تبریک به استاد و دوست عزیزم فرزاد عزیز.امیدوارم سالهای سال در خدمتت باشیم.
یکم شهریور روز تجلیل از مقام پزشک
Collapse
X
-
سلام دوستان
روز پزشك را به همه ي پزشكان ايران مخصوصا دكتر محسن ايراني متخصص كودكان تبريك مي گويم.@};-@};-@};-[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
دکتر فرزاد عزیز پذیرای تبریک خالصانه بنده هم باشید.
روز پزشک مبارک[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postسلام بنده نیز این روز را به تمام پزشکان تبریک عرض میکنم به ویزه ان کسانی به مناطق دوردست رفتند و در شرایط سخت سالها در مناطق محروم کشور طبابت کردند
همچنین این روز را به اقای عمادی و دکتر مهربان همچنین اقای عقل نهفته اقای امیر پویا زنجانی که نمیدانم در این سایت هستند یا خیر تبریک میگویم
منهم به نوبه خود روز پزشک را خدمت همکاران گرامی دوستان عزیز (که تعدادشان در این فروم وسایر سایت های بورسی کم هم نیست )تهنیت می گویم
امیدوارم امکاناتی که برای فعالیت در بورس فراهم شده مارا از حرفه وفعالیت اصلی مان (طبابت )غافل نکند پاینده باشید[B]لطفا چاق نشوید!![/B]
نظر
-
[QUOTE=rojan;45086]راستی از پزشکان این سایت تقاضا دارم در روز بازگشایی صدرا با تمام تجهیزات حضور فعال داشته باشند و در صورت نیاز صدراییها را احیا نمایند
راستی من تهرانم و خوشحالمممممممممممممممم[/QUOTE]
کار من از قبل از بازگشایی اغاز واحتمالا در روز بازگشایی وروز های بعد ادامه خواهد یافت وان چیزی نیست غیر از کشیدن دندان طمع کلیه اشخاص مرتبط هست !!!!!!![B]لطفا چاق نشوید!![/B]
نظر
-
زاد روز شیخ الرئیس ابوعلی سینا بر تمامی پزشکان متعهد ایران،
بویژه جناب دکتر فرزاد عمادی ( استاد holy ) مبارک باد.@};-@};-@};-یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
در این سرزمین همیشه حرفه پزشکی مقدس بوده و حاشیه ایی پر از رمز و راز داشته و داستان های زیادی بماندگار مانده و پزشکان فرومهای اقتصادی هم همه از نظر اخلاق و هم از منظر دانش اقتصادی سر امد و سر فراز بوده و هستند
شاد باش این روز به همه پزشکان این کهن بر و بوم به ویژه استاد فرزاد معلم علم و اخلاق و همه پزشکان فرومهای اقتصادی
آرزوی بهترین هاآخرین ویرایش توسط oldlover؛ 2011/08/23, 05:19.[FONT="Arial"][/FONT]جماعتی که نظر را حرام میگویند نظر حرام بکردند و خون خلق حَلال
سعدی
نظر
-
با سلام
جناب عقل نهفته اولا شما لطفا بفرمایید پزشک هستید یا دندانپزشک ::">
دوما حالا ما روی جوانی جاهلی و طمع و اینکه یک شبه ره صد ساله را بریم و پولدار بشیم صدرا خریدیم شما باید یک والیوم و آرام بخش قوی برای صدراییها تجويز نمایید که تا رسید ن صدرا به قیمت 600 و بالاتر خواب بمانیم و نوساناتش را نبینم :d
قربان استاد جناب دکتر عقل نهفته روز پزشک بر شما مبارک باد.آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
نظر