بهانه ايي براي قدرداني

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Post
    سلام
    من هم ضمن تشكر از همه دوستان و عزيزاني كه تو اين سايت حضور دارند و به ويژه كساني كه فعال هستند، از اين دوستمون كه شما اسم برديد -مهربان- به دليل غيبتهاي بسيار و عدم حضورشون قدرداني ميكنم :d
    ايشالا به زودي شاهد حضور مجدد holy عزيز هم خواهيم بود تا از من رفع مسووليت بشه! B-)
    ...فدات شم علیرضا....بی انصافیه که اینجا از خیل دوستانی که هرکدوم سهمی بزرگ در بوجودامدن این جمع شادو صمیمی دارن تشکر وقدردانی نشه بخصوص ناهید عزیزم که بوجوداورنده این سنت نیکو وحسنه و انشاله پایدار هست...از خود تو و برادرم فرزاد و رضای عزیزومحسن وراشین گرامی و طیب و امن و دوباره خودم و همه دوستان و عزیزانی که نامشون در این مختصر نمیگنجه....حداقل باید 20 تا تشکر بخوره زیر این پست گفته باشم...
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3045

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ...فدات شم علیرضا....بی انصافیه که اینجا از خیل دوستانی که هرکدوم سهمی بزرگ در بوجودامدن این جمع شادو صمیمی دارن تشکر وقدردانی نشه بخصوص ناهید عزیزم که بوجوداورنده این سنت نیکو وحسنه و انشاله پایدار هست...از خود تو و برادرم فرزاد و رضای عزیزومحسن وراشین گرامی و طیب و امن و دوباره خودم و همه دوستان و عزیزانی که نامشون در این مختصر نمیگنجه....حداقل باید 20 تا تشکر بخوره زیر این پست گفته باشم...
      باسلام
      از همه براي همه چيز تشكر ميكنم
      بوركس سرش چي اومده جناب خان والا؟! در ضمن در بعضي جاها ديدم كمرت شكسته وديسك كمر گرفتي؟!:))
      ببخشيد بنده اين تايپكو امروز ديدم!
      واما سروران گرام بعضي وقتها اين سايت هم از سايت جدول قيمتها تبعيت ميكنه ؟!
      دكتر عزيز خدا قوت
      ميگم اونيكي دكترمون هم غيبتش زياد شده ها بزار يه دشوخي هم بكنم نكنه سوغاتيا بخطر بيفتن!!!!!!!!!!!!!!
      خدايا هر كجا هست سلامتش دار

نظر

• حامد
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1490

اخه دكترجون نميشه خلق الله رومجبور كرد تشكر بزنند جانم يه خورده تخفيف بده عشق بزور مهربه......نميشه كه هه هه هه
        زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
        اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• حیدر بابا
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 70

دکتر تشکر دهمی رو زدم اومد برم به بچه های بالا رو بندازم شاید 20 تا بشه

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

....منهم جا داره اینجا و از فرصت فراهم شده استفاده کنم و با هیجان و اضطراب و شوق وشورو شعف و و بسیار ذوق زده از جناب مهربان به خاطر حضورو عدم حضورشون در مواقعی که تشریف ندارن و سالروز تولدشون اول اذر تشکر و قدر دانی کنم...خدا قوتت بده پهلوون...<:-p
            ...یه تشکر ویژه هم از دوست خوبم بابک پناهی دارم که هر سهمی رو که معرفی میکنه به حولو قوه الهی به تارگتش نمیرسه...:)
            ....درضمن یه مدتیه از برادرم سید فرزاد(هالی)خبری نیست...نگرانشم...علیرضا من تو رو مسوول سلامتیش میدونم...:(
            مرسی دکی...خدائیش من حاضرم تمام سهامم منفی شن فقط این خمحرکه مثبت بشه!:D فنجانه دیگه ... یه کم توش چایی داغ بریزید تا بلکه به خودش بیاد <:-p

نظر

• farhad.fathi
              کاربر فعال
              • Dec 2010
              • 278

iهیچکی منو دوست ندارهههههههههههههههههههههههههههههه:((
              yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
                دوستای این آقای فرهاد بیان ابراز احساسات کنن دیگه...........منتظریم
                to continue, please follow me on my page

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3045

سلام
                  فرهاد جان فدات شم
                  كوچيكتم
                  سروري
                  خيلي ميخامت
                  مخلص
                  :*:*

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

..به این علت که مایلم همچین غلیظ و سیاهو داغ با کمی شکر جواب پستاتونو بدم و الان چشمام قیلی ویلی میره شمارو به روز دوشنبه و یه عملیات انتحاری در بین کاربرا وعده میدهم...رستاخیزی دگر در راه است....بدرووودددد...

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
                      اخه دكترجون نميشه خلق الله رومجبور كرد تشكر بزنند جانم يه خورده تخفيف بده عشق بزور مهربه......نميشه كه هه هه هه
                      ...حامد جان یه 5-6 بار که بزور اهالی رو مجبور کنی تشکر بزنن از بار 7-8 به بعد خودشون بصورت خودکار دستشون بروی دکمه تشکر فرود میاد...

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط حیدر بابا پست شده است View Post
                        دکتر تشکر دهمی رو زدم اومد برم به بچه های بالا رو بندازم شاید 20 تا بشه
                        .....حیدر جان یه وقت 20 تا بیشتر نشه...

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                          مرسی دکی...خدائیش من حاضرم تمام سهامم منفی شن فقط این خمحرکه مثبت بشه!:D فنجانه دیگه ... یه کم توش چایی داغ بریزید تا بلکه به خودش بیاد <:-p

...بابک جان...اونو که ردش کردم رفت...من نگاه میکردم دیدم همینجور داری تو فنجون چای داغ میریزی میشکونی کار دیگه به چند سرویس فنجون کشیده گفتم تا این اب داغو رو دست ما نریختی ما پیش دستی کنیم...

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

..دوستان عزیزان...عمو فرهاد متخصص هستند....من در برابر ایشون مثل شعله شمعی در برابر عظمت خورشید هستم...یاد ار...ز شمع مرده یار...

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

دوستان عزيز ببخشيد بنده نميتوانم ساكت بمانم درباره اين دكتر مهربان خبر رسيده ظاهرا در بين به اغوش اسلام بردن برخي از دوستانشان به منابع رانتي خوبي وصل شده اند و فعلا رانتي خريد و فروش ميكنند
                              همينجا به مهربان اكيدا تاكيد ميكنم خريد و فروشهايش را سريعا در سايت اطلاع رساني كند تا شايد مشمول رحمت الهي شود
                              پينوشت: امروز چنان لذتي بردم خمحركه 4 درصد مثبتشو خورد و تا نزديكي صف هم پيشروي كرد حيف و صد حيف جاي اوني كه تا همين ديروز سهمشو رنج منفي ميكرد و خالي ميكرد خالي:d
                              به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                              اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                                دوستان عزيز ببخشيد بنده نميتوانم ساكت بمانم درباره اين دكتر مهربان خبر رسيده ظاهرا در بين به اغوش اسلام بردن برخي از دوستانشان به منابع رانتي خوبي وصل شده اند و فعلا رانتي خريد و فروش ميكنند
                                همينجا به مهربان اكيدا تاكيد ميكنم خريد و فروشهايش را سريعا در سايت اطلاع رساني كند تا شايد مشمول رحمت الهي شود
                                پينوشت: امروز چنان لذتي بردم خمحركه 4 درصد مثبتشو خورد و تا نزديكي صف هم پيشروي كرد حيف و صد حيف جاي اوني كه تا همين ديروز سهمشو رنج منفي ميكرد و خالي ميكرد خالي:d
                                ...ته حساب کارگزاری من محسن بااخرین خریدی که امروز روی فاذر انجام دادم فقط 300 هزارتومن مونده....با محو شدن از زیر ستیغ افتاب تابستان درراه فاصله چندانی ندارم...
                                ...خدایا سگیم به درگاهت...نیم نظری به این کمترین بندازو این خنصیرو خفناور این برادرمونو برای تعدیل منفی ببند...اخه مگه چی میشه...این رفیقت بابک دیدم زده تو کار ابجوشو شکستن فنجون دیدم هرچی تحلیل میزنه فنجونش میشکنه گفتم بابا به یه دوتا کاسه بشقاب ما داریم تا نزده وصله دارشون کنه زود رد کنیم بره...

نظر

در حال کار...
                                X