**از تهــــران تا لنـــدن(المپيـــك 2012 لنـــــدن)**

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

شادی با قایقرانان دانمارک، نروژ، چک، کوبا و موناکو هم گروه شد

محسن شادی قایقران کشورمان در مرحله یک چهارم نهایی رقابت های المپیک با قایقرانانی از کشورهای دانمارک، چک، نروژ، کوبا و موناکو هم گروه شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران محمد شادی قایقران المپیک کشورمان ظهر امروز با قرار گرفتن در جایگاه دومی در گروه بازنده ها موفق شد به مرحله نیمه نهایی صعود کند.

در این مرحله 24 قایقران حضور دارند که شادی 10 مرداد در گروه خود از ساعت 14:30 دقیقه به مصاف قایقرانانی از کشورهای دانمارک، نروژ، چک، کوبا و موناکو می رود.
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

http://www.nbcolympics.com/
      لحظه لحظه با المپیک 2012 لندن
      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

تمجید ژاگ روگ از الهه احمدی

ژاگ روگ مسابقه ای را که الهه احمدی نیز در آن حضور داشته را بهترین رقابت المپیکی دانست.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران ژاگ روگ رئیس کمیته بین المللی المپیک اعلام کرده تاکنون بهترین بازی المپیک مربوط به تیراندازی بوده است وی این مسابقه را جذاب ترین بازی نامیده است.

گفتنی است، جذابترین بازی از دید ژاگ روگ مربوط به مسابقه ای می شود که الهه احمدی تیرانداز ایرانی در آن حضور داشته است.
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

نوشاد، شادی نو برای پینگ پنگ ایران

نوشاد عالميان که در حال حاضر تنها نماینده پینگ پنگ ایران در المپیک 2012 می باشد امروز 8 مرداد در برابر حریف هنگ کنگی خود حاضر شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران نوشاد عالمیان در دومین بازی خود در رقابت های تنیس روی میز المپیک 2012 لندن ساعت 18 امروز به وقت تهران در سالن اکسل مقابل تانگ پنگ از هنگ کنگ قرار گرفت.

چپ دست استثنایی ایران در گیم اول موفق شد با نتیجه 11 بر 8 از حریف قدرتمند خود پیش بیفتد.

در گیم دوم در حالی که تانگ پنگ شروع خوبی داشت و در ابتدا 3 بر صفر عالمیان عقب افتاده بود موفق شد 11 بر 5 این گیم را نیز به نفع خود به پایان برساند.

ورزشکار ارزنده کشورمان در گیم سوم نتوانست در برابر بک هندهای حریف قدر هنگ کنگی خود مقاومت کند و این گیم را 11 بر 7 واگذار کرد.

پديده پینگ پنگ ایران گیم چهارم را با نتیجه 11 بر 9 به نفع خود به پایان رساند.

عالمیان نتوانست کار را در چهار گیم به پایان برساند و بازی در گیم پنجم میلیمتری پیش رفت تا در نهایت 11 بر 8 تانگ پنگ گیم را گرفت.

نوشاد عالمیان گیم ششم را با قدرت آغاز کرد ولی در شرایطی که کنترل عصبی خود را از دست داده بود این گیم را نیز به حساب 11 بر 5 واگذار کرد.

گفتني است، در گيم آخر اين پديده تنيس روي ميز ايران بود که دلاورانه اين بازي را با نتيجه 12 بر 10 به پايان رساند و در مجموع گيم ها 4 بر 3 بر حريف خود غلبه کرد.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

شروع مسابقات با برد برزیل و آمریکا

تیمهای بسکتبال برزیل و آمریکا در اولین روز مسابقات بسکتبال المپیک باپیروزی های قاطعانه مقابل استرالیا و فرانسه قدرت خود را به رخ کشیدند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛ مسابقات بسکتبال مردان المپیک از صبح امروز با دیدار تیمهای آفریقایی نیجریه و تونس آغاز شد که در پایان تیم نیجریه که در راه رسیدن به المپیک از سد تیم قدرتمندی مثل یونان گذشته بود با نتیجه 60 بر 56 به پیروزی رسد. نیجریه ای ها در کوارتر اول بازی با اختلاف 19 امتیاز از حریف پیش افتاده و در پایان نیمه اول نیز با نتیجه 31 بر 15 از حریف آفریقایی خود پیش بودند اما تونس از نیمه دوم اختلاف امتیاز را کم کرده و در نهایت با تنها چهار امتیاز بازی را واگذار کرد.
            برزیل اولین برنده گروه ب پاتریک میلز گارد راس استرالیا با 18 امتیاز خود هر کاری برای رسیدن تیمش به برزیل انجام داد اما بازیکنان بلند قامت برزیل قدرت خود را با پیروزی 75 بر 71 به رخ استرالیایی ها کشیدند.
            برزیلی ها در پایان کواتر اول با نتیجه بسیار نزدیک 36 بر 35 به رختکن رفتند اما در ابتدای کوارتر سوم با 12 امتیاز پیاپی در مقابل تنها دو امتیاز نماینده اقیانوسیه شروعی طوفانی داشتند. استرالیا پس از یان بارها برای نزدیک کردن نتیجه تلاش کرد و دقایق پایانی با اختلاف چهار امتیاز
            پیش رفت و این اختلاف تا پایان حفظ شد.
            آمریکا به 100 نرسید تیم ملی بسکتبال آمریکا بدون خسته کردن ستاره هایی مثل کوبی برایانت و لبرون جیمز نمایش شگفت انگیزی در شروع مسابقات مقابل فرانسه داشت.
            آمریکایی ها که کوارتر اول را با نتیجه نزدیک 21 بر 20 به پایان بردند تا پایان نیمه اول به تدریج اختلاف خود را بالا برده و 52 بر 36 به رختکن رفتند.
            با اختلاف پیش آمده سرمربی آمریکا ترجیح داد به بازیکنان اصلی خود فشار وارد نکند و با ستاره های جوانی مثل کوین دورنت فرانسه را شکست دهد.کواتر
            سوم این دیدار هم با نتیجه 26 بر 15 به سود آمریکا پایان یافت و حاصل تلاشهای پایانی فرانسوی ها تساوی 20_20 در کوارتر پایانی بود اما در نهایت این تیم رویایی دوم آمریکا بود که با اختلاف 98 بر 71 به پیروزی رسید.
            در این بازی کوین دورنت با 22 امتیاز و 9 ریباند بهترین بازیکن آمریکا بود و کوین لاو و کوبی برایانت نیز با 14 و 10 امتیاز به این بازیکن کمک کردند. لبرون جیمز با 8 پاس منجر به گل و تایسون چندلر با 9 ریباند بهترین آمار را در پاس گل و ریباند داشتند.
            در تیم فراسنه نیز ترائوره با 12 و تونی پارکر با 10 امتیاز برترینها بودند.
            گفتنی است بازیهای روز اول بسکتبال مردان با دیدار آرژانتین و لیتوانی در گروه اول و دیدار اسپانیا با چین و بریتانیا با روسیه در گروه دوم پی گیری می شود.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

چین کماکان در صدر جدول قرار دارد

در حالی که هنوز رشته های اندکی در المپیک بازیهای خود را آغاز کرده اند، چین با کسب 5 مدال طلا و 2 برنز در صدر جدول ایستاده است.

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران؛ نام 21 کشور در جدول توزیع مدالها دیده می شود که چین در صدر این جدول تکیه زده است. این در حالی است که هنوز روز سوم مسابقات به اتمام نرسیده و تمامی مدالهای این روز توزیع نشده است.
              بعد از چین، ایتالیا با 2 طلا، دو نقره و یک برنز در مکان دوم قرار دارد، ایالات متحده نیز با یک طلا، 2 نقره و 2 برنز در مکان سوم ایستاده است.
              برزیل که از روز دوم کسب مدال را آغاز کرد در حال حاضر با یک طلا، 1 نقره و 1 برنز در مکان چهارم تکیه زده است.
              پس از این کشورها کره جنوبی دیگر کشور آسیایی با کسب یک طلا، یک نقره و یک برنز در جایگاه چهارم مشترک قرار دارد. کشورهای استرالیا، قزاقستان و روسیه هر یک با یک مدال طلا در مکان ششم مشترک هستند.
              ژاپن نیز دو مدال نقره و یک برنز کسب کرده و در مکان نهم قرار دارد. کلمبیا، فرانسه، هلند، لهستان و رومانی نیز هر یک با کسب یک نقره در مکان دهم مشترک هستند.
              و کشورهای بلژیک، مجارستان، نروژ، کره شمالی، صربستان، اوکراین و ازبکستان نیز هر یک با یک مدال برنز در جایگاه یازدهم مشترک قرار دارند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در روز سوم مسابقات المپیک عابدینی حذف و عالمیان صعود کرد

سومین روز از مسابقات المپیک با حذف عابدینی و صعود عالمیان همراه بود.

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران؛ در روز سوم مسابقات نوشاد عالمیان با غلبه بر تنیسورهنگ کنگی با نتیجه 4 بر 3 موفق شد به مرحله بعد رقابتهای تنیس روی میز صعود کند و به جمع 32 تنیسور برتر المپیک اضافه شود.
                از سوی دیگر مجتبی عابدینی شمشیرباز کشورمان که برای اولین بار سهمیه مسابقات المپیک در این رشته را کسب کرده بود با شکست مقابل زالومیر شمشیرباز رومانیایی با نتیجه 15 بر 7 از دور رقابتها حذف شد.
                همچنین در ماده روئینگ تک نفره سنگین آقایان در مسابقات شانس مجدد محسن شادی به مرحله یک چهارم راه یافت . سولمازعباسی نیز در ماده روئینگ تک نفره سنگین زنان در مسابقات شانس مجدد به مرحله یک چهارم راه یافت.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

بازیهای روز چهارم ورزشکاران ایرانی

در روز چهارم مسابقات المپیک نوشاد عالمیان، احسان روزبهانی، میلاد وزیری و زهرا دهقان مقابل حریفان خود قرار میگیرند.

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران؛ در روز چهارم مسابقات المپیک نوشاد عالمیان برابر تنیسور آلمانی قرار می گیرد. تیمبو بول حریف نوشاد در مرحله یک شانزدهم خواهد بود که این بازی ساعت 15.30 به وقت تهران برگزار می شود.
                  همچنین احسان روزبهانی بوکسور وزن منهای 81 کیلوگرم کشورمان فردا برابر وارلا مونری قرار خواهد گرفت. این بازی ساعت 22 به وقت محلی برگزار می شود.
                  در رشته تیر و کمان نیز میلاد وزیری در مرحله حذفی با لوئیز ادواردو مکزیکی مصاف می دهد. این بازی ساعت 10:30 به وقت محلی برگزار خواهد شد.
                  در بخش بانوان تیر و کمان نیز زهرا دهقان برابر آویتیا ماریانا کماندار مکزیکی قرار خواهد گرفت. این بازی ساعت 9:39 به وقت محلی برگزار خواهد شد.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• صمدآقا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 214

آقا واقعا ممنون .این از تهران تا .... واقعا عالی و به شدت مورد استقبال قرار گرفته .
                    اما من از دبی و ابوظبی اسپرت مسابقات شنا رو مستقیم میبینم واقعا دیدنی و زیباست.متاسفم که اکثریت از دیدنش محرومند

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

عالمیان: میخواهم حریف آلمانیام را هم شکست دهم/آمدهام که خوب بازی کنم
                      خبرگزاری فارس: نماینده پینگپنگ ایران در المپیک لندن گفت: حریف آلمانی من قهرمان جهان و اروپاست اما مقابل وی نیز برای برد به میدان می روم.
                      به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از لندن، نوشاد عالمیان پس از پیروزی مقابل حریف هنگکنگی و راهیابی به مرحله یک شانزدهم نهایی المپیک 2012 لندن اظهار داشت: از کسب این پیروزی بسیار خوشحالم چون دومین پیروزی تاریخ پینگپنگ ایران به دست آمد. باید هم خوشحال باشم بازی بسیار سختی بود. انتظار این را هم داشتم که این بازی تبدیل به یک ماراتن شود. تانگ پنگ بازیکنی بسیار خوب و رنکینگش بالاتر از من است. البته من حریفانی از این بهتر را هم برده بودم اما این المپیک است و شرایط خاصی دارد.

وی در پاسخ به این سؤال که مهمترین عامل موفقیتت چه بود، گفت: ابتدا توکل به خدا و دوم تلاش خودم. با توجه به اینکه بازی اول را برده بودم اعتماد به نفس خوبی داشتم.
                      نفر اول پینگ پنگ ایران در مورد بازی فردا مقابل تیمو بول اظهار داشت: او بازیکن بسیار خوبی است. چند سال پیش در رده جوانان با او بازی کرده و با وجود اینکه شکست خوردم اما مسابقه قابل قبولی را ارائه دادم و فکر میکنم فردا هم خوب بازی کنم.
                      عالمیان در مورد اینکه پیشبینی میکند فردا چه نتیجهای بگیرد، تأکید کرد: به هیچ وجه نمیتوانم بازی فردا را پیشبینی کنم چون اینجا المپیک است. حریفم آنقدر سرسخت و قدرتمند است که قابل پیشبینی نیست.
                      وی گفت: در مسابقه امروز هم خیلی خوب شروع کردم اما چون کم تجربه بودم و حریفم پختهتر به نظر میرسید در ادامه بازی کار گره خورد اما در پایان خدا کمک کرد که در دقایق آخر برنده شوم.
                      عالمیان در پاسخ به این سؤال که آیا استرس بر روی تمرکزت تأثیر نمیگذارد، گفت: بازی که حساسیتش بیشتر شد خوشبختانه من تمرکز هم بیشتر شد اما استرس چیزی نیست که بتوان از آن دور شد و روی تمرکز تأثیر میگذارد.
                      وی عنوان کرد: من برنامه خاصی برای المپیک نداشتم و فقط میخواستم نتیجه خوبی بگیرم. بازی به بازی بهتر میشوم و فردا هم برای برد به میدان خواهم رفت. تیمو بول چند دوره قهرمان جهان و اروپا شده است و در رده تیمی هم دوم المپیک است. شرایط بازی فردا کاملاً متفاوت است. امروز حریفم را نمیشناختم اما فردا پینگ پنگ باز آلمانی را کاملاً میشناسم. این تفاوت بازی امروز و فردا خواهد بود.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

بانوی جودوکار اسپانیا: رئیسجمهور شوم همه سیاستمداران را کنار میگذارم!
                        خبرگزاری فارس: مدعی جودوی اسپانیا در بخش بانوان گفت: اگر رئیسجمهور شوم همه سیاستمداران غیرفعال را کنار میگذارم.
                        به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه مارکا، آنا کرراسهوزا، بانوی جودوی اسپانیا پس از پایان دوران ورزشیاش قصد دارد وارد عالم سیاست شود. وی که اکنون در رقابتهای المپیک لندن حاضر است به خبرنگاران با طنز گفت: در صورتی که روزی که وارد عرصه سیاست شوم و بخت نخستوزیری و ریاستجمهوری پیدا کنم تمام سیاستمداران غیرفعال را کنار میگذارم.

این بانوی ورزشکار ادامه داد: با تشویق پدر و مادربزرگم در سن 12 سالگی وارد ورزش جودو شدم و اکنون اگر نماینده اسپانیا هستم به لطف حمایت پدربزرگ و مادربزرگم است.
                        این جودوکار در بارسلونا رشد کرده و از طرفداران فوتبال بارسلونا است و در این تیم طرفدار ژاوی است و از بازی او لذت میبرد.
                        وی شرایطش را در اردوی اسپانیا عالی توصیف کرده و بخش اعظم آمادگیاش را مدیون تمرینات آزخولنا، مربیاش میداند.
                        جودوکار اسپانیا با بیان اینکه دوست دارد در لندن به مدال برسد، اظهار داشت: هر زمانی که لباس جودو بر تن میکنم و با نام کشورم وارد تاتامی میشوم احساس خوبی دارم و به خود میبالم که نماینده اسپانیا هستم.
                        این ورزشکار در عرصه جودو فیلم بازیهای قهرمانان مشهور جودو را ضبط کرده و از تکنیک آنها استفاده میکند.
                        کرراسهوزا با بیان مخالفت پدر و مادرش در ورزش جودو، عنوان کرد: زمانی که والدینم با تصمیم من برای حضور در این رشته آگاه شدند تا مدتها نگران بودند مبادا دخترشان در ورزش خشن جودو آسیب ببیند اما هنگامی که قابلیتهایم را دیدند رضایت دادند.
                        وی در پایان گفت: اگر ورزشکار نمیشدم وارد عرصه هنر و بازیگری میشدم. امیدوارم با کسب مدال طلا دل هموطنانم را شاد کنم و برای خانوادهام اعتبار ایجاد کنم.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

برنامه بازی های روز چهارم
                          در روز سوم مسابقات المپیک عابدینی حذف و عالمیان صعود کرد. شهسواری اولین زن ایرانی است كه در رشته پینگ پنگ در المپیك شركت می كند. این یک افتخار برای نوشاد عالمیان است. تا به حال سابقه نداشته که یک پینگ پینگ باز ایرانی در المپیک شرکت کند و بتواند حریف خودش را شکست دهد.

در روز سوم مسابقات نوشاد عالمیان با غلبه بر تنیسورهنگ کنگی با نتیجه 4 بر 3 موفق شد به مرحله بعد رقابتهای تنیس روی میز صعود کند و به جمع 32 تنیسور برتر المپیک اضافه شود.

به گزارش تابناک، از سوی دیگر مجتبی عابدینی شمشیرباز کشورمان که برای اولین بار سهمیه مسابقات المپیک در این رشته را کسب کرده بود با شکست مقابل زالومیر شمشیرباز رومانیایی با نتیجه 15 بر 7 از دور رقابتها حذف شد.

همچنین در ماده روئینگ تک نفره سنگین آقایان در مسابقات شانس مجدد محسن شادی به مرحله یک چهارم راه یافت . سولمازعباسی نیز در ماده روئینگ تک نفره سنگین زن در مسابقات شانس مجدد به مرحله یک چهارم راه یافت.

* برنامه بازی های ورزشکاران ایرانی در روز چهارم

در روز چهارم مسابقات المپیک نوشاد عالمیان برابر تنیسور آلمانی قرار می گیرد. تیمبو بول حریف نوشاد در مرحله یک شانزدهم خواهد بود که این بازی ساعت 15.30 به وقت تهران برگزار می شود.

همچنین احسان روزبهانی بوکسور وزن منهای 81 کیلوگرم کشورمان فردا برابر وارلا مونری قرار خواهد گرفت. این بازی ساعت 2:30 بامداد به وقت تهران برگزار می شود.

در رشته تیر و کمان نیز میلاد وزیری در مرحله حذفی با لوئیز ادواردو مکزیکی مصاف می دهد. این بازی ساعت 15 به وقت تهران برگزار خواهد شد.

در بخش بانوان تیر و کمان نیز زهرا دهقان برابر آویتیا ماریانا کماندار مکزیکی قرار خواهد گرفت. این بازی ساعت 14:10 به وقت تهران برگزار خواهد شد.

نوشاد در المپیک جاودانه شد

این یک افتخار برای نوشاد عالمیان است. تا به حال سابقه نداشته که یک پینگ پینگ باز ایرانی در المپیک شرکت کند و بتواند حریف خودش را شکست دهد.

در دورههای قبلی تمام نمایندگان ایران شکست خورده بودند. پیش از نوشاد نه برادران احتشام زاده و نه افشین نوروزی نتوانسته بودند در المپیک به موفقیتی دست یابند. عالمیان بعد از این برد گفت:« این افتخاری بزرگ است اما تازه قصه شروع شده و اول راه است. می خواهم باز هم طعم پیروزی را در این بازی ها بچشم.»پینگپنگ باز المپیکی ایران پس از برتری مقابل حریف استرالیایی که اولین برد تاریخ پینگ پنگ ایران در بازیهای المپیک به حساب میآید، در جمع خبرنگاران گفت:

« از این موضوع بسیار خوشحالم و خدا را شکر میکنم که کمکم کرد تا بتوانم موفق باشم. قبل از مسابقه فکر میکردم بتوانم این حریف را شکست دهم و روی سبک بازی او کار کرده بودم. در این مسابقه نیز خوب ظاهر شدم و در حد انتظار خودم بازی کردم. اینجا آمدهام تا بهترین نتیجه را بگیرم و نمایش خوبی داشته باشم.»عالمیان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا این برد تاریخی تو را قانع میکند، گفت:« از اینکه اولین برد تاریخی پینگ پنگ ایران در تاریخ المپیکها به دست آوردم، خوشحالم، اما به این یک برد قانع نمیشوم. تمام تلاشم را در ادامه مسابقهها خواهم کرد.»

عالمیان همچنین درباره صعود به دورهای بالایی المپیک هم گفت:« اینجا مسابقههای المپیک است و جو آن با رقابتهای دیگر فرق دارد. از حالا نمیتوانم پیشبینی کنم که در مسابقههای بعدی چه میشود اما این را میگویم که تمام تلاشم را خواهم کرد تا بهترین بازیام را به نمایش بگذارم.هدف خودم این است که حداقل تا 16 نفر برت برسم، اما چیزی که همیشه به آن فکر میکنم رفتن روی سکو و کسب مدال است. نمی توانم پیشبینی کنم که تا چه مرحلهای پیش میروم.»

عالمیان در پاسخ به این سوال که تفاوت المپیک و مسابقات جهانی چیست، عنوان کرد:« پیش از اینکه بیایم فکر نمیکردم که چنین جوی باشد و تجربه تازهای بود که کسب کردم.»عالمیان در حالی توانست به این افتخار بزرگ دست پیدا کند که زارع پور رئیس فدراسیون پینگ پنگ بلافاصله از این جوان ایرانی تقدیر کرد. زارعپور که پیش از این قول داده بود، برای هر پیروزی به نمایندگان ایران پاداش خواهد داد، بلافاصله پس از برد عالمیان به وی پاداش نقدی اهدا کرد که گفته میشود این مبلغ حدود 500 دلار بوده است.

ندا شهسواری تاریخ ساز شد!

شبكه خبری 'بی بی سی' با انتشار عكسی ازندا شهسواری پینگ پنگ باز ایرانی در صفحه ویژه اخبار المپیك 2012، نوشت: شهسواری اولین زن ایرانی است كه در رشته پینگ پنگ در المپیك شركت می كند.

'بی بی سی' افزود:شهسواری با حضور در رقابت های پینگ پنگ المپیك، از این نظر برای كشورش تاریخ ساز شد.

این شبكه انگلیسی نوشت:این ورزشكار 25 ساله ایرانی روزشنبه در دور مقدماتی رقابت های پینگ پنگ المپیك با 'اولوفانك اوشانیك' از كشور نیجریه مسابقه داد.

رقابت های پینگ پنگ المپیك در سالن 'اكسل' واقع در شرق لندن برگزار می شود.

شهسواری اولین مسابقه المپیكی خود را با حساب 4 بر 3 به حریف واگذار كرد و از دور رقابت ها كنار رفت.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

مدال برنز جودو بر گردن كسي كه بيهوش شد!

جودو كار زن مجارستاني كه بعد از بيهوش شدن در مسابقه خود، در گروه بازنده ها قرار گرفته بود، مدال برنز گرفت.

به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران، در رقابت هاي جودو بانوان در المپيك 2012 لندن چرنوويژكي در بازي مقابل حريفي از بلژيك بيهوش شد و به اين ترتيب بازي خود را باخت و در گروه بازنده ها قرار گرفت او در اين گروه دو بازي خوب را به نمايش گذاشت تا به پيروزي رسيد و موفق شد صاحب مدال برنز شود.

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

قاسمی پور مغلوب مشت زن ونزوئلایی شد

مشت زن المپیکی کشورمان در اولین دیدار خود در بازیهای 2012 لندن مغلوب گابریل مایسترپرز شد .

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دومین روز از مسابقات بوکس بازی های المپیک 2012 لندن در حالی به پایان رسید که امین قاسمی پور بوکسور وزن 69 کیلوگرم کشورمان در نخستین دیدار خود در ورزشگاه اکسل بر روی رینگ مسابقات به عنوان اولین نماینده کشورمان حاضر شد و به مصاف گابریل مایسترپرز رفت.
                                قاسمی پور در راند اول نتیجه را 4 بر 2 واگذار کرد. راند دوم نیز با نتیجه 5 بر 3 به سود بوکسور ونزوئلایی به اتمام رسید. در سه دقیقه پایانی قاسمی پور که چیزی برای از دست دادن نداشت دست به ریسک زد و از لاک دفاعی خارج شد اما مشت های او روی سر حریف فرود نمی آمد. قاسمی پور در پایان و در مجموع سه راند 13 بر 8 بازنده شد و از دور رقابتهای المپیک کنار رفت.
                                شایان ذکر است؛ بوکسور ونزوئلایی در جایگاه هفدهم رنگینگ جهانی و قاسمی پور در جایگاه 33 رنکینگ جهانی قرار دارد.
                                بر اساس این گزارش؛ در ادامه این رقابتها بامداد سه شنبه ساعت 1:30 احسان روز بهانی بوکسور 81 کیلو گرم کشورمان به مصاف جیسونمونروی وارلا کلمبیای خواهد رفت.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X