شهادت سردار قاسم سلیمانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : شهادت سردار قاسم سلیمانی

پیدایش کردم:
    بی‌بی‌سی پخش کرده بود.

گمان کنم ته فیلم را بریده‌اند و احتمالا پس از اینکه آن انفجار آخر ایجاد شده یک موشک از دل آن انفجار بیرون آمده! موشک بالستیک ایران.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

خدا را شکر.
      این عاقلانه‌ترین رفتار از یک فرد دیوانه بود که ممکن بود.

? ترامپ : تا زمانی که من رئیس‌جمهور ایالات متحده هستم، ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت

?وی به حمله موشکی ایران به پایگاه‌ هوایی آمریکا در عراق اشاره کرد و گفت: به اطلاع مردم آمریکا می‌رسانم که هیچ آمریکایی در حمله شب گذشته آسیب ندید. همه سربازان ما سلامت هستند و تنها آسیب‌های جزئی به تجهیزات وارد شده است. به نظر می‌رسد ایران قصد دارد دست از رفتارهای خود دست بردارد.
      ?ترامپ ادامه داد: ما با استفاده از یک سامانه هشدار که خیلی خوب جواب داد، توانستیم سربازان خود را به موقع نجات دهیم.
      ?رئیس جمهور آمریکا گفت: ایران حامی اصلی تروریسم در جهان است و تلاش می‌کند که به سلاح هسته‌ای دست یابد ولی ما اجازه نخواهیم داد.
      وی مدعی شد: ما هفته گذشته ژنرال سلیمانی ?را ترور کردیم که مسئول کشته شدن هزاران آمریکایی بود. در حمله نیروهای مورد حمایت سپاه قدس [دو هفته قبل] یک آمریکایی کشته شد و سلیمانی برای کشتن آمریکایی‌های دیگر برنامه‌ریزی کرده بود

?? @Roozname
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

? تکمیلی/ ترامپ: اقدامات تنبیهی اقتصادی علیه ایران اعمال می‌کنم

رئیس جمهور آمریکا:
        ? باید پیشتر از این سلیمانی کشته می‌شد.
        ? همانطور که ما در حال بررسی اقدامات آتی خود در واکنش به تهاجم ایران هستیم من اقدامات تنبیهی اقتصادی علیه ایران اعمال می‌کنم.
        ? موشک‌هایی که شب گذشته به سمت ما شلیک شدند محصول پولی هستند که دولت پیشین آمریکا در اختیار ایران قرار داد.
        ? ایران باید جاه‌طلبی‌های هسته‌ای خود را کنار بگذارد و به فعالیت‌های تروریستی خود در منطقه خاتمه دهد. ما به تلاش برای رسیدن به توافقی با ایران ادامه می‌دهیم که منجر به امنیت بیشتر در دنیا شود
        ? زمان آن رسیده که شرکای اروپایی ما این واقعیت را درک کنند. آنها باید از برجام خارج شوند تا به توافقی جدید با ایران دست پیدا کنیم.
        ?امروز جهان باید یک پیام روشن برای ایران ارسال کند که دورانش در سرکوب و ترور ادامه نخواهد داشت.
        ?امروز از ناتو می‌خواهم که در روند خاورمیانه مداخله بیشتری داشته باشد.
        ? ما نیازی به نفت خاورمیانه نداریم. (? نظر دهید (https://t.me/RooznameForiBot?start=p...56873d6e43cc08))

?? @Roozname
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

ترامپ
          ?موشک‌های ما کاملاً دقیق و مرگبار هستند. ما موشک‌های فراصوتی داریم. البته این بدین معنا نیست که ما حتماً باید از این موشک‌ها استفاده کنیم.
          ?در دولت من دولت داعش کاملاً شکست خورد و قلمرو داعش سقوط کرد. مبارزه ما با داعش به نفع ایران نیز خواهد بود و ما باید روی این هدف مشترک و روی اولویت‌های مشترک دیگر کار کنیم.

?وی که چند روز پیش تهدید به بمباران 52 سایت در ایران از جمله اماکن فرهنگی کرده بود، مدعی شد: در پایان خطاب به مردم ایران و رهبران ایران می‌گویم که ما می‌خواهیم که شما آینده خوبی داشته باشید. ما دوست داریم با همه کشورهایی که خواستار صلح هستند همکاری کنیم.
          ==========================

♦️گزارش کامل |پرزیدنت ترامپ درباره حمله ایران: هیچ آمریکایی کشته نشد /.:blinksmiley.:/ ؛ آمریکا آماده است تا صلح را در آغوش بگیرد

پرزیدنت ترامپ ظهر چهارشنبه ۱۸ دیماه در یک سخنرانی که مقامات دولتی و نظامی او را در کاخ سفید همراهی می‌کردند، گفت تا زمانی که من رئیس جمهوری آمریکا هستم ایران قادر به دستیابی به بمب هسته‌ای نخواهد بود.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

به صورت کاملا صریح و روشن ترامپ دارد می‌گوید:
            غلط کردم.

(البته از آنجا که زیاد مرد نیست و روی حرفش ممکن است نماند من به شخصه همچنان منتظرم ببینم چه می‌شود.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

صدای آمریکا وسط اخبار سخنرانی ترامپ از این چیزها گذاشته زیاد خفتش به چشم نیاید:
              واقعیت‌هایی از داخل ایران| آخرین آمار کودک همسری در ایران...
              ========================
              [ Photo ]
              ⚡️دونالد ترامپ: در حمله ایران هیچ‌کسی کشته نشده است

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، وارد سالن سخنرانی شد. این سخنرانی به دنبال حمله ایران به پایگاه محل استقرار نیروهای آمریکایی انجام می‌شود.‌ او گفت تا زمانی که من رئیس جمهوری آمریکا هستم به ایران اجازه نخواهم داد که به بمب اتمی دست یابد.

رئیس جمهور آمریکا با اشاره به حمله موشکی ایران به پایگاه‌هایش در عراق گفت هیچ یک از نیروهای آمریکایی و عراقی جان خود را در حمله ایران از دست ندادند. دونالد ترامپ گفت از ناتو می‌خواهد که در خاورمیانه مداخله بیشتری کند. او گفت آمریکا به نفت خاورمیانه نیازی ندارد.

دونالد ترامپ با انتقاد از توافق هسته‌ای ایران (برجام) از قدرت‌های اروپایی، روسیه و چین خواست که مشکلات این توافق را بپذیرند.

دونالد ترامپ می‌گوید آمریکا قویترین نیروی نظامی جهان را دارد، اما داشتن چنین نیروی به معنی این نیست که استفاده از آن ضروری باشد.

@BBCPersian
              =========================

bbc باحال‌تر است! bbc لای صحبت‌های ترامپ از این چیزها گذاشته:
              ?شکنجه 'وحشتناک' زن افغان از سوی شوهرش در فاریاب خبرساز شد
              =========================
              [ Video ]
              سخنرانی ترامپ پس از حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا در عراق
              در این سخنرانی دونالد ترامپ با انتقاد از سیاست‌های منطقه‌ای ایران و "تروریست" خواندن قاسم سلیمانی از کشتن او دفاع کرد و اعلام کرد در واکنش به حمله ایران تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال می‌کند.
              @bbcpersian
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

چرا من روی دو نکته‌ای که در کلام ترامپ است خیلی تاکید دارم؟ (منظورم استفاده از واژه‌های تحریم و بمب‌اتمی است)
                برای اینکه احتمال واکنش سریع نظامی را کم می‌کند این حرف‌ها.

یک نفر که می‌خواهد بزند تلاش می‌کند برعکس عمل کند:
                آمار کشته‌های خودی را بالا ببرد و خسارات وارد شده را سنگین اعلام کند!!!
                ولی ترامپ دارد دقیقا برعکس عمل می‌کند. می‌گوید «هیچ‌چیز نشده» «همه‌چیز آرام است وای من چقدر خوشحالم».

به‌علاوه استفاده از واژه‌ی تحریم و بمب‌اتمی مفهومی انتخاباتی دارد. یعنی اینکه احتمالا نمی‌خواهد بیش از این روی پروژه‌ی ایران سرمایه‌گذاری کند. و از همین اکنون این پروژه را شکست خورده می‌پندارد.

من حریف شما هستیم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بی بی سی کلا رد داده...
                  خودش را باخته.
                  زده تو کار اخبار حاشیه‌ای...
                  جوری که حرف‌های ترامپ و انتقام سخت انگار دیگر موضوع اصلی‌ خبری‌اش نیست!

یک مصاحبه هم که گذاشته این‌جوری شده:

?تحلیلی بخوانید از هادی نیلی، خبرنگار بی‌بی‌سی درباره صحبت‌های ترامپ در واکنش به حملات ایران ‌

چه نکاتی از نطق ترامپ را نادیده نگیریم

?قبل از این رئیس‌جمهور آمریکا بارها وسط همه فشارها و حمله‌های لفظی، در مواقعی حرف‌های مسالمت‌جویانه‌ای در قبال "رهبران ایران" زده بود ولی چون آنی و ناگهانی و واکنشی بود خیلی‌ها آن را دست‌کم گرفتند و در عمل هم چندان چیزی را تغییر نداد.

?‏این بار آن‌چه دونالد ترامپ گفت، از روی یک نطق ازپیش‌ تنظیم‌شده و تراش‌خورده بود.
                  ‏عبارت "همه گزینه‌ها روی میز است" در خیلی از نطق‌های روسای جمهوری آمریکا در قبال ایران در دو دهه اخیر بوده؛ حتی میانه مذاکرات هسته‌ای و از زبان باراک اوباما.

?این جمله‌ای است که رهبر جمهوری اسلامی بارها حساسیتش را درباره آن نشان داده.

?‏اما ساعاتی بعد از حمله ایران به مقر نیروهای آمریکایی، در نطق دونالد ترامپ اثری از این تهدید همیشگی نبود؛ بلکه حتی او گفت که داشتن "ارتش و تجهیزات عالی، به این معنی نیست که باید از آن استفاده کنیم." هرچند بیرون از متن، سران لشگری آمریکا کنار او ایستاده بودند.‌

@BBCPersian
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

?رییس جمهور آمریکا:
                    ?? دست خود را برای صلح به سمت ایران دراز می کنیم.
                    ?? ملت ایران شایسته آینده شکوفاست.
                    ?? گزینه نظامی، اولویت اول نیست.
                    ?? جنگ با داعش، اولویت دارد.
                    ?? آمریکا تمایلی به استفاده از نیروی نظامی ندارد.

?لیندسی گراهام، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا که بارها خواستار حمله به پالایشگاه‌های نفتی ایران شده بود، پس از پاسخ موشکی ایران به عملیات تروریستی آمریکا گفته است:
                    اقدام تلافی‌جویانه علیه ایران را ضروری نمی‌داند!

?سقوط ازاد قیمت دلار پس از سخنرانی رییس جمهور امریکا!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• تیدی آلفا
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2540

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      ?رییس جمهور آمریکا:
                      ?? دست خود را برای صلح به سمت ایران دراز می کنیم.
                      ?? ملت ایران شایسته آینده شکوفاست.
                      ?? گزینه نظامی، اولویت اول نیست.
                      ?? جنگ با داعش، اولویت دارد.
                      ?? آمریکا تمایلی به استفاده از نیروی نظامی ندارد.

?لیندسی گراهام، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا که بارها خواستار حمله به پالایشگاه‌های نفتی ایران شده بود، پس از پاسخ موشکی ایران به عملیات تروریستی آمریکا گفته است:
                      اقدام تلافی‌جویانه علیه ایران را ضروری نمی‌داند!

?سقوط ازاد قیمت دلار پس از سخنرانی رییس جمهور امریکا!

همین حرف یعنی صعود بورس در روز شنبه

و افت طلا و دلار و نفت

به شخصه از این سیلی یا چک افسری که ترامپ خورد لذت بردم

و نکته دیگه : دیپلماسی یعنی موشک و زبون زور نه وطن فروشی

نظر

• تیدی آلفا
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2540

ترامپ پایان جنگ با ایران را اعلام کرد :D

نظر

• mokhlas
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 301

به سلامتی اگه(البته از آنجا که زیاد مرد نیست و روی حرفش ممکن است نماند) چند روز دیگه خبری نشه بازار دوباره از شنبه قفل میکنه.از فاز حمله و دفاع بر اساس حرکات سیاسی دوطرف تا اطلاع ثانوی انشاالله در امانیم.(فقط خدا رحمت کند این افرادی را که چند روز داغدار شدند)
                          هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• mokhlas
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 301

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post

ترامپ پایان جنگ با ایران را اعلام کرد :D
                            صلوات
                            هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• تیدی آلفا
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2540

امشب روح بنده خدایی که میگفت

" دنیای فردا دنیای گفتمان هاست نه موشکها"

رو ویبره اس

نظر

• تیدی آلفا
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2540

انفجار سنگین در پایگاه ناجم؟

برخی منابع منابع خبری عراق مدعی شدند:

در یکی از مخازن ذخیره جنگنده های آمریکا در پایگاه ناجم (جنوب بغداد) انفجار شدیدی رخ داده است.

گفته می‌شود این انفجار توسط حمله موشکی انجام گرفته و باعث کشته شدن چند سرباز آمریکایی و زخمی شدن تعدادی دیگر شده است

برخی از منابع گزارش داده اند که این حمله توسط حشد الشعبی انجام گرفته است

نظر

در حال کار...
                                X