کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرم اگر واقع بینانه و بدون غرض بخایم صحبت کنیم این خبر بیشتر از یک روز تاثیری نداره (البته سوءتفاهم نشه همه می دانیم که چه انسان و سردار بزرگی را از دست داده ایم من منظورم در مورد بورس است ! ) بیشتر واکنش ایران و متحدانش است که میتونه تاثیر گذار باشه که اون هم باید منتظر ماند و دید . مطمئنا اگر جنگ بشه مدت زمان تاثیر میتونه متفاوت باشه اینکه دیگه گفتن ندارم همه مان می دانیم
.....
جناب بابک 52 بی زحمت باز هم یه سری به این تاپیک بزنید ممنون:.thumbsupsmileyanim
روزنامه انگلیسی گاردین نوشت، گروهی از هکرهای ایرانی با نفوذ به وبگاه «FDLP» متعهد شدند انتقام خون سپهبد سلیمانی و دیگر شهدای حمله تروریستی واشنگتن را بگیرند.
در مراسم تشییع پیکر سپهبد سلیمانی و ابو مهدی المهندس قبایل عرب خوزستان پرچم های عشیره و قبیله خود را بهمراه آورده اند
وقتی قبایل عرب خوزستان علم و پرچم عشیره و قبیله خود را بلند میکنند این پیام را میدهند که ما آماده ایم و با تمام توان و قدرت و شرف و نفرات خود به میدان آمده ایم....
در ادامه واکنش چهرههای سرشناس هنری به ترور سردار حاج قاسم سلیمانی توسط دولت ترامپ، یک بازیگر هالیوودی به نمایندگی از «۵۲ درصد مردم آمریکا» از مردم ایران عذرخواهی کرد.
مکگوان که یکی از مخالفان سرسخت ترامپ است در واکنش به اقدام تروریستی دولت آمریکا در به شهادت رساندن سردار حاج قاسم سلیمانی، در صفحه توئیتر خود با استفاده از هشتگ «به ایران نقل مکان کنید» جنجال آفرید.
او با استفاده از هشتگ «سلیمانی» در انتهای توئیت خود نوشت:
«ایران عزیز، ایالات متحده به کشور، پرچم و مردم شما بیاحترامی کرده است. ۵۲ درصد از ما (مردم آمریکا) عمیقاً معذرتخواهی میکنیم.
ما با ملت شما صلح میخواهیم.
ما توسط یک رژیم تروریستی گروگان نگه داشته شدهایم.
نمیدانیم چطور باید فرار کنیم. لطفاً ما را نکشید».
جناب بابک
پست هایتان با امضایتان هم خوانی ندارد
لطفا امضا خود را پاک کنید یا تعویض
سپاس
با سلام و احترام و با عرض شرمندگی از تاخیر در جواب شما که به زودی دلیل آن را در تاپیک خودم و تا دقایق دیگر اعلام میکنم ، به استحضار جنابعالی می رسانم که اتفاقا اینجانب با سابقه حدود 18 ساله در بورس بسیار بسیار ریسک می کنم و همیشه و همیشه تک سهم هستم با اینکه خطرات فراوانی دارد و خطر تک سهم شدن را پس از اطمینان از سهم مورد نظرم، به جان خریدارم .
این صحبت شما را اصلا قبول ندارم و به نظر من نوسانگیری حتی 10 درصدی در چنین وضع سیاسی ارزش ندارد و عقلانی و منطقی نیست . چون این دیگر ریسک نیست بلکه در چنین وضع سیاسی بنده چنین ریسکی نمیکنم . در حالیکه ریسک تک سهم شدن و خیلی خیلی ریسکهای دیگر را قبول می کنم . بنده اتفاقا با اینکه تحلیل تکنیکال بلد نیستم ، ولی حس بازار خوانی بسیار بسیار عالی دارم و اکثرا در مسابقات اول می شدم ، تعداد بالایی از ستاره های اینجانب وقتی مدت مدیدی از این سایت رفته بودم ، بابت شرکت نکردن در مسابقات حذف شدند و بدون ستاره مجددا" به سایت وارد شدم.
حالا بحث ستاره اصلا مطرح نیست خواستم عرض کنم که بنده علاوه بر آنکه کلا آدم بسیار ریسک پذیری هستم ولی نه در چنین شرایطی، بازار خوانی خوبی هم دارم و من همین الان هم با وجود حمایتهایی از تعدادی از سهام، مجددا" می گویم که در هر گونه امکان فروش سهمتان و امکان نقد شدن ، لحظه ای درنگ نکنید و بازار در کوتاه مدت هیچ بالایی نخواهد داشت و بیایید و منطقی باشید . میشه به راحتی 10 الی 20 درصد بالاتر و در شرایط پایدار به بازار بورس ورود کرد و سود کسب گرد .
اگه نظرات استاد سجاد ملقب به orumbourse در در صفحه 42 تاپیکشان را هر فردی به درستی مطالعه کرده بود متوجه می شد که شاخص در 380000 واحد مقاومت سنگینی دارد !! و حتی نقد شده بود !! شاخص باید می ریخت به دلیل این مقاومت و این همه رشد که ریخت !
درود فراوان بر استاد سجاد عزیز که همیشه و همیشه نظراتشان به واقعیت پیوسته است ، چه پیشبینی هایشان توی قیمت سهام و چه شاخص کل
البته هنوز من به اطمینان کامل نرسیده ام که این اصلاح کوتاه مدت شاخص تموم شده باشه نمیشه یه روز این مقدار حجم رو بزنه و بگیم اصلاح تموم شده.احتمالش خیلی کم هست که اصلاح در یه روز تموم شده باشه.
ولی اگر در مورد اصلاح حرف نزنیم با توجه به اینکه من اعتقاد دارم شاخص در موج سوم متوسط هست (برخلاف بقیه دوستان که اعتقاددارند شاخص در موج 5 هست) محدوده 380 تا 400 هزار میتونه هدف باشه البته برای موج سه .ممکنه موج 5 پس از طی موج چهار به واحد های 500 هم برسه ولی موج سه رو من در این محدوده میدونم.تا ببینیم چی پیش میاد.فعلا که درگیر این اصلاح هستیم.
البته اینم بگم (هر زمان هم گفتم)شاخص ایران دستوری هست به حرف من و شما نیست.با یه زنگ تلفن بالا پایین میشه
.....
جناب بابک 52 بی زحمت باز هم یه سری به این تاپیک بزنید ممنون:.thumbsupsmileyanim
با سلام . واقعا" سلام کردن در شروع هر پستی ادب هر فردی را می رساند . ای کاش همگان این موضوع را فرا گیرند!!
من مشکل پسورد آیدی ام جهت ورود به سایت را داشتم که ادمین محترم جناب آقای وحید 20 در جریان این امر هستند وگرنه خیلی زودتر جواب شما را میدادم !!
بنده خودم این تاپیک را ایجاد کرده ام ، چه دلیلی دارد به آن سر نزنم!!!
در ضمن زیاد شاد نباشید . هر گونه فرصت جهت فروش سهم در دیروز یا امروز فقط و فقط نعمت بود . زیاد به این حمایت از بازار خوشبین نباشید . با این وضع سیاسی بازار بورس در کوتاه مدت هیچ بالاییی ندارد و نوسانگیران هم سخت در اشتباهند و حتی نوسان ده درصدی این روزها ارزش ریسک کردن ندارد !!
هر چه حمایت کنند باز فروشنده هست . چون خیلی از صندوقها طبق دستور سهامدارهای تازه وارد مجبور به فروش هستند و ضمنا" خیلی ها هم به قول دوستان نوسانگیری می کنند که همین نوسانگیران هم موجب فشار فروش می شوند!!!
زیاد خوشحال نباشید . بازار بورس فعلا در کوتاه مدت هیچ بالایی ندارد . زمان بهترین قاضی هست !!! برنده فقط و فقط فردی هست که با سیو سود از بازار خارج شود . همیشه و همیشه می توان سود کرد .
شما تصور کردید بازار حمایت شد و از فردا مثل موشک رشد می کند که خندان هستید و تصور می کنید یه روزه بازار جمع شده؟
خیر بازار هیچ جا نمیره و هیچ بالایی نداره . بازار خیلی رشد کرده بود و فعلا در کوتاه مدت هیچ جا نمیره .
نظر