جشن تولد سايت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mobina
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 333

من هم دوسالگی سایت را به همه مدیران و اعضاء سایت تبریک میگم با اینکه چند ماه نیست عضو شدم اما می تونم بگم سایتش عالی و بی حاشیه بود
    با تشکر از تمامی عزیزانی که تو سایت واقعا زحمت میکشند
    وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• rad
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 557

سلام دوستان
      صمیمانه جشن تولد سایت بورسی رابه تمام کاربران بزرگوار و مسولین بلندمنش سایت تبریک می گویم.
      نوشیدن ازین جام پرازمی ناب را به همه فعالین بورس پیشنهاد می کنم.
      تندرست و پیروز باشید.

نظر

• m_r_anari
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 881

سلام
        من هم سالروز 2 سالگی بورسی رو تبریک میگم و بسیار خوشحال هستم که در چنین فضائی با دوستان گفت و شنود میکنم و این ها همه مرهون زحمات بی شائبانه مدیران و زحمت کشان این سایت می باشد.
        اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• ماهور
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1239

تولد دو سالگی سایت را تبریک می گویم

از جناب آقای جمالی تشکر می کنم که چنین محیطی را برای تبادل نظر در حوزه بورس و افزایش دوستی ها فراهم کردند

از مدیران سایت آقایان کاپیتان نمو ،مجید 20،محسن مختاری،وحید 20 و بابک پناهی تشکر می کنم

همچنین از ناظر سایت که همیشه همپای مدیران،نقش نظارتی را به خوبی و خالصانه انجام دادند

از دوست بسیار عزیزم سرکار خانم آمن خادمی که نقش مهمی در روند رو به رشد سایت داشتند تشکر ویژه دارم

با سپاس از همه کاربران خوب و فهیم سایت بورسی که خونه خودشون را همیشه روشن نگه می دارند

با عشق ماهور جاوید @};-
          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• مهدی
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 93

:-)/\:-)مبارکه.
            به امید کامیابی وتندرستی کلیه کاربران وزحمت کشان ای سایت خوب :-bd
            [COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• AIDIN90
              ستاره‌دار (21)
              • May 2011
              • 1061

بنده هم دوسالگی سایت را به جناب جمالي و مديران سايت بخصوص جنابان مجید 20،محسن مختاری،وحید 20 تبریک میگم
              آخرین ویرایش توسط AIDIN90؛ 2012/10/23, 18:19.

نظر

• بنان
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 840

تولد دوسالگی سایت بورسی را به تمام کاربران محترم و مدیران لایق سایت تبریک غرض میکنم و آرزو میکنم این سایت همچون گذشته دارای جوی دوستانه و کلاسی ویژه که فقط مختص این سایته توام باشه

نظر

• payan
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 148

با سلام
                  فعالیت 2 سالانه این سایت وزین را
                  به مدیران محترم و عزیز
                  به تمامی دوستان و سروران گرامی
                  بایت ایجاد و ارائه اطلاعات گرانقدرشان تبریک عرض میکنم و خسته نباشید میگویم
                  امید و آرزوست روزهای پرسود و سراسر از شادی ، سلامتی و موفقیت را سپری نمائیم...
                  ارادتمند
                  تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• baradaran
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 545

با سلام و عرض ادب

دوسال پیش صبحهای جمعه جلسات هفتگی تحلیل سهام در محل کلاسهای برنا اندیشه در مشهد در جمع دوستان داشتیم و هر کدام از ما در سایتی فعال بودیم تا اینکه دوست خوبم حجت عزیز که در راه اندازی سایت بورسی با جمالی همکاری داشت پیشنهاد داد همه در سایت تازه تاسیس شده بورسی فعال بشیم و یه تاپیک هم برای همین منظور ایجاد شد .
                    اینگونه بود که من و دوستانم از ابتدای ایجاد سایت بورسی افتخار حضور در این جا را داشتیم.
                    بنده خاطرات تلخ و شرینی در مدت دوسال حضور در سایت بورسی دارم و طی این مدت با دوستان زیادی از این طریق آشنا شدم .
                    بدون تعارف سطح کیفی مطالب بورسی در حد بالائی است و بنده هم همیشه از نظرات دوستان استفاده میکنم .
                    همچنین جا دارد تشکری داشته باشم از مدیر محترم سایت جناب جمالی که بی ریا و خالصانه فضایی صمیمی ایجاد کردند که دوستان تبادل اطلاعات داشته باشند .
                    من نیز دوساله شدن سایت وزین بورسی را به مدیریت و تمام کاربران و دوستان خوبم تبریک عرض میکنم و هیچگاه لطف و محبت بچه های دوست داشتنی بورسی را فراموش نخواهم کرد .@};-
                    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• naruto
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 1879

بنده هم دومین سالگرد تاسیس سایت محبوب بورسی رو خدمت جناب جمالي عزیز و همینطور بقیه دوستان تبریک عرض میکنم
                      با آرزوی بهترینها خدمت همهگی دوستان عزیز
                      :x

نظر

• Fundamental
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 697

ان شاالله جشن 1000 سالگی رو بگیریم باهم >:d<
                        همتون رو دوست دارم

نظر

• بابک خان
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 246

lمبارکه همه باشه
                          امیدوارم که همه در کنار هم با کمک اساتید سایت سودهای خوبی داشته باشیم.
                          من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• کریم مهدوی
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 813

یاشاســـــــین بورسی

چند روزی به دلیل مسافرت در سایت نبودم و دسترسی به اینترنت هم نداشتم
                            خیلی خرسندم که امروز در کنار شما دوستان خوب سایت بورسی هستم
                            به همه دستندرکاران سایت،مدیران و کاربران گرام تبریک می گم که نذاشتن سایت بورسی محلی برای سفته بازی برخی از
                            خدا بی خبرها بشه که چندی پیش نمونه و مدارکش را در سایت دیدیم ولی متاسفانه این آدم ها هنوز از رو نرفتن و کماکان فعالیت هاشون ادامه داره اما به شکل های دیگه

یاشــــــــــــــــــا
                            یاشـــــــــــــــــــا
                            تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• lord arshiya
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 81

منم به همه دوستان مخصوصا جناب جمالی عزیز تبریک می گم
                              واقعیتش وقتی این گل زیبا رو دیدم به یاد پارسال اوفتادن که همه دوستان و اساتید کنار هم بودیم، لازم می دونم که در دوسالی بورسی
                              جای خالی دکتر عمادی رو خالی کنم@};-@};-@};-
                              [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                              آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                              او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                              آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                              او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                              آنها آمدند
                              او هل داد
                              آنها پرواز کردند.
                              "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• جان مورفی
                                عضو عادی
                                • Jul 2012
                                • 179

تولد بورسی مبارک
                                امیدوارم تا همیشه این سایت پابرجا بمونه
                                تبریک به مهندس علیرضا جمالی و همه مدیرانش

نظر

در حال کار...
                                X