بر اساس نیازهای فنی خود پیش خواهد رفت

فقط ۶ سال کشور رو عقب انداختین

سایه جنگ بیشتر شد

سردارها هم رفتند

بنزین

دلار

معیشت مردم

بله مقصرش شما خائن های اصلاح طلبید

نظر

• تیدی آلفا
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2540

سورپرایز هکرهای ایرانی برای دوست داران سردار دلها شهید سردار سلیمانی

پیج همسر و دختر ترامپ پر از عکسهای پرچم ایران و حاج قاسم سلیمانی

یاد این جمله افتادم:

«ما اگر بخواهیم از این هم نزدیک تر خواهیم آمد»

امضاء سردار سلیمانی

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20667

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post

سورپرایز هکرهای ایرانی برای دوست داران سردار دلها شهید سردار سلیمانی

پیج همسر و دختر ترامپ پر از عکسهای پرچم ایران و حاج قاسم سلیمانی

یاد این جمله افتادم:

«ما اگر بخواهیم از این هم نزدیک تر خواهیم آمد»

امضاء سردار سلیمانی

من الان رفتم چنین نبود پیجش!
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X