وقتی که حباب ترکید شما کجا بودید و چه کردید؟ :8:
وقتی حباب ترکید ...... !!؟
Collapse
X
-
وقتی حباب ترکید ...... !!؟
[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]برچسب: هیچی
-
من که قبل از ترکیدن (انفجار) حباب از تمام سهامی که داشتم بجز یکی (نپرس نمیگم) خارج شدم.[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
-
بیش از 100 نماد تابلوی بورس صف فروش است......![SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
-
توضیحی در مورد وضعیت بازار امروز:
شاخص با رشدی که طی این مدت داشته است خیلی سریعتر از ان چیزی که باید به اینجا رسید و باید مدتی در جا میزد و از اواسط فروردین طی تصمیماتی که از سوی سازمان بورس اتخاذ شد عرضه صف های خرید در دستور کار قرار گرفت و لی دیدیم که این روند توانست فقط شیب سرعت شاخص را کند کند و امروز در راستای تصمیم سازمان بورس شاخص با عرضه های شدید بایست منفی میشد و این روند ایجاد شده خیلی از سهامداران را ترساند که مبادا حبابی در کار بوده که باید میشکست ولی عرض میکنم قیمتهای امروز سهامهای خوب بازار قیمتهاییست که دستوری در حال کنترل است و الا این قیمتها قطعا باید بیشتر از اینها میبود ...اگر کسانی پول نقد دارند که فرصتی مناسب برایشان فراهم آمده است و اگر ندارند دست به سهام خوبشان نزنند و اگر تمایل دارند میتوانند در فرصت کنونی برای تغییراتی در سبد اقدام کنند و سهامی که در بازار مطرح تر هستند و بنیادی خوبی دارند بخرند
حباب زمانی که بترکد این همه خریدار در بازار پیدا نمیشود و حقوقی ها به بلعیدن سهامی که مد نظرشان بود اقدام نمیکردند ولی وقتی صف صدرا و سایپا و مپنا و....بلعیده میشود این نشانه کنترل بازار و همزمان جمع آوری سهم مفت از بازار است که شاید تصمیم درستی بوده باشد و بتدریج انتظار داریم با نزدیک شدن به فصل مجامع اوضاع بهتر شود ....پس بیهوده نگذارید حقوقی ها با سرمایتون بازی کنند
نظر
-
-
سهام خوب بازار مثل تجهیزاتیا و برخی خودرویی ها و سرمایه گذاری سایپا و مبارکه امروز برگشتند و امیدوارم ار حداقل قیمت امروز منتفع شده باشند دوستان عزیزم
برخی سهام گروه معدنی نیز تا 2 شنبه بر میگردند از جمله گل گهر و چادرملو که تا 8 درصد دیگر اجازه اصلاح خواهند داشت
برخی سهام دیگر مثل وصندوق و بکام نیز در اواخر اصلاح تکنیکال هستند و بزودی نیز روند آنها عوض میشود سطوح حمایتی این دو سهم نیز قیمتهای امروز هستند که باید شنبه ببینیم چه کار میکنند و به نظر من میتوانند دوستاداران این دو سهم پلهای از یکشنبه در این 2 سهم وارد شوند
در گروه روی اصلاح فعلا ادامه دارد
نظر
-
-
در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Postمن که قبل از ترکیدن (انفجار) حباب از تمام سهامی که داشتم بجز یکی (نپرس نمیگم) خارج شدم.
هرچندکه هنوز زوده بش بگیم حباب ولی 10-15%افتم کم نیس
شما که انقد مطمئن بودی وسهمات و دادی لااقل یه خبری چیزی .هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
اقای فرزاد ضیایی با عرض سلام و ارادت دیشب بطور اتفاقی تحلیل شما از کالسیمین را خواندم وبلافاصله برای دیدن نمودار عضو شدم بعلت اینکه تحلیل شما بر خلاف اکثر نوشته های سایتها بود خود من نظرم سر و شانه بود و چند روز قبل سودم راشناسایی کردم ولی عاشق این سهمم و سودهای زیادی به من رسونده انشااله دوباره با توجه به شرایط دوباره به این سهم نازنین برمیگردیم مطمئنا بعد از این یکی از خوانندگان پروپا قرص مطالبتان خواهم بود متشکرم.
نظر
-
دوست عزیز حبابی درکار نیست
این ریزش هم بدلیل عوامل بیرونی بود
که عمده ترینش دعواهای سیاسی و قیمت سکه اس
یکی از دوستان خبر آورد که این دعوای سیاسی بزودی تموم میشه>:d< و ....وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر