**از تهــــران تا لنـــدن(المپيـــك 2012 لنـــــدن)**

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

...امریکاییه دوبار ایرانیو رو برده....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ...امریکاییه دوبار ایرانیو رو برده....
      ولی این دفعه می بازه ;)
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

بیشتر دوست داشتم با روس بازی کنه چون نوع کشتیشون شبیه هم بود اما این یارو خیلی غوله! امیدوارم این بار بتونه شکستش بده، ضمنا تکواندو هم ظاهرا اومدند نیمه نهایی و اگه ببرند هر دو شانس مجدد برای برنز دارند
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• Merita
          ستاره دار (4)
          • Jun 2012
          • 389

قویترین مرد جهان تیم ندارد

فارس: کورش باقری پس از ورود کاروان وزنه برداری به کشورمان گفت: انتظار زیادی از ما وجود داشت و من هم انتظار زیادی از وزنه برداران بخصوص کیانوش رستمی داشتم و وی را در سطح سلیمی میدیدم اما المپیک است و استرس ورزشکاران بالا.
          وی ادامه داد: رستمی نفر اولی بود که شانس کسب مدال داشت. با این حال با توجه به تواناییهایش بد کار نکرد و پس از مدال وی، سایر ورزشکاران کشورمان نیز مدال آوری کردند.
          باقری تاکید کرد: کسب 4 مدال خیره کننده است اما از لحاظ کیفیت تصور میکردم دو طلا کسب کنیم. در مجموع راضی هستم و همه زحمت خود را کشیدند.
          سرمربی تیم ملی وزنه برداری گفت: در این مدت خیلیها در فدراسیون ما را کمک کردند و باید از آنها تشکر کنم. از ملی پوشان تشکر میکنم که سخت گیریهای من را تحمل کردند.
          وی در پاسخ به این سؤال که چه توقعی از مسئولان دارد، گفت: امروز انتظار این است که به سالنهای وزنه برداری در کشور و همچنین به تیمهای باشگاهی در لیگ برتر وزنه برداری اضافه شود. همچنین دستمزدهای وزنه برداران و مربیان وزنه برداری نیز بالا برود.امروز مربیان ما برای یک سال 5 میلیون و وزنه برداران نهایتا 15 میلیون میگیرند و متاسفم که سلیمی به عنوان قوی ترین مرد جهان امروز بدون تیم است.
          وی در پایان گفت: باشگاه های دولتی زیادی امروز در رشتههای مختلف ورزشی تیم داری میکنند و امیدوارم از این پس گوشه چشمی به وزنه برداری داشته باشند.

هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• Merita
            ستاره دار (4)
            • Jun 2012
            • 389

بزرگترین موج پناهجویی ورزشکاران در تاریخ المپیک

برخی از ورزشکاران به رقابتهای المپیک تنها به عنوان شانسی برای کسب قهرمانی نگاه نمیکنند، بلکه آن را فرصتی میدانند برای دستیابی به زندگی بهتر. اینبار در لندن تعداد زیادی ورزشکار کامرونی از دهکدهی المپیک فرار کردهاند.

لندن برای گردشگران دیدنیهای بسیاری دارد. اما به نظر میرسد ۹ ورزشکار کامرونی که مدتی است در دهکده المپیک دیده نشدهاند، تنها قصد گردش در لندن را ندارند. احتمالا آنها خود را پنهان کردهاند تا مجبور نشوند با هیئت ورزشی خود دوباره به کشورشان برگردند. آنها مانند بسیاری از ورزشکاران کشورهای جهان سوم امید دارند که در اروپا بتوانند بهتر زندگی گنند.
            روز سهشنبه (۷ اوت)، دیوید اوجونگ، سرپرست هیئت ورزشی کامرون در پیامی به وزارت تربیت بدنی کامرون اعلام کرد که هفت ورزشکار این کشور که برای شرکت در بازیهای المپیک به لندن آمده بودند، فرار کردهاند. این اتفاق بزرگترین موج پناهجوئی ورزشکاران در تاریخ رقابتهای المپیک است.
            دروسیل نگاکو، دروازهبان ذخیره تیم فوتبال زنان کامرون، نخسین فردی بود که ناپدید شد. او پس از اینکه فهمید در ترکیب اصلی تیم حضور ندارد، چند روز پیش از شروع بازیهای فوتبال المپیک ناپدید شد. سپس یکی از شناگران کامرونی پیش از شرکت در مسابقات ۵۰ متر شنای کرال فرار کرد.
            همچنین هر پنج عضو تیم ملی بوکس کامرون نیز پس از اینکه از دور مسابقات حذف شدند، ناپدید شدند. روزنامه کامرونی به نام Le Messager اعلام کرده که آنها وسایل، پاسپورت و نیز ۵ هزار دلاری را همراه خود بردهاند که بخاطر پشت سر گذاشتن مرحله مقدماتی دریافت کرده بودند.
            اینکه ورزشکاران از رویدادهای ورزشی بزرگ برای درخواست پناهندگی در کشورهای پیشرفتهتر سود میجویند، تازگی ندارد. بسیاری از آنها بخاطر شرایط نامساعد اقتصادی و سیاسی در کشور خود، دیگر علاقهای به بازگشت ندارند.

نظر

• Merita
              ستاره دار (4)
              • Jun 2012
              • 389

سریعترین مرد جهان در آرزوی بازی در منچستر یونایتد

ماه گذشته و قبل از مسابقات المپیک اوسین بولت قهرمان دو ۱۰۰ متر و ۲۰۰ متر المپیک در فیلمی که روی شبکه یوتیوب منتشر کرد تکنیک وآشنایی خود با ورزش فوتبال را هم نشان داد و گفت که علاقمند است برای باشگاه محبوب اش یعنی منچستر یونایتد بازی کند.

به نوشته هافینگتون پست، در آن زمان شاید کسی حرف های «سریعترین» مرد جهان را جدی نگرفته بود. اما در روزهای اخیر قهرمان المپیک در مصاحبه ای با روزنامه انگلیسی «سان » گفته است که برنامه او برای پیوستن به سطوح حرفه ای ورزش فوتبال جدی است.

اوسین بولت در بخشی از مصاحبه خود می گوید:«مردم فکر می کنند که من شوخی می کنم. اما اگر الکس فرگوسن سرمربی تیم منچستر یونایتد یک روزی تماس بگیرد و بگوید حاضر است من را آزمایش کند مسلما من جواب رد نخواهم داد . اگر من آماده و به حد کافی از خودم مطمئن نبودم چنین ادعایی را مطرح نمی کردم.»

حالا به نظر می رسد که حداقل یکی از فوتبالیست های باشگاه منچستر یونایتد هم با نظر قهرمان المپیک موافق است. روز سه شنبه « ریو فردیناند » از بازیکنان مهم و با تجربه منچستر یونایتد در یک پیام توئیتر از اوسیان بولت حمایت کرد.

«ریو فردیناند» مدافع تیم منچستر یونایتد در پیام توئیتر خود خطاب به بولت نوشته :« اگر می خواهی بازی در تیم منچستر یونایتد را تجربه کنی من با مربی صحبت می کنم. در مسابقه فینال دو صد متر شاهکار کردی . در مسابقه دو دویست متر هم برایت آرزوی موفقیت می کنم.»

« اوسین بولت » نیز در پاسخ خود به « ریو فردیناند» نوشته است:« بعد از مسابقات المپیک می بینیم که آیا می توانم در تیم شما بازی کنم یا نه. به پیروزی در مسابقه دو دویست متر هم خیلی امیدوار هستم. از لطف تو متشکرم.»

« اوسین بولت » از سال ۲۰۰۹ که از باشگاه منچستر یونایتد دیدن و با تعدادی از بازیکنان و سرالکس فرگوسن مربی تیم ملاقات کرد به این باشگاه علاقه زیادی پیدا کرده است.

« اوسین بولت» قبلا گفته بود که پس از المپیک لندن با ورزش دو و میدانی خداحافظی خواهد کرد. وی در مصاحبه ای با روزنامه « گاردین» گفته بود که در این المپیک ممکن است در رشته های دو چهار صد متر و پرش طول نیز شرکت کند.

اما اگر باشگاه منچستر یونایتد به وی امکان دهد که به این تیم بپیوندد « اوسین بولت » ممکن است در برنامه های ورزشی خود برای آینده تجدید نظر کند.

نظر

• Godfathers
                عضو عادی
                • May 2011
                • 256

آقا حریف اسپانیایی یوسف کرمی رفت فینال فکر کنم شانس مجدد برای مدال برنز داشته باشه.
                در ضمن حریف تکواندو کار خانم ایران شکست خورد و به فینال نرفت.

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

کشتی گیر وزن ۵۵ کیلوی کشورمان گفت: مبارزه دومم خیلی زود انجام شد و به همین علت بدنم خالی کرد.

حسن رحیمی پس از شکست مقابل حریف هندی گفت: برخلاف حریف من استراحت کمتری داشتم. کشتی اول را که بردم بلافاصله اسمم را برای کشتی دوم خواندند. وقتی هم روی تشک آمدم بدنم خالی کرد و شکست خوردم. با وجود این شرایط تمام تلاشم را کردم اما نشد.

کشتی گیر وزن 55 کیلوی کشورمان در پاسخ به این سؤال که احتمال دارد در مراحل بالاتر حضور پیدا کنید، اظهار داشت: فکر نمیکنم این اتفاق بیفتد. حریف هندی کار سختی دارد و رسیدن به فینال دشوار بهنظر میرسد.
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

یوسف کرمی ساعت 20:15 به وقت لندن با جریف انگلستانی باید رو در رو بشه............
                    ///

نظر

• voroksh
                      کاربر فعال
                      • Jun 2012
                      • 218

مارتينتي:
                      ايرانيها تحمل شکست قهرمانانشان را ندارند

رئيس فدراسيون جهاني کشتي گفت: با توجه به علاقهاي که در بين مردم ايران وجود دارد آنها تحمل شکست قهرمانانشان را ندارند.
                      [ايرانيها تحمل شکست قهرمانانشان را ندارند]

نشست مطبوعاتي رافائل مارتينتي رئيس فدراسيون جهاني کشتي عصر امروز برگزار شد و خبرنگاران حاضر در رقابتهاي المپيک به طرح سؤالات خود از وي پرداختند.

مارتينتي در مورد کشتي سعيد عبدولي و حريف فرانسوي که ايرانيها معتقد به قضاوت نامطلوب داوران در اين ديدار بودند، گفت: فيلم اين مسابقه با حضور تمام داوران حاضر در المپيک بازبيني شد که نتيجه آن تأييد قضاوت صحيح داوران بود.

وي ادامه داد: ايران کشور بزرگي در کشتي است و مردم آن تحمل شکست قهرمانانشان را ندارند و اين موضوع براي آنها يک تراژدي است که نميتوانند آن را قبول کنند.

رئيس فيلا درباره اضافه شدن 3 وزن کشتي زنان به المپيک گفت: برخي کشورهاي مسلمان از جمله ايران به خاطر شرايط مذهبي در کشتي زنان فعاليت ندارند به همين منظور پيشنهاد داديم تا بانوان اين کشورها با حجاب کامل در مسابقات شرکت کنند و همچنان در حال مذاکره با مسئولان فدراسيون اين کشورها هستيم البته اين موضوع به سياستهاي کشورها بستگي دارد اما با توجه به شناختي که از ايران دارم مطمئنم که در اين قسمت هم توانايي زيادي دارند.

مارتينتي درباره اينکه ايران پس از 40 سال در المپيک صاحب مدال شد و با 3 طلا موفق به قهرماني در المپيک شد، گفت: ميدانم که کشتي در ايران ورزش اول است و اگر تلويزيون نگاه کنيد يا روزنامه بخوانيد هميشه در مورد کشتي صحبت ميشود.

وي تصريح کرد: بعد از باخت عبدولي فيلا 300 ايميل تند دريافت کرد که نشاندهنده محبوبيت کشتي در ايران است. کسب اين تعداد مدال از سوي ايران دست من نبود و معلوم نيست که در المپيک بعدي هم بتواند اين نتيجه را تکرار کند. هر کس بهتر تلاش کند نتيجه ميگيرد.

رافائل مارتينتي رئيس فدراسيون جهاني کشتي که در اين کنفرانس در محاصره خبرنگاران ايراني قرار گرفته بود به طور مدام به سؤالات اين خبرنگاران پاسخ ميداد.

وي در پاسخ به سؤال يکي از خبرنگاران مبني بر اينکه چرا ايران با وجود اينکه از قطبهاي اصلي در کشتي در دنيا محسوب ميشود نمايندهاي در فيلا ندارد، عنوان کرد: فيلا 180 عضو دارد و ايران تنها کشوري نيست که در انتخابات هيئت رئيسه رأي نياورد. نماينده چين هم نتوانست آراء لازم را کسب کند، اعضاي فدراسيون به سياست کشورها و نمايندگانشان رأي ميدهند.

مارتينتي تصريح کرد: شايد اگر ايران سياست بهتري اتخاذ کند نمايندهاش رأي مي آورد. اين نااميدکننده است که ايران نمايندهاي در فيلا ندارد. با يک بشکن نميتوان به عضويت هيئت رئيسه فيلا درآمد. سياستهاي فدراسيون تعيينکننده است و به من ربطي ندارد. نمايندگان کشورها بايد با ساير اعضا مذاکره کنند و براي کسب آراء نظر آنها را جلب کنند. ايران هم بايد در اين زمينه بهتر عمل کند.
                      اگر قادر نیستی خود را بالا ببری هماند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری

نظر

• voroksh
                        کاربر فعال
                        • Jun 2012
                        • 218

قهرمانان دوچرخهسواري بريتانيا در تدارک ازدواج

يک روزنامه چاپ انگليس نوشت 2 دوچرخهسوار زن و مرد بريتانيا که در المپيک موفق به کسب مدال طلا شدند، پس از پايان مسابقات با يکديگر پيمان زناشويي ميبندند.
                        [قهرمانان دوچرخهسواري بريتانيا در تدارک ازدواج]

به نقل از استار، «جيسون کني» و «لاورا تروت» که در رقابت هاي المپيک لندن موفق به کسب مدال طلا در رشته خود شدند، در حاشيه مسابقات روز گذشته در کنار يکديگر حضور يافتند.

اين مساله باعث کنجکاوي خبرنگاران حاضر در محل شد و متوجه شدند اين دو قهرمان طلايي، در تدارک ازدواج هستند. اين اتفاق در حالي است که که دوچرخهسوار زن انگليسي بزرگتر از همسر 21 سالهاش است.
                        اگر قادر نیستی خود را بالا ببری هماند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

قرعه سخت براي نمايندگان کشورمان

نمايندگان اوزان 60، 84 و 120 کيلوگرم کشتي آزاد کشورمان در بازيهاي المپيک 2012 لندن حريفان خود را در اين مسابقات شناختند.

مراسم وزنکشي 3 وزن دوم رقابتهاي کشتي آزاد المپيک عصر امروز برگزار شد که نمايندگان اوزان 60، 84 و 120 کيلوگرم کشورمان حريفان خود را در اين مسابقات شناختند.

مسعود اسماعيلپور در وزن 60 کيلو در دور نخست به مصاف گيلرمو تورس از مکزيک ميرود و در صورت پيروزي در اين ديدار با دوران ژوگازييف قزاقستاني و نفر سوم جهاني استانبول که در دور اول استراحت مي کند، روبهرو ميشود.

بسيک کودوخوف روس، دارنده مدال برنز المپيک 2008 پکن و 3 طلاي قهرماني جهان، فرانکلين گومز دارنده نقره 2011 جهان، آناتولي گوئيدا از بلغارستان و يوگشوار دات از هند در گروه اسماعيلپور حضور دارند.

نکته جالب توجه در اين وزن رويارويي گومز و کودوخوف در دور نخست است که يادآور فينال جهاني 2011 استانبول است.

طغرل عسگراف، دارنده مدال نقره 2010 جهان، کينيچي يوموتو ژاپني و برنده مدال برنز المپيک پکن در بالاي جدول اين گروه مبارزه ميکنند.

در 84 کيلو احسان لشگري در دور نخست به مصاف يرمک بايداشوف از قزاقستان ميرود. وي در صورت پيروزي در اين ديدار در دور دوم با برنده يوسف عبدالسلاماف دارنده مدال نقره المپيک پکن از تاجيکستان و حاجي مراد ماگومدوف از ارمنستان ديدار خواهد کرد.

در گروه لشگري شريف شريفاف آذربايجاني، قهرمان 2011 جهاني استانبول و بهترين آزادکار سال جهان، زائوربک سوخييف ازبکستاني و برنده مدال نقره جهاني 2010، طلاي 2009 و برنز 2007 جهان، ابراگيم آلداتف برنده مدال نقره جهان در سال 2011 از اوکراين، آنزور يوريشف، قهرمان اروپا از روسيه و جيک هربرت دارنده نقره 2009 جهان از آمريکا حضور دارند.

کميل قاسمي در وزن 120 کيلو پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با آريان بوهلار از کانادا روبرو مي شود و در صورت پيروزي با برنده ديدار آرتور تايمازوف کشتيگير نامدار ازبکستاني و قهرمان المپيک و نيک ماتوهين از آلمان روبرو ميشود.

ترول دلاگنف از آمريکا، آلکسي شيماروف، قهرمان 2011 جهان از بلاروس و دانيل ليگتي از مجارستان در گروه قاسمي هستند. بلال ماخوف روس در گروه پايين جدول کار بسيار راحتي براي حضور در ديدار فينال دارد.

اين مسابقات از ساعت 16:30 دقيقه فردا( يکشنبه) در سالن اکسل شهر لندن آغاز ميشود.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

صادق گودرزی نقره گرفت
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

حرفی برای گفتن نداشت .......100 بار دیگه هم باهاش مسابقه بده میبازه با این طرز بازیش ......امریکاییه بیشرف خیلی رو فرم بود ..........خیلی تیز و فرزه این امرکاییه .......کاریش هم نمیشه کرد انگار ......:d
                              ///

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

نمایش ضعیف یوسف کرمی با باخت برابر حریف انگلیسی تکمیل شد
                                بازم دو تا ضربه صورت خورد
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X