یاسر عزیز من هم به نوبه خودم بهت تسلیت میگم و برای روح پدربزرگ گرامیت علو درجات را از خدا مسئلت دارم. من را هم در غم خودت شریک بدان.
عرض تسلیت به جناب یاسر شریعت
Collapse
X
-
جناب شریعت عزیز
اندوه ما در غم از دست دادن آن عزیز بزرگوار در واژه ها نمیگنجد تنها میتوانیم از خداوند برایتان صبری عظیم و برای آن مرحوم روحی شاد و آرام طلب کنیم.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
جناب شریعت من هم به شما برادر گرامی تسلیت عرض می کنم.انشاالله تن سایر اعضای خانواده سالم باشد و برای آن تازه سفر کرده طلب آمرزش داریم از خدای رحمان
نظر
-
جناب شریعت
بنده هم تسلیت میگم
خداوند رحمتشون کنهیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
جناب شریعت تسلیت من رو هم پذیرا باشید.
برای ایشون آمرزش و برای شما و خانواده محترمتون صبر آرزو میکنم.از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
-
جناب یاسر شریعت عزیز
ما را در فقدان عزیز از دست رفته شریک بدونید و امیدوارم باقی ایام براتون به شادی و تندرستی باشهto continue, please follow me on my page
نظر
-
جناب ياسر خان تسليت ميگويم انشائ الله غم اخرتون باشهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر