سود بورس شما در سال 89 چند درصد بوده است؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • stockbroker68
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 137

جناب مسلم
    تجربه نشان داده کسانی که در یک یا دو سال یا مدتی سود های باور نکردنی بدست اوردند در اخر با زیان زیاد از بورس خارج شدند. شخصی در امریکا امار ان را تهیه کرده بود
    من کلا با هدف درصدی داشتن مخالف هستم. چون باعث استرس و تصمیمات هیجانی میشود. مثلا اگر با یک معامله اشتباه زیان کنید بخاطر استرس عقب افتادن از هدف و جبران زیان عجولانه وارد معامله بعدی میشوید در کل خیلی اشتباه است و فشار روانی دارد

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

در اصل توسط stockbroker68 پست شده است View Post
      جناب مسلم
      تجربه نشان داده کسانی که در یک یا دو سال یا مدتی سود های باور نکردنی بدست اوردند در اخر با زیان زیاد از بورس خارج شدند. شخصی در امریکا امار ان را تهیه کرده بود
      من کلا با هدف درصدی داشتن مخالف هستم. چون باعث استرس و تصمیمات هیجانی میشود. مثلا اگر با یک معامله اشتباه زیان کنید بخاطر استرس عقب افتادن از هدف و جبران زیان عجولانه وارد معامله بعدی میشوید در کل خیلی اشتباه است و فشار روانی دارد

تعیین یک هدف به نظر من خیلی مهم هست
      اینکه شما هدف گذاری کنید مثلا سالی 60 درصد سود کسب کنید با کسی که به زیر 200 درصد قانع نیست مسلما پارامترها متفاوت هست و شیوه معاملاتتون فرق خواهد کرد
      نظر من این هست که همیشه باید هدفی را برای پایان سال در ذهنمون ترسیم کنیم خود من از ابتدای ورود به بورس حتی حساب کردم مثلا چطور پیش برم که در یک سن خاص فقط از درآمد بورس بتونم میلیاردر بشم! واین هدف کمک زیادی به من کرد.
      اما این هدف گذاری را نمی تونیم در مورد یک سهم استفاده کنیم مثلا نباید هر روز مقدار سودمون در یک معامله باز رو حساب کنیم و منتظر باشیم به درصد خاصی برسه که این کار باعث شکست میشه

نظر

• سقراط
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 159

حتما کسایی که درصد اعلام کردن سرمایه ثابتی رو از ابتدای سال داشتن. والا با سرمایه متغیر که دائما افزایش و کاهش داره امکان محاسبه سود کمی سخته و باید میانگین موزون از سرمایه وارده بدست آورد.
        <<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
        << كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
        روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)

نظر

• FENCER
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 601

آقا شاهکار ما حفظ اصل پولمونه !!!!
          شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• محمود شریعت
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 1358

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
            دوست من ،من هنوز بیش از 70%پوزیشنهام بازه ،تا اونارو نبندم و نقد نشم اعلام سود کار قشنگی نیست ،چون در اصل سود حساب نمیشه ،اما اگه کمکی میکنه ،میتونم پرتفو و قیمت خرید هر سهم رو در اواخر تاپیک بگم ..........
            مشتاقانه منتظر اعلام سبد شما هستيم
            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
            [/RIGHT]
            [/B][/SIZE]

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

نقل قول از سهند عزيز
              البته بنده يك ايميل به ايشون زدم و درخواست نمودم كه در سايت ما هم عضو شوند
              خوشحالم که دوستان اکثرا بازده خوبی از بازار گرفتند. این از مزایای بازار بورس ماست. چون سیستم باز است و الزاما سود یک نفر ، ضرر دیگری نیست، بنابراین وقتی شاخص صعودی باشد ، اکثر دوستان سود خوبی را عاید می کنند.

به لطف حرکت شاخص و ورود نقدینگی به بورس در سال 89 ، سبد بنده هم با میانگین حدود 60 درصد سرمایه در بورس حدود 90-110درصد بازدهی داشته است که بخش بورس حدود 120 درصد ، بخش طلا و معاملات اتی حدود 40 درصد و بورسهای خارجی و فارکس ، حدود 200 درصد بطور مجزا بازدهی داشته اند. البته بنده هزینه های زندگی یا مثلا مسافرت و خرید خودرو و ... را از سرمایه بکار گرفته شده برداشت کرده ام و این بازدهی حاصل شده ، خالص پس از کسر کل مخارج است.

در سال گذشته حدود 60 شرکت در بورس سهام مورد معامله قراردادم که تمامی انها به سود بسته شده است و دو تا که در زیان وارد شده ، تسه بهمن و پکرمان را هنوز نگه داشته ام که مجموعا با قیمتهای امروز حدود 7 میلیون تومان در ضرر هستند.

بیشترین سود از بابت رایان سایپا حاصل شد. سریعترین و شیرین ترین سود از حق تقدم ده تومانی وسپه و حق تقدم 39 تومانی بیمه دی بود. بانک صادرات ، خبهمن ، خگستر ، بانک پارسیان ،سازه پویش ، سیمان هگمتان ، پالایشگاه تبریز دیگر سهامی بودند که بازدهی های بالایی را برای سبد به ارمغان اوردند.

امیدوارم سال پیش رو هم ، سالی درخشان و پربازده برای تمامی دوستان و همراهان عزیز باشد.
              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• farzaneh
                عضو جدید
                • Mar 2011
                • 8

ديگه به اين باور رسيدم كه قسمتم نيست كه يه سود تپل مپل از بورس بگيرم . سود من در حد سود بانكه
                اما همين رو هم با گذشتن وقت و خرد كردن اعصابم به دست اوردم
                اگه از اول پولمو تو بانك ميذاشتم سنگين تر بودم.

نظر

• vahid_lok
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 145

من که تازه وارد هستم ولی در جواب این دوستمون که گفتن اگر در بانک پول می زاشتن سنگین تر بودند به یک نکته توجه نکردند!و اون هم تجربه هست!مطمئن باشید اگر امسال شما 1 تومان سود کنید سال بعد خیلی بیشتر سود خواهیدکرد!
                  و دوستانی که این سودهای کلان رو نوشتن باید گفت مزد تجربه و صرف وقت خود را گرفته اند!
                  با سپاس

نظر

• محمود شریعت
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 1358

ما كه شروع كارمون در بورس با ماهي 25 درصد شروع شد ولي هرچي تجربمون بيشتر شد سودمون كمتر
                    . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                    [/RIGHT]
                    [/B][/SIZE]

نظر

• artmis
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 111

بازده سبد شخصیم از اول سال حدود 73.5% با احتساب قیمتهای روز چهارشنبه می باشد .بیشترین سودهای بالاتر از 20% کسب شده از سهمهای زیر می باشد :
                      کگل (25% )
                      کچاد(20%)
                      فولاد(20%)
                      فملی(45%)
                      وغدیر (50%)
                      وپست (80%)
                      دسبحا(25%)
                      وصندوق(38%)
                      شبهرن (25%)
                      زامیاد (32%)
                      رپارس(25%)
                      ومعادن(37%)
                      ولساپا(52%)
                      و البته بیشرین شرکتهاییکه بهم ضرر زدند:
                      رتکو (-13%) اشتباه در نقطه ورود و خروج
                      ثاخت (-9%) جوگیر شدن و بدون مطالعه خرید کردن
                      کمباین (-10%) اشتباه تکنیکالی
                      فراور (-18%) اشتباه در تحلیل فاندا و خرید اشتباه تکنیکال
                      فاذر(-14%) تا من باشم که از روی شایعات خرید نکنم

نظر

• مصطفا سیمایی
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 68

من از اواخر مهرماه که بازار به شدت قرمز بود وارد بورس شدم، بدون تجربه قبلی؛ فقط برای اینکه درگیر بازار باشم، فقط یک میلیون تومان سرمایه گذاری کردم که تا الان حدود 20 درصد جواب داده.

در این مدت کوتاه، سهام حدود 15 شرکت را معامله کردم، خرید آنلاین و اینترنتی را تجربه کردم؛
                        این میزان سود با توجه به این نکته است که من در هر معامله، به علت کمی مبلغ، فقط حدود 2درصد کارمزد پرداخت کرده ام.

بیشترین سود از وغدیر، بانک پارسیان، خسایپا و لیزینگ ایرانیان بود. که البته همه را فروخته ام.

از تحلیل چیز زیادی نمی دانم، به این نکته هم اذعان دارم که تصمیم گیری برای سرمایه های بزرگ بسیار دشوارتر است، ولی این تالار، انبوهی از تجربیات را به رایگان در اختیار می گذارد که به کمک تحلیل خودتان، تصمیمات خوبی را حاصل می کند.
                        روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد

نظر

• vahid_lok
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 145

در اصل توسط محمود خان پست شده است View Post
                          ما كه شروع كارمون در بورس با ماهي 25 درصد شروع شد ولي هرچي تجربمون بيشتر شد سودمون كمتر
                          می دونید علت چیست؟
                          چون هر چی بیشتر تجربه پیدا کردید حتما سرمایه گزاریتون هم بیشتر شده در بورس و تصمیم گیری برای مقدار زیادی پول خیلی سخت تر است و کمتر ریسک کرده اید!
                          البته نظر شخصی من بوده!

نظر

• rise2rise
                            کاربر فعال
                            • Apr 2011
                            • 106

سال قبل فقط يك ماه و نيم در بورس بودم و امسال يك ماه
                            عرضه اوليه هميشه بيشترين سود را دارد ولي مقدارش كم است فولاژ 100 درصد سود
                            بكام 25 درصد سود برايم خيلي شيرين بود ( مثل اسمش قندي ) چون در مدت كمي بدست آمد
                            مپنا هم هميشه برايم سود داشته
                            فاراك را هم چون به موقع فروختم سود كردم ( زمان فروش هم خيلي مهم هست ها )
                            از خزاميا هميشه راضي هستم به خاطر سودي كه در مجمع مي دهد شايد نگهداري كنم
                            حفاري و بموتو را هم دوست دارم هم سود گرفتم
                            تنها سهمي كه با زيان فروختم بيمه پارسيان بود كه دو سهم ديگر گرفتم دو برابر ضررم سود دادند
                            الآنم با صدرا در جنگم اگر سود كمي بگيرم خارج مي شوم چون ضررش از لحاظ سلامتي بيشتر است !
                            20 درصد سود در دو ماه از 17 درصد سود سالانه بانك بهتر است:))
                            [COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]

نظر

• farhad61
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 512

امسال با بورس آشنا شدم و تقریبا همه معاملات توی ضرره
                              سایپا 266 فقط همین توی سوده اما اینقدر مقدارش کمه که در برابر بقیه به حساب نمیاد
                              فولاد287 نداشتن تجربه و تحلیل تکنیکال و انتخاب زمان نامناسب به سهم اینجور که به نمودارش نگاه میکنم تازه میخاد یه سقوط مشتی دیگه هم بکنه ( خدا به خیر بگذرونه)
                              خودرو 468 افتضاح ترین خرید . صد در صد جو گیر شدن ندااشتن دید تکنیکال ( واقعا نمیدونم چرا توی این قیمت خریدم. البته فکر کنم در حال تشکیل یه سرو شونهه کف باشه . انشاالله)
                              فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                              قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• farhad61
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 512

امسال با بورس آشنا شدم و تقریبا همه معاملات توی ضرره
                                سایپا 266 فقط همین توی سوده اما اینقدر مقدارش کمه که در برابر بقیه به حساب نمیاد
                                فولاد287 نداشتن تجربه و تحلیل تکنیکال و انتخاب زمان نامناسب به سهم اینجور که به نمودارش نگاه میکنم تازه میخاد یه سقوط مشتی دیگه هم بکنه ( خدا به خیر بگذرونه)
                                خودرو 468 افتضاح ترین خرید . صد در صد جو گیر شدن ندااشتن دید تکنیکال ( واقعا نمیدونم چرا توی این قیمت خریدم. البته فکر کنم در حال تشکیل یه سرو شونهه کف باشه . انشاالله)
                                فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                                قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

در حال کار...
                                X