کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب فنودی عزیز
زندگی مشترک سرشار از خوشبختی و آرامش برایتان آرزومند ام.
یه شوخی هم بکنم.... تو بورکس هم جناب سروقدی داماد شدن میگم نکنه این سایت زدن و فروم زدن خوب پول و پَلِه ای داره که مدیران سایتها هر روز یکیشون داماد میشن
.
.
.
البته خودم تجربه زدن سایت بورسی دارم .... غیر از دردسر و هزینه هیچ چیز مادی دیگه ای نداره البته همه اونها رو جمع گرم عزیزانی که در فرومهای بورسی فعالیت میکنن تلافی میکنه.
باز هم جا داره از همه دوستانی که زحمت مدیریت و پشتیبانی فرومهای بورسی رو میکشن تشکر دوباره بعمل بیاد
<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
....به نوبه خودم...اول اذر سالروز تولد مهربان عزیز رو تبریک گفته و این ازدواج فرخنده رو به این جوون گل و همسر محترمشان شاد باش و تبریک عرض میکنم....ملاط زندگیتان محکم و استوار...
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
سلام مهدی جان، خبر رو که شنیدم، خیلی خوشحال شدم، تبریک میگم، برای شما و همسرتان آرزوی سلامتی و زندگی عاشقانه کنار یکدیگر رو دارم. این دسته گل هم تقدیم به شما و همسر گرامیتون.
سلام بر دوستان گرامی که اظهار لطف کردن و تبریک گفتن
من هم سال خوبی رو در کنار خانواده محترم برای شما توام با سود فراوان و ضرر اندک آرزو دارم.@};-
با تشکر
مهدي آقا تبريك . ماشاالله سال نو مثبت در مثبت شدي ها.انشاالله سالهاي سال نوروز را بياد نوروز 1390 در كنار هم بشادي سپري كنيد.
اين دست گل هم از طرف دوستان نيشابوري تقديم شما و همسر گراميتان باد
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر