شهادت سردار قاسم سلیمانی
Collapse
X
-
پاسخ : شهادت سردار قاسم سلیمانی
واکنش کاخ سفید به حمله موشکی ایران به پایگاه آمریکایی «عین الاسد»
ساعاتی بعد از حملات موشکی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران به بزرگترین پایگاه آمریکایی «عین الاسد» در عراق،
کاخ سفید بیانیهای در اینباره صادر کرد.
طبق این بیانیه، «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا در حال رایزنی با تیم امنیت ملی خود درباره حملات موشکی سپاه پاسداران به پایگاه «عین الاسد» است
تسنیم
جلسه شورای امنیت ملی آمریکا به ریاست ترامپ آغاز شد
نظر
-
موشکهای موج دوم در عملیات انتقام به اهداف تعیین شده در مقر آمریکایی اصابت کرد
خبرگزاری رسمی اقلیم کردستان عراق، هدف قرار گرفتن پایگاه آمریکا در این اقلیم را تایید کرد
پنتاگون: دو پایگاه الاسد و اربیل عراق مورد حمله موشک های ایران قرار گرفته است
نظر
-
در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Postموشکهای موج دوم در عملیات انتقام به اهداف تعیین شده در مقر آمریکایی اصابت کرد
خبرگزاری رسمی اقلیم کردستان عراق، هدف قرار گرفتن پایگاه آمریکا در این اقلیم را تایید کرد
پنتاگون: دو پایگاه الاسد و اربیل عراق مورد حمله موشک های ایران قرار گرفته است«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
تا پیش از بازار ترامپ از جلسه باید بیاید بیرون و توییت از خودش صادر کند.
========================
خبر:
کنسولگری آمریکا در اربیل هدف قرار گرفت? نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان: از نزدیک تحولات را دنبال میکنم...باید از امنیت سربازان ما و توقف تحریکهای دولت [ترامپ] اطمینان پیدا کنیم...و از ایران بخواهیم که به خشونتش پایان دهد..آمریکا و جهان نمیتوانند یک جنگ [دیگر] را تحمل کنند.? بنابر اظهارات خبرنگاران آمریکایی پایگاه التاجی در محور شمالی بغداد با ۵ راکت هدف حمله قرار گرفته است.
رسانه های عراقی: حشد الشعبی عراق آغاز عملیات پاسخ ویرانگر را اعلام کرد? بنا بر اعلام کاخ سفید، ترامپ در مورد حمله امشب نطق تلویزیونی خواهد داشتخبرنگار صدای آمریکا در پنتاگون به نقل از یک منبع اعلام کرد پایگاه نظامی تاجی در شمال بغداد هم هدف شلیک پنج راکت قرار گرفته است? خبرنگار الجزیره در پنتاگون: ترامپ حدود یک ساعت دیگر با خبرنگاران سخن خواهد گفت.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
نظر