روز خبرنگار مبارك

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

:xآمن عزیزم

مدیر لایق و توانای سایت بورسی روز خبرنگار رو به شما تبریک عرض میکنم ارزوی موفقیت روزافزون برای شما دارم
    .

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
      به بهانه روز خبرنگار....

با آوازی یکدست ،
      یکدست
      دنباله چوبین ِبار
      درقفایش...
      خطی سنگین و مرتعش
      برخاک می کشید....
      تاج خاری برسرش بگذارید!...

به اميد آزادي خبرنگاران در بند و آزادي ايران سربلند ......:):):)
      من هم این روز را به شما و همه خبرنگاران آزاد اندیش تبریک می گویم

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

در اصل توسط pani پست شده است View Post
        :xآمن عزیزم

مدیر لایق و توانای سایت بورسی روز خبرنگار رو به شما تبریک عرض میکنم ارزوی موفقیت روزافزون برای شما دارم
        .

پانی عزیز ممنونم و از این همه اظهار لطف و محبت واقعا سپلسگزارم عزیزم...>:D<:):x
        to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
          من هم این روز را به شما و همه خبرنگاران آزاد اندیش تبریک می گویم
          سپاس از تو راشین عزیز...;;)

نظر

• shadi
            کاربر فعال
            • Jul 2011
            • 914

به اميد آزادي خبرنگاران در بند و آزادي ايران سربلند

امن عزیز منهم این روز را به شما تبریک می گویم

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

يادداشتي به مناسبت روزخبرنگار
              تلخ و شيرين هاي خبرنگاري در بازار سرمايه
              خبرگزاري فارس: خبرنگاري در حوزه بازار سرمايه به مانند هر حوزه ديگري تلخي و شيريني هاي خاص خود را دارد اما يك شيريني به همه تلخي هاي موجود مي چربد.

امروز درحالي 17 مرداد و روز خبرنگار ديگري فرا رسيده كه با گسترش مقوله هايي مانند توسعه فضاي مجازي، افزايش صفحات روزنامه ها، اتكا مخاطبان به رسانه ها، توجه ويژه مسئولان و غيره شرايط حوزه بازار سرمايه نسبت به گذشته خصوصا " دهه 70 و حتي تا همين 5 سال پيش بسيار بهتر شده اما اين حوزه حساس و در عين حال خشك و گاه بي روح همچنان تلخ و شيرين هاي خود را حفظ كرده و گاه هم با افزايش تلخي ها روبرو شده است.
              نخستين مورد به نقش ويژه يك خبر در تصميم گيري هاي سرمايه گذاران خصوصا " سهامداران حقيقي مربوط است. بارهاديده شده برخي از سرمايه گذاران بدون بهره گيري از تجزيه و تحليل و روش هاي خريد و فروش و به صرف انتشار يك خبر و گاه شايعه در خبرگزاري ها، آژانس هاي خبرِِي و روزنامه ها اقدام به خريد و فروش سهام خود كرده و دراين ميان متحمل ضرر يا از دست رفتن سود شده و در نهايت خبرنگاران و رسانه ها و در بهترين حالت منبع خبر يعني مسئول و مدير مربوطه را مقصر مي دانند.
              درحالي كه همه سرمايه گذاران حرفه اي مي دانند خبر هم به مانند هر عنصر ديگري نسبي است و بايد ضمن وزن دادن معقولي به آن تا حصول اطمينان كامل از صحت و سقم و خصوصا " اعتبار منبع خبري و اثر آن صبر كرد و به ديگر موارد مهم به وِيژه صورت هاي مالي شركت ها توجه كرد.چرا كه متاسفانه برخي از سايت ها به دليل عجله و شتاب براي ارسال خبر ، سرعت را فداي دقت مي كنند و يا در انعكاس درست و كامل و واقعي اظهارات مسئولان دچار اشتباه مي شوند.
              بنابراين يكي از تلخي هاي كار خبرنگاري در حوزه بازار سرمايه اثرگاه افراطي يك خبر خصوصا " منتشر شده از يكي سايت هاي كم اعتبار در تصميم گيري ها و وارد كردن گاه اتهام هايي از سوي سرمايه گذاران مبني بر حضور مسئولان سايت ها و روزنامه ها در بازار سهام است.
              دومين نكته به توقع مخاطبان و فعالان بازار سرمايه از انتشار صحيح ،به موقع ، شفاف و به دور از هرگونه موضع گيري خبرنگاران و رسانه ها در انعكاس واقعي رويدادها است كه طبيعتا " توقعي بجا و قابل دفاع است اما در اين ميان عدم پاسخگويي يا دير پاسخ دادن تعدادي از مسئولان مرتبط مخصوصا " تعداد زيادي از شركت هاي بورسي مانع از برآورده شدن توقع مخاطبان شده و برخي از خبرنگاران هم در ميان اين توقع درست و عدم پاسگويي مسئولان و مديران گير كرده و با تلخي بيشتري فعاليت هاي جاري خود را انجام مي دهند.
              متاسفانه اين وضعيت نسبت به گذشته نه تنها بهتر نشده بلكه با محدوديت هايي بيشتري هم مواجه شده و معلوم هم نيست ساز و كاري مانند دستورالعمل روابط سرمايهگذاران چه زمان و چگونه اجرا خواهد شد تا شايد عدم پاسخگوي برخي مسئولان مياني بازار سرمايه و مديران شركت هاي بورسي و فرابورسي به پايان برسد.
              سومين مورد به نبود ظرفيت انتقاد از سوي برخي مسئولان و انتظار بي جا به انعكاس هميشه مثبت بر مي گردد. بارها ديده شده اگر خبرنگار يا رسانه ايي در برابر انعكاس رويدادهاي عادي و روزانه اقدام به انتشار مطلبي انتقادي كرده با ناراحتي مسئولان و مديران و حتي با اتهام هاي بي اساس مواجه شده است. چرا كه به گمان برخي، خبرنگاري كه با مسئولي دوست شد ديگر نبايد اقدام به انتشار مطلبي انتقادي كند كه بايد به اين گونه مسئولان (كه خوشبختانه تعدادشان اندك است) گفت فارغ از وجدان كاري و اخلاقي ، برپايه اعلاميه سازمان يونسكو، خبرنگاران بايد كوشش كنند تا اخباري كه در اختيار عموم ميگذارند درست، دقيق و معتبر باشد و در درستي اخباري كه به دست ميآورند، پژوهش و انديشه كنند. خبرنگاران نبايد حقيقتي را عمداً تحريف يا خراب كنند و نيز هيچ گونه مطلبي را نبايد از ديد مردم پنهان نگهدارند.
              تلخي چهارم به عدم ارتباط مستمر، دو سويه و سالم برخي واحدهاي روابط عمومي با خبرنگاران برمي گردد چرا كه متاسفانه به گمان برخي از مديران ارتباط داشتن با خبرنگاران يعني تبريك عيد و روز خبرنگار و دادن كارت هديه و امثال آن.
              علاوه بر اين موارد تلخي هاي ديگري مانند عدم وجود تشكلي حرفه اي در حوزه بازار سرمايه، جاي خالي نوشته هاي طنز در اين حوزه خشك و گاه خسته كننده توسط خبرنگاران ، عدم اهتمام خبرنگاران به يادگيري كاركردهاي آخرين ابزارهاي مالي و تحولات و غيره وجود دارد اما همه اين تلخي ها در برابر ايفاي درست وظيفه خبري و مطلع كردن مخاطبان از چند و چون رويدادها و آگاهي بخشي و رضايت خاطر ناچيز است و همين شيريني به همه تلخي هاي موجود غلبه مي كند. چون خبرنگار كسي است كه با اتكا به ذوق و استعداد شخصي، پس از گذارنيدن دوره آموزش تخصصي و همچنين با توجه به مسئوليت اجتماعي كه اين پيشه بر گردن او ميگذارد، وظيفه بدستآوردن، آمادهكردن، گردآوري و ساماندادن اخبار و انتقال آنها را با وسايل ارتباط جمعي مانند مطبوعات، راديو، تلويزيون و خبرگزاري، به مخاطبان بر گردن دارد و در صورت ايفاي درست اين وظيفه مي تواند در راستاي رسالت كاري و مهمتر از آن يعني رسالت انساني خود حركت كند.
              اميد است همه خبرنگاران حوزه بازار سرمايه و ساير حوزه ها بتوانند در مسير همين وظيفه حركت كنند.
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابک خان
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 246

آمن جان مبارک شما و همه خبرنگاران عزیز باشه
                من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• ماهور
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1239

آمن جانم ‎مطمنا مبارك روزي كه به نام توست...روزت مبارك عزيزم ‎البته به خودم هم مبارك >:d<:*:*
                  چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                  گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• mehran89
                    کاربر فعال
                    • Jul 2011
                    • 190

<:-pروز خبرنگار بر تمامي دوستان خبرنگار مبارك.وهمچنين بر خودم هم مبارك.<:-p
                    [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط ماهور پست شده است View Post
                      آمن جانم ‎مطمنا مبارك روزي كه به نام توست...روزت مبارك عزيزم ‎البته به خودم هم مبارك >:d<:*:*
                      در اصل توسط mehran89 پست شده است View Post
                      گویا تعدادمون داره زیاد میشه
                      با زدن یه ائتلاف چطورید؟;)
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• hamed89
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 617

خداحافظی روزنامه نگاری از دانشگاههای علامه و تهران در روز خبرنگار!

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                          به اميد آزادي خبرنگاران در بند و آزادي ايران سربلند

امن عزیز منهم این روز را به شما تبریک می گویم
                          سپاس بی نهایت از شما دوست عزیز:):):)

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

در اصل توسط DADA پست شده است View Post
                            آمن جان مبارک شما و همه خبرنگاران عزیز باشه
                            ممنون جناب dada و آروزی سلامتی برایتان دارم..

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

در اصل توسط ماهور پست شده است View Post
                              روزت مبارک ماهور جونم....
                              ....:x>:D<

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

در اصل توسط mehran89 پست شده است View Post
                                جناب مهران من هم این روز رو به شما و تمام دوستان خبرنگارم تبریک می گم ....

نظر

در حال کار...
                                X