من هم به نوبه خودم این مصیبت را به شمادوست محترم ، فیونای عزیز تسلیت عرض نموده و بقای عمر شما را آرزومندم.
بازگشت همه بسوی اوست
Collapse
X
-
عرض ادب و احترام به همه دوستان و تشکر از همه بابت این همدردیتون
دوستان برادر بنده شهید شده
روز شنبه برادر شهیدم به همراه یک سرهنگ خلبان سوار بر هواپیما جنگنده f4 پس از برگشت از ماموریت در پایگاه هوایی نهم شکاری بندر عباس هواپیماشون سقوط میکنه وبه درجه رفیع شهادت نایل میشه وامروز در قطعه 50 شهدای نیروی هوایی دفن شد
نمیدونم خبر این سقوط این هواپیمارو شنیدید یا نه اما به قدری این حادثه دلخراش بوده که بدن برادرم و اون سرهنگ خلبان تیکه تیکه میشه که تقریبا به حالت پودر میشن
من به خانواده اون شهید سرهنگ خلبان تبریک و تسلیت میگم
نظر
-
در اصل توسط fiona پست شده است View Postعرض ادب و احترام به همه دوستان و تشکر از همه بابت این همدردیتون
دوستان برادر بنده شهید شده
روز شنبه برادر شهیدم به همراه یک سرهنگ خلبان سوار بر هواپیما جنگنده f4 پس از برگشت از ماموریت در پایگاه هوایی نهم شکاری بندر عباس هواپیماشون سقوط میکنه وبه درجه رفیع شهادت نایل میشه وامروز در قطعه 50 شهدای نیروی هوایی دفن شد
نمیدونم خبر این سقوط این هواپیمارو شنیدید یا نه اما به قدری این حادثه دلخراش بوده که بدن برادرم و اون سرهنگ خلبان تیکه تیکه میشه که تقریبا به حالت پودر میشن
من به خانواده اون شهید سرهنگ خلبان تبریک و تسلیت میگمدر اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postسقوط یک هواپیمای جنگی در بندرعباس
یک فروند هواپیمای جنگنده از نوع «اف ۴» شنبه شب در بندرعباس سقوط کرد.
یک منبع آگاه در استانداری هرمزگان در گفتگو با خبرنگار عصرامروز با تایید این خبر، اظهار داشت: این حادثه موجب شهادت خلبان و کمک خلبان این جنگنده شده است.
وی در ادامه افزود: این حادثه در فرودگاه بندرعباس و هنگام برخاستن هواپیمای جنگنده به وقوع پیوسته است.
این منبع آگاه همچنین برخی شایعات مبنی بر مورد اصابت قرار گرفتن این جنگنده بر فراز خلیج فارس را بیاساس اعلام کرد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمجدد من هم به شما تبریک و تسلیت میگم
این خبر کاملا اشتباست
اینها دو فروند هواپیما بودن و حدود 50 دقیقه روی هوا ماموریتشونو انجام دادن و هنگام لندینگ یا همون نشستن این حادثه براشون اتفاق میفته که
هنوز علت دقیق حادثه مشخص نشده و یک تیم 30 نفری واسه تحقیق به بندرعباس اعزام شدن
نظر
-
جناب فیونا
درود بر شما
از سوی خودم ، و سایر دوستان به روان پاک برادر ارجمندتان درود میفرستم و از درگاه یزدان پاک ، آرزوی شکیبایی برای شما و سایر بازماندگان دارم.
سرزمین ما به داشتن ، دلیرمردان آسمانی همواره افتخار کرده و این بار نیز جانباختن سرمایه های ملی ، داغ تلخیست که تا مدتها کام ایرانیان را تلخ خواهد داشت.
نام برادرتان و همکارشان ، بلند و ماندگار باد.
پیروز باشید[SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
عشق است بر آسمان پريدن
صد پرده به هر نفس دريدن
اول نفس از نفس گسستن
اول قدم از قدم بريدن
ناديده گرفتن اين جهان را
مر ديده ي خويش را بديدن
گفتم كه دلا مباركت باد !
در حلقه ي عاشقان رسيدن
تسلیت تسلیتتحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad