**از تهــــران تا لنـــدن(المپيـــك 2012 لنـــــدن)**

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط reza-56 پست شده است View Post
    سهراب مرادی حذف شد

چند دقیقه قبل, سهراب مرادی وزنه بردار 85 کیلویی کشورمان که از امیدهای مدال بود پس از سه بار تلاش ناموفق در برابر وزنه 166 کیلوگرمی (یکضرب) حذف شد.

الان امیدها فقط به کیانوش رستمی (قهرمان جهان) است.

کیانوش هم در یکضرب فقط 171 کیلو را بالای سر برد و فعلا در این حرکت پنجم است.
    ببینیم با دو ضرب چه میکنه ........
    ///

نظر

• تازه کار
      كاربر فعال
      • Aug 2025
      • 121

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      ببینیم با دو ضرب چه میکنه ........
      من دارم از اینترنت میبینم, کارشناس روس نوشته "برخی وزنه برداران از جمله نمایندگان ایران خیلی ضعیفتر از انتظار من بودند!

"علاوه بر ورزشکار ایرانی (قهرمان آسیا)؛ وزنه برداران فرانسه(نایب قهرمان سال گذشته) و بلاروس(قهرمان المپیک قبل) هم حذف شدند. من شانس مدال را ورزشکاران چین و روسیه و بلغارستان و لهستان میدانم"

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

من دارم از اینترنت میبینم, کارشناس روس نوشته "برخی وزنه برداران از جمله نمایندگان ایران خیلی ضعیفتر از انتظار من بودند!

"علاوه بر ورزشکار ایرانی (قهرمان آسیا)؛ وزنه برداران فرانسه(نایب قهرمان سال گذشته) و بلاروس(قهرمان المپیک قبل) هم حذف شدند. من شانس مدال را ورزشکاران چین و روسیه و بلغارستان و لهستان میدانم"
        اره امیدی بهش نیست ..........
        ///

نظر

• تازه کار
          كاربر فعال
          • Aug 2025
          • 121

فعلا وزنه بردار چینی که نفر اول یکضرب بود؛حذف شد. سه بار در مهار 205 کیلوگرم در دوضرب ناموفق بود.

بلغارستانی هم در دوضرب فقط 203 را مهار کرد و با مجموع 375 کیلوگرم به کار خود پایان داد. او در یکضرب با 172 کیلوگرم چهارم شده بود. کیانوش فعلا 380 را ثبت کرده.
          آخرین ویرایش توسط تازه کار؛ 2012/08/03, 23:04.

نظر

• تازه کار
            كاربر فعال
            • Aug 2025
            • 121

تبریک به تمام ایرانی ها:

مدال کیانوش رستمی قطعی شد

متاسفانه 214 کیلوگرم را دوبار انداخت.

برنز گرفت.
            آخرین ویرایش توسط تازه کار؛ 2012/08/03, 23:19.

نظر

• Godfathers
              عضو عادی
              • May 2011
              • 256

اول مدال کاروان ایران رو تبریک میگم.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

خوبه بازم .........دم کیانوش گرم .......@};-@};-@};-@};-
                ///

نظر

• تازه کار
                  كاربر فعال
                  • Aug 2025
                  • 121

الان همان کارشناس نوشته:
                  "ورزشکار لهستانی من را غافلگیر کرد. فقط یک کلمه میتوان در موردش بگویم؛ عالی بود و عجیب! اما سوم شدن ایرانی برای من عجیبترین اتفاق بود. درست است قهرمان جهان بود و هموطن رضازاده ی افسانه ای ولی اینکه ورزشکاری معمولی از ایران میاید و اینگونه درخشش دارد تنها یک معنا دارد؛ در سیبری هم گل میروید. من ایران رفته ام و در جریان مشکلات ورزش این کشور هستم. فساد در ورزش این کشور زیاد است ولی وقتی میبینم ستاره هایی مانند کیانوش و بهداد؛ که به زودی وزنه میزند؛ در این شرایط میایند و مدال المپیک میگیرند تمام باورهایم در مورد نظم و برنامه ریزی به هم میخورد. البته وزنه برداری ایران تحت مدیریت رضازاده افسانه ای است و کمی از فساد رایج در دستگاه ورزش ایران به دور مانده است."

یکی نیست بهش بگه لااقل نوشته یکساعت قبل خودت را بخوان بعد در مورد کیانوش نظر بده.

در ادامه هم کلی از کوروش باقری و رضازاده تعریف کرده و گفته اگر رضازاده در روسیه بود, حداقل چهار طلای المپیک میگرفت و ...

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

رستمی نخستین مدال کاروان ایران را بدست آورد

کیانوش رستمی وزنه بردار دسته 85 کیلوگرم کشورمان، در مجموع حرکت های یک ضرب و دو ضرب، با 380 کیلوگرم به مقام سوم المپیک دست یافت.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران :

*23:57 کیانوش رستمی وزنه بردار دسته 85 کیلوگرم کشورمان، در مجموع حرکت های یک ضرب و دو ضرب، با 380 کیلوگرم به مقام سوم المپیک دست یافت.

*22:44 سهراب مرادی نماینده وزنه برداری کشورمان در دسته 85 کیلوگرم، در حرکت یک ضرب، در سه فرصت خود نتوانست وزنه 166 کیلوگرم را به بالای سر ببرد و در همان ابتدای راه از گردونه رقابت های المپیک کنار رفت.
                    *18:26 در روز نخست رقابت های دو و میدانی و در ماده پرتاب چکش عصر امروز کاوه موسوی نماینده کشورمان در گروه دوم به میدان رفت ودر مجموع این گروه بیست دوم شد و از راه یابی به دور بعدی باز ماند.

* از نکات بسيار جالب مسابقات امروز، بارش شديد باران هنگام برگزاري رقابت هاي پرتاب چکش است.

*14:58** اولين دختر المپيکي عربستان سعودي با تنها 82 ثانيه مبارزه مقابل حريف پورتوريکويي از مسابقات المپيک بازماند.

*13:56** نيک فر، دو و ميداني کار کشورمان در رشته پرتاب وزنه اولين پرتاب خود را با متراژ 18 متر 62 سانتيمتر ثبت کرد.

*امين نيک فر پس از پرتاب اولين وزنه خود هنوز براي هيچ پرتابي در محل مسابقه حاضر نشده است.

*14:55**پاول دونده جامائيکايي از مسئولان ضد دوپينگ به خاطر بيدار کردن وي از خواب براي تست دوپينگ رسما شکايت کرد.

*14:54**اين دونگ هيون کماندار المپيکي کره که در مرحله مقدماتي با امتياز 699 رکورد جهان را شکسته بود در مرحله يک شانزدهم انفرادي حذف شد.

*در رشته پرتاب چکش کاوه موسوی در ساعت 14:50 کار خود را آغاز کرد.

*14:28**نماينده پرتاب وزنه کشورمان پس از ثبت اولين پرتاب، تا اين لحظه براي پرتاب هاي بعدي خود حاضر نشده است به اين ترتيب نماينده کشورمان از حضور در فينال پرتاب وزنه بازماند.

*13:27 **محسن شادی نماینده کشورمان در رشته روئینگ تک نفره سنگین وزن به مصاف قایقرانانی از کشورهای برزیل، مصر، کره شمالی، چین و آمریکا رفت و در نهایت با زمان 7 دقیقه 31 ثانیه و 42 صدم ثانیه در جایگاه چهارم قرار گرفت.

در پایان این مسابقه قایقرانانی از کشورهای برزيل، مصر و کره در جایگاه اول تا سوم قرار گرفتند.

شايان ذکر است، شادي با کسب مقام چهارم به رتبه بيست و دوم دست يافت.

*محمد ارزنده در رشته پرتاب طول در ساعت 23:20 به رقابت با حریفان خود می پردازد و سهراب مرادی و کیانوش رستمی نیز در رشته وزنه برداری در ساعت 22:30 رقابت خود را آغاز می کنند تا امید ایرانیان برای کسب مدال افزایش یابد.
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

مسابقات دوومیدانی المپیک 2012؛

ارزنده از صعود به فینال بازماند

در مسابقات پرش طول المپیک 2012 نماینده کشورمان با رکورد کمتر از هشت متر و یازده سانتی متر از صعود به فینال بازماند.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران: در ادامه مسابقات دو و میدانی بازی های المپیک 2012 لندن امشب در ماده پرش طول محمد ارزنده نماینده کشورمان در بار اول پرش خود رکورد هفت متر و 77 سانتی متر رابه ثبت رساند. وی در پرش دوم و سوم خود رکوردهای هفت متر و 75 و هفت متر و 84 سانتی متر را داشت و نتوانست با حد نصاب ورودی هشت متر و یازده سانتی متر فینالیست شود.
                      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

فلپس افسانه ای شد؛

فلپس، قهرمان شنای ۱۰۰ متر پروانه مردان المپیک 2012 لندن شد.

در ادامه رقابت های شنای المپیک 2012 لندن امشب فینال رشته 100 متر پروانه برگزار و با کسب بیست و یکمین مدال تاریخ ادوار المپیک برای مایکل فلپس آمریکایی همراه شد.

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران؛ در ادامه رقابت های شنای المپیک 2012 لندن امشب فینال رشته 100 متر پروانه برگزار و با کسب بیست و یکمین مدال تاریخ ادوار المپیک برای مایکل فلپس آمریکایی همراه شد.
                        فلپس با قهرمانی در این رشته به مدال طلا رسید. وی پیش از این 2 مدال طلا و 2 مدال نقره به دست آورده است.
                        به این ترتیب تعداد مدال های طلای وی در المپیک به عدد 17 رسید، ضمن اینکه در کارنامه المپیکی این شناگر 2 مدال نقره و 2 مدال برنز نیز دیده می شود تا به این ترتیب فلپس در تاریخ المپیک دست نیافتنیتر شود.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

افشارزاده: رستمي با کمي دقت طلا ميگرفت

دبيرکل کميته ملي المپيک گفت: اگر کيانوش رستمي کمي بيشتر دقت ميکرد به اولين طلاي کاروان ايران در المپيک ميرسيد اما با اين حال کسب مدال برنز نيز اررزشمند بود.

بهرام افشارزاده در گفتوگو با خبرنگار اعزامي فارس به لندن، با بيان اينکه کيانوش رستمي کار ارزشمندي را با کسب مدال برنز انجام داد، اظهار داشت:ا ين وزنهبردار اگر دقت ميکرد امشب شاهد اولين مدال طلاي ايران در المپيک 2012 لندن بوديم. البته رستمي براي اولين بار در المپيک شرکت کرد و به نظر ميرسيد نتوانست جو ورزشگاه و سالن را تحمل کند.

وي افزود: بازيهاي المپيک استثناست و نميتوان آن را با رقابتهاي جهاني و آسيايي مقايسه کرد. حضور در المپيک روحيه و جنگندگي خاص خودش را ميطلبد که اگر رستمي به ميزان لازم آن را داشت امشب اولين طلا به دست آمده بود اما مطمئن باشيد در شبهاي آينده در وزنهبرداري، تکواندو و کشتي شاهد مدالهاي بيشتري براي کاروان ايران خواهيم بود.

دبيرکل کميته ملي المپيک در خصوص حضور خادم در انتخابات فيلا گفت: فردي که ميخواهد در کنگره و انتخابات شرکت کند بايد با فدراسيون ملي کشورش و ساير فدراسيونها ارتباط داشته باشد و آن را تداوم بخشد چرا که اين کار يک کار عادي نيست. خادم بايد زودتر فعاليتهاي خود را در فدراسيون آغاز کرده و در بازيهاي آسيايي و جهاني حاضر ميشد تا شناختهتر شود.

وي افزود: قهرماني جهان يک طرف است و طرف ديگر همکاري با ساير فدراسيونها و حضور در کنگرهها و اجلاس فدراسيون جهاني است که از اين لحاظ خادم دير اقدام کرد و اين فاکتور را نداشت.

افشارزاده در پايان گفت: در بوکس هم شاهد بوديم که چون کسي را در فدراسيون جهاني نداشتيم به خوبي از حقمان دفاع نشد، ضمن اينکه در اين مورد در وزنهبرداري هم بينصيب هستيم.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

برنامه ورزشکاران المپيکي ايران در روز شنبه

در هشتمين روز المپيک 2012 لندن، هفت نماينده ايران در روئينگ، دووميداني، وزنه برداري و بوکس به رقابت با حريفان خود خواهند پرداخت.

نخستين مسابقه ورزشکاران ايراني حاضر در المپيک 2012 در روز شنبه با رقابت سولماز عباسي در فينال d رقابتهاي روئينگ انفرادي زنان المپيک آغاز ميشود.

عباسي از ساعت 13:20 دقيقه به وقت ايران براي کسب عناوين نوزدهم تا بيست و چهارم به رقابت با حريفان ميپردازد.

از ساعت 13:30 دقيقه رضا قاسمي در دوي 100 متر کار خود را آغاز ميکند. پس از آن، از ساعت 14:05 دقيقه به وقت ايران، سجاد هاشمي آهنگري در دوي 400 متر به رقابت با حريفان خود خواهد پرداخت.

در ساعت 18:30 دقيقه مهدي طلوتي بوکسور دسته 64 کيلوگرم بايد در مرحله يک شانزدهم نهايي به مصاف حريف قزاقستاني برود. از ساعت 20:30 دقيقه به وقت ايران نيز ابراهيم رحيميان در پيادهروي 20 کيلومتر رقابت ميکند.

در ساعت 22:30 دقيقه سعيد محمد پور در دسته 94 کيلوگرم رقابتهاي وزنهبرداري روي تخته خواهد رفت.

احسان روزبهاني ديگر بوکسور ايران نيز که در دسته 81 کيلوگرم حضور دارد، در ساعت 2:15 دقيقه بامداد دوشنبه با حريف ترکيهاي خود مبارزه خواهد کرد.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

خط خطی کردن عکس ساعی در دهکده المپیک!/ساعی: به کسانی که این کار را کردهاند تبریک میگویم!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : درحالی که هادی ساعی در آستانه رسیدن به یک افتخار بزرگ برای ورزش ایران است، گویا این مسئله چندان به مذاق برخی از اعضای کاروان ایران خوش نیامده و عکس تبلیغاتی او را در محل ساختمان ایران در دهکده بازیها خط خطی کرده اند. هادی ساعی این مورد را از خود اعضای کاروان ایران می داند و می گوید:« من به همه این افراد تبریک می گویم.»

هادی ساعی با دومین مدال طلایی که در بازیهای پکن بدست آورد، نه تنها در ایران بلکه در دنیای تکواندو نیز به یکی از با افتخارترین های جهان بدل شد. همین سابقه قهرمانی بسیار خوب باعث شد تا این قهرمان ارزنده در بازیهای لندن نامزد رسیدن به کمیسیون ورزشکاران کمیته بین المللی المپیک شود، کمیسیونی که رسیدن به آن می تواند به اندازه چند مدال المپیک ارزشمند باشد؛ اما گویا برخی افراد در کاروان ایران با این موضوع موافق نیستند و چندان علاقه ای به حضور ساعی در این پست ندارند. چراکه در روزهای ابتدایی حضور ورزشکاران ایران در دهکده بازیهای المپیک شاهد مخدوش کردن و خط خطی کردن عکس ساعی در میان سایر نامزدهای این پست بودیم. مسئله ای که گویا حسابی ساعی را ناراحت و ناامید کرده است.

وی در این رابطه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایسنا اظهار کرد:« واقعا این مسئله برای من تاسف برانگیز بود. بسیاری از اعضای کاروان نیز این مسئله را به من گفتند و آنها نیز خیلی ناراحت بودند، چراکه این موضوع یک مسئله ای ملی برای ورزش ما است. ما باید در مجامع مهم بین المللی نفوذ داشته باشیم. اما نمی دانم چرا برخی از افراد اینگونه برخورد می کنند. اگر کسی از من خوشش نمی آید خوب به من رای ندهد. چرا با عکس این کار را می کند.»

ساعی در پاسخ به این سئوال که فکر می کنید چه کسانی این کار را کرده اند؟ افرادی از کاروان دیگر بوده اند یا از کاروان ایران؟ یادآور شد:« به طور حتم ایرانی بوده اند. کس دیگری آنجا رفت و آمد ندارد. فقط آنها می توانند بروند در ساختمان ایران.»

قهرمان دو دوره المپیک در پاسخ به این سئوال که چه پیامی برای این افراد دارید؟ خاطرنشان کرد:« من آنها را نمی شناسم، اما تنها می توانم به آنها تبریک بگویم، به خاطر این همه حس وطن پرستی و باید متاسف بود که چنین افرادی در کاروان ایران هستند.»

نامزد کمیسیون ورزشکاران کمیته بین المللی المپیک در مورد فعالیتهایی که تاکنون برای انتخابات انجام داده نیز به ایسنا گفت:« ما همچنان در کاروان ایران مشغول رایزنی هستیم. البته کاروان ما کاروان کوچکی است و چندان نمی توان روی آنها حساب کرد. برای همین با کاروانهایی که رابطه خوبی داریم درحال رایزنی هستیم و هر روز با مسئول چند کاروان صحبت می کنیم. در این مسئله افرادی همچون آقای افشارزاده و آقای رحیمی و برخی دیگر از افراد کاروان حسابی به من کمک کرده اند و هرکاری از دستشان برمی آید می کنند، اما کار بسیار سخت است.»

مدیر تیمهای تکواندو ایران در مورد آخرین وضعیت تکواندوکاران المپیکی ایران نیز یادآورشد:« خدا را شکر وضعیت آنها خوب است و در بهترین شرایط هستند. به نظر من آنها می توانند یکی از بهترین نتایج کاروان ایران را در بازیهای لندن بگیرند. امیدوارم که بخت هم با ما یار باشد و بتوانیم در لندن موفق باشیم.»

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

Medal count

1 United States of America
                                21 10 12 43
                                2 People's Republic of China
                                20 13 9 42