شهادت سردار قاسم سلیمانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تیدی آلفا
    Banned
    • Jul 2013
    • 2540

پاسخ : شهادت سردار قاسم سلیمانی

پیکر شهدایمان وارد ایران بشود

عراق تبدیل به جهنم امریکایی ها می شود

نظر

• تیدی آلفا
      Banned
      • Jul 2013
      • 2540

گردان‌های حزب‌الله عراق:

تمامی نیروهای امنیتی عراق از عصر یکشنبه باید تا شعاع یک کیلومتری از پایگاه‌های آمریکایی دور شوند

نظر

• تیدی آلفا
        Banned
        • Jul 2013
        • 2540

عده‌ای شعار می‌دهند ولی بزدل سیاسی هستند

تا مقاومت می‌شود، می‌گویند می‌لرزیم

به جهنم

بروید جای گرم که نلرزید

روحانی طور

نظر

• ebiman
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 2071

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
          به نظرم اگر واقع بینانه و بدون غرض بخایم صحبت کنیم این خبر بیشتر از یک روز تاثیری نداره (البته سوءتفاهم نشه همه می دانیم که چه انسان و سردار بزرگی را از دست داده ایم من منظورم در مورد بورس است ! ) بیشتر واکنش ایران و متحدانش است که میتونه تاثیر گذار باشه که اون هم باید منتظر ماند و دید . مطمئنا اگر جنگ بشه مدت زمان تاثیر می‌تونه متفاوت باشه اینکه دیگه گفتن ندارم همه مان می دانیم
          .....
          جناب بابک 52 بی زحمت باز هم یه سری به این تاپیک بزنید ممنون:.thumbsupsmileyanim
          سلام

نظر

• تیدی آلفا
            Banned
            • Jul 2013
            • 2540

هکرهای ایرانی وبگاه دولتی آمریکا را هک کردند

روزنامه انگلیسی گاردین نوشت، گروهی از هکرهای ایرانی با نفوذ به وبگاه «FDLP» متعهد شدند انتقام خون سپهبد سلیمانی و دیگر شهدای حمله تروریستی واشنگتن را بگیرند.

نظر

• تیدی آلفا
              Banned
              • Jul 2013
              • 2540

قاآنی فرمانده جدید سپاه قدس و برخی فرماندهان حشد الشعبی و حزب الله لبنان و انصارالله یمن توییتی حاوی جمله"بسم الله الرحمن الرحیم" را منتشر کرده اند
              آخرین ویرایش توسط تیدی آلفا؛ 2020/01/05, 13:25.

نظر

• تیدی آلفا
                Banned
                • Jul 2013
                • 2540

معنای این پرچم ها چیست؟

در مراسم تشییع پیکر سپهبد سلیمانی و ابو مهدی المهندس قبایل عرب خوزستان پرچم های عشیره و قبیله خود را بهمراه آورده اند

وقتی قبایل عرب خوزستان علم و پرچم عشیره و قبیله خود را بلند میکنند این پیام را میدهند که ما آماده ایم و با تمام توان و قدرت و شرف و نفرات خود به میدان آمده ایم...‌.

نظر

• تیدی آلفا
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2540

عذرخواهی بازیگر هالیوودی از مردم ایران

گروگان گرفته شده‌ایم

در ادامه واکنش چهره‌های سرشناس هنری به ترور سردار حاج قاسم سلیمانی توسط دولت ترامپ، یک بازیگر هالیوودی به نمایندگی از «۵۲ درصد مردم آمریکا» از مردم ایران عذرخواهی کرد.

مک‌گوان که یکی از مخالفان سرسخت ترامپ است در واکنش به اقدام تروریستی دولت آمریکا در به شهادت رساندن سردار حاج قاسم سلیمانی، در صفحه توئیتر خود با استفاده از هشتگ «به ایران نقل مکان کنید» جنجال آفرید.

او با استفاده از هشتگ «سلیمانی» در انتهای توئیت خود نوشت:

«ایران عزیز، ایالات متحده به کشور، پرچم و مردم شما بی‌احترامی کرده است. ۵۲ درصد از ما (مردم آمریکا) عمیقاً معذرت‌خواهی می‌کنیم.

ما با ملت شما صلح می‌خواهیم.

ما توسط یک رژیم تروریستی گروگان نگه داشته شده‌ایم.

نمی‌دانیم چطور باید فرار کنیم. لطفاً ما را نکشید».

نظر

• تیدی آلفا
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2540

پایگاه نظامی آمریکا در کنیا هدف قرار گرفت

منابع دولتی کنیا خبر دادند که گروه شبه‌نظامی «الشباب» سومالی به پایگاه نظامی آمریکا در کنیا حمله کرده است

نظر

• تیدی آلفا
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2540

اسماعیل قاآنی فرمانده ی جدید نیروهای سپاه قدس طی پیامی اعلام کرد:

صبور باشید تا اجساد امریکایی ها را در سراسر خاورمیانه ببینید...

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                        جناب بابک
                        پست هایتان با امضایتان هم خوانی ندارد
                        لطفا امضا خود را پاک کنید یا تعویض
                        سپاس
                        با سلام و احترام و با عرض شرمندگی از تاخیر در جواب شما که به زودی دلیل آن را در تاپیک خودم و تا دقایق دیگر اعلام میکنم ، به استحضار جنابعالی می رسانم که اتفاقا اینجانب با سابقه حدود 18 ساله در بورس بسیار بسیار ریسک می کنم و همیشه و همیشه تک سهم هستم با اینکه خطرات فراوانی دارد و خطر تک سهم شدن را پس از اطمینان از سهم مورد نظرم، به جان خریدارم .

http://forums.boursy.com/showthread....224#post793224

این صحبت شما را اصلا قبول ندارم و به نظر من نوسانگیری حتی 10 درصدی در چنین وضع سیاسی ارزش ندارد و عقلانی و منطقی نیست . چون این دیگر ریسک نیست بلکه در چنین وضع سیاسی بنده چنین ریسکی نمیکنم . در حالیکه ریسک تک سهم شدن و خیلی خیلی ریسکهای دیگر را قبول می کنم . بنده اتفاقا با اینکه تحلیل تکنیکال بلد نیستم ، ولی حس بازار خوانی بسیار بسیار عالی دارم و اکثرا در مسابقات اول می شدم ، تعداد بالایی از ستاره های اینجانب وقتی مدت مدیدی از این سایت رفته بودم ، بابت شرکت نکردن در مسابقات حذف شدند و بدون ستاره مجددا" به سایت وارد شدم.

حالا بحث ستاره اصلا مطرح نیست خواستم عرض کنم که بنده علاوه بر آنکه کلا آدم بسیار ریسک پذیری هستم ولی نه در چنین شرایطی، بازار خوانی خوبی هم دارم و من همین الان هم با وجود حمایتهایی از تعدادی از سهام، مجددا" می گویم که در هر گونه امکان فروش سهمتان و امکان نقد شدن ، لحظه ای درنگ نکنید و بازار در کوتاه مدت هیچ بالایی نخواهد داشت و بیایید و منطقی باشید . میشه به راحتی 10 الی 20 درصد بالاتر و در شرایط پایدار به بازار بورس ورود کرد و سود کسب گرد .

اگه نظرات استاد سجاد ملقب به orumbourse در در صفحه 42 تاپیکشان را هر فردی به درستی مطالعه کرده بود متوجه می شد که شاخص در 380000 واحد مقاومت سنگینی دارد !! و حتی نقد شده بود !! شاخص باید می ریخت به دلیل این مقاومت و این همه رشد که ریخت !

درود فراوان بر استاد سجاد عزیز که همیشه و همیشه نظراتشان به واقعیت پیوسته است ، چه پیشبینی هایشان توی قیمت سهام و چه شاخص کل

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود بر شما

البته هنوز من به اطمینان کامل نرسیده ام که این اصلاح کوتاه مدت شاخص تموم شده باشه نمیشه یه روز این مقدار حجم رو بزنه و بگیم اصلاح تموم شده.احتمالش خیلی کم هست که اصلاح در یه روز تموم شده باشه.
                        ولی اگر در مورد اصلاح حرف نزنیم با توجه به اینکه من اعتقاد دارم شاخص در موج سوم متوسط هست (برخلاف بقیه دوستان که اعتقاددارند شاخص در موج 5 هست) محدوده 380 تا 400 هزار میتونه هدف باشه البته برای موج سه .ممکنه موج 5 پس از طی موج چهار به واحد های 500 هم برسه ولی موج سه رو من در این محدوده میدونم.تا ببینیم چی پیش میاد.فعلا که درگیر این اصلاح هستیم.
                        البته اینم بگم (هر زمان هم گفتم)شاخص ایران دستوری هست به حرف من و شما نیست.با یه زنگ تلفن بالا پایین میشه

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3988&page=42
                        آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2020/01/05, 14:37.
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• تیدی آلفا
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2540

نیویورک‌تایمز :

ترور ژنرال سلیمانی احتمالاً خروج آمریکا از عراق را تسریع می‌بخشد

کارکنان نفتی آمریکا از ترس وقوع جنگ میان آمریکا و ایران، از عراق گریخته‌اند.

نظر

• تیدی آلفا
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2540

دستور تیر الحشدالشعبی علیه پرنده‌های نظامی آمریکا

سازمان الحشدالشعبی عراق در استان «دیالی» دستور داد هر پرنده نظامی ناشناس اطراف مقرهای این سازمان هدف قرار گیرد.

نظر

• تیدی آلفا
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2540

واکنش تند مورگان فریمن، بازیگر مشهور آمریکایی در توئیتر به رییس جمهور آمریکا

دونالد ترامپ، تروریست است، کودک آزار است، نژادپرست است، دغل کار است، بزدل و دورغگو، متقلب و جنایتکار است.
                              دونالد ترامپ، رئیس جمهور من نیست.

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                                .....
                                جناب بابک 52 بی زحمت باز هم یه سری به این تاپیک بزنید ممنون:.thumbsupsmileyanim
                                با سلام . واقعا" سلام کردن در شروع هر پستی ادب هر فردی را می رساند . ای کاش همگان این موضوع را فرا گیرند!!

من مشکل پسورد آیدی ام جهت ورود به سایت را داشتم که ادمین محترم جناب آقای وحید 20 در جریان این امر هستند وگرنه خیلی زودتر جواب شما را میدادم !!

بنده خودم این تاپیک را ایجاد کرده ام ، چه دلیلی دارد به آن سر نزنم!!!

در ضمن زیاد شاد نباشید . هر گونه فرصت جهت فروش سهم در دیروز یا امروز فقط و فقط نعمت بود . زیاد به این حمایت از بازار خوشبین نباشید . با این وضع سیاسی بازار بورس در کوتاه مدت هیچ بالاییی ندارد و نوسانگیران هم سخت در اشتباهند و حتی نوسان ده درصدی این روزها ارزش ریسک کردن ندارد !!

هر چه حمایت کنند باز فروشنده هست . چون خیلی از صندوقها طبق دستور سهامدارهای تازه وارد مجبور به فروش هستند و ضمنا" خیلی ها هم به قول دوستان نوسانگیری می کنند که همین نوسانگیران هم موجب فشار فروش می شوند!!!

زیاد خوشحال نباشید . بازار بورس فعلا در کوتاه مدت هیچ بالایی ندارد . زمان بهترین قاضی هست !!! برنده فقط و فقط فردی هست که با سیو سود از بازار خارج شود . همیشه و همیشه می توان سود کرد .

شما تصور کردید بازار حمایت شد و از فردا مثل موشک رشد می کند که خندان هستید و تصور می کنید یه روزه بازار جمع شده؟

خیر بازار هیچ جا نمیره و هیچ بالایی نداره . بازار خیلی رشد کرده بود و فعلا در کوتاه مدت هیچ جا نمیره .

http://forums.boursy.com/showthread....629#post793629
                                آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2020/01/05, 14:36.
                                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

در حال کار...
                                X