روز مادر مبارک
Collapse
X
-
-
روز مادر را به تمامی مادران بچه های خوب این سایت تبریک میگم آرزو دارم سایه پر مهر مادران سالیان سال بالای سر خانواده ها در کمال سلامتی باشه
نظر
-
سرم را نه ظلم می تواند خم کند ،
نه ترس ،
نه حتی مرگ ،
سرم فقط برای بوسیدن دست های تو خم می شود مادرمما خود گناه خویشیم .... به بودن نه به کردن
نظر
-
زن بودن؛ ترجــــــمه ی کلمه ی تمام "ظـــرافت های دنیاست"!
مـــردان این ظرافت را گــــاهی درک نمــــیکنند
و زن ظـــرافتش میشـــــکند
مـرد اسم این ظرافت را "احســـــاس بی جـــــا" میگذارد
و زن اسمش را "عشـــــــق" میگذارد
چه عشــــــق ها که بخاطر نـــادانی مــــــــردان شکسته شدچو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر
-
بهشت زیر پای مادران است ؛
برای این فرشتگان زمینی چه چیز با ارزشی دارم که جهت قدردانی و تشکر تقدیم نمایم ؟ هیچ
پس من با ارزشترین موجودیم را نثار مادران و زنان پاکدامن ایرانی میکنم : جانم فدایت
روز مادر مبارک :xگاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
یه مادر میتونه به تنهایی 10 تا بچه را بزرگ کنه ولی همون بچه ها وقتی بزرگ میشن10تایی نمیتونن یک مادر راپرستاری کنن.................به بهشت نمیروم اگرمادرم آنجانباشد.
روز زن مادر همسر خواهر دختر بر تمامی بانوان محترم گفتگوی بورسی مبارک باد
و تولد دردانه پیامبرفاطمه زهرا(سلام الله) برهمه اهالی این تایپیک خوب مبارک
نظر
-
این هم دسته گل من تقدیم به همه مادران و همسران و دختران وخانم های با شخصیت و فهیم سایت بورسی.
روزتان مبارک و عمری با برکت و همراه با عزت و سربلندی و افتخار آفرینی برای خود و خانواده و ایران عزیز را برای شما از ایزد منان خواستارم.
نظر
-
23 اردیبهشت
روز عاشقان جواهرات
دشمنان گلگیر ماشین
موریانه های کارت بانکی
بانیان قرض
عاملان ترافیک
حامیان رنگ و لعاب
پر صدا ترین موجودات خلقت
بر تمامی مظلومان و زحمتکشان عالم تسلیت باد :dThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post23 اردیبهشت
روز عاشقان جواهرات
دشمنان گلگیر ماشین
موریانه های کارت بانکی
بانیان قرض
عاملان ترافیک
حامیان رنگ و لعاب
پر صدا ترین موجودات خلقت
بر تمامی مظلومان و زحمتکشان عالم تسلیت باد :dهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
نظر