بهانه ايي براي قدرداني

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ...ته حساب کارگزاری من محسن بااخرین خریدی که امروز روی فاذر انجام دادم فقط 300 هزارتومن مونده....با محو شدن از زیر ستیغ افتاب تابستان درراه فاصله چندانی ندارم...
    ...خدایا سگیم به درگاهت...نیم نظری به این کمترین بندازو این خنصیرو خفناور این برادرمونو برای تعدیل منفی ببند...اخه مگه چی میشه...این رفیقت بابک دیدم زده تو کار ابجوشو شکستن فنجون دیدم هرچی تحلیل میزنه فنجونش میشکنه گفتم بابا به یه دوتا کاسه بشقاب ما داریم تا نزده وصله دارشون کنه زود رد کنیم بره...
    دكتر مخلصتيم بيا بفرستمت كارگزاري اعتبار بهت بده در حد پارالمپيك مرد حسابي دكتر جماعت ته حسابش بايد ميليوني باشه (خودمم ته حسابم 70 تومن بيشتر از توئه:d)
    خلاصه اينكه اول خيلي ميخوامت دوم بيا به حرف من گوش كن و اين ته حسابتم خفناور بخر 2-3 ماه ديگه منو مجاني ويزيت ميكني>:d<
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
      دكتر مخلصتيم بيا بفرستمت كارگزاري اعتبار بهت بده در حد پارالمپيك مرد حسابي دكتر جماعت ته حسابش بايد ميليوني باشه (خودمم ته حسابم 70 تومن بيشتر از توئه:d)
      خلاصه اينكه اول خيلي ميخوامت دوم بيا به حرف من گوش كن و اين ته حسابتم خفناور بخر 2-3 ماه ديگه منو مجاني ويزيت ميكني>:d<
      ....میدونی که خیلی خاطرت برام عزیزه.....این 300 تومنم بدم 4 حلقه لاستیک واسه این قارقارکم بخرم...اون 10 تومنی هم که میمونه میدم پیتزا...خفناور؟...چی هست محسن...بجان خودت اسمشو نشنیدم....نظر بابک چیه...اگر روش مثبته نخریم....:d
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

....میدونی که خیلی خاطرت برام عزیزه.....این 300 تومنم بدم 4 حلقه لاستیک واسه این قارقارکم بخرم...اون 10 تومنی هم که میمونه میدم پیتزا...خفناور؟...چی هست محسن...بجان خودت اسمشو نشنیدم....نظر بابک چیه...اگر روش مثبته نخریم....:d
        دکی فعلا روش نظری ندارم..ببینم برداشتت تو این مورد چیه؟اون آبجویی هم که گفتی بدون الکل بود!:d

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1113

باسلام
          درود بر ناهید عزیز و بزرگوار که با نکته بین که خاص ایشان است فرصتی ایجاد کردند تا عرض تشکری داشته باشم از عزیزانی که واقعا در سایت زحمتکش کشیده و میکشند ،
          عرض تشکر ویژه دارم از ادمین محترم که میدانم در راه ارتقاء سرور و امن نمودن سرور جدید و راه اندازی زبان فارسی و ....... بسیار زحمت کشیدند و همچنین مدیران عزیز که آنها نیز بسیار دلسوز و بزرگوارند.
          عرض تشکر دارم از تمام عزیزانی که با درج مطالب در سایت باعث پویایی سایت میشند ،مطالب علمی و تحلیلی بسیار مهم است و پر زحمت و دست بوس عزیزانی هستم که این قسم مطالب را درسایت درج مینمایند اما این موضوع مانع از این نیست که تقدیر و تشکر از دوستان و عزیزانی که سایر مطالب سایت را شخصا مینویسند یا از سایتهای خبری جمع آوری می نمایند نداشته باشم که شاید در این بین هدف زیبای اشتراک دانسته ها در هردوگروه یکسان باشد حال هریک به یک نحو.......

ارادتمندم

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

بيا دكتر مرفع علي بي غم ميگن تويي ديگه ماشين و خونه و طبابت و سفارت و .....
            دكي خفناور شاتون اون قارقاركتو توليد ميكنه ينياديش تضمينيه بيا پرتفوي اون بنده خدا ها رو يكمشو رو اين ببند اگر ضرر كردي پاي بابك سود كردي پاي خودم>:d<
            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

دكي خفناور شاتون اون قارقاركتو توليد ميكنه ينياديش تضمينيه بيا پرتفوي اون بنده خدا ها رو يكمشو رو اين ببند اگر ضرر كردي پاي بابك سود كردي پاي خودم>:d<
              سالاااااااااااااااااااااااااااااااااااررررررررررر :D

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                دکی فعلا روش نظری ندارم..ببینم برداشتت تو این مورد چیه؟اون آبجویی هم که گفتی بدون الکل بود!:d
                ...بابک من نگران روزی هستم که خدای نکرده روش نظر دار بشی...بزار من تا اخر هفته tse رو باز کنم ببینم شکل وشمایلش چجوریه اصلا قیمتش چنده حجم مبناش چیه قبلا بابک روش نمودار کشیده نکشیده:D....با تحلیل بابک 25 درصد رو ربسک سهم میره....

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                  باسلام
                  درود بر ناهید عزیز و بزرگوار که با نکته بین که خاص ایشان است فرصتی ایجاد کردند تا عرض تشکری داشته باشم از عزیزانی که واقعا در سایت زحمتکش کشیده و میکشند ،
                  عرض تشکر ویژه دارم از ادمین محترم که میدانم در راه ارتقاء سرور و امن نمودن سرور جدید و راه اندازی زبان فارسی و ....... بسیار زحمت کشیدند و همچنین مدیران عزیز که آنها نیز بسیار دلسوز و بزرگوارند.
                  عرض تشکر دارم از تمام عزیزانی که با درج مطالب در سایت باعث پویایی سایت میشند ،مطالب علمی و تحلیلی بسیار مهم است و پر زحمت و دست بوس عزیزانی هستم که این قسم مطالب را درسایت درج مینمایند اما این موضوع مانع از این نیست که تقدیر و تشکر از دوستان و عزیزانی که سایر مطالب سایت را شخصا مینویسند یا از سایتهای خبری جمع آوری می نمایند نداشته باشم که شاید در این بین هدف زیبای اشتراک دانسته ها در هردوگروه یکسان باشد حال هریک به یک نحو.......

ارادتمندم

....عرض تبریک و تشکر دارم حضور شخصیت والا و ادب و مردانگیت و دانش و پرباریه شاخ وبرگت...:x

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

...پس حدسم درست بود تو گروه خودروییه بخصوص که اولشم خ داره ایول خودم...اون بنده خداها یکیشون به من اس داد چه خبر گفتم 17 درصد تو ضرری فحش داد اصلا هم ادب سرش نمیشه....محسن جان من سروصدام زیاده ولی ادم خوش خیمیم اینا رو فقط مالک دوزخ میشناسه و بس....یعنی جای ضرر پای بابکو بردارم...؟...:d;)

نظر

• کیمیاگر
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 298

سلام @};-
                      مدت چند ماهی هست که در این سایت نظرات دوستان ، صاحبنظران و اساتید رو میخونم. به علت مشغله ، این دو سه هفته اخیر کمتر توانسته بودم پستهای تحلیلی رو بخونم و باورتون نمیشه اگر بگم از ساعت 10 صبح تا همین الان مشغول خواندن و بررسی نمودارها و تحلیل های بسیار خوب دوستان این سایت بودم.

بر خودم لازم میدونستم که از همه این دوستان و بزرگواران که زحمت این بررسی ها و تحلیل ها رو میکشند تشکری صمیمانه داشته باشم .

نکته بسیار جالبی که تا بحال در پس زمینه ارتباطات این سایت دیده ام ، صمیمت خوب و همچنین تواضع و منش بالای گردانندگان سایت و همچنین تحلیل گران اون هست.

از جناب دکتر عمادی به خاطر بوجود آوردن و مدیریت خوب این فضای صمیمی متشکرم و واقعا وقار و فروتنی ای که در پستهای ایشان به چشم میخوره در برابر دانش بالایی که دارند مثال زدنی هست. از سرکار خانم راشین گرانقدر ، محسن نظری و بابک پناهی عزیز که همیشه خواننده دائم تاپیکها و تحلیلهای ذی ارزش این عزیزان هم در بورکس و هم در این فروم بوده ام، از تیم مدیریت سرکار خانم ناهید و جناب علیرضا جمالی و خانم خادمی ، و از تحلیلگرهای خوب خانم تدین و خانم پانی و نیز بقیه دوستان ، متشکرم...

گرچه مطمئناً ارزش وقت و زحمتی که این دوستان برای گذاشتن یک تحلیل که روی سایت میگذارند خیلی بیشتر از اینهاست و با یک پست تشکر نمیشه جبران کرد.

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

واقعا وجود همه اين عزيزاني كه جناب كيمياگر نام بردند و بقيه دوستان گرامي بهانه بودن در اين سايت است. خدا به همتون خير و بركت بده.
                        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

i

شما شرف هم دارید؟
                          16 خرداد 90 - 11:07
                          ( صفر راي ، صفر امتیاز )

*

امتياز :

نقل است وقتی آقای سحابی تو بیمارستان بستری بود به هاله خانوم مرخصی نمیدادند که بیاد بیرون، رفته بودند باهاش صحبت کنند که مصاحبه کنه و تعهد بده و چه و چه که بهش مرخصی بدن ، بعد هاله خانوم تو چشم بازجو نگاه کرده بود و خیلی معصومانه پرسیده بود می تونم یک سوال از شما بپرسم
                          بازجو با خوشحالی گفته بود بفرمایید
                          هاله خانوم پرسیده بود : شما شرف هم دارید؟
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

پاسخ : بهانه ايي براي قدرداني

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                            باسلام

ارادتمندم

حدود ۱۳ سال از کامنت فوق گذشت...

این صفحه را مطالعه کنیم جالبه ...

در دنیایی متفاوت با امروز بوده اند ...

جمع صمیمی و خوش که حال همدیگر را بهتر می کردند ...

شاید مشکلات جامعه بدتر شده که ما هم شبیه آنها نمی توانیم خوب باشیم ...

انصافا احترام عجیبی به همدیگر می گذاشتند ...

هیچکس دیگری را مورد بی احترامی و تخریب و یقه گیری قرار نمی داد ...

مرور این تاپیک های خاطره انگیز کمک خوبی می کنه برای آرامش روح های خشن و سرکش و ناآرام ...

اکثریت کاربران این تاپیک الان دیگر فعال نیستند ...

حتی دوستان فعال شان هم پیگیر احوال آنها نیستند

انگار هیچوقت نبوده اند ...
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

....منهم جا داره اینجا و از فرصت فراهم شده استفاده کنم و با هیجان و اضطراب و شوق وشورو شعف و و بسیار ذوق زده از جناب مهربان به خاطر حضورو عدم حضورشون در مواقعی که تشریف ندارن و سالروز تولدشون اول اذر تشکر و قدر دانی کنم...خدا قوتت بده پهلوون...<:-p
                              ...یه تشکر ویژه هم از دوست خوبم بابک پناهی دارم که هر سهمی رو که معرفی میکنه به حولو قوه الهی به تارگتش نمیرسه...:)
                              ....درضمن یه مدتیه از برادرم سید فرزاد(هالی)خبری نیست...نگرانشم...علیرضا من تو رو مسوول سلامتیش میدونم...:(

دکتر جالب بود ...

مخصوصا اون تیکه هایی که به خودت و بقیه انداختی ...

هرکجا هستید سلامت باشید و در پناه حق...
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

توی این خاطرات غرق شدم که خبر بسیار مهمی رسید ....

⭕️ اعلام رسمی مذاکره با آمریکا توسط پزشکیان !

? معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور از پخش «پیام مهم» مسعود پزشکیان فردا از شبکه آمریکایی NBC خبر داد.
                                .

نظر

در حال کار...
                                X