**از تهــــران تا لنـــدن(المپيـــك 2012 لنـــــدن)**

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • voroksh
    کاربر فعال
    • Jun 2012
    • 218

آخرین بروزرسانی : 11 ثانیه قبل
    مجموع
    1 آمریکا 45 29 29 103
    2 چین 38 27 22 87
    3 بریتانیا 28 16 19 63
    4 روسیه 22 25 33 80
    5 کره جنوبی 13 8 7 28
    6 آلمان 11 19 14 44
    7 فرانسه 10 11 12 33
    8 ایتالیا 8 7 9 24
    9 مجارستان 8 4 5 17
    10 استرالیا 7 16 12 35
    17 ایران 4 5 3 12
    لیست کامل مدال ها
    اگر قادر نیستی خود را بالا ببری هماند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

رييس جمهور از مدال آوران المپيك تجليل ميكند

رييس جمهور شنبه (بيست و هشتم مرداد) از مدالآوران كاروان ورزشي ايران در المپيك 2012 لندن تجليل ميكند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از لندن، پس از پايان بازي هاي المپيك 2012 لندن كاروان ايران با كسب مدال هاي رنگارنگ در رده هفدهم جدول توزيع مدال قرار گرفت. با اين نتايج قرار است پس از بازگشت قهرمانان به ايران محمود احمدي نژاد رييس جمهور كشور شنبه (بيست و هشتم مرداد) از اين مدالآوران تجليل كند.

سيامك آقاياري مسوول ارتباط با رسانه هاي وزارت ورزش و جوانان با تاييد اين خبر به خبرنگار ايسنا در لندن گفت: قرار است دكتر احمدي نژاد، بلافاصله پس از بازگشت ورزشكاران به كشور از مدالآوارن المپيك تجليل كند. اين مراسم شنبه (بيست و هشتم مرداد) برگزار خواهد شد
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

عبدولي در گفتوگو با ايسنا: مدالم را پس ميگيرم

سعيد عبدولي ميگويد قصد دارد با تمرين و تلاش زياد، مدال المپيك را پس بگيرد.

كشتيگير 66 كيلوگرم تيمملي كشتي فرنگي ايران در رقابتهاي المپيك 2012 لندن در گفتوگو با خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان اظهاركرد: شرمندهام كه دستم از مدال المپيك كوتاه ماند، هر چند اين ناكامي تقصير من نبود. چه آنهايي كه كشتيگير هستند و چه كساني كه كشتيگير و كارشناس نيستند، متوجه شدند كه چه ناداورياي در بازي دومم شد.

وي ادامهداد: آنها با اين كار تمام زحمات من و دوري از خانواده، همسر و پسرم هشت ماههام را با درآوردن مدال از چنگم، هدر دادند. من فرزند هشت ماههام را از زماني كه به دنيا آمد نديدم و در تلاش براي گرفتن مدال المپيك بودم.

عبدولي عنوانكرد: سختيهاي زيادي كشيدم، به اميد اين كه به مدال طلاي المپيك دست پيدا كنم و ميتوانستم هم به آن برسم. نه اينكه بخواهم مغرور شوم ولي بسيار تلاش كرده بودم و از نحوه كشتي گرفتنم در دو بازيام اين موضوع مشخص بود.

وي خاطرنشانكرد: شك نكنيد كه حكمتي در اين اتفاق بوده و خداوند فقط خودش اين حكمت را ميداند و ما از فهم آن عاجز هستيم. من كه خودم اصلا متوجه اين حكمت نميشوم. شايد خداوند برنامه بهتري براي من در آينده داشته باشد و شايد هم قرار بود اتفاق بدي بيفتد كه شكستم مانع از اين اتفاق شد. هر چند شرمنده مردم شدم ولي به هر حال به رضاي خدا، راضيام.

قهرمان مسابقات جهاني تركيه با بيان اينكه از دست دادن مدال بسيار سخت است، گفت: بسيار ظلم است در حالي كه ميداني ميتواني مدال كسب كني به آن نرسي. اين موضوع خواب و خوراك را از من گرفته است. از زمانيكه برگشتهام همسرم كارش گريه شده است و به من ميگويد چرا با بغض صحبت ميكني. باور كنيد تحمل اين موضوع بسيار سخت است.

وي با قدرداني از استقبال مردم دزفول و انديمشك بيانكرد: آنها براي من سنگتمام گذاشتند و استقبال آنها دلگرمي براي رقابتهاي بعدي من است. هر چند پيش آمدن اين موضوع و دلشكستگياي كه برايم به وجود آمده، كارم را سخت كرده است ولي بازهم خدا را شكر ميكنم.

عبدولي عنوانكرد: شك نكنيد از چند روز ديگر تمريناتم را شروع خواهم كرد و به خاطر خوزستان تمرين ميكنم چرا كه خوزستان باوجود اين همه استعداد، پتانسيل و منابع معدنياي كه دارد و سرآمد تمام استانهاي كشور است، مظلوم واقع شده. در فكر اين هستم كه با تمرين زياد، پيشرفت مردم خوزستان و كشورم را ببينم.

وي به استقبال مردم در فرودگاه تهران نيز اشاره كرد و گفت: زماني كه وارد فرودگاه شدم هنگامي كه ديدم مردم بازيكنان طلايي تيم را تشويق ميكنند، بغض گلويم را گرفت و گفتم خدايا اي كاش من هم جزو اين نفرات بودم و چرا اين بلا سر من آمد.

اين فرنگيكار انديمشكي افزود: همينكه داشتم از پلهها پايين ميآمدم، تمام مردم سمت من آمدند و بازيكنان مدالآور فقط خانوادههايشان كنارشان ماندند. واقعا آنها براي من سنگتمام گذاشتند و دلگرمي فوقالعادهاي به من دادند به طوري كه احساس نكردم مدال نگرفتهام. آن لحظه فكر كردم مدال طلاي المپيك كه هيچ، بلكه تمام مدالهاي تيم را به دست آوردهام. از آنها تشكر ميكنم و دست آنها را ميبوسم. اميدوارم بتوانم زحمات آنها را جبران كنم.

وي در ادامه به ديدار اولش مقابل كشتيگير ترك اشاره كرد و گفت: بازي اولم با قهرمان دنيا بود. من تا به حال هيچ وقت به كشتيگيران ترك باوجود اينكه آنها بازيكنان ايران را بسيار اذيت ميكنند، نباختهام و توانستم در اين پيكار نيز به راحتي اين حريف ترك را شكست دهم.

عبدولي ادامهداد: اين حريف بدن خود را چرب كرده بود كه من متوجه اين موضوع شدم. داور نيز كه متوجه اين كار كشتيگير ترك شده بود، سه بار از او خواست كه پيش كوچ خود برود و بدنش را خشك كند. پس از اينكه بازي آغاز شد، بعد از گذشت 30 ثانيه به دليل حملاتي كه داشتم، بدن اين كشتيگير عرق كرد و اصلا او در دستم نميايستاد و مانند ماهي شده بود ولي درنهايت توانستم با دعاي مردم از سد اين حريف بگذرم.

وي درباره ديدار دومش برابر كشتيگير فرانسوي نيز بيانكرد: من از سد اين حريف نيز گذشتم ولي آنها من را دور زدند و كشتيگير فرانسوي را برنده بازي اعلام كردند وگرنه مدال طلاي اين وزن در دستان من بود. حتي بازيكني كه قهرمان اين وزن شد، او را نيز شكست داده بودم. درمجموع فكر ميكنم قسمت نشد به مدال المپيك دست پيدا كنم.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

بليک: من با اين رکورد از مريخ آمده ام

يوهان بليک پس از رکوردزني در مسابقات اعلام کرده، کسي که با اين سرعت برود يک مريخي است.

پس از اينکه يوهان بليک در ماده چهار در صد متر دو و ميداني رکورد زني کرد اعلام داشت ما انسان هاي طبيعي نيستيم و به جاي دويدن پرواز مي کنيم مردم وقتي عملکرد ما را مشاهده مي کنند ما را رباط خطاب مي کنند ولي بايد به آنها بگويم ما رباط نيستيم و از فضا آمده ايم مانند مستربين، او هم اوايل خنده دار و عجيب بود ولي حالا فوق العاده است.

من هم همين جا اعلام مي کنم من نرمال نيستم و از مريخ آمده ام.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

بسکتبال آمريکا و دومين قهرماني پياپي در المپيک

تيم ملي بسکتبال آمريکا با پيروزي بر اسپانيا به دومين قهرماني پياپياش در المپيک دست پيدا کرد.

در ديدار نهايي رقابت هاي بسکتبال بازي هاي المپيک لندن، تيم ملي آمريکا مدافع عنوان قهرماني اسپانيا را برابر خود داشت که به عنوان قهرمان اروپا دوباره در فينال المپيک حاضر شده بود. در اين فينال تکراري که نتيجه اي بسيار نزديک داشت ستاره هاي NBA با استفاده از مهارت هاي فردي حريف اروپايي خود را با نتيجه 107 بر 100 شکست دادند و قهرمان شدند.

آمريکا در کوارتر نخست با نتيجه 35 بر 27 به پيروزي رسيد اما در کوارتر دوم اسپانيا صاحب توپ و ميدان شد و توانست حريفش را با نتيجه 31 بر 24 از پيش رو بردارد. نيمه دوم با برتري آمريکا آغاز شد اما بازيکنان اسپانيا با درخشش پائو گسول همه چيز را برابر کردند تا اين کوارتر 24 بر 24 به پايان برسد. کوارتر چهارم اوج هنرنمايي آمريکايي ها بود که با درخشش ستاره هاي خود حريف را شکست دادند. اين کوارتر با نتيجه 24 بر 18 و به سود آمريکا به پايان رسيد.

در اين مسابقه کوين دورانت فوروارد تيم ملي آمريکا و تيم اوکلاهوما سيتي با کسب 30 امتياز و انجام 9 ريباند بهترين بازيکن ميدان بود. کوبي برايانت و لبرون جيمز نيز با کسب 17 و 19 امتياز ديگر بازيکنان موثر آمريکا در اين قهرماني بودند.

در طرف ديگر مسابقه پائو گسول با کسب 24 امتياز و انجام 8 ريباند بهترين بازيکن اسپانيا معرفي شد.خوان ناوارو و مارک گسول نيز با کسب 21 و 17 امتياز ديگر بازيکنان موثر تيم اروپايي بودند.

آمريکا در المپيک پکن نيز با پيروزي برابر همين حريف قهرمان شده بود.

پيش از اين روسيه با پيروزي برابر آرژانتين به مدال برنز المپيک لندن رسيد.

در بخش بانوان نيز آمريکا قهرمان شد و فرانسه و استراليا نيز به مدال نقره و برنز رسيدند.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

هندبال فرانسه مدال طلاي المپيک را کسب کرد

تيم ملي هندبال فرانسه با برتري برابر سوئد توانست مدال طلاي المپيک را از آن خود کند.

ديدار فينال هندبال سيامين دوره بازيهاي المپيک 2012 لندن بين دو تيم فرانسه و سوئد برگزار شد که در پايان فرانسه توانست با نتيجه نزديک 22 - 21 به برتري دست يابد و به مدال طلاي اين دروه از بازيها دست يابد.

فرانسه با اين مدال با 12 طلا يک پله صعود کرد و در جايگاه ششم ايستاد.

سوئد نيز با اين مدال با 5 نقره در جايگاه 36 باقي ماند.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

کرواسي مدال طلاي واترپلو را کسب کرد

تيم ملي واترپلوي کرواسي با برتري برابر ايتاليا مدال طلاي المپيک را از آن خود کرد.

تيم ملي واترپلو کرواسي در ديدار فينال المپيک 2012 لندن برابر ايتاليا با نتيجه 8 بر 6 به برتري رسيد و مدال طلاي اين رشته را به خود اختصاص داد.

اين سومين مدال طلاي کرواسي بود و اين کشور در رده 26 قرار گرفت. همچنين ايتاليا نهمين مدال نقره خود را کسب کرد.

صربستان نيز مدال برنز واترپلو را از آن خود کرد.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

Medal count

1 United States of America
                  46 29 29 104
                  2 People's Republic of China
                  38 27 22 87
                  3 Great Britain
                  29 17 19 65
                  4 Russian Federation
                  24 25 33 82
                  5 Republic of Korea
                  13 8 7 28
                  6 Germany
                  11 19 14 44
                  7 France
                  11 11 12 34
                  8 Italy
                  8 9 11 28
                  9 Hungary
                  8 4 5 17
                  10 Australia
                  7 16 12 35
                  11 Japan
                  7 14 17 38
                  12 Kazakhstan
                  7 1 5 13
                  13 Netherlands
                  6 6 8 20

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

دفتر المپیک تابستانی لندن بسته شد

بزرگترین رویداد ورزشی جهان پس از دو هفته به پایان رسید. بریتانیا و ایران بدون شک المپیک ۲۰۱۲ لندن را هرگز از یاد نخواهند برد. میزبان قصد دارد برگزاری موفق بازیها را به سکوی پرشی برای ورزش خود تبدیل کند.
                    المپیک ۲۰۱۲ لندن شامگاه یکشنبه (۱۲ اوت/ ۲۲ مرداد) به خط پایان رسید. ورزشکاران ایالات متحده در نهایت موفق شدند مصاف شانه به شانه با کاروان ورزشی چین را به سود خود به پایان ببرند. آمریکا با کسب ۱۰۴ نشان - ۴۶ طلا، ۲۹ نقره و ۲۹ برنز - در صدر جدول توزیع مدالهای المپیک قرار گرفت و چین با ۳۸ نشان طلا، ۲۷ نقره و ۲۲ برنز نایبقهرمان شد. کاروان ورزشی بریتانیا هم با ۲۹ نشان طلا، ۱۶ نقره و ۱۹ برنز، روی سکوی سوم ایستاد و موفقترین کارنامه ورزشی خود در یکصد سال اخیرا را ثبت کرد.
                    سیامین دورهی المپیک هم مانند هر رویداد ورزشی دیگری شاهد فراز و نشیبهای بسیاری بود؛ رکوردهای جدید ثبت گردید و برخی از نارساییها مایهی انتقاد ورزشکاران و تماشاگران شدند. پیش از برگزاری مراسم افتتاحیه نمایش پرچم کرهی جنوبی برای کاروان ورزشی کرهی شمالی موجب شد میزبان بهطور رسمی از هیئت کرهی شمالی معذرتخواهی کند. چندی بعد هم خاموششدن مشعل المپیک خبرساز شد. برخی هم به پنهانبودن مشعل در پس دیوارهای بلند ورزشگاه محل برگزاری مسابقات انتقاد کردند.
                    برخی از علاقهمندان ایرانی کشتی و بوکس به "ناداوریها" اعتراض کردند. مربی شمشیربازی تیم زنان کرهی جنوبی در اسلحهی اپه هم ساعت مسابقات را مقصر شکست شاگرد خود از حریف آلمانی دانست.

در این مسابقات باز هم دست تیم ملی فوتبال برزیل به نشان طلا نرسید؛ این تیم مکزیک بود که در دیداری تماشایی گردهی زردپوشان برزیل را به خاک مالید و تنها نشان طلای کاروان ورزشی این کشور در مسابقات لندن را به چنگ آورد.
                    در لندن یوسین بولت بار دیگر قهرمانی دو صد متر، دویست متر و ۴ در صد متر امدادی را جشن گرفت و در سن ۲۵ سالگی ششمین طلای المپیک را هم به گردن آویخت. مایکل فلپس، شناگر آمریکایی، هم رکورددار کسب مدال در المپیک شد.
                    در روز آخر مسابقات هم دوندهی اوگاندایی پس از دو ساعت و هشت دقیقه و یک ثانیه از خط پایان مسابقه دو ماراتون گذشت و با پشت سر گذاشتن رقیب کنیایی، امید اول قهرمانی، دومین طلای تاریخ المپیک (پس از المپیک ۱۹۷۲ مونیخ) را برای کشورش به ارمغان آورد.
                    بهترین نتیجه کاروان ورزشی ایران در تاریخ المپیک
                    رقابتهای المپیک تابستانی ۲۰۱۲ لندن بیتردید برای ایرانیان هم مسابقاتی به یاد ماندنی خواهند بود. کاروان ورزشی ۵۲ نفرهی این کشور در نهایت با کسب ۱۲ نشان رنگارنگ موفقترین حضور خود در تاریخ المپیک را جشن گرفت.
                    در کاروان ورزشی ایران سوریان، نوروزی، رضایی و سلیمی مدال طلا گرفتند؛ انوشیروانی، نصیرشلال، حدادی، گودرزی و باقری معتمد مدال نقره را به گردن آویختند و رستمی، لشگری و قاسمی برندهی نشان برنز شدند.

تیم ملی کشتی فرنگی ایران با قهرمانی در این رقابتها نام خود را در فهرست افتخارات ورزشی جاودانه کرد. احسان حدادی هم با تلاش شبانهروزی خود نخستین نشان تاریخ المپیک برای دو و میدانی ایران را به دست آورد. او مدال نقرهی رشتهی پرتاب دیسک را بر گردن آویخت، هر چند با اندکی خوشاقبالی رنگ این نشان میتوانست طلایی باشد.
                    حضور ایران در المپیک لندن اما خالی از حاشیه هم نبود. پیش از مسابقات اخباری در مورد تعلیق برخی از رشتههای ورزشی این کشور در مسابقات ۲۰۱۲ مطرح شدند. در مراسم افتتاحیه هم حضور رئیس کمیتهی ملی المپیک جمهوری اسلامی در رژهی ورزشکاران خبرساز شد. "ناداوریها" در حق بوکسور و کشتیگیر ایرانی، "خداحافظی" محمد بنا و حمید سوریان از تیم ملی و شکست پیروزمندانه نوشاد عالمیان از قهرمان تنیس روی میز آلمان و اروپا، در کنار مصدومیت رضا یزدانی، آزادکار ایرانی، در روز آخر مسابقات، در ذهن علاقهمندان به ورزش ایران باقی خواهند ماند.
                    ضمن اینکه در این دوره هم طلسم مدالآوری زنان ورزشکار ایرانی در المپیک برجا ماند.
                    کارنامه موفق بریتانیا
                    در این میان بریتانیا به خوبی از پس برگزاری مسابقات برآمد. لندن با اندیشیدن گستردهترین تدابیر امنیتی پس از جنگ جهانی دوم، بزرگترین رویداد ورزشی جهان را به سلامت از سر گذراند. متروی ۱۵۰ سالهی لندن که پیش از برگزاری مسابقات از نقاط ضعف میزبان خوانده میشد، نیز با جابهجایی حدود ۵/ ۴ میلیون مسافر در روز در ردهی سنی سالمندان نشان طلا را به گردن آویخت.

برنامهریزی و برگزاری مسابقات هم تحسین چهرهها و نهادهای مختلفی را برانگیخت. به گفتهی ژاک روگه، رئیس کمیتهی بینالمللی المپیک، دهکدهای فوقالعاده و مدرنترین ورزشگاهها در اختیار ورزشکاران قرار گرفتند. بخش بزرگی از این موفقیت به حساب لُرد سباستین کو، مسئول برگزاری المپیک ۲۰۱۲ لندن نوشته میشود.
                    با توجه به موفقیتهای ورزشی بهدست آمده برای بریتانیا، دولت قصد دارد در ۵ سال آینده – تا پس از المپیک تابستانی ۲۰۱۶ ریو دو ژانیرو – بیش از ۲۷/ ۱ میلیارد پوند در ورزش سرمایهگذاری کند. سباستین کو بهعنوان نمایندهی ویژهی دولت برای سازماندهی امور برگزیده شده است. او "ساختارهای منظم"، "ورزشکاران مستعد"، "بهترین مربیان جهان" و "حمایتهای قابل اعتماد" را رمز موفقیت در المپیک میداند.
                    میزبان در جدول مسابقات نیز عملکرد درخشانی از خود به ثبت رساند. انگلستان با کسب در مجموع ۶۵ مدال، بالاتر از روسیه، در مکان سوم جدول مسابقات قرار گرفت. (۲۹ طلا، ۱۷ نقره و ۱۹ برنز). مسئولان ورزشی بریتانیا از پربارترین رقابت ورزشی کشورشان در ۱۰۰ سال گذشته سخن میگویند.
                    روحالله نیکپا، تکواندوکار افغانی حاضر در المپیک لندن، نشان برنز را به دست آورد

موفقیت ورزشکاران بریتانیا در مسابقات لندن فشار روانی سالهای اخیر بر مردم بریتانیا را نیز تا حد زیادی به حاشیه رانده است؛ فشارهای حاصل از حملات تروریستی، بحران مالی، ناآرامیهای اجتماعی و بدهیهای دولتی.
                    مقامهای محلی امیدوارند استادیوم ورزشی المپیک در منطقهی فقیرنشین شرق لندن در سالهای آینده هم به رشد این منطقه از پایتخت کمک کند. ساخت واحدهای مسکونی جدید با هدف دمیدن روح تازه به این بخش از پایتخت و سرمایهگذاری در ورزش مدارس برنامههای دیگری هستند که مقامهای محلی قصد دارند با کمک آن به ورزش کشور روح تازهای بدمند.
                    با دسترسی عمومی به دهکدهی برگزاری المپیک ۲۰۱۲ لندن قرار است کودکان شرق لندن در همان استخری شنا بیاموزند که زمانی مایکل فلپس آمریکایی آخرین مدالهای المپیکی خود را به چنگ آورد.
                    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

گل مکزيک مقابل برزيل سريعترين گل تاريخ المپيک

مسئولان فيفا مي گويند، گل ثانيه 29 'اوريبه پرالتا' مکزيکي مقابل برزيل در بازيهاي المپيک لندن سريعترين گل تاريخ المپيک از سال 1976 تاکنون است که ثبت رکوردهاي المپيک شروع شد.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، برزيل در اين ديدار با نتيجه دو بر يک از مکزيک شکست خورد و نايب قهرمان المپيک شد.

سريعترين گل در رقابتهاي بزرگسالان متعلق به ''هاکان شوکور'' از ترکيه در ثانيه 11 يک ديدار جام جهاني 2002 در کره جنوبي و ژاپن است.

فيفا اعلام کرد، سريعترين گل فوتبال را تاکنون فابينهو برزيلي ثبت کرده است. او در ثانيه نهم يک ديدار در جام جهاني زير 17 سال در سال 2007 در کره جنوبي اين گل را به ثمر رساند.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

زانوي مصدوم رضا يزداني در ايران جراحي ميشود

زانوي مصدوم رضا يزداني، آزادکار نامدار وزن 96 کيلوگرم کشورمان در بازيهاي المپيک 2012 لندن، بلافاصله بعد از بازگشت به تهران مورد عمل جراحي قرار خواهد گرفت.

لطفعلي پورکاظمي، رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي با تاييد اين خبر اظهار داشت: رضا يزداني، ملي پوش باغيرت کشتي آزاد کشورمان بزودي در تهران تحت عمل جراحي قرار ميگيرد.

وي درباره آخرين وضعيت مصدوميت رضا يزداني که در جريان مرحله نيمه نهايي پيکارهاي وزن 96 کيلوگرم مسابقات کشتي آزاد المپيک به آن دچار شد، گفت: پس از انتقال يزداني به بيمارستان دهکده المپيک، معاينات دقيق از او به عمل آمد. به طوري که ابتدا عکس راديولوژي گرفته شد تا نسبت به عدم شکستگي استخوان اطمينان حاصل شود، سپس MRI نيز از زانوي مصدوم وي گرفتيم که در نهايت مشخص شد کشتي گير کشورمان از ناحيه رباط صليبي دچار پارگي شده و بايد تحت عمل جراحي قرار گيرد.

پورکاظمي، تصريح کرد: خوشبختانه حال عمومي يزداني خوب است و اين قهرمان ارزنده که با بدشانسي از کسب مدال طلاي المپيک بازماند، شب گذشته از بيمارستان مرخص شد. به اين ترتيب او به همراه ديگر اعضاي کاروان ورزشي ايران به کشورمان برميگردد تا هر چه سريعتر در تهران مورد عمل جراحي قرار گيرد.

رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي خاطر نشان کرد: ما همچون هميشه پشتيبان ورزشکاران و قهرمانان عزيز بوده و در اين رابطه آمادگي خود را براي انجام عمل جراحي روي زانوي يزداني با استفاده از بهترين امکانات و حاذقترين متخصصان ارتوپدي فدراسيون اعلام کرديم.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

ايران شگفتانگيزترين کشور در المپيک لندن

نتايج تحقيق علمي يکي از محققان نيوزيلندي در خصوص انتظارات از کسب مدال توسط کشورهاي مختلف در المپيک لندن نشان داد که ايران فراتر از حد انتظار ظاهر شده است.

به نقل از اسکوپ، دکتر ميشل نيلور، از دانشگاه اقتصاد و بودجه نيوزيلند جدولي از مدالهاي المپيک تهيه کرده و بر اساس 4 فاکتور اصلي الگوي رياضي پيشرفت کشورها در المپيک و فراتر از حد انتظار ظاهر شدن آنها را بررسي کرده است.

فاکتورهايي همچون جمعيت، درآمد سرانه مردم و حمايت مالي از ورزشکاران در اين محاسبات نقش داشتهاند.

بر اين اساس ايران با کسب 12 مدال 300 درصد فراتر از حد انتظار ظاهر شد و نيوزيلند با کسب 13 مدال و 5/162 درصد پيشرفت در مکان دوم قرار گرفت. اين به اين معنا است که کشورهايي مانند جامائيکا، بريتانيا، چين و آمريکا در اين ردهبندي در مکانهاي پايينتر قرار دارند.

دکتر نيلور اعلام کرد که از متوسط پيشبينيها که توسط الگوهاي بسيار دقيقي محاسبه شدهاند، براي پيشبيني مدالهاي هر کشور و ترسيم اين جدول استفاده کرده است.

وي توضيح داد: الگوهاي اندرو برنارد از مدرسه تجارت دارتموث تاک و دنيل جانسون از کالج کلرادو نشان دادهاند که از 95 درصد دقت برخوردار هستند. الگوي برنارد از وزنگذاري برابر براي جمعيت و توليد ناخالص ملي استفاده ميکند و سپس نتايج قبلي کشور مورد نظر در المپيکهاي قبلي را نيز به آن اضافه ميکند.

الگوي جانسون به صورتي نسبي اين فاکتورها را وزنگذاري ميکند و همچنين از فاکتورهايي مثل کشورهاي همسايه و فاکتورهاي مختص آن کشور نيز استفاده ميکند. عواملي چون آب و هوا و... نيز در اين الگو دخيل هستند.

با توجه به آنچه توضيح داده شد، در پيشبينيهاي مختلف از تعداد مدالهاي کشورها در المپيک، برنارد هيچ پيش بيني مدالي براي ايران نکرده، جانسون 5 مدال، گلدمن 3 مدال و نيلور نيز مدالي را براي ايران پيشبيني نکردند تا متوسط پيشبيني مدال براي ايران برابر با 4 باشد. با کسب 12 مدال توسط کاروان ايران در المپيک ايران 300 درصد بالاتر از حد انتظار ظاهر شد و رتبه اول اين ردهبندي را به خود اختصاص داد. نيوزيلند با 5/162 درصد و جامائيکا با 2/141 درصد در ردههاي بعدي قرار گرفتند.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

بازديد رييس مجلس شوراي اسلامي از اردوي تيمهاي ملي پارالمپيك

رييس مجلس شوراي اسلامي از اردوي تيم هاي پارالمپيك اعزامي به رقابتهاي 2012 لندن بازديد كرد.
                            به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي لاريجاني با حضور در جمع تيمهاي واليبال، وزنهبرداري، تنيس روي ميز و تيراندازي در كمپ تيمهاي اعزامي به پارالمپيك 2012 لندن تصريح كرد: ورزشكاران جانباز و معلول با شركت در ورزشهاي مختلف علاوه بر تربيت بدن، روح خودشان را هم تربيت ميكنند ضمن اين كه حضور اين ورزشكاران باعث ميشود ديگران هم از اراده قوي آنها درس بگيرند.
                            وي ابراز اميدواري كرد كه حضور مليپوشان پارالمپيك در رقابتهاي لندن براي ملت ايران باعث افتخار باشد و دست پر به كشور بازگردند.
                            رييس مجلس شوراي اسلامي در ادامه با اشاره به تاثيرات مثبت ورزش بر روحيه معلولان خطاب به آنان خاطرنشان كرد: تاثير مثبت حضور شما در ورزشها نه فقط بر معلولان بلكه بر تمام ملت ايران است و نشان ميدهد ضعف جسمي به معني ناتواني نيست بلكه ميشود با اراده بر معلوليتها تفوق پيدا كرد.
                            لاريجاني يادآور شد: اين حضور درسي براي همه ملت ايران و يك حركت سازنده است و به ما كه در مسير توسعه هستيم ميآموزد كه بايد اراده خود را تقويت كنيم.
                            وي افزود: حضور شما در رقابتهاي بينالمللي باعث غرور ملي خواهد بود؛ چنانكه در چند دور گذشته هم افتخارات خوبي را نصيب ملت ايران كردهايد.
                            رييس مجلس با بيان اينكه درصد كمي از معلولان به ورزش روي ميآورند، گفت: با اين وجود تاثيرات ورزش در ارتقاي سطح سلامت جسم و روح همان تعداد از معلولان بسيار چشمگير است.
                            در جريان بازديد لاريجاني از اين اردو، يكي از ورزشكاران حمايت بيشتر مجلس از ورزش جانبازان و معلولان را خواستار شد كه لاريجاني در پاسخ به وي گفت: پيشنهادات خود را به مجلس ارائه دهيد تا بررسي شود.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

مراسم بدرقه پارالمپیکی ها برگزار شد/ عباسی: به موفقیت آنها امیدواریم
                              وزیر ورزش و جوانان در مراسم بدرقه کاروان اعزامی ایران به چهاردهمین دوره بازیهای پارالمپیک گفت: با توجه به روحیه ای که ورزشکاران ایران دارند به موفقیت آنها امیدواریم.
                              به گزارش خبرنگار مهر، مراسم بدرقه کاروان ورزش جانبازان و معلولان ایران عصر امروز سه شنبه با حضور مسئولان این فدراسیون و محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان در محل فدراسیون جانبازان برگزار شد. عباسی در حاشیه این مراسم با تاکید بر اینکه میزان پاداش قهرمانان مدال آور پارالمپیکی با المپیکی ها برابر است گفت: همانطور که قبلا نیز اعلام کرده ایم به برنده مدال طلا معادل 200 سکه، به مدال نقره 150 و به دارنده مدال برنز 100 سکه اهدا خواهیم کرد. وی با امیدواری از موفقیت کاروان اعزامی جانیازان و معلولان ایران سخت گفت و افزود: با توجه به روحیه ای که ورزشکاران جانباز و معلول ما دارند و نتیجه ای که المپیکی ها کسب کرده اند، ما به موفقیت این کاروان هم امیدواریم و به یاری خدا شاهد درخشش آنها در لندن خواهیم بود. چهاردهمین دوره بازیهای پارالمپیک از 29 اوت تا 9 سپتامبر (8 تا 19 شهریور) در لندن برگزار خواهد شد. بیش از چهار هزار ورزشکار از 140 کشور جهان در این بازی ها شرکت خواهند داشت و ایران نیز به عنوان یکی از کشورهای پیشرو با 79 ورزشکار در بازی های فوق حضور خواهد یافت.

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

کاروان فرهنگی، ورزشی " دلوار" با 79 ورزشکار در 13 رشته ورزشی، هفتمین حضور خود در رقابتهای پارالمپیک را تجربه میکند.
                                مهر: ملـیپوشان جانباز و معلول کشــورمان برای حضور در چهاردهمین دوره بازیهای پارالمپیک بامداد امروز پنجشنبه تهران را به مقصد لندن ترک کردند.

کاروان فرهنگی، ورزشی " دلوار" با 79 ورزشکار در 13 رشته ورزشی، هفتمین حضور خود در رقابتهای پارالمپیک را تجربه میکند.

کاروان ورزشى پارالمپیک ایران با نام شهید رئیسعلى دلوارى و به پرچمدارى عبدالرضا جوکار در رقابتهاى لندن حضور مىیابد و سرپرستى آن بر عهده محمد مهدى کاظمى، فرزند سردار شهید احمد کاظمى خواهد بود.

در این کاروان 89 ورزشکار جانباز و معلول در 13 رشته ورزشى (10 رشته جانبازان و معلولان و 3 رشته نابینایان و کمبینایان) در رقابتهاى پارالمپیک چهاردهم شرکت مىکنند و شعار کاروان ایران در رقابت هاى لندن 2012 "توکل، تلاش، میثاق با شهدا" است.

نظر

در حال کار...
                                X