مبارک همه پزشکان عزیز
یکم شهریور روز تجلیل از مقام پزشک
Collapse
X
-
من هم این روز رو به تمامی پزشکان تبریک عرض میکنم و امیدوارم بعضی (بعضی) پزشکان که برای پول بیشتر از بیمار ارزش قائلند و احیانا (احیانا) بیماران بخت برگشته ائی که با جمع و جور کردن صنار سی شاهی خودش رو به مراکز درمانی دولتی میرسانند تا از مزایای بیمه هم استفاده کنند با سفارش همین پزشکان به مطب های شخصی و البته بدون بیمه راهنمائی نشوند.
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
جناب عقل نهفته اولا شما لطفا بفرمایید پزشک هستید یا دندانپزشک ::">
دوما حالا ما روی جوانی جاهلی و طمع و اینکه یک شبه ره صد ساله را بریم و پولدار بشیم صدرا خریدیم شما باید یک والیوم و آرام بخش قوی برای صدراییها تجويز نمایید که تا رسید ن صدرا به قیمت 600 و بالاتر خواب بمانیم و نوساناتش را نبینم :d
قربان استاد جناب دکتر عقل نهفته روز پزشک بر شما مبارک باد.
نسخه من به همه صدرائیان همان کشیدن دندان فوق الاشاره می باشد .
حالا اگر بیحسی موضعی جواب نداد باید تحت بیهوشی این عمل باید انجام شود.
پ.ن/زیبایی صدرا به این هیجانات والتهاب ها هست.[B]لطفا چاق نشوید!![/B]
نظر
-
بنده یه تاپیک تو بخش آزاد برای عرض تبریک زدم منتها اطلاع نداشتم که چنین تاپیکی رو ناهید خانوم زحمتشو کشیدن.
خدمت برادر گلم فرزاد عزیز تبریک ویژه دارم همچنین مهرداد (مهربان دوست داشتنی ) و صد البته بقیه دوستان پزشک که من متاسفانه اسماگ نمیشناسمشون
شخصیت مرد سرنوشت اوست
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postمن هم به نوبه ی خودم این روز رو به تمام آقا دکترا و خانوم دکترا تبریک میگم @};- >:d<
راستی کدومتون امروز قراره مجانی معاینه کنید بیام واسه دندون دردم :d
تبصره یک)ماه مبارک هست وشاید کار دندانپزشکی کراهت داشته باشد!!
تبصره دو)احتمالا دندانی که درد می کند همونی هست که در اواتار دست روی ان گذاشتید.یه جورایی با دگزا حل وفصل کنید!![B]لطفا چاق نشوید!![/B]
نظر
-
تبریک میگم روز پزشک را خدمت پزشکان محترم سایت
ارزومند سلامتی وخوشبختی برای خودشان وخانواده محترمشان
نظر
نظر