وقتی حباب ترکید ...... !!؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سیب
    عضو جدید
    • Apr 2011
    • 6

متاسفانه اینبار هم مثل دفعه های پیش
    به حرف این آقایون اعتماد کردیم وارد بازار بورس شدیم و تا حالا 10 تا 15% کل سرمایه نابود شد
    در صورتیکه تجربه به من نشان داده است که هر وقت این آقایون دم از سرمایه گذاری مردم در بورس و یا غیره میکنند باید پا به فرار گذاشت یاد پذیره نویسی شرکت غدیر در چند سال پیش افتادم که چقدر مردم بدبخت کردند
    واقعا برای خودم و امثال بنده که دل به این حرفهای دروغ اونهم در حضور میلیون ها بینده در تلویزیون میکنند متاسفم
    یک مشت دروغگو به ما حکومت میکنند
    [B][I]دانستم كه كار مرا دیگری انجام نمی دهد پس تلاش كردم[/I][/B]

نظر

• فرزاد ضیایی
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 51

در اصل توسط noor110 پست شده است View Post
      اقای فرزاد ضیایی با عرض سلام و ارادت دیشب بطور اتفاقی تحلیل شما از کالسیمین را خواندم وبلافاصله برای دیدن نمودار عضو شدم بعلت اینکه تحلیل شما بر خلاف اکثر نوشته های سایتها بود خود من نظرم سر و شانه بود و چند روز قبل سودم راشناسایی کردم ولی عاشق این سهمم و سودهای زیادی به من رسونده انشااله دوباره با توجه به شرایط دوباره به این سهم نازنین برمیگردیم مطمئنا بعد از این یکی از خوانندگان پروپا قرص مطالبتان خواهم بود متشکرم.
      ممنون دوست عزیزم ...شما لطف دارین ..انشالله همیشه در سود باشید ....سهم بعد از اصلاح یکی از گزینه های خوب بازار خواهد شد و براحتی بازده 50 تا 100 درصد را خواهد داد خوشحالم که قبل از اصلاح سهم را فروختید

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

پاسخ : وقتی حباب ترکید ...... !!؟

از نظر من بازار وارد حباب شده ..../.:biggrinsmiley.:/ احتمالا تا یک ماه دیگه حباب بترکه ......
        ///

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

سلام میثم جان
          تا زمانی که نقدینگی در بازار از این گروه به اون گروه در حال سر کشیدن است
          ترکیدن نداریم
          ارزش معاملات روزانه بسیار بالاست حتی اجازه اصلاح چند روزه به سهام داده نمیشود
          البته با حباب بودن قسمت عمده ی بازار موافقم :x

نظر

• KEYAN5533
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 215

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            از نظر من بازار وارد حباب شده ..../.:biggrinsmiley.:/ احتمالا تا یک ماه دیگه حباب بترکه ......
            باتشکر از شما
            دوست عزیز اگرکسی بخواهد سهم نگهداره شما سفارش به چه سهمی سا سهم های میکنید
            با تشکروسپاس
            /.:blushsmiley:./

نظر

در حال کار...
            X